ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Baje moja sestra je tehtnica pa ne vstaja zgodaj ... lohk po cele dneve spi tko, da to ne bo krivo sploh je pa pr vas že precej pozno, če prov vem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 ... bikci ... pa sej ste kul, sam mogoče mal preveč resni... pa zasedet se ne smete... jst bi vas skos na pašo gonila Ce bi me ti na paso gonila, bi se z veseljem pasu! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 bi te bi te, gnala do nezavesti Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 dan bikci Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 mal poskakat tuki , danes se bo dogajal , prav zanimiv dan , se zbudim kot rožca, pa pogledam na uro 7:55 , kaj si ti nor, se obrnem, pol pa naslednjič pogledam na uro 8:16 , nč jasn, kaj se dans to dogaja, aja neko razbijanje v kuhni, pospravljanje posode , sam ne morem jst ob taki uri vstat , pa bolj pozen sem šel spat, ja če sem pa ob 1:15 začel večerjat , pol se pa vse pomiri , pa naenkrat zaslišim sesalc , takoj pogledam na uro 9.12, pr nas so čist utrgani , aja obiski pridejo v torek, najprej Francoza, čez en teden pa še Kanadčana, sam se še nisem dal, do desetih , mi najprej ni blo všeč dogajanje, sam zdej je pa kar fajn, ker je vse tko pospravljeno Se vid, da dans vse v tehtnici, sej bom še roman napisal , rajš še mal , pa ne preveč, ker sem glih po kosilu , neko vegetarijanstvo smo dans špilal , bo treba še kej dodat po koncertu al že prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 dan bikci o aiwek , si pa prava čarovnica , kako si vedla, da je men ta slikca najbolj zanimiva Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 bo treba še kej dodat po koncertu al že prej kar prej da se bo na koncertu lohk skakal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 o aiwek , si pa prava čarovnica , kako si vedla, da je men ta slikca najbolj zanimiva jz pa ceu dan že poležavam. vse me buba se mi ne da niti do wcja premaknt. prov paše delat nč. tv bulim že cev dan. program tko zanimiv :xx!: dobr da mam še par stvari posnetih lep dan predvsem pa upam, da se boste mel vsi super fajn zvečer Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Dobro jutro stalca! Na noge, na noge in gremo trimckat, navsezgodaj...je treba ostat fit! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Dobro jutro stalca! Na noge, na noge in gremo trimckat, navsezgodaj...je treba ostat fit! evo, evo , sam še kosil pojem, pa mal pavze po njem, pol pa , da koristno uporabimvčerajšno ali že današnjo porcijo energije , kdo bi vedel , potelovadil sem že,pol bom pa šel enkrat ene 15 km, jih je v petek Aiwek neki propagiral Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Bikci šele zdej domov prišla pa je treba takoj štalco pozdravit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Bikci šele zdej domov prišla pa je treba takoj štalco pozdravit Scorpio , včeri sem tko na hitr šel, ker so rekli, da grejo prot Križankam ,tko da pozdravi preostale tri , imaš fajn kolege(ice), bi lohk še kakšnoglokoumno včeraj razvil , fajn družba ste bli zdaj pa laufat , je treba bit fit za crkljanje Sem mislu, da vas bomo v ortu srečal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Scorpio , včeri sem tko na hitr šel, ker so rekli, da grejo prot Križankam ,tko da pozdravi preostale tri , imaš fajn kolege(ice), bi lohk še kakšnoglokoumno včeraj razvil , fajn družba ste bli zdaj pa laufat , je treba bit fit za crkljanje Sem mislu, da vas bomo v ortu srečal za crkljanje se pa le natreniraj mi smo se napotili v skalco potem ... z Buldožerji ... oziroma z delom Buldožerjev je blo še precej pozno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 za crkljanje se pa le natreniraj mi smo se napotili v skalco potem ... z Buldožerji ... oziroma z delom Buldožerjev je blo še precej pozno aaaaaa, a pol je uzi res zrihtal, sej kul, sam da je bla poštena debata Zdej pa res trenirat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 aaaaaa, a pol je uzi res zrihtal, sej kul, sam da je bla poštena debata Zdej pa res trenirat je bla Vanja tista, k je to zrihtala pocukala Zmazka za rokav pa je hitr padla pijačka ... je reku: Otroc, gremo pa smo šli Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Zgleda, da smo na tem forumu samo kaki 3 iz bikovske familije... Zakaj so lahko scorpije tak stevilcno enotne v svoji in nasi temi? Da vas nije sramota! (prisotni izuzeti ) Aja, pa dobro jutro stalca! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 da vas še kle pozdravm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Ja, pozdravcek gostjama!Saj, kot sem ze rekel, stalco scorpije gor drzijo, da ne potone Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutro , dans bi mi še pasal kake dve do tri ure poležavanja Zgodne pa so gostje , dobr Natrixa še razumem da vas še kle pozdravm o Aiwek , kake ure maš ti to dans , no OK po želji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 je bla Vanja tista, k je to zrihtala pocukala Zmazka za rokav pa je hitr padla pijačka ... je reku: Otroc, gremo pa smo šli se mi je zdel, ko sem že pisal prej, da je bla verjetn ona A kr otroc , a tolk stare ma že , no sej mogoče pa res aja sem neki pozabil, fajn barvo las si mela mal svetlejš odtenek al se mi sam zdel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutro , dans bi mi še pasal kake dve do tri ure poležavanja Zgodne pa so gostje , dobr Natrixa še razumem o Aiwek , kake ure maš ti to dans , no OK po želji rana ura zlata ura. kwa č sm pa nedelo celo preležala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 rana ura zlata ura. kwa č sm pa nedelo celo preležala. maš pa mirno sosesko, pri nas ura bratu zvoni ob pol sedmih, ker je hotu it v hribe, ob 8:21 telefon, sestrična kliče, posvet z mojo mami zarad prihajajočih obiskov, pol pa ob 9 in nekaj mami neki sesalc vklop, kot da ga nismo že v soboto , pol je pa težko v mirupoležavat , sploh telefon mi je prav pulz nabil, glih fajn sem spal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Ti pa tud sam Janifa vidiš.. a s fouš? maš pa mirno sosesko, pri nas ura bratu zvoni ob pol sedmih, ker je hotu it v hribe, ob 8:21 telefon, sestrična kliče, posvet z mojo mami zarad prihajajočih obiskov, pol pa ob 9 in nekaj mami neki sesalc vklop, kot da ga nismo že v soboto , pol je pa težko v mirupoležavat , sploh telefon mi je prav pulz nabil, glih fajn sem spal pr nas mamo to vse zmenen. sosedje so penzjonerji pa vse kar delajo potih delajo. pa blok ma debele stene in se jih ne sliš. prenavlajo tko ne k so penjonerji brez dnarja... tko da ni kravala. mami sem pa tut navadla da vse prej vpraša a lahk. k če mam mačka ceu dan nima kej sesat. tko da moja mami je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 lepo kje s biw pa ti v soboto? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 JA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.