janif 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Dobro jutro , od danes zgodnjega bikca , megla je glih tako kot včeraj , ampak peteeeeeek je o janif en pozdravcek od dolgotrajno odsotne tinke ooooooo, Tinka , lepo da si se oglasila Sem te dal že med pogrešane , kako drugače te še nisem nadlegoval,no, samo da si spet na Internet območju Letos sem bil za kratko v Šibeniku Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Govedo Bikec si pa zgoden dons bomo takoj pregnali tisto vašo meglo pa hvala za ogenj včer se mi je rata pogret Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Govedo Bikec si pa zgoden dons bomo takoj pregnali tisto vašo meglo pa hvala za ogenj včer se mi je rata pogret Hvala za čaranje , bom še jst mal , da bom sonček zagledu Ne moreš verjet ne , kr neki zgoden, petek je, pa sem kr živahen, sam zjutraj bi pa vseeno rajši počakalsvetlobo v postlji , dons sem bil prav pozoren, šele ko sem telovadil po zajtrku se je začelneki svetlikat , sem si rekel, matr kdaj to jst vstajam sam da te ne zebe, pri nas so začel kurit, pa sem lohk še zmer v kratkih rokavih A za dons si pa že konc Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Hvala za čaranje , bom še jst mal , da bom sonček zagledu Ne moreš verjet ne , kr neki zgoden, petek je, pa sem kr živahen, sam zjutraj bi pa vseeno rajši počakalsvetlobo v postlji , dons sem bil prav pozoren, šele ko sem telovadil po zajtrku se je začelneki svetlikat , sem si rekel, matr kdaj to jst vstajam sam da te ne zebe, pri nas so začel kurit, pa sem lohk še zmer v kratkih rokavih A za dons si pa že konc sej pr nas tud kurijo ... sam mam še zmer pulover oblečen bolj zmrznjene sorte, kaj se hoče boljš (pre)toplo kt mraz sam mal pavzice vmes še tri urce, pol pa res frej pa na sonček sej živahen si pa zarad petka tud zgodnje vstajanje nam ne more do živega, če je petek Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 sej pr nas tud kurijo ... sam mam še zmer pulover oblečen bolj zmrznjene sorte, kaj se hoče boljš (pre)toplo kt mraz sam mal pavzice vmes še tri urce, pol pa res frej pa na sonček sej živahen si pa zarad petka tud zgodnje vstajanje nam ne more do živega, če je petek čist res, prav dobr filing je, ker je jutr sobota Ne vem, če si ti tko zmrznjena , sam po moje mate bolj mraz, sej ste že čist zraven hribov A, še tri urce, no dobro opravi , pol pa nizek štart Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Bogi bikec na sončka bo treba........In malo bolj konkretno se naspat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Bikci in zverine.. Še poldne ni, en bikec pa že čisto utrujen.. Bikec a je kej boljš mal se spočij v štalci ne bomo nč razgrajali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Ne vem no, sem enga na gobec v samoobrambi.. Hvala za skrb.. če je blo v samoobrambi pol ga je pač treba pa nism agresiven človek ... sam ne smeš se pa pustit veš, da skrbimo za bikce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 O, Klarus, si pa zgodnja! Dobro jutro! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 si želim, da nebi bla....sam kaj ko je treba delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Saj res, kaj pa pocnes? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 neki se špilam šefa kuhne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 da še tukaj zaželim dobro jutro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Dannnnnnnnnnnnnnn bikci očitno rabite še spanja pa mir tko, da ne bomo (še) nč ropotali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 doma je pa le treba pozdravit , predno me odvleče na luft Dannnnnnnnnnnnnnn bikci očitno rabite še spanja pa mir tko, da ne bomo (še) nč ropotali Dons pa zgleda res , taka luna al nekaj tazga , sam paše včasih ,včeraj bil celo v kinu po dolgem cajtu , tut mene se da zvleči na kakšno lahkotnokomedijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Bikci prazna štalca danes........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Bikec na luftu , laufal , je blo fajn , zdej pa lase oprat pa pod tuš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 sem bila prepričana da je šel bikec v kino Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 sem bila prepričana da je šel bikec v kino dvakrat zapored v kino , težka, boljš da ne povem, kdaj sembil predzadnjič Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Kdaj?In kaj si gledal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Kdaj?In kaj si gledal mislim, da me spomin ne vara Rezervni deli od Kozoleta ,pa se mi zdi, da je blo to začetek 2004 , Aleksandra Balmazovič je bla kar fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Faca jaz sm šla pa gledat Goro .......nevem kaj je že bila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Bikci.........še vam en lep in takoj zatem nočko Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.