ScorpioGirl 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Bikci tle tud čist huda akcija se mi je zdel, ko sem že pisal prej, da je bla verjetn ona A kr otroc , a tolk stare ma že , no sej mogoče pa res aja sem neki pozabil, fajn barvo las si mela mal svetlejš odtenek al se mi sam zdel hvala se ti je kar prov zdel naši so drugač kupil cel box od tehle Buldožerjev, tko da se menda lohk tud presname, če hočeš Nisem niti pogovora o tem zasledil.. premal med škorpije zaideš drugič te pa še posebej povabimo sam pol pa moraš prit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Bikci tle tud čist huda akcija hvala se ti je kar prov zdel naši so drugač kupil cel box od tehle Buldožerjev, tko da se menda lohk tud presname, če hočeš smo čist nori , tale luna nas čist trga dbest, prav sem videl , fajn, fajn, fajn Sej bi ga tut sam, če bi bil tolk zagret , če boš pa kej poslušala, pa povej, če kej fajnega zamujam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 pršwa dam. pa spet sem med bikci. morm it mal u sco pogledat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Če pa je tam vse strupeno.. Jaz sam, med škorpijami ? pa ne, da je bikca strah tistih, k so fajn pa prijazni do nas, nikol ne popikamo si čist dobrodošel tud med škorpijami seveda, če boš priden smo čist nori , tale luna nas čist trga dbest, prav sem videl , fajn, fajn, fajn Sej bi ga tut sam, če bi bil tolk zagret , če boš pa kej poslušala, pa povej, če kej fajnega zamujam itak povem za kupit je blo pa zame mal predrago Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 janči nočko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 janči nočko aiwek lahko noč , dobr spi , jst bom še mal pokonc Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Jutro stalca, wakie, wakie, wakie!!! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Bikci so na motorju odbrzeli v temno noč........ morda se ustavijo do jutra......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 juterček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Zmanjkalo bencina.........ali denarja za bencin Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 dannn xrosex, neki sem priden dans, se zgleda preveč s kozami družim al kva , pol pa suffering consequences , zdej je pa treba že mal poskočit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 1 2 3 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 to je pa usklajena škorpijo-bik naveza, pa še malllllllllll , še kakšna muzka bi pasala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 men pa posla... zakaj jz večino časa o postli razmišlam... postla.... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 men pa posla... zakaj jz večino časa o postli razmišlam... postla.... hehehehe pa misliš, da si edina , men se zmeraj prileže , sploh med tednom ,pa nekam zaspan dan se mi dans zdi, še soncu se ne da prav svetit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ej pa sej kr spim. sam nism še čist zdrava pa razmetava me od energije. namest da bi počivala okol skačem Aiwa počivi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Bikciiiiiii a vas nič ne boli zadnjica Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ej pa sej kr spim. sam nism še čist zdrava pa razmetava me od energije. namest da bi počivala okol skačem Aiwa počivi še mal čarat, pa počivaaaaaaaaaat , ne šibaaaaaaaaaaat , energija , to bojo že Nepalci zrihtal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 upejmo počivat počivat ... zdele bi se takoj ulegla... pa da bi mi kdo kšno juhco skuhu. halo mami spet ne dela dons... spet bom mogla sama... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 eh vse prežvim sam mal morm pojamrat. drgač pa itak ne maram da bi kdo okol mene skaku... brrrr... k nism zdrava rabm mir... xrosex sam če bi se kdaj kej samo skuhal bi blo fajn... men se ne da več Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Dobro jutro radni narode stalce!! Dejmo no dat mal vzora ostalim! Pokazmo kdo smo in iz kakega testa smo biki!! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 v štalco enga lep danček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bikci............99 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Pozdravljene obiskovalke ! Zal se vedno samevam v tej temi. To je pa tko, ce so na LFju samo trije biki ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.