Antigona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 v štalci je ljubezen v zraku.............. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 divjal kot bik a ni vikend čas za žur tako se dogaja pravim bikicam Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 divjal kot bik a pa nis mogu mem prdivjat? si prpica mal a Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 pr nas mamo to vse zmenen. sosedje so penzjonerji pa vse kar delajo potih delajo. pa blok ma debele stene in se jih ne sliš. prenavlajo tko ne k so penjonerji brez dnarja... tko da ni kravala. mami sem pa tut navadla da vse prej vpraša a lahk. k če mam mačka ceu dan nima kej sesat. tko da moja mami je to je pa fajn , pa kul mami , pr nas pa stene niso ne vem kakšne, pol pa nad nami, ker ni več penzionstke, kej ropotajo , ponavad glih takrat, ko ne bi blo treba , al so pa včasih sosedovi otroci začel kej skakat, po možnosti že pred deveto, še dobr da so že mal večji, na postljo, pa puffff, pa spet ... v štalci je ljubezen v zraku.............. je naša vladarica venera prišla na svoj račun al kako Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 je naša vladarica venera prišla na svoj račun al kako saj je skrajni čas Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 POZOR!!!! LUNA U ŠKORPJONU!!! aaaaa men se bo zmešal!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Je ja, saj moja služba je itak žur.. in kaj delaš, da je tvoja služba en sam žur Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 saj je skrajni čas tako se govori Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 bikci čist divji spet vidim matr js sm pa še dons brez glasa tok sm se drla zanč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 pa ne zaradi lune v škorpijonu zaradi mene same Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 POZOR!!!! LUNA U ŠKORPJONU!!! aaaaa men se bo zmešal!!! sej ni tko hudo, sej ti bo sonce povozila, pa bo boljš bikci čist divji spet vidim matr js sm pa še dons brez glasa tok sm se drla zanč to je zgleda še od sobote ostal , men je blo dbest , so pa kar v formi gledena leta , 2 urci pa mislim da je blo, sam Slovenka , aja so že v letih, pa rabjo viagro ,pol jim pa ne gre več to tolk po glav Kje ste pa bli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 , ko pa ne vem kje si..ja na kongrescu smo bli zmenen a nje? ja k gre ta luna mem mojga sonca je čist hudo nekak tko zgleda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 sej ni tko hudo, sej ti bo sonce povozila, pa bo boljš to je zgleda še od sobote ostal , men je blo dbest , so pa kar v formi gledena leta , 2 urci pa mislim da je blo, sam Slovenka , aja so že v letih, pa rabjo viagro ,pol jim pa ne gre več to tolk po glav Kje ste pa bli ma ja , ne vem zaka ne špilajo nkol slovenke res....tud 95ga k so mel turnejco, niso na nobenmu koncertu to špilali drgač pa dbest ja, stal smo za mešalko, tam se najbolš sliš, pa vidlo se je tud nad....mega res, sej pravm čist totalno nora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Vozim se z motorjem.. Moto Taxi no ta vikend je že šlo, ko je bilo lepo vreme..sicer je bad Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ma ja , ne vem zaka ne špilajo nkol slovenke res....tud 95ga k so mel turnejco, niso na nobenmu koncertu to špilali drgač pa dbest ja, stal smo za mešalko, tam se najbolš sliš, pa vidlo se je tud nad....mega res, sej pravm čist totalno nora a tko , to pa nisem vedel, sem jim je kakšna frizerka zamerla al kva , a tam ste bli skriti, zato se vas ni vidlo, mi smo bli pa sej semže napisal, v prvi bojni liniji, direkt pred Zmazkom , tko jih lohk še enkrat pohvalim, ful so bli razpoloženi, nč se niso na leta zgovarjal Nisem znao, nisem znaooooo .... Jao meni, jao meni, jao meniiiiiiii, aaaaaaaaa , sam v raj pa ni prišel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 a tko , to pa nisem vedel, sem jim je kakšna frizerka zamerla al kva , a tam ste bli skriti, zato se vas ni vidlo, mi smo bli pa sej semže napisal, v prvi bojni liniji, direkt pred Zmazkom , tko jih lohk še enkrat pohvalim, ful so bli razpoloženi, nč se niso na leta zgovarjal Nisem znao, nisem znaooooo .... Jao meni, jao meni, jao meniiiiiiii, aaaaaaaaa , sam v raj pa ni prišel ja ja to mi je blo nad tud......šta to radiš buldožero jedan tud tega niso tedi špilal, pa sploh nč tek rokenrol variant.....ja imam ritam pa te....res nadkoncert Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ja ja to mi je blo nad tud......šta to radiš buldožero jedan tud tega niso tedi špilal, pa sploh nč tek rokenrol variant.....ja imam ritam pa te....res nadkoncert sej men je blo to dbest, ker niso preveč bljuzili, ampak bolj sekal , to so pa dobr zrihtal v teh 11 letih , sej pravm za pohvalt, ker bi lohk ful zamoril sceno, če bi hotl, sam so bli ta pravi Še eno pitanje, ti ki bolj obvladaš to, iz Rok and Roula, Voli me ne voli me, sej to je un komad bolj speven , sem ga hotu snet, pa ga nisem uspel najdet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 NOBEN ni dubu vabila. blo je rečen tm se dobimo. kdor pride pride. in te ni blo. bemu mal sem tečna. bolš da grem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 sej men je blo to dbest, ker niso preveč bljuzili, ampak bolj sekal , to so pa dobr zrihtal v teh 11 letih , sej pravm za pohvalt, ker bi lohk ful zamoril sceno, če bi hotl, sam so bli ta pravi Še eno pitanje, ti ki bolj obvladaš to, iz Rok and Roula, Voli me ne voli me, sej to je un komad bolj speven , sem ga hotu snet, pa ga nisem uspel najdet to mam js na unmu ako ste slobodni večeras oktet marjetice, se mi zdi da je na muli tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 to mam js na unmu ako ste slobodni večeras oktet marjetice, se mi zdi da je na muli tko a tko, hvala , bom prečekiral maš po svoje prirejen, kot jst kej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 a tko, hvala , bom prečekiral maš po svoje prirejen, kot jst kej ne, sam kolkr sm na muli gledla obstajajo ti komadi sam s tega koncertnga albuma......in so gor kao po teh gostih (oktet marjetice ) in po dejanskih naslovih....sej ne vem, tko se mi zdi da sm vidla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ne, sam kolkr sm na muli gledla obstajajo ti komadi sam s tega koncertnga albuma......in so gor kao po teh gostih (oktet marjetice ) in po dejanskih naslovih....sej ne vem, tko se mi zdi da sm vidla aja, se vid da boljš obvladaš, koncertna plata je to , sej tistga okteta se pa spomnem , sem zgleda že tolk v letih al kva ,sej pravim dans zalaufam, je ta prav dan, bom dost odkril Nč zdej pa na malco, da ne podležem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 aja, se vid da boljš obvladaš, koncertna plata je to , sej tistga okteta se pa spomnem , sem zgleda že tolk v letih al kva ,sej pravim dans zalaufam, je ta prav dan, bom dost odkril Nč zdej pa na malco, da ne podležem če nimaš te plate ako ste slobodni večeras, najbolš da si kr celo snameš ker tole je pa noro in lajf je kr pol manj kvalitetn č nimaš tega doma Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 če nimaš te plate ako ste slobodni večeras, najbolš da si kr celo snameš ker tole je pa noro in lajf je kr pol manj kvalitetn č nimaš tega doma pol pa kr celo , kvaliteta lajfa je pa že pomebna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 lačna sm... morm halo mami poklicat, da vidm če delajo dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.