ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ajaa , ja en mal je pa blo med malco, pa je zgleda prijel , proti konc šihta sempriden ratal Skakat pa itak , se je treba za jutr ogrevat skakat pa zmer sploh, k je fajn sonček ... bo treba mal v gozd šibnt za jutr smo že ogreti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 skakat pa zmer sploh, k je fajn sonček ... bo treba mal v gozd šibnt za jutr smo že ogreti tko se govori, jst pa proti domu najprej, pol pa , se slišmo pa vidmo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sončeeeeeeeeek je maš ti neke pregrešne predloge , smo jih res upošteval ,no majčken , zdej pa tko sit, da bi bilo najboljš mal počivat še mal za tebe, da boš boljš še jz mal čarat pa skakat pa govort morm: Moje telo naredi vse, kar je v njegovi moči, da bi bila povsem zdrava! lojzka zakon Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 še jz mal čarat pa skakat pa govort morm: Moje telo naredi vse, kar je v njegovi moči, da bi bila povsem zdrava! lojzka zakon tko je treba govort, ja no, sej ti že veš, nisi zastonj škorpija še mal čarovnije da bo zihr Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 o tenksič upam, da bo pomagal. eh trapa - valda da bo.a je kej pamtnga na tv dons. ne da se mi vn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 še jz mal čarat pa skakat pa govort morm: Moje telo naredi vse, kar je v njegovi moči, da bi bila povsem zdrava! lojzka zakon , dans pa kar počivat, jutr pa ob šestih , Kongresni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če bom kej bolš pa mogoče res pridm. nč ne oblubm. lahk da obležim drugač pa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej razumem, se je treba pocajtat , boš vidla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če ne lahk pa nasledn tedn se dobima na pa mal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sem pomislu že na to, bova, bova , da mal , je treba trenirat , zdej pa res šibam, pridem nazaj , sam ne vem, če ne boš že spala, za lahko noč, če te bo zmankal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ok ok šibi šibi kwa je to carska beseda ŠIBI Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 OK , šibammmmmmmmmmmm Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 lej ga že za računalnikom na mestu laufa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 zdejle sem pa prav dbest, dobr mal sem skrajšal , ampak 5 km sem pa prelaufu pa še muzko sem imel, a je kakšen koncert dans al kva Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 koko sam 5 sej te ni blo 100 let bi mogu saj 15 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 koko sam 5 sej te ni blo 100 let bi mogu saj 15 sem šel na Holmerja, ni fajn po temi po gozdu laufat , pol pa 15 minutdo ke, pa ogrevanje, nekam počas mi je šlo dans , sem že preveč jutranji ,pol pa dobrih 32 minut, tempo ni bil ne vem kaj, ampak mi je tko ful pasal, pol pa še dam,pa raztegnit, pa na štango obesit , no z rokami, pa vzdigvat, pa sta šla dve uri, splohne vem kdaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ooo pol maš tak lep tempo k jz. sam sm tok out da bi sam ene 3 še zmogla... xrosex ampak tempo pa taprav. joj bi šla lauf lauf... sam mal se morm pocajtat prej... pol pa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ooo pol maš tak lep tempo k jz. sam sm tok out da bi sam ene 3 še zmogla... xrosex ampak tempo pa taprav. joj bi šla lauf lauf... sam mal se morm pocajtat prej... pol pa sej pol pa dobr laufaš , ker tolk počas pa to spet ni , še kakšno za cajtanje, pa kakšen čajček si privošči, pol bo pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ful ne maram čaja. ampak dons mi ga je pa mami skuhawa pa ga res mau pijm. sej bo. more bit. en dva tri bom taprava. sam spočit je treba glavo. je zgleda polna vsegasorte pa se je odločila, da mal poštrajka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Dobro jutro radni narode. Cas je da vstanete, in pregledate stalco, pa ce mate kravco, ce je v redu, jo vprasatem kaj bi papcala,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Madona ste zanimivi danes... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Bikci Madona ste zanimivi danes... kot bikec bi pa lohk vedu, da tega goveda ob takih zgodnjih (zanje sploh) urah ni še med živimi čez kakšno urco se bojo počas mogoč začeli prebujat Dobro jutro radni narode. Cas je da vstanete, in pregledate stalco, pa ce mate kravco, ce je v redu, jo vprasatem kaj bi papcala,... pa toooolk dela jim daš za dobro jutro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kaj pa vem, tole ni podobno bikom, al mam pa jaz tolk mocen ascendent... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Tem bikom tuki je tole kar podobno se ponavadi, če ni treba vstat, ne pojavijo prov zgodaj v štalci tam do dvanajstih enkrat kaj pa si po ascendentu? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Baje tehtnica... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.