Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 jaz mislim da je precej več bikov...samo priznajo ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jah, to je verjetno res . Sem pa bolj ciljal na to, da jih je veliko, pa ne prispevajo v tej temi....que triste este pinchi mundo de toros... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 seveda sem razumela ampak saj veš kako bikci , bikci bolj ko ne govorijo in obljubljajo in se hvalijo...ko je treba akcija.......gredo pa s kravam spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Nisem cist ziher, da sem tole pokapiral...po moje je kriva pozna ura... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Jutro bratec! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jutro bratec! Sestrca , kaj je pa tebe prineslo v temo bikcev? Sicer ze od nekdaj trdim, da jo gor drzijo ravno skorpije in ker si ti ustanoviteljica te teme, je se toliko bolj primerno, da se pojavis tu, ce se ze forumski biki ne! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Pozabljaš, da mojemu ascendentu vladari bikec kar je velikokrat vidno! Si vredu? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Se nikoli boljse! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 To najraje slišim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bonjour , zdej k mamo Francoze , Natrix zgoden kot vedno, ostali ste pa itak nepoboljšljivi Pa da ne bom spet s hrano začel , francoski siriiiii Za gostje pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ško zbodejo pošteno in nikoli ne pikajo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bikci mal štalco pokonc vržt kje je zdej kej akcije Bonjour , zdej k mamo Francoze , Natrix zgoden kot vedno, ostali ste pa itak nepoboljšljivi Pa da ne bom spet s hrano začel , francoski siriiiii Za gostje pa mmmmmmmm, francoski siri Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Bikci mal štalco pokonc vržt kje je zdej kej akcije mmmmmmmm, francoski siri sam, da Scorpio pride , smo prec bolj živahni, no vsaj en A si bla včeraj v Zagrebu Spet ti ne morem nč ponudit , sam tkole lohk delam , tebi pa lohk sam ,se bo treba kej spomnit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 sam, da Scorpio pride , smo prec bolj živahni, no vsaj en A si bla včeraj v Zagrebu Spet ti ne morem nč ponudit , sam tkole lohk delam , tebi pa lohk sam ,se bo treba kej spomnit Itak takoj akcija Zagreb je pol odpadu ... ni keša pa to tist je bil bolj trenuten preblisk če bi vedla za tele sire pa to ... bi te pa včer pršla mal nadlegovat no, lupčke ti pa vrnem ... boljš kot nič Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Itak takoj akcija Zagreb je pol odpadu ... ni keša pa to tist je bil bolj trenuten preblisk če bi vedla za tele sire pa to ... bi te pa včer pršla mal nadlegovat no, lupčke ti pa vrnem ... boljš kot nič kr neki skačem zadnje pol ure , a tko pol, no sej bo še kakšen pameten koncert, sem zihr , pocen pa niso, pa pol si še žejen , pol pa lohk k buldožer, denarčke šteješ Sej siri so večinoma še zaprti , baje jih je treba počas , bojo še neki cajta, je fajn, ker jih od žlahte sam mi jemo ,drugač je bolj gužva zdej pri nas , za nadlegovanje , bo pol boljš ko bom na svojem, samo bo treba po sire v Leclerc , sam nimajo tam vseh Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kr neki skačem zadnje pol ure , a tko pol, no sej bo še kakšen pameten koncert, sem zihr , pocen pa niso, pa pol si še žejen , pol pa lohk k buldožer, denarčke šteješ Sej siri so večinoma še zaprti , baje jih je treba počas , bojo še neki cajta, je fajn, ker jih od žlahte sam mi jemo ,drugač je bolj gužva zdej pri nas , za nadlegovanje , bo pol boljš ko bom na svojem, samo bo treba po sire v Leclerc , sam nimajo tam vseh pol lohk pa skup skačeva sem tko al tko bolj kot buldožer ........... denarčke štejem pa to kar uživat v sirčkih počasi pa z užitkom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 pol lohk pa skup skačeva sem tko al tko bolj kot buldožer ........... denarčke štejem pa to kar uživat v sirčkih počasi pa z užitkom oooo, hvala , bom, bom, še mal zate Za skakat sem pa zmeri , sej zadnjič mi je kr šlo Pa kr štej denarčke, Buenos dias Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 oooo, hvala , bom, bom, še mal zate Za skakat sem pa zmeri , sej zadnjič mi je kr šlo Pa kr štej denarčke, Buenos dias dobr nam je šlo skakanje za kej več skakat bi moral pa bend zamenjat za Buenos dias bo treba še precej štet denarčke sam mi ne uide mal bomo še skakali, pa bo že kej iz tega Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 dobr nam je šlo skakanje za kej več skakat bi moral pa bend zamenjat za Buenos dias bo treba še precej štet denarčke sam mi ne uide mal bomo še skakali, pa bo že kej iz tega pol bi bli pa bolj z unim mulotom složni , sam tko ne bi zdržal dve uri ,sem sprobal doma pa še mal čarat, zdej ko so me proglasil za čarovnika, kje že , pri škorpijah Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 pol bi bli pa bolj z unim mulotom složni , sam tko ne bi zdržal dve uri ,sem sprobal doma pa še mal čarat, zdej ko so me proglasil za čarovnika, kje že , pri škorpijah med čarovncami (baje ) moraš bit čarovnik tko kt un mulo pa tud men ne bi šlo prov dolg .............. sam tolk brez ritma bit kt un ne moreš kar tko ... pomoje se je prov potrudu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 med čarovncami (baje ) moraš bit čarovnik tko kt un mulo pa tud men ne bi šlo prov dolg .............. sam tolk brez ritma bit kt un ne moreš kar tko ... pomoje se je prov potrudu Bejba...........da ne bi ti danes kaj čarala preveč in skakala :xx!: k meni se res ne da Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 med čarovncami (baje ) moraš bit čarovnik tko kt un mulo pa tud men ne bi šlo prov dolg .............. sam tolk brez ritma bit kt un ne moreš kar tko ... pomoje se je prov potrudu jst pa mislim, da on skoz na isto muzko skače , pa ni važn kakšen koncert je ,tam je pa sam važen, da se skače , ritem pa tko uni na odru lovijo a zato mi gre tolk dobr tam , še mal čarat , da bom v formi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kuku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Danes pa je tu prav poskočno.. Zakaj skačemo ? Za Buenos dias Buenos Aires Pa tut za Katmandu lohk Pa za našo Avstralko al njeno mami Evo zdej lohk pa celo noč skačeš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.