Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Bikci xrosex x:Xx xsrcx

Scorpice x:Xx xsrcbumx

Samo pofock v stalco, ker se mi mudi...dans vas ne bom nic ozmerjal niti podil iz postelje x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

evo enga bikca x:px, mal okrog leta xnckrivx, včeraj mal sestanka, ogled novega stanovanja x:px, pol je blo treba še kej naredit :vio:,

zvečer pa laufanje x^x, danes pa tudi sestanek ..., tako da dober dan vse gostjam x:Xx, ki skrbite, da štalca čist ne izumre :palec:

Prazna štalca :O: nobene akcije nikjer :sori: al bikci že spijo :inocent: skor ne verjamem :vragec: se proti večeru šele dobr zbudijo, če jst kej vem :inocent: x:px no ja ... bikci, uživajte x:Xx pa pazite, da ne pomečkate obiskovalk xsrcx x:px

Scorpio x:Xx, nč bat, bikci skrbimo, da je našim obiskovalkam udobno x:px, sam zgleda je tvoja koza dosegla en učinek :vio:, bikec je ratal priden xcivx x:o)x :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

En koš x:Xx x:Xx x:Xx v štalco mojim bikcom xsrcx x:px

Scorpio x:Xx, nč bat, bikci skrbimo, da je našim obiskovalkam udobno x:px, sam zgleda je tvoja koza dosegla en učinek :vio:, bikec je ratal priden xcivx x:o)x :inocent:

xsrcx x:px bikec xflirtx lepo, da skrbite za obiskovalke x:Xx

moja koza je očitno čist hiperaktivna x:px :eek: tud pr škorpiji dosegla učinek :vragec: xsingx delam, delam delam ... delam kot zamorc x^x :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ja, p*** bikci :vragec: a bote kej se zmigal po štalci al nč xrolleyesx sm se skor v eno pajčevino ujela :O: xrolleyesx nobene akcije nikjer, nobenga miganja :vragec:

:att: ALO BIKCI!!!!! xbendx xbendx xsmx xbendx xbendx xbendx dejmo mal življenja od sebe x:px zebe me neki, dejmo mal štalco segret xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ja, p*** bikci :vragec: a bote kej se zmigal po štalci al nč xrolleyesx sm se skor v eno pajčevino ujela :O: xrolleyesx nobene akcije nikjer, nobenga miganja :vragec:

:att: ALO BIKCI!!!!! xbendx xbendx xsmx xbendx xbendx xbendx dejmo mal življenja od sebe x:px zebe me neki, dejmo mal štalco segret xcivx x:px

:inocent: sem vedel, da se nekaj dogaja x:Dx, življenja kukr češ, bikec še zmeri neki delaven x:o)x, jutr še mal v Belo krajino skoči,

pol bi lohk spet mal bolj živahno štalco naredil x:px, zebe te :eek:, men pa tko vroče x:px, evo takoj mal :onfire: :onfire: v tvoj konec x^x

En koš x:Xx x:Xx x:Xx v štalco mojim bikcom xsrcx x:px

xsrcx x:px bikec xflirtx lepo, da skrbite za obiskovalke x:Xx

moja koza je očitno čist hiperaktivna x:px :eek: tud pr škorpiji dosegla učinek :vragec: xsingx delam, delam delam ... delam kot zamorc x^x :inocent: x:Dx

Scorpioooo x:Xx xflirtx , lepo, da nas tko pridno obiskuješ, men pa vidiš, kaj dela kozu x:o)x, je kr z rdečim podčrtal x:o)x

:inocent: sem vedel, da se nekaj dogaja x:Dx, življenja kukr češ, bikec še zmeri neki delaven x:o)x, jutr še mal v Belo krajino skoči,

pol bi lohk spet mal bolj živahno štalco naredil x:px, zebe te :eek:, men pa tko vroče x:px, evo takoj mal :onfire: :onfire: v tvoj konec x^x

Scorpioooo x:Xx xflirtx , lepo, da nas tko pridno obiskuješ, men pa vidiš, kaj dela kozu x:o)x, je kr z rdečim podčrtal x:o)x

Oooooooooooooooo, bikec x:Xx x:Xx x:px

zdej me sicer ne zebe več :inocent: sam stisnla bi se pa vseen xflirtx prevroče ni prov kmal x:px

dobro jutro, štalca x:Xx xsrcx en krasen dan je pred nami x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dobro jutro in aufbix! :vio: Se pocutim, kot da bi imel hudga macka.... :o|o: Spat bo treba...

