Antigona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 o bikci sotrpini......a se mal norca iz nas hočejo delat Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 a se mal norca iz nas hočejo delat A Levi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ja Klarus bo zlo obremenjena k se bom jst šla gospodinjo Pol mora pa obvezno kaj skuhat, ko pridem! Popravek, bomo kaj skuhal Bomo mal pokombiniral znanje. Jaz rad kuham ze od mojga 14 leta..al pa se mal nazaj o bikci sotrpini......a se mal norca iz nas hočejo delat Nic novega , ampak ker imamo biki debelo kozo, sploh ni panike... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 A sem omenu, da likam, perem in pospravljam tud rad? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 valkiraaaaaaaaaaaaaaaaa .... pejd ga ugrabit v mehiko ... čimprej Je ze pozno, ker mam ze karto... Zdajle se res ne splaca ugrabljat Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Saj sem vedu, da bos... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jaz vem zakaj ker samo "lapate" Ti pa ene čudne bike poznaš uni bikci (pa bikice), k jih jst poznam, niso taki Mi je ta tedn ena bejba rekla, da z luno v biku ne bom nikol presušena. pa mam izgovor Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 A Levi ja Levi ja , ker ste levi pa še kdo bi se našel :xx!:tudi biki so biki...in to veliki Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ja Levi ja , ker ste levi pa še kdo bi se našel :xx!:Obstajajo tud desni pa sredinski......ampak dejstvo, da No1 he he he Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 In kdaj prideš ? Da spoznam Valkiro.. Ko bos cutil tresenje zemlje, kot da prihaja na tisoce Mavrov...no, to bo znak, da sem v Ljubljani. Sicer ne obljubim, da se bo treslo do stajerske in prekmurja, ampak primorska bo pa cutila kako 3 stopnjo. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Pa eno lepo jutro zelim tule v stalci! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 bikec upam, da že sladko spančkaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jutroooooooooo Bikci smo res zaspanci men se čisto nič ne da :xx!: in vaditi vaditi bi morala Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 tudi biki so biki...in to veliki Najhujši so tisti okoli 15. maja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 doma se sploh še nisem oglasil , še sem v kratkih rokavih , sam ta teden ne bom zdržal Jutroooooooooo Bikci smo res zaspanci men se čisto nič ne da :xx!: in vaditi vaditi bi morala Pa si le priznala, da si naša , smo pa zato zvečer bolj aktivni Pa donssem bil kar priden , no v mojih okvirih in kaj bi to morala vaditi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Najhujši so tisti okoli 15. maja A pol sem jest se v redu? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jutro spala bi še Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jutro spala bi še Jutro....Ne pa neb! Prav ima te in polna si energije in bos sla mal tect zdajle zjutraj...ne vec kot 1 km...sam za dobr jutr in lepo prezentacijo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 bikci od želenih 18° mamo sam 2 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Saj ves....skromnost je lepa cednost! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ti bom js dala skromnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 No, jaz priznam da nisem skromen... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Bikci naj se tudi vam naredi en lep dan Nisem pozabila na vas............nič bat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 še domov pokukat , dons prvič brez kratkih rokavov , zgleda konc poletja, no je blo pa sonce bolj zgodaj, tam kjer sem doma, sploh ni blo videt megle, pol pa v okolici službe kr megla, Barje pa to Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Bikcem velik pa poslat ... oziroma prnest v štalco delovna ful ... koza kar priganja pridni bodte pa uživat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.