ScorpioGirl 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Prazna štalca nobene akcije nikjer al bikci že spijo skor ne verjamem se proti večeru šele dobr zbudijo, če jst kej vem no ja ... bikci, uživajte pa pazite, da ne pomečkate obiskovalk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Bikci xrosex Scorpice Samo pofock v stalco, ker se mi mudi...dans vas ne bom nic ozmerjal niti podil iz postelje Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 bikci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kaj zdej govedo prazna štalca nobene tud najmanjše aktivnosti mal vas zanemarim pa že nič več v štalci a bo treba zaropotat spet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ne bu ne mu od bikcov alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 evo enga bikca , mal okrog leta , včeraj mal sestanka, ogled novega stanovanja , pol je blo treba še kej naredit ,zvečer pa laufanje , danes pa tudi sestanek ..., tako da dober dan vse gostjam , ki skrbite, da štalca čist ne izumre Prazna štalca nobene akcije nikjer al bikci že spijo skor ne verjamem se proti večeru šele dobr zbudijo, če jst kej vem no ja ... bikci, uživajte pa pazite, da ne pomečkate obiskovalk Scorpio , nč bat, bikci skrbimo, da je našim obiskovalkam udobno , sam zgleda je tvoja koza dosegla en učinek , bikec je ratal priden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 En koš v štalco mojim bikcom Scorpio , nč bat, bikci skrbimo, da je našim obiskovalkam udobno , sam zgleda je tvoja koza dosegla en učinek , bikec je ratal priden bikec lepo, da skrbite za obiskovalke moja koza je očitno čist hiperaktivna tud pr škorpiji dosegla učinek delam, delam delam ... delam kot zamorc Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ja, p*** bikci a bote kej se zmigal po štalci al nč sm se skor v eno pajčevino ujela nobene akcije nikjer, nobenga miganja ALO BIKCI!!!!! dejmo mal življenja od sebe zebe me neki, dejmo mal štalco segret Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ja, p*** bikci a bote kej se zmigal po štalci al nč sm se skor v eno pajčevino ujela nobene akcije nikjer, nobenga miganja ALO BIKCI!!!!! dejmo mal življenja od sebe zebe me neki, dejmo mal štalco segret sem vedel, da se nekaj dogaja , življenja kukr češ, bikec še zmeri neki delaven , jutr še mal v Belo krajino skoči,pol bi lohk spet mal bolj živahno štalco naredil , zebe te , men pa tko vroče , evo takoj mal v tvoj konec En koš v štalco mojim bikcom bikec lepo, da skrbite za obiskovalke moja koza je očitno čist hiperaktivna tud pr škorpiji dosegla učinek delam, delam delam ... delam kot zamorc Scorpioooo , lepo, da nas tko pridno obiskuješ, men pa vidiš, kaj dela kozu , je kr z rdečim podčrtal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 sem vedel, da se nekaj dogaja , življenja kukr češ, bikec še zmeri neki delaven , jutr še mal v Belo krajino skoči,pol bi lohk spet mal bolj živahno štalco naredil , zebe te , men pa tko vroče , evo takoj mal v tvoj konec Scorpioooo , lepo, da nas tko pridno obiskuješ, men pa vidiš, kaj dela kozu , je kr z rdečim podčrtal Oooooooooooooooo, bikec zdej me sicer ne zebe več sam stisnla bi se pa vseen prevroče ni prov kmal dobro jutro, štalca en krasen dan je pred nami Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Dobro jutro in aufbix! Se pocutim, kot da bi imel hudga macka.... Spat bo treba... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 bikec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Bikci dejmo mal skakat, da se segrejemo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Bikci dejmo mal skakat, da se segrejemo en bikec že nazaj , takoj mal skakat, da se mal pokuri vsa ta hrana , za Scorpio, zebst te pa ne sme , takoj mal pocrkljat , pa prej še mal poskakat ,men pa kr vroče dons , mal domačga vinca nikol ne škodi al otroške energije Oooooooooooooooo, bikec zdej me sicer ne zebe več sam stisnla bi se pa vseen prevroče ni prov kmal dobro jutro, štalca en krasen dan je pred nami stiskanje je pa v štalci dobrodošlo , pa tut če je pol mal vroče , važno da je udobno inprijetno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 stiskanje je pa v štalci dobrodošlo , pa tut če je pol mal vroče , važno da je udobno inprijetno kolk crkljanja pa stiskanja v štalci bikec lepo, da kej pogledaš v štalco je neki prazna zadnje cajte ... sem včer že pajčevine najdla skakal zdej ne bomo več jutr spet ... oziroma je že dons zdej pa spat je že čudn bit v soboto doma ampak bo pasal naspat se pa to ... jutr bo neki koza razgrajala lepo noč in sladke sanje, bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Bikci ne še vstajat kar mal še spat ... pa crkljanje je na vrsti potem bomo skakali šele popoldne, kar počivat še Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 dobro jutro Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jutro je štalca danes vas moram pozdravit ker računam na vašo pomoč in podporo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Lepo, da tud drugi mal rovarte navsezgodaj.... No ja, saj ni tko zgodi Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Bikci ne še vstajat kar mal še spat ... pa crkljanje je na vrsti potem bomo skakali šele popoldne, kar počivat še sej sem šel sam na WC, pa takoj nazaj , v nedeljo zjutraj tko paše počivat, sploh če je zunaj sonček sije , sam ti si pa neki zgodna Jutro je štalca danes vas moram pozdravit ker računam na vašo pomoč in podporo dejmo še mal za Audi navijat dobro jutro ooo, bikica je prišla spet pogledat , al se mal pocrkljat kolk crkljanja pa stiskanja v štalci bikec lepo, da kej pogledaš v štalco je neki prazna zadnje cajte ... sem včer že pajčevine najdla skakal zdej ne bomo več jutr spet ... oziroma je že dons zdej pa spat je že čudn bit v soboto doma ampak bo pasal naspat se pa to ... jutr bo neki koza razgrajala lepo noč in sladke sanje, bikci ah tele pajki, zunaj je bolj mraz, pol se pa not tiščijo , sej dons bom štalco fino prezračil , se je lepš crkljat pa stiskat, če ni prahu , pa upam, da bom naslednje dni tut tko priden , tvojo kozo pa vidim, da kr razganja zadnje čase , sam sem prepričan, da se škorpija ne da , uživaj kakor pač lahko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Lepo, da tud drugi mal rovarte navsezgodaj.... No ja, saj ni tko zgodi ura bo skor tri, tak da ni panike Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja, crnogorska jutranjica... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 pravzaprav razmišlam, da bi mela eno tako pop siesto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 seveda, zakaj pa ne! Men po hrani vedno pase, ampak nekak mi nikoli ne uspe... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.