Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 evo Marsa, moj recept za razorožit mojega bika, iznajdljiva, prikupna... kadar je njegov dan, je zlat dečko, ampak bog ne daj, da je eden tistih dnevov :xx!: V biku ima Sonce(8.hiša) in Venero (7.hiša), hm, v konj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hja, bo kar držalo, da ko bikcu prekipi, raje pojdi stran! Čeprav mislim, da osebi, ki jo ima rad, nebi nikoli storil žalega, bo raje brcal v steno, he, he! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Veš, kaj, Natrix, sem vedno mnenja, da mora kazen biti vzgojna Zato... pač boli včasih, ampak kaj, če človek noče priznat svojih cak, mu jih pač moraš pokazat, ni druge Fizično pa itak... te lepo prosim, ni šans, da bi kogarkoli poškodoval, ampak to je po moje že fora prepičanj in vesti, kot pa česarkoli drugega... Aja, je pa res, da je moja jeza (ko že izbruhne ven, za kar rabim fuuuul časa) bolj škorpijonsko obarvana ... psihične puščice Ni fajn sploh. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ole, ole... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ... psihične puščice Eh,tak besedni fajt, z beybo je najbl fajn! pol se pa lepo pobotata pa pristaneta...sej veš kje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ... psihične puščice Eh,tak besedni fajt, z beybo je najbl fajn! pol se pa lepo pobotata pa pristaneta...sej veš kje! Stvar okusa...... :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj? Fajt al pobotanje? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj? Fajt al pobotanje? Ne eno, ne drugo! Samo način pobotanja mi ni blizu! Vem, da škrpjončki rešujete spore v postelji, vendar pa to ne gre pri bikih, vsaj ne vseh! Meni je po fajtu najmanj do seksa in največ do nežnosti, ljubkovalnih besed in objemov,.......ne pa seks! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pa kaj se buniš? A sem kje napisu sex slučajno? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hehe, Triple X, pa ti si sinonim za seks tule na forumu, halo? Aja, pa če se z mano bodeš... zgleda res zelo škorpijonsko, razen zadnjega dela... tako da namesto v postli z mano pristaneš prej v svojem lastnem mentalnem peklu, žali bog Za postlo kasneje pa itak odplačuješ... na obroke So it's a loooooooong way to that topic after a fight Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pa kaj se buniš? A sem kje napisu sex slučajno? Prvič, se ne bunim (res lep slovenski izraz, ki pritiče izobraženemu človeku, kot si ti), ampak izražam svoje mnenje, ki je po naključju nasprotno tvojemu. S stavkom:"....pol se pa lepo pobotata pa pristaneta...sej veš kje!", si pa verjetno mislil, na Luni! Slišal sem namreč, da bodo v kratkem ponujali turistične izlete, v sodelovanju z NASO! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Nisi edina! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ...sej sem res od januarja samski, sam za kakšen fajt, moram pa boljšo polovico malo bolje spoznat! Pri meni "žal" ne gre na hitro! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Fajn,da tko misliš. Sej jaz sem tud rekla, da ne bom nikoli več kar tako, na blef, začela s kom hodit. Mi je blo enkrat čist dost. :o|o: Ej, a ma tvoj nick kakšno vezo s kačami Tudi mene veseli, da tako razmišljaš!Ja, v bistvu sem ta nick "dobil" v gimnazijskih letih (dolga zgodba) in je skrajšana oblika za Natrix natrix, kačico, mislim, da ne preveč simpatično! Danes bi si verjetno izbral kak drug nick, ampak tako ali drugače, ta nick nikoli ni označeval mojega karakterja ali miselnosti! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 a ni to belouška? natrix natrix, mislim....Sej to je pa čist fajn kačica Ja, prav imaš! Bravo, bravo, pa ne da te biologija zanima, al si kar tako mal počekirala? Ja, fajn je, ampak veliko ljudi jo ne prepozna in se jo boji! Zato sem si jo pa izbral takrat..........interpretacija je bila nekako takole; videz včasih vara! Ni vedno vse tako, kot se zdi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sem u bukvi prebrala že ful cajta nazaj naočarka je pa naja naja take, čisto na izi stvari si hitro zapomnem. Biologija je bla men super, dokler nismo preveč zašli v DNK :xx!: . Wildlife, to pa, ja Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 videz včasih vara! Ni vedno vse tako, kot se zdi Hja, Poko, to je dejstvo.....žal ali ne žal, pač je! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Biki so imeli polno luno zdaj v 12.hisi. :o|o: Pol smo pa ene skrivnosti zvedeli o njih. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Biki so imeli polno luno zdaj v 12.hisi. :o|o: Pol smo pa ene skrivnosti zvedeli o njih. Kakšne skrivnosti le? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Biki so imeli polno luno zdaj v 12.hisi. :o|o: Pol smo pa ene skrivnosti zvedeli o njih. A prvi biki tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Še vedno nisem zvedel, kakšne skrivnosti? Jaz, ne da bi vedel, da mam kako! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Oona se sam nagajivo smeje, povedat pa nč noče! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 OONa ,nauč kaj nas, kar še ne vemo tega ni tolk dost (kar se ne bi vedl) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.