Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Je zanimiv, da te besede tukaj sploh ne slisis x:Dx , prej descanso... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
ne bu ne mu od bikcov :eek: :inocent: :O: :sori:

:att: alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :vragec:

Biki danes cel dan volijo bike x:Dx

Bikci x:Xx x:Xx

:inocent: ah tele pajki, zunaj je bolj mraz, pol se pa not tiščijo x:Dx, sej dons bom štalco fino prezračil x^x, se je lepš crkljat pa stiskat, če ni prahu :vio:, pa upam, da bom naslednje dni tut tko priden x:Dx, tvojo kozo pa vidim, da kr razganja zadnje čase :inocent:, sam sem prepričan, da se škorpija ne da x^x, uživaj kakor pač lahko x:px

x:Xx bikec xflirtx sej uživam x:px se škorpija itak ne da x^x x:px

kar prezračit štalco, prah pobrisat, pajke napodit v en kot, da ne bojo po celi štalci mrež nastavljal xcivx :vragec: jutr zvečer pa spet crkljanje xflirtx bo spet koza cel dan razgrajala ... oziroma kar cel teden xrolleyesx xcivx ... in bo prov fajn se zvečer mal pocrkljat :inocent: x:px

:att: Audi, a se boš kej javila, kako je šlo x?x x:px smo držali pesti zate x:Xx pomoje ti je kar uspelo, bomo lahko xcheersx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Doma mal pozdravim x:px, sem bil preveč priden čez vikend :inocent:, pa dons nekam zmatran x:o)x, no ja bom že zdržal do popoldanske sieste x^x

Bikci x:Xx x:Xx

vi ste bolj pozni, tko da dobro jutro xsrcx x;)x

sej ne bomo nč razgrajali, k koza priganja xrolleyesx mi je dovolila, da pridem pozdravit štalco, mal zluftat, polupčkat bikce ... x:px uživajte xsrcx

Scorpio x:Xx, ti si pa neuničljiva, jst bi dons kar zalegel, že včeraj zvečer sem ratal nekam zmatran :inocent:, pa ni dons dost boljš, zgleda, da sem preveč laufal xcivx al kaj, pa nisem več kot 45 minut x:)x, no kdo bi vedel, mal :onfire: :onfire: zame pa še koga x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Doma mal pozdravim x:px, sem bil preveč priden čez vikend :inocent:, pa dons nekam zmatran x:o)x, no ja bom že zdržal do popoldanske sieste x^x

Scorpio x:Xx, ti si pa neuničljiva, jst bi dons kar zalegel, že včeraj zvečer sem ratal nekam zmatran :inocent:, pa ni dons dost boljš, zgleda, da sem preveč laufal xcivx al kaj, pa nisem več kot 45 minut x:)x, no kdo bi vedel, mal :onfire: :onfire: zame pa še koga x;)x

bikec x:Xx xflirtx

a neuničljiva :inocent: ma ja, je treba delat, sej veš :vragec: x:)x sej dopoldne bi jst tud kar spala ... sam ni šans, da na šihtu zaspim :inocent: pa danes sem bla že od 5.40 :o|o: xrolleyesx bo zdej spet boljš ... bolj normalne ure, čeprav zame še zmer mal prezgodaj :inocent: xcivx

ti kar skakat x:Dx jst bom pa šibala ... še mal sedet xrolleyesx faks je na vrsti dons x:px x^x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

bikec x:Xx xflirtx

a neuničljiva :inocent: ma ja, je treba delat, sej veš :vragec: x:)x sej dopoldne bi jst tud kar spala ... sam ni šans, da na šihtu zaspim :inocent: pa danes sem bla že od 5.40 :o|o: xrolleyesx bo zdej spet boljš ... bolj normalne ure, čeprav zame še zmer mal prezgodaj :inocent: xcivx

ti kar skakat x:Dx jst bom pa šibala ... še mal sedet xrolleyesx faks je na vrsti dons x:px x^x

x:Xx, sem že boljš x^x, se je splačal mal skakat x:px, ker dons sploh nisem bil zaspan :eek:, sam tko brez moči xcivx, ja tudi bikcu se lohk to zgodi x:Ix, no če bi bil vikend, bi se zihr še ene dve uri poleževal, da bi blo kaj boljš :vio: Sam tko zgodi pa jst nisem pokonc, pa še mal :onfire: :onfire:, da boš lažje zdržala, je včasih težko sedet xcivx

x:Xx, sem že boljš x^x, se je splačal mal skakat x:px, ker dons sploh nisem bil zaspan :eek:, sam tko brez moči xcivx, ja tudi bikcu se lohk to zgodi x:Ix, no če bi bil vikend, bi se zihr še ene dve uri poleževal, da bi blo kaj boljš :vio: Sam tko zgodi pa jst nisem pokonc, pa še mal :onfire: :onfire:, da boš lažje zdržala, je včasih težko sedet xcivx