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Bikci x:Xx x:px

dejmo mal skakat, da se segrejemo :onfire: :onfire: xsrcx

en bikec že nazaj :onfire: :onfire: :hepko: :hepko:, takoj mal skakat, da se mal pokuri vsa ta hrana :vio:,

x:Xx x:Xx xflirtx za Scorpio, zebst te pa ne sme x:px, takoj mal pocrkljat x:Xx, pa prej še mal poskakat :hepko: :hepko:,

men pa kr vroče dons xnckrivx x;)x, mal domačga vinca nikol ne škodi :inocent: x:Dx al otroške energije :inocent:

Oooooooooooooooo, bikec x:Xx x:Xx x:px

zdej me sicer ne zebe več :inocent: sam stisnla bi se pa vseen xflirtx prevroče ni prov kmal x:px

dobro jutro, štalca x:Xx xsrcx en krasen dan je pred nami x:px

stiskanje je pa v štalci dobrodošlo x^x, pa tut če je pol mal vroče x;)x, važno da je udobno in

prijetno xsrcx

stiskanje je pa v štalci dobrodošlo x^x, pa tut če je pol mal vroče x;)x, važno da je udobno in

prijetno xsrcx

x:px kolk crkljanja pa stiskanja v štalci x:Xx bikec xflirtx lepo, da kej pogledaš v štalco x:Xx je neki prazna zadnje cajte ... sem včer že pajčevine najdla :vragec:

skakal zdej ne bomo več :inocent: jutr spet ... oziroma je že dons xcivx x:px zdej pa spat :sleeping: x:Ix je že čudn bit v soboto doma :inocent: x:o)x ampak bo pasal x^x naspat se pa to ... jutr bo neki koza razgrajala :vragec:

lepo noč in sladke sanje, bikci xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Lepo, da tud drugi mal rovarte navsezgodaj.... :inocent: No ja, saj ni tko zgodi x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Bikci x:Xx

ne še vstajat xDDx kar mal še spat ... pa crkljanje je na vrsti potem xflirtx x:px bomo skakali šele popoldne, kar počivat še x:px x;)x

x:Dx sej sem šel sam na WC, pa takoj nazaj x;)x, v nedeljo zjutraj tko paše počivat, sploh če je zunaj sonček sije x:px,

:inocent: sam ti si pa neki zgodna x;)x

Jutro je štalca x:Dx

danes vas moram pozdravit x:Xx ker računam na vašo pomoč in podporo x^x

:onfire: :onfire: dejmo še mal za Audi navijat x:px

:inocent: dobro jutro x:Xx

ooo, bikica je prišla spet pogledat x:Xx, al se mal pocrkljat :inocent:

x:px kolk crkljanja pa stiskanja v štalci x:Xx bikec xflirtx lepo, da kej pogledaš v štalco x:Xx je neki prazna zadnje cajte ... sem včer že pajčevine najdla :vragec:

skakal zdej ne bomo več :inocent: jutr spet ... oziroma je že dons xcivx x:px zdej pa spat :sleeping: x:Ix je že čudn bit v soboto doma :inocent: x:o)x ampak bo pasal x^x naspat se pa to ... jutr bo neki koza razgrajala :vragec:

lepo noč in sladke sanje, bikci xsrcx

:inocent: ah tele pajki, zunaj je bolj mraz, pol se pa not tiščijo x:Dx, sej dons bom štalco fino prezračil x^x, se je lepš crkljat pa stiskat, če ni prahu :vio:, pa upam, da bom naslednje dni tut tko priden x:Dx, tvojo kozo pa vidim, da kr razganja zadnje čase :inocent:, sam sem prepričan, da se škorpija ne da x^x, uživaj kakor pač lahko x:px

Ja, crnogorska jutranjica... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

x:Dx seveda, zakaj pa ne! :palec: Men po hrani vedno pase, ampak nekak mi nikoli ne uspe... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...