natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Glede carov skorpij se cist strinjam, da so neverjetni! No, pa skacmo za vse Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 you wish.. to naj se uresniči vam.......bikcem.........si ti ne želiš......biti zadovoljen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 sej smo (oz. pravijo, da smo) čarovnice Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonček se čist strinjam, lohk se tkole kar nadaljuje Jaaaa za fajn stvari je treba poskočit si bil priden včer bo lohk za vikend akcija dobr sem sčaral dons , vse službene opravke sem opravil , pa še v trgovino sem skočil,pa po čaj , zdej pa kmal , vikend, v nedeljo je neki , če bomo šli , bogve o kerimoji ženi bo spet tekla debata Pa še mal za škorpije Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Bikciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vikend je tuki pa sonček pa to akcija dobr sem sčaral dons , vse službene opravke sem opravil , pa še v trgovino sem skočil,pa po čaj , zdej pa kmal , vikend, v nedeljo je neki , če bomo šli , bogve o kerimoji ženi bo spet tekla debata Pa še mal za škorpije kolk žen pa maš ti pa za škorpije skačeš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Bikciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vikend je tuki pa sonček pa to akcija kolk žen pa maš ti pa za škorpije skačeš za akcijo , žen , ne bi vedel, kolk jih je, bi lohk uni mešetarji , vsajspisek sestavl, pa slikce, da jih vsaj vidim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 za akcijo , žen , ne bi vedel, kolk jih je, bi lohk uni mešetarji , vsajspisek sestavl, pa slikce, da jih vsaj vidim a tko pol maš pa ti bolj tko žene kt jst moža pa dva otroka iščem, kje so ... sam najdem jih pa ne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 a tko pol maš pa ti bolj tko žene kt jst moža pa dva otroka iščem, kje so ... sam najdem jih pa ne tko približen, sam da so iz mesa in krvi, pa očitno ne ta prave , če se jih tko izogibljem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 tko približen, sam da so iz mesa in krvi, pa očitno ne ta prave , če se jih tko izogibljem a ni nobene škorpije vmes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 a ni nobene škorpije vmes pojma nimam, me niso spravli tolk daleč, da bi šel sploh preverjat ,ta zadnja zihr ni , je preveč šefovska Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 se bo taprava kar sama od sebe pojavla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 pri Bikcih dogaja ljubezen..........vau....... tako je prav a bikec in vodnar gresta skup Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 se bo taprava kar sama od sebe pojavla tako se govori pri Bikcih dogaja ljubezen..........vau....... tako je prav a bikec in vodnar gresta skup še mal skakat za ljubezen bikec pa vodnar sta oba stalni znamenji, se pravi po tej liniji gre, težko sem pa tuki čist objektiven ,ker sem bikec z vodnarsko luno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 bikec pa vodnar sta oba stalni znamenji, se pravi po tej liniji gre, težko sem pa tuki čist objektiven ,ker sem bikec z vodnarsko luno jaz pa bikica pa me en vodnar obletava ampak nisem prepričana kar neki bi pa ne bi in sanja jaz bi vseeno raje malo akcije Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 jaz pa bikica pa me en vodnar obletava ampak nisem prepričana kar neki bi pa ne bi in sanja jaz bi vseeno raje malo akcije sem videl, da si precej zračna , sem firbčen po naravi , sam sonce in mars pa obadva v biku, se pravi neki konkretnega, ne pa bljuz sem pa videl tvoj nick dons na enem čaju ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ........... Love is in the air ............. aja, ne v luftu v štalci nočko, bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Dobro jutro, bikci in obiskovalci! Danes vstajte za ljubezen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jaz vsako jutro vstanem z ljubeznijo........... Bikci.............sonček naj vas ima rad, kjerkoli že ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ne vem za ostale, ampak tukaj kjer sem jaz, me ma soncek se prevec rad . Zdaj, ko prehajamo pocasi v zimski cas, imamo samo se 30 C cez dan, tak da lahko celo dihamo . Sicer pa ni cudno, ker ime mesta, kjer sem, pomeni "Mesto sonca". Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ... jst pa vsa bleda po svet hodim... bo treba na kakšen obisk al pa vsaj v solarij (mal ceneje varianta) Ja, mal cenej je pa res . Ves, sej morda bi se pa lahko tako zmenla...za 50-50, pa bi bilo lazje? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Govedo Jutro bikci in zverine.. Ne moreš verjet, spet je sonček dannnnnn tud teb itak lohk verjameš, jst sm čist navdušena sooooooooooooonček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Hi Scorpio.. A te je navdušil sonček ali kaj drugega ? o bikec navdušena nad sončkom, lajfom ... končno se mi zdi, da je vse točn tko, kot mora bit oziroma vem, da je tko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 dan , še mal za Scorpio poskočit Za ljubezen pa itak Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 dan , še mal za Scorpio poskočit Za ljubezen pa itak Iiiiiiiiiiiiiii prov zame skakat pa za sončka za ljubezen itak pa še za kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Dobro jutro stalca in obiskovalci Ja, si me prehitel, ker sem prej sel komentirat v scorp temo Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Si pa dolgo komentiral.. Kaj cem rect v svojo obrambo.... mi culpa! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.