klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 bikcom eno uspavanko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Biki so res zaspanci samo delat ne blebetat in obljubljat :xx!: to pa ja Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jutro, bikci Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Bikec na luftu , laufal , je blo fajn , zdej pa lase oprat pa pod tuš pridno, pridno ... jaz sem pa plezala in je bilo super!danes me vse tako lepo boli ... lepo nedeljo bikcem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Bikci en krasen vikend je bil tole spet verjamem, da ste uživali oziroma da še vedno uživate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jutro, bikci Kaki bikci v jeseni, mi smo spomladanski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Kaki bikci v jeseni, mi smo spomladanski uuu, Stane je tut naš Bikci en krasen vikend je bil tole spet verjamem, da ste uživali oziroma da še vedno uživate Scorpio , res je , za ponovit , dons sem bil precej na sončku, zdejle sem pa glih kostanj jedel , pa naspalsem se kot se spodobi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 sami bikci bikice pa skoraj nobene, če se ne bi kake zverine in repkice pasle tukaj v štalci, bi bli res samo govedo pa naspalsem se kot se spodobi jaz naklepetala danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 pridno, pridno ... jaz sem pa plezala in je bilo super!danes me vse tako lepo boli ... lepo nedeljo bikcem hvala , fajn sonček je bil, še v Ljubljani ni blo megle Pogumna, pogumna , sem probal sem enkrat plezat ,pa še to tam, kjer se učijo, naravnost gor je še šlo, vse kar je blopa previsno, mi je blo pa tu mač , tko nenaravna lega se mi je zdela sami bikci bikice pa skoraj nobene, če se ne bi kake zverine in repkice pasle tukaj v štalci, bi bli res samo govedo jaz naklepetala danes nekak preveč ne zaidejo sem notri, pa sploh ne vem zakaj , ste zato druge bolj pogumne , da mamouravnoteženo situacijo Jst tut dons neki klepetal , tak dan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 hvala , fajn sonček je bil, še v Ljubljani ni blo megle nekak preveč ne zaidejo sem notri, pa sploh ne vem zakaj , ste zato druge bolj pogumne , da mamouravnoteženo situacijo Jst tut dons neki klepetal , tak dan jaz vem zakaj ker samo "lapate" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Biki so res zaspanci samo delat ne blebetat in obljubljat :xx!: to pa ja ob kakih urah pa ti strašiš , pa nč blebetat, sam klepetat , pa ,da ne bomo sam obljubljal jaz vem zakaj ker samo "lapate" no, ja, če je treba kej dobrega pojest al pa it na lepš , ne vem,če sam "lapamo" Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 enga za janija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 za našo pridno Klaro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Mi je ta tedn ena bejba rekla, da z luno v biku ne bom nikol presušena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ja, k če rad ješ, maš zihr kej glavnga v biku, ne...ddddddddd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jst nimam nič, pa rada jem Ti s itak cela čudna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 te maram več Jst pa tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 no, ja, če je treba kej dobrega pojest al pa it na lepš , ne vem,če sam "lapamo" mah ti si sonček........ena svetla izjema ............goveja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Mi je ta tedn ena bejba rekla, da z luno v biku ne bom nikol presušena. ja, kam bi pa prišli v lajfu , če še biki ne bi jedli mah ti si sonček........ena svetla izjema ............goveja hvala , pa ne vem, če je tako hudo, neki primerkov naše vrste pa že poznam ,pa so kr kul Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ja, k če rad ješ, maš zihr kej glavnga v biku, ne...ddddddddd aha, bo že držalo. danes sem se spravla nad torto včeraj, ko sem bla pa povabljena na tortice, se mi jih pa sploh ni luštalo skratka, požrešna sem, to imam po atu, ki je bik, pa še luno imam v biku Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 aha, bo že držalo. danes sem se spravla nad torto včeraj, ko sem bla pa povabljena na tortice, se mi jih pa sploh ni luštalo skratka, požrešna sem, to imam po atu, ki je bik, pa še luno imam v biku fajn izgovori, ja, se pravi sladko mam rad po mami, ki je bikica, pa še sam sem bik dons še nč sladkega , no neki cajta je še Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Nočko bikec.........in nič laufat samo spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Nočko bikec.........in nič laufat samo spat Nočko, levinja , sam spat še ne grem, laufat tut ne, jest pa še Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.