janif 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Bikci mal štalco prerukat sonček se neki kaže no, smo vedl, da čaraš tle okol opažam, da je koza začela mal delat kar tko naprej Scorpio , dobr ti to čaraš , sonček, tuki se neki trudim, pa mal boljš je koza je pridna, sicer še ni čist v pravo smer , samo če bo tko nadaljevala , pol bo Zdej pa spet mal čarat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Scorpio , dobr ti to čaraš , sonček, tuki se neki trudim, pa mal boljš je koza je pridna, sicer še ni čist v pravo smer , samo če bo tko nadaljevala , pol bo Zdej pa spet mal čarat mal je treba zaropotat, pol pa le prilezete bikci iz lukenj svojih za kaj zdej čaramo ............ evo, mal za kozo pa za sončka mal če še kdo rabi čarovnijo, pa tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ma niti ropotanje ne zaleže, da ven prilezejo.......samo ljubezen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ma niti ropotanje ne zaleže, da ven prilezejo.......samo ljubezen sej ropotam iz ljubezni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Miss you...............bikci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Buenos dias! Dejmo bit pridni no, pa pretegnmo tacke , pa pejmo na delo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nič sončka danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Dobro jutro at home , neko zatišje zadnje cajte , vsi preveč delovno razpoloženi Buenos dias! Dejmo bit pridni no, pa pretegnmo tacke , pa pejmo na delo! O, poglej ga, se mi je zdel, da me dons nek duh preganja, ko sem glih fajn pretegoval , si me pa pognal v luft Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nič sončka danes da ne, v Ljubljani ga nekaj je , čeprav jst strašim z marelo mal je treba zaropotat, pol pa le prilezete bikci iz lukenj svojih za kaj zdej čaramo ............ evo, mal za kozo pa za sončka mal če še kdo rabi čarovnijo, pa tud Pa še mal čarat , zdej ko smo že v formi , za ljubezen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nič sončka danes Saj, Gorenjci ste čist zakajen, pa sonce ne pride do vas... Tu pri nas ga je za vse dvolj... Dober dan, goveda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Saj, Gorenjci ste čist zakajen, pa sonce ne pride do vas... Tu pri nas ga je za vse dvolj... Dober dan, goveda... ooo, poglej ga luftarja V nedeljo sem se nate spomnil, ko smo šli glih mim Ribnice , sam ti si po moje mal ven, če maš medvede za sosede Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ne se vidva hecat sonček je v srčku zunaj tudi ni megla, ampka je oblačno tko da vse je pod kontrolo zdaj nazaj delat in danes po dolgem času na kosiloooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ooo, poglej ga luftarja V nedeljo sem se nate spomnil, ko smo šli glih mim Ribnice , sam ti si po moje mal ven, če maš medvede za sosede No prav velik me nisi zgrešil... Če si kaj gledal okol si mogoče mal pred Ribnico v Žlebiču videl odcep za Cerknico in Novo Štifto.Jaz sem pod Novo Štifto, 4 km od Žlebiča... Jaz po Ljubljani, ti okrog Ribnice... Mogoče se enkrat celo srečava... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 No prav velik me nisi zgrešil... Če si kaj gledal okol si mogoče mal pred Ribnico v Žlebiču videl odcep za Cerknico in Novo Štifto.Jaz sem pod Novo Štifto, 4 km od Žlebiča... Jaz po Ljubljani, ti okrog Ribnice... Mogoče se enkrat celo srečava... ja, taki cajti, ta najkrajšo pot v Belo krajino obnavljajo na par mestih, pol gremo pa po tej strani nazaj Sem videl , tolikokrat sem že šel tam, da nisem čist zgubljen , tam pa še nisem šel, poznam pa ta drugopot iz Velikih Lašč do Cerknice, precej gozdna, kakor jo imam v spominu Pol si pa res med medvedi ,tam mate pa precej gozda naokoli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 govedo je treba mal sončka v štalco prinest Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Kdo bo men pravu govedo No, bikci uživajte še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Dobro jutro radni narode! Na kmeth so ze zajtrkval in ze krmjo zvauce Zdaj pa pocas prihaja tud ura za velemescanske bike! A stalco ste pa kar za goveda zamenal? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Mestni bikci dobro jutro............... Kje imajo tako prijazno štalo v mestu da vas pridemo obiskat v živo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Tam na Dunajski, proti koncu Bezigrada, kjer se zacne klanec proti Crnucam, je na desni bar Stalca, sam mislim, da se nanasa bolj na konje . Kar pa me ne moti, ker sem tud konj po kitajskem ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 The best potem bomo tam naredil en spoznavni večer Samo to je že Predmestje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 The best potem bomo tam naredil en spoznavni večer Samo to je že Predmestje mmm , ne vem, ce bi se Bezigrajcani s tabo strinjal. Za njih so Crnuce predmestje, za Crnucane pa Nadgarca in Podgarca Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 mah......zame so samo v centru mesta meščani ampak bolje prvi na vasi kot zadnji v mestu kajne lep dan ti želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Enako, Audente!Vidim, da so bikci dons cist pospal...al so pa bli tolk pridni, da so ze navsezgodaj sli na delo!? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hitr pozdravit , mal pavze je pa treba Enako, Audente!Vidim, da so bikci dons cist pospal...al so pa bli tolk pridni, da so ze navsezgodaj sli na delo!? ne morš verjet, zgodaj sem še na delo , pa kr delam , ja tudi taki dnevi so Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ojla bikci! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.