aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 jajajajaja skakači Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kuku uuuu , danes spet plidna preveč vidm , še počivam zate , pa laufam tut ,pa kakšen kos torte tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Za Buenos dias Buenos Aires Pa tut za Katmandu lohk Pa za našo Avstralko al njeno mami Evo zdej lohk pa celo noč skačeš za tole pa 99 in jutri pride domov za ostale pa še jaz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 uuuu , danes spet plidna preveč vidm , še počivam zate , pa laufam tut ,pa kakšen kos torte tut ma ja upam, da bom jutr mn pridna da bomo mogoče mal počival Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ma ja upam, da bom jutr mn pridna da bomo mogoče mal počival tako se govori , sej pol k boš šla na lepš se ti bo pa itak svet ustavu , vsaj tkose ti bo zdel na začetku Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 komi čakam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še 21 krat greš spat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Jutroooooooooooooo lamanana de este dia Hasta el alba y de entreveros................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 še 21 krat greš spat pa dober juterček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 jutro , ne vem katera me je dons ponoč preganjala , če bi si vsaj barvo las zapomnu , no v glavnem boljš bi blo zdajle ležat,pa počivat, nisem najbolj pri moči dons, bo treba laufat it, dokler je še cajt al pa mal čarat pa dober juterček , sam še 20 krat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 a pri tebi je že Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 a pri tebi ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 zdejle pa je že , sam še neki ostanki megleni ostanki ,bo treba kmal na malco, ker me je čist zmanjkal ob pripravljanju podatkov vexcel tabelah Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 tam je pa zmer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Bikci imate veliko srce...polno sončka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Dannnnnnnnn, govedo čist sončni dnevi so tole pa take fajn sončne razprave tle res ste sončki Bejba...........da ne bi ti danes kaj čarala preveč in skakala :xx!: k meni se res ne da Nism preveč al kako men se je lih prov zdel jst pa mislim, da on skoz na isto muzko skače , pa ni važn kakšen koncert je ,tam je pa sam važen, da se skače , ritem pa tko uni na odru lovijo a zato mi gre tolk dobr tam , še mal čarat , da bom v formi pol ga bomo pa lohk še kdaj vidl po takem skakanju bi se ga hitr spomnla čarat pa skoz aja, mal je treba še poskočt za vse Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Jp, zato pa sijemo tudi izven srca.. nč ni videt dons tega sijanja je blo treba prov urgirat, da ne zginete dol s strani ALO, BIKCI!!!!!!!!!!! mal migat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jutro bikci Tole vam napoveduje današnji sonček Na poti do cilja vas danes nič ne bo moglo ustaviti. To, kar ste si zamislili, boste kljub nekaterim oviram uspešno izvedli. Zadovoljni boste. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 En bikec me je začaru ... kaj nej pa zdej ...mmm, ce se ti zdi fejst fant, mu das priloznost, da se izkaze, ali je moz beseda, al sam se eden napihnjenc vec Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 jutro , dons pa čist prenovljen , včeri popoldne se spočil, pa zvečer majčken odlaufu, včerajšna kriza premagana se vidi da jepetek Aja, pa za enga bikca skačemo al za škorpijo , kaj dela ata saturn , no tistim, ki ga mamo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Enga fejst govedu pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiik sončka jutro , dons pa čist prenovljen , včeri popoldne se spočil, pa zvečer majčken odlaufu, včerajšna kriza premagana se vidi da jepetek Aja, pa za enga bikca skačemo al za škorpijo , kaj dela ata saturn , no tistim, ki ga mamo oooooooo, bikec sam, da si se spočil se ne spodobi, da bi bil za vikend zmatran al pa kej a sam za enga bikca pa eno škorpijo skačemo jst bom kar za vse skakala, ne sam za bikca pa škorpijo si vsi zaslužimo sončka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Dannnnnnnnn, govedo čist sončni dnevi so tole pa take fajn sončne razprave tle res ste sončki Nism preveč al kako men se je lih prov zdel pol ga bomo pa lohk še kdaj vidl po takem skakanju bi se ga hitr spomnla čarat pa skoz aja, mal je treba še poskočt za vse dobr si čarala včeraj , dans sem čist prenovljen , a da bomo unga še kdaj vidl ,ja po unem napisu horda zlih , pa death metal, ga bo bolj težko zgrešit , pa tut če ne bo skaku Sonček pa je , do decembraaaaaaaa tkole za oba kaj dela saturn? pa komu? hvala Kako naj rečem, saturn strukturira, hoče red na področju partnerskih odnosov in to nam, ki imamo asc v kozorogu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Enga fejst govedu pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiik sončka oooooooo, bikec sam, da si se spočil se ne spodobi, da bi bil za vikend zmatran al pa kej a sam za enga bikca pa eno škorpijo skačemo jst bom kar za vse skakala, ne sam za bikca pa škorpijo si vsi zaslužimo sončka Scorpio, Scorpio , dobr čarate škorpije , ti še posebi , ker to bi blo res nespodobno, da bi mogu človk celo soboto počivat, včeraj sem bil takoj ko sem prišel domov prec boljš , pol sem pa še ulegu, ni dost manjkal do dveh ur , pol pa še kratko odlaufal , skačemo pa res lohk za vse , za sonček pa za ljubezen , pa še mal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 dobr si čarala včeraj , dans sem čist prenovljen , a da bomo unga še kdaj vidl ,ja po unem napisu horda zlih , pa death metal, ga bo bolj težko zgrešit , pa tut če ne bo skaku Sonček pa je , do decembraaaaaaaa tkole sej smo (oz. pravijo, da smo) čarovnice Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonček se čist strinjam, lohk se tkole kar nadaljuje Scorpio, Scorpio , dobr čarate škorpije , ti še posebi , ker to bi blo res nespodobno, da bi mogu človk celo soboto počivat, včeraj sem bil takoj ko sem prišel domov prec boljš , pol sem pa še ulegu, ni dost manjkal do dveh ur , pol pa še kratko odlaufal , skačemo pa res lohk za vse , za sonček pa za ljubezen , pa še mal Jaaaa za fajn stvari je treba poskočit si bil priden včer bo lohk za vikend akcija Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.