janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ojla bikci! ooo, aiwca se je oglasla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 dons spet maw Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 te zihr koza preganja , tko kot mene moj kozel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 madonca bike mora stalno ena žival preganjat, če ne je žalost:vragec: ali morda primanjkuje luftarjev Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Bikci da se ne bo kdo spet pritoževal nad govedom moja koza se je očitno odločila, da je treba delat ......... al pa nekej v glavnem, pofočk v štalco Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee legenda sem Kdo bo men pravu govedo No, bikci uživajte še naprej jst pa še pozdravit nas pozabiš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Dobrooo jutrooooo bikci! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 pa kako jutro.saj je še noč na pol Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Ne bit malenkostna! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 pa nisem malenkostna, samo dejstvo je dejstvo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Mmmm, po mojem misljenju sem prevec bikovski, da bi me prepricala, da je ob 6:55 se noc Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Bikci kravce in ostalo govedo dannnnnnnnnnnn še v štalco sončka poslat ....................... ob 7h zjutri bi jst tud še noč mela če ne bi blo treba delat že takrat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Dan dober... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jutro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jutro Mmmm, po mojem misljenju sem prevec bikovski, da bi me prepricala, da je ob 6:55 se noc no ja, dejansko sicer ni več noč, samo zame je še noč ah, jutri bom lahko dooolgo spala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jaz pa pojutrisnjem....ne ...pojutrisnjem je sobota.....no, pa cez dva dni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a ob sobotah imaš tudi službo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a ob sobotah imaš tudi službo Ja, do 13h, po tej uri pa vcasih delam iz dolgcasa Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ja, do 13h, po tej uri pa vcasih delam iz dolgcasa v službi delaš iz dolgčasa Ok zdaj mogoč te razumem, sicer pa, a ni kaj pametnega početi v tvoji okolici Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jutro bratec! Danes proti večeru(našemu- dobiš navodila na mail) mogoče že prej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 To, to, to! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2006 Cmoka grem delat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 v službi delaš iz dolgčasa Ok zdaj mogoč te razumem, sicer pa, a ni kaj pametnega početi v tvoji okolici Ja, uro in pol voznje je prekrasno morje, al pa gres v vodni park, kar v mestu. Lahko gres zvecer ven v vec razlicnih nocnil klubov, lahko gres na table dance, al pa preprosto na kako organizirano zurko. Mehicani so itak skoz za zurko . Pac odvisno, kaj ti pase. Na morje ali v vodni park bi sel, tudi ven v kak night klub, ampak ne s komerkoli. In ker ne morem it z mojo , mi pac ni do tega, da pi sploh sel. Table dance sem si ogledal in me za razliko od vecine Mehicanov zalosti in ne osrecuje. Povabil na zurke, se mi pa ne manjka, ampak mi res ni do njih. Ne da bi bil preresen al pa prestar , ampak se trenutno rajs delu posvecam... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ja ja Love is in the air pa raje delaš saj bo uffffff, jaz bi tako rada v Mehiko.za novo leto morda se z mojim dragim odpraviva celo letos We will see Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ja, novoletni paket bo dosegel lepo ceno, kakih 400 jurjev, verjetno. (na osebo) Pa ce se mal sabo vzames......je kar dobro, da racunas s kakim miljonckom in 200 tisocaki, za oba... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 da ne bo spet narobe razumljeno saj denar nekako ni problem ampak najin čas je tako grdo omejen oba sva rahlo deloholika in se težkoodpoveva vsem obveznostim Za Mehiko bi si bilo potrebno vzeti vsaj 14 dni časa, kajne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.