janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Bikec.......a greš na palačinke v Romeo zvečer poglej pri levih , ful me vleče , sam mal organizacije bo treba ,pr men Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 je bila zračna in sladka trava si bil z kapo ali brez Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Oblita z roso..Brez kape.. jah....sem bila prepičana, da ne hodiš po rosi sam bikci tega običajno ne počnejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ne vem še, bi rada zvedela Sem imela priložnost a je nisem izkoristila A misliš da bikci dajo še drugo priložnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Govedo scrkljano oooo, Scorpio , sem bil priden v soboto , ful laufal ,v nedeljo pa moj nov konc prešnofal , če je kakšen dobr plac za crkljanje pridna je tale tvoja koza , dobr opravi pa šibiiiiiii zdej a jst neki o crkljanju slišim pomoje se da zmer najt kakšen dober plac za to moja koza pa nima izbire mora bit zdej pridna, k včasih ni bla dost Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jutro, zaspaneti! Cas za zajtrk in tek po soseski! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 sem že truplo ah no, bikci dobro jutro vseeno toliko življenja je še ostalo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 to pa zmerom.......če je še vodnarka zraven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 točn to a vodnark pa ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 jaz ne vem tebe vprašam drugač pa bikci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Tebe sprašujem o vodnarkah, ja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 No vidiš, jebeš bikce.. točn to a vodnark pa ne Kaj pa majo vodnarke s tem ? Jao, lajtunga... Saj nis tolk nedolžen kot se delaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jao, lajtunga... Saj nis tolk nedolžen kot se delaš... Bravo Alef Očitno je vodnarko spoznal samo bežno, ker si kaj več ali ne upa ali pa mu ni bilo dano Mladini je res treba vse v detajle razložit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Bravo Alef Očitno je vodnarko spoznal samo bežno, ker si kaj več ali ne upa ali pa mu ni bilo dano Mladini je res treba vse v detajle razložit Ja, on je bolj v "duhovnih" sferah, kolikor ga poznam s foruma... Pa mu mogoče take "zemeljske" stvari ne gredo najbolje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ja, on je bolj v "duhovnih" sferah, kolikor ga poznam s foruma... Pa mu mogoče take "zemeljske" stvari ne gredo najbolje... da ne bo hud, tigerček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Bikci mal zdrmat štalco upam, bikci, da uživate kje na sončku, v travci, da mate hrano na dosegu in se lahko predate crkljanju Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 da se še tukaj mal javim sem nekam lenobno razpoloženapa moram kmalu nazaj v šolo, imamo konferenco, pa še govorilne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ona ima itak škorpijo ki ji vse plačuje, zato se ji lahko jebe za bikce ker jih ne rabi, a nje ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 še tuki mal pokukam, šele zvečer Sploh mi ni jasno, kaj se dons tukaj dogajalo , ne bikcu, ne moji vodnarski luni da se še tukaj mal javim sem nekam lenobno razpoloženapa moram kmalu nazaj v šolo, imamo konferenco, pa še govorilne Vidim, da nisem bil edini dons , pol sem mogu pa še delat, tist kar si nisemsam splaniral , se zgodi, sodelavka , no sej na konc šihtame je pohvalila , tko da naj ji bo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 nč akcije v štalci bikci sem slišala, da je pr vas zmer toplo bi se mal stisnla zravn še tuki mal pokukam, šele zvečer Sploh mi ni jasno, kaj se dons tukaj dogajalo , ne bikcu, ne moji vodnarski luni bikec dons sva pa usklajena ti tud priden Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Govedo scrkljano a jst neki o crkljanju slišim pomoje se da zmer najt kakšen dober plac za to moja koza pa nima izbire mora bit zdej pridna, k včasih ni bla dost Se, se najde plac, kje ob vodi , je čist fajn, pa dost blizu bo pol Pridna, pridna , mi pa na palačinkah , sej bojo še , sam ujet te bo treba Dans spet nisem šel laufat , bom vsaj tuki mal poskočil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Se, se najde plac, kje ob vodi , je čist fajn, pa dost blizu bo pol Pridna, pridna , mi pa na palačinkah , sej bojo še , sam ujet te bo treba Dans spet nisem šel laufat , bom vsaj tuki mal poskočil aha ampak kje na toplem ... sej veš, škorpije nismo navajene na takle mraz dejmo skakat za petek Bo koza mal lenarila v petek ... ti jo spet posodim če češ za vikend joj, mene ujet zdejle težko se bom naslednjič potrudla, da mi rata prit na palačinke Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 nč akcije v štalci bikci sem slišala, da je pr vas zmer toplo bi se mal stisnla zravn bikec dons sva pa usklajena ti tud priden za stisnt pa zmer , čeprav sem dal zdejle pulover čez, popoldanski počitek ,pa kurijo tut še ne, sam zeblo nas pa ne bo Ja, pa sem bil res neki priden dons , pa nisem tko planiral , je naneslo , dons si pa zgodna , na forumumislim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.