klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ma je bolš s tabo čvekat..spala bom itak še poznej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Je zanimiv, da te besede tukaj sploh ne slisis , prej descanso... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ne bu ne mu od bikcov alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Biki danes cel dan volijo bike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Bikci ah tele pajki, zunaj je bolj mraz, pol se pa not tiščijo , sej dons bom štalco fino prezračil , se je lepš crkljat pa stiskat, če ni prahu , pa upam, da bom naslednje dni tut tko priden , tvojo kozo pa vidim, da kr razganja zadnje čase , sam sem prepričan, da se škorpija ne da , uživaj kakor pač lahko bikec sej uživam se škorpija itak ne da kar prezračit štalco, prah pobrisat, pajke napodit v en kot, da ne bojo po celi štalci mrež nastavljal jutr zvečer pa spet crkljanje bo spet koza cel dan razgrajala ... oziroma kar cel teden ... in bo prov fajn se zvečer mal pocrkljat Audi, a se boš kej javila, kako je šlo smo držali pesti zate pomoje ti je kar uspelo, bomo lahko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Še mal v štalco pokukam , še kakšen poskok , kar dobr je prezračena , zdej pa počas v ležeč položaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Bikci vi ste bolj pozni, tko da dobro jutro sej ne bomo nč razgrajali, k koza priganja mi je dovolila, da pridem pozdravit štalco, mal zluftat, polupčkat bikce ... uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Doma mal pozdravim , sem bil preveč priden čez vikend , pa dons nekam zmatran , no ja bom že zdržal do popoldanske sieste Bikci vi ste bolj pozni, tko da dobro jutro sej ne bomo nč razgrajali, k koza priganja mi je dovolila, da pridem pozdravit štalco, mal zluftat, polupčkat bikce ... uživajte Scorpio , ti si pa neuničljiva, jst bi dons kar zalegel, že včeraj zvečer sem ratal nekam zmatran , pa ni dons dost boljš, zgleda, da sem preveč laufal al kaj, pa nisem več kot 45 minut , no kdo bi vedel, mal zame pa še koga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Doma mal pozdravim , sem bil preveč priden čez vikend , pa dons nekam zmatran , no ja bom že zdržal do popoldanske sieste Scorpio , ti si pa neuničljiva, jst bi dons kar zalegel, že včeraj zvečer sem ratal nekam zmatran , pa ni dons dost boljš, zgleda, da sem preveč laufal al kaj, pa nisem več kot 45 minut , no kdo bi vedel, mal zame pa še koga bikec a neuničljiva ma ja, je treba delat, sej veš sej dopoldne bi jst tud kar spala ... sam ni šans, da na šihtu zaspim pa danes sem bla že od 5.40 bo zdej spet boljš ... bolj normalne ure, čeprav zame še zmer mal prezgodaj ti kar skakat jst bom pa šibala ... še mal sedet faks je na vrsti dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 bikec a neuničljiva ma ja, je treba delat, sej veš sej dopoldne bi jst tud kar spala ... sam ni šans, da na šihtu zaspim pa danes sem bla že od 5.40 bo zdej spet boljš ... bolj normalne ure, čeprav zame še zmer mal prezgodaj ti kar skakat jst bom pa šibala ... še mal sedet faks je na vrsti dons , sem že boljš , se je splačal mal skakat , ker dons sploh nisem bil zaspan , sam tko brez moči , ja tudi bikcu se lohk to zgodi , no če bi bil vikend, bi se zihr še ene dve uri poleževal, da bi blo kaj boljš Sam tko zgodi pa jst nisem pokonc, pa še mal , da boš lažje zdržala, je včasih težko sedet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 , sem že boljš , se je splačal mal skakat , ker dons sploh nisem bil zaspan , sam tko brez moči , ja tudi bikcu se lohk to zgodi , no če bi bil vikend, bi se zihr še ene dve uri poleževal, da bi blo kaj boljš Sam tko zgodi pa jst nisem pokonc, pa še mal , da boš lažje zdržala, je včasih težko sedet Iiiiiiiii hvala je pomagalo je težko tkole skoz neki sedet ... k pridem domov, je pa itak čist temno smo se nasmejali na faksu, tko da je blo prov fino kake majo to eni sem ugotovila, da sploh nism tolk zmešana kt včasih delujem ... so še hujši primerki lahko noč bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja, tako gre to pri bikih...najprej smo pozni, pol mrknemo in cez kakih 6 mesecev se bo skinla ta tema! