natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Dobro jutro zaspanci, Ferdinandi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 A veš, da bik po vonju ve, kdaj je krava pripravljena? Čuj Janez, a ti imaš pa zamašen nos? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Bikcem sončka v štalco poslat Audi takih "bikov" kt je tale Janez pa pomoje vseen ni velik Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 o ScorpioGirl.........seveda niso samo Janezi.....so tudi Jožkoti, pa Lojzeti, pa Žani.......pa kaj jaz še vem...........moški so itak.........Moški Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Dobro jutro, dan al kar je že , neki fajnga vidim na eni slikci , Janez pa nč ,mogoče je pa še prezgodi za njega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Dobro jutro, dan al kar je že , neki fajnga vidim na eni slikci , Janez pa nč ,mogoče je pa še prezgodi za njega za pravega Janeza ni nikoli prezgodaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 za pravega Janeza ni nikoli prezgodaj pol mam rajši, da nikoli ni prepozno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 pol mam rajši, da nikoli ni prepozno nikoli prezgodaj ... nikoli prepozno je zmer taprav čas Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Dobro jutro zaspanci! Kaksen dan boste imeli danes? Pri meni bo mirna noc ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bikci ..................vstat bo treba in na pašo sonček je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Mogoce bi pomagal, ce bi jim svezo in diseco travco prinesla kar v stalco...pa medtem ko bi jedl, ce bi jih mal cohala po hrbtih in morda kake novicke prebrala iz najnovejsega casopisa Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 to pa jaz počnem samo škorpionu božam repek, ga cartam in mu kaj lepega preberem a ne iz dnevnega časopisja z bikci samo čvekam, če slučajno vstanejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ja, saj sem samo omenil, kaj bi pomagalo, da slej ko prej vstanejo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tudi sveža in sladka trava jim ne pomaga, same obljube so jih :vragec: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Hja, kakor jih navadis...ali kakor so se navadili! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Dobro jutro , nekam zgoden danes , pa taka tema je še tuki nikoli prezgodaj ... nikoli prepozno je zmer taprav čas Samo vseeno mam raje besedo pozno kot zgodaj , ob besedi zgodaj nikolinimam dobrega filinga, zmer mi grejo lasje pokonc Mogoce bi pomagal, ce bi jim svezo in diseco travco prinesla kar v stalco...pa medtem ko bi jedl, ce bi jih mal cohala po hrbtih in morda kake novicke prebrala iz najnovejsega casopisa ti maš pa same dobre ideje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 bikec Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 bikce sem pa čist zignorirala en koš za bikce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bikce je treba tud polupčkat je tak fajn dan danes razvajajte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 za vse gostje , sem prec bolj živahen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Lej ga, bikca Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bikce je treba tud polupčkat je tak fajn dandanes razvajajte se tako se piše, pa še ujel sem te dons , sem hitr ratal , intuicija al kako Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tako se piše, pa še ujel sem te dons , sem hitr ratal , intuicija al kako mogoče tud si me ujel skor za repek treba spet delat ... šibam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Lej ga, bikca oooo, Scorpio , sem bil priden v soboto , ful laufal ,v nedeljo pa moj nov konc prešnofal , če je kakšen dobr plac za crkljanje mogoče tud si me ujel skor za repek treba spet delat ... šibam pridna je tale tvoja koza , dobr opravi pa šibiiiiiii zdej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bikec.......a greš na palačinke v Romeo zvečer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.