Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

pr nas mamo to vse zmenen. sosedje so penzjonerji pa vse kar delajo potih delajo. pa blok ma debele stene in se jih ne sliš. prenavlajo tko ne k so penjonerji brez dnarja... tko da ni kravala. mami sem pa tut navadla da vse prej vpraša a lahk. k če mam mačka ceu dan nima kej sesat. tko da moja mami je xsrcx

to je pa fajn :vio:, pa kul mami :palec:, pr nas pa stene niso ne vem kakšne, pol pa nad nami, ker ni več penzionstke, kej ropotajo xrolleyesx, ponavad glih takrat, ko ne bi blo treba x:o)x, al so pa včasih sosedovi otroci začel kej skakat, po možnosti že pred deveto, še dobr da so že mal večji, na postljo, pa puffff, pa spet ...

:2src:

v štalci je ljubezen v zraku.............. x:Ix

:inocent: je naša vladarica venera prišla na svoj račun al kako :inocent: x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

POZOR!!!! LUNA U ŠKORPJONU!!! aaaaa men se bo zmešal!!!

:inocent: sej ni tko hudo, sej ti bo sonce povozila, pa bo boljš x^x

bikci čist divji spet vidim x:Dx matr js sm pa še dons brez glasa tok sm se drla zanč xrolleyesx x:Dx

:inocent: to je zgleda še od sobote ostal :onfire: :onfire:, men je blo dbest x:px, so pa kar v formi glede

na leta :palec:, 2 urci pa mislim da je blo, sam Slovenka :vragec:, aja so že v letih, pa rabjo viagro :inocent:,

pol jim pa ne gre več to tolk po glav x;)x Kje ste pa bli x:px

:inocent: sej ni tko hudo, sej ti bo sonce povozila, pa bo boljš x^x

:inocent: to je zgleda še od sobote ostal :onfire: :onfire:, men je blo dbest x:px, so pa kar v formi glede

na leta :palec:, 2 urci pa mislim da je blo, sam Slovenka :vragec:, aja so že v letih, pa rabjo viagro :inocent:,

pol jim pa ne gre več to tolk po glav x;)x Kje ste pa bli x:px

ma ja , ne vem zaka ne špilajo nkol slovenke res....tud 95ga k so mel turnejco, niso na nobenmu koncertu to špilali :o|o: drgač pa dbest ja, stal smo za mešalko, tam se najbolš sliš, pa vidlo se je tud nad....mega res, sej pravm čist totalno nora x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ma ja , ne vem zaka ne špilajo nkol slovenke res....tud 95ga k so mel turnejco, niso na nobenmu koncertu to špilali :o|o: drgač pa dbest ja, stal smo za mešalko, tam se najbolš sliš, pa vidlo se je tud nad....mega res, sej pravm čist totalno nora x^x

a tko :vragec:, to pa nisem vedel, sem jim je kakšna frizerka zamerla al kva xscratchx, a tam ste bli skriti, zato se vas ni vidlo, mi smo bli pa sej sem

že napisal, v prvi bojni liniji, direkt pred Zmazkom x:px, tko jih lohk še enkrat pohvalim, ful so bli razpoloženi, nč se niso na leta zgovarjal x^x

Nisem znao, nisem znaooooo .... Jao meni, jao meni, jao meniiiiiiii, aaaaaaaaa xcivx, sam v raj pa ni prišel x:Dx

a tko :vragec:, to pa nisem vedel, sem jim je kakšna frizerka zamerla al kva xscratchx, a tam ste bli skriti, zato se vas ni vidlo, mi smo bli pa sej sem

že napisal, v prvi bojni liniji, direkt pred Zmazkom x:px, tko jih lohk še enkrat pohvalim, ful so bli razpoloženi, nč se niso na leta zgovarjal x^x

Nisem znao, nisem znaooooo .... Jao meni, jao meni, jao meniiiiiiii, aaaaaaaaa xcivx, sam v raj pa ni prišel x:Dx

ja ja to mi je blo nad tud......šta to radiš buldožero jedan x:Dx tud tega niso tedi špilal, pa sploh nč tek rokenrol variant.....ja imam ritam pa te....res nadkoncert x^x

Bora

ja ja to mi je blo nad tud......šta to radiš buldožero jedan x:Dx tud tega niso tedi špilal, pa sploh nč tek rokenrol variant.....ja imam ritam pa te....res nadkoncert x^x

sej men je blo to dbest, ker niso preveč bljuzili, ampak bolj sekal :palec:, to so pa dobr zrihtal v teh 11 letih x^x, sej pravm za pohvalt, ker

bi lohk ful zamoril sceno, če bi hotl, sam so bli ta pravi :palec:

Še eno pitanje, ti ki bolj obvladaš to, iz Rok and Roula, Voli me ne voli me, sej to je un komad bolj speven x?x , sem ga hotu snet, pa ga nisem uspel najdet xcivx

sej men je blo to dbest, ker niso preveč bljuzili, ampak bolj sekal :palec:, to so pa dobr zrihtal v teh 11 letih x^x, sej pravm za pohvalt, ker

bi lohk ful zamoril sceno, če bi hotl, sam so bli ta pravi :palec:

Še eno pitanje, ti ki bolj obvladaš to, iz Rok and Roula, Voli me ne voli me, sej to je un komad bolj speven x?x , sem ga hotu snet, pa ga nisem uspel najdet xcivx

to mam js na unmu ako ste slobodni večeras x:Dx oktet marjetice, se mi zdi da je na muli tko :inocent:

Bora

a tko, hvala x:Xx, bom prečekiral x;)x :inocent: maš po svoje prirejen, kot jst kej x:Dx

ne, sam kolkr sm na muli gledla obstajajo ti komadi sam s tega koncertnga albuma......in so gor kao po teh gostih (oktet marjetice x:Dx ) in po dejanskih naslovih....sej ne vem, tko se mi zdi da sm vidla x:)x

Bora

ne, sam kolkr sm na muli gledla obstajajo ti komadi sam s tega koncertnga albuma......in so gor kao po teh gostih (oktet marjetice x:Dx ) in po dejanskih naslovih....sej ne vem, tko se mi zdi da sm vidla x:)x

aja, se vid da boljš obvladaš, koncertna plata je to xnckrivx, sej tistga okteta se pa spomnem x:Dx, sem zgleda že tolk v letih al kva :inocent: x:Dx,

sej pravim dans zalaufam, je ta prav dan, bom dost odkril x:px Nč zdej pa na malco, da ne podležem x:Dx

aja, se vid da boljš obvladaš, koncertna plata je to xnckrivx, sej tistga okteta se pa spomnem x:Dx, sem zgleda že tolk v letih al kva :inocent: x:Dx,

sej pravim dans zalaufam, je ta prav dan, bom dost odkril x:px Nč zdej pa na malco, da ne podležem x:Dx

če nimaš te plate ako ste slobodni večeras, najbolš da si kr celo snameš x;)x ker tole je pa noro in lajf je kr pol manj kvalitetn č nimaš tega doma x^x

Bora

če nimaš te plate ako ste slobodni večeras, najbolš da si kr celo snameš x;)x ker tole je pa noro in lajf je kr pol manj kvalitetn č nimaš tega doma x^x

x:Dx pol pa kr celo x:px, kvaliteta lajfa je pa že pomebna x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...