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 sam probi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutro, Klarus ! Ah, pa saj vidis, da je v tej temi srednje do pretezno mrtvo .... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Razlozi, , ker men tud ni najbolj jasn... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutro, Klarus ! Ah, pa saj vidis, da je v tej temi srednje do pretezno mrtvo ....sam štalco morš pa vseen obiskovat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 V štalco en pofočk vidim, da ste že pometl pajčevine, prah je še treba pobrisat, da ne bo kakšen naključen obiskovalec res mislu, da je štalca opustošena sploh, k bikci še tko lepo spijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 se je splačal včeraj mal počivat al velik , dons že zgodi pokonci , pa ful živahen , še tko fajn toplo je zunaj Iiiiiiiii hvala je pomagalo je težko tkole skoz neki sedet ... k pridem domov, je pa itak čist temno smo se nasmejali na faksu, tko da je blo prov fino kake majo to eni sem ugotovila, da sploh nism tolk zmešana kt včasih delujem ... so še hujši primerki lahko noč bikci sem vesel, da je blo fajn , dons bo tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 se je splačal včeraj mal počivat al velik , dons že zgodi pokonci , pa ful živahen , še tko fajn toplo je zunaj dobro jutro, bikec dobr si tole sčaral toplo pa to ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 dobro jutro, bikec dobr si tole sčaral toplo pa to ... a ni dbest, prav na poletje me spominja , kakšen oblak je sicerpreveč, pa mal bo deževal, pa ne bom zdej gledal na te podrobnosti, glavno, da namje toplo , še laufal bomo po toplem , bom v kratkih rokavih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 a ni dbest, prav na poletje me spominja , kakšen oblak je sicerpreveč, pa mal bo deževal, pa ne bom zdej gledal na te podrobnosti, glavno, da namje toplo , še laufal bomo po toplem , bom v kratkih rokavih neeeeeeeeee, kratki rokavi so pa zame za letos že pospravljeni tko toplo pa spet ni protestiram hočem sonček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 neeeeeeeeee, kratki rokavi so pa zame za letos že pospravljeni tko toplo pa spet ni protestiram hočem sonček saj bo tut sonček, nč bat , pa kratki rokavi bodo samo ko bom laufal , no jstjih še nisem čist pospravil, doma jih še imam , pa za službo spet razmišljam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 saj bo tut sonček, nč bat , pa kratki rokavi bodo samo ko bom laufal , no jstjih še nisem čist pospravil, doma jih še imam , pa za službo spet razmišljam sej vem mal je blo treba zaropotat jst kratke rokave samo še pod dolgimi skrivam tud v službi ... pa nekej kurijo, sam ni dost to zame samo tole vreme pa tud na mularijo slabo vpliva neki so tečni dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 sej vem mal je blo treba zaropotat jst kratke rokave samo še pod dolgimi skrivam tud v službi ... pa nekej kurijo, sam ni dost to zame samo tole vreme pa tud na mularijo slabo vpliva neki so tečni dons a tko, ja, pol pa kr po mizi udart , pa jih v vrsto postavit , pol naj grejo pa laufat , ne bojo pol več tečni ,ker bojo preveč zmatrani Pri nas tut kurijo, pa sem dva radiatorja že en teden nazaj zaprl , je blo prevroče zame Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 še tle pozdravit , madonca saj sem nas komaj našel Bikec dons pa prej spat , pa majčken odlaufat da malsam sebe v rit brcam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lepo, da mal okrog prides, ker tule smo itak tik pred izumrtjem! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.