Iiiiiiiii :2src: hvala x:Xx je pomagalo x:px xcivx je težko tkole skoz neki sedet ... k pridem domov, je pa itak čist temno xrolleyesx smo se nasmejali na faksu, tko da je blo prov fino xDDx kake majo to eni x:Dx sem ugotovila, da sploh nism tolk zmešana kt včasih delujem ... so še hujši primerki x:Dx x^x

lahko noč bikci xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ja, tako gre to pri bikih...najprej smo pozni, pol mrknemo in cez kakih 6 mesecev se bo skinla ta tema! x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Jutro, Klarus :vio: !

Ah, pa saj vidis, da je v tej temi srednje do pretezno mrtvo x:Dx ....

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Razlozi, x:Xx , ker men tud ni najbolj jasn... :vio: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

V štalco en pofočk x:Xx xsrcx

vidim, da ste že pometl pajčevine, prah je še treba pobrisat, da ne bo kakšen naključen obiskovalec res mislu, da je štalca opustošena xrolleyesx x:px

sploh, k bikci še tko lepo spijo xflirtx xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:onfire: :onfire: se je splačal včeraj mal počivat al velik :inocent:, dons že zgodi pokonci x^x, pa

ful živahen x:px, še tko fajn toplo je zunaj x;)x

Iiiiiiiii :2src: hvala x:Xx je pomagalo x:px xcivx je težko tkole skoz neki sedet ... k pridem domov, je pa itak čist temno xrolleyesx smo se nasmejali na faksu, tko da je blo prov fino xDDx kake majo to eni x:Dx sem ugotovila, da sploh nism tolk zmešana kt včasih delujem ... so še hujši primerki x:Dx x^x

lahko noč bikci xsrcx

x:Xx sem vesel, da je blo fajn x:px, dons bo tut :onfire: :onfire:

dobro jutro, bikec x:Xx xflirtx

dobr si tole sčaral x:px toplo pa to ... x;)x

x:Dx a ni dbest, prav na poletje me spominja x:px, kakšen oblak je sicer

preveč, pa mal bo deževal, pa ne bom zdej gledal na te podrobnosti, glavno, da nam

je toplo x^x, še laufal bomo po toplem :hepko: :hepko:, bom v kratkih rokavih x;)x

x:Dx a ni dbest, prav na poletje me spominja x:px, kakšen oblak je sicer

preveč, pa mal bo deževal, pa ne bom zdej gledal na te podrobnosti, glavno, da nam

je toplo x^x, še laufal bomo po toplem :hepko: :hepko:, bom v kratkih rokavih x;)x

:wOOt: neeeeeeeeee, kratki rokavi so pa zame za letos že pospravljeni :inocent: tko toplo pa spet ni xcivx

protestiram :angry2: hočem sonček xcivx x^x :flowerface:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:wOOt: neeeeeeeeee, kratki rokavi so pa zame za letos že pospravljeni :inocent: tko toplo pa spet ni xcivx

protestiram :angry2: hočem sonček xcivx x^x :flowerface:

:inocent: saj bo tut sonček, nč bat x^x, pa kratki rokavi bodo samo ko bom laufal :switz:, no jst

jih še nisem čist pospravil, doma jih še imam :vio:, pa za službo spet razmišljam x;)x

:inocent: saj bo tut sonček, nč bat x^x, pa kratki rokavi bodo samo ko bom laufal :switz:, no jst

jih še nisem čist pospravil, doma jih še imam :vio:, pa za službo spet razmišljam x;)x

x:px sej vem x;)x mal je blo treba zaropotat :inocent: :vragec:

jst kratke rokave samo še pod dolgimi skrivam :inocent: tud v službi ... pa nekej kurijo, sam ni dost to zame xcivx x:px

samo tole vreme pa tud na mularijo slabo vpliva :o|o: neki so tečni dons xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:px sej vem x;)x mal je blo treba zaropotat :inocent: :vragec:

jst kratke rokave samo še pod dolgimi skrivam :inocent: tud v službi ... pa nekej kurijo, sam ni dost to zame xcivx x:px

samo tole vreme pa tud na mularijo slabo vpliva :o|o: neki so tečni dons xrolleyesx

a tko, ja, pol pa kr po mizi udart :vragec:, pa jih v vrsto postavit x^x, pol naj grejo pa laufat x;)x, ne bojo pol več tečni x:px,

ker bojo preveč zmatrani :vio: Pri nas tut kurijo, pa sem dva radiatorja že en teden nazaj zaprl x:)x, je blo prevroče zame x;)x

Lepo, da mal okrog prides, ker tule smo itak tik pred izumrtjem! x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...