janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lepo, da mal okrog prides, ker tule smo itak tik pred izumrtjem! :OO!: a tko hudo, da je , ne, ne bomo kej gostje povabili, pa bo , izumrli pa že ne bomo, pol ne bo več noben jedel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 :OO!: a tko hudo, da je , ne, ne bomo kej gostje povabili, pa bo , izumrli pa že ne bomo, pol ne bo več noben jedel Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Madonca bikci skoraj "pocrkal"nobene sveže trave ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Bikci da vas ne zanemarim čist en kup letanja cel dan ... za konec pa (itak ) še kavica, k se je spet zavlekla treba tud uživat, ni kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Dons pa takoj navsezgodaj mal štalco pogledat , nekam tiho je še , zgleda da sem še mal prezgoden , bom jo pa mal preluftal Bikci da vas ne zanemarim čist en kup letanja cel dan ... za konec pa (itak ) še kavica, k se je spet zavlekla treba tud uživat, ni kej Scorpio , ti si pa res v formi , jst sem šel pa že včeraj spat , pa mal laufanja sem si privoščil , vikend bo kmalu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Kaj bi biki brez pomoci scorpij? Po moje bi bila tema res ze upokojena ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Kaj bi biki brez pomoci scorpij? Po moje bi bila tema res ze upokojena ! vse je možno , takoj vse škorpijam, ki pridejo naokoli , pa kakšna levinja tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jao bikci... a pol je vse res, kar pravijo (glede khm) Kaj pa pravjo? Jaz bom cist priden, ce bos zelela preverit Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Treba govedo fejs pocmokat pa za ušesi mal počohat zluftal ste že mal ... rogove spoliral pa parkljčke spucal si bote pa lohk sami, kenede Scorpio , ti si pa res v formi , jst sem šel pa že včeraj spat , pa mal laufanja sem si privoščil , vikend bo kmalu bikec forma mora bit, če skoz treniram bo vikend sam bo precej delaven ... še v soboto faks pol pa izležavanje do konc vikenda sploh ne mrdnem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Dobro jutro v stalco! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 doma se sploh še nisem oglasil , takoj vsem gostjam, ki pridejo bikec forma mora bit, če skoz treniram bo vikend sam bo precej delaven ... še v soboto faks pol pa izležavanje do konc vikenda sploh ne mrdnem za soboto, da boš lažje preživela, pol pa izleževanje v podaljšanem vikendu al kako Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Bikec ... čakam te... ...hir aj go, hir aj kam.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Govedo nekam švoh je v štalci zadnje cajte a bo treba mal lufta not spustit, da se bikce mal prelufta doma se sploh še nisem oglasil , takoj vsem gostjam, ki pridejo za soboto, da boš lažje preživela, pol pa izleževanje v podaljšanem vikendu al kako dobr si tole skakal podaljšan vikend pa izležavanje jutr še počivam, pol pa spet akcija ne bi šlo izležavanje pr men prov dobr treba bit v muvingu en kup opravil mam jst tale teden ... sicer pa frej šihta faks tud šele v soboto učit se bo neki treba sam tist vsaj ne bo treba gledat na uro pa se lovit, da ne zamudim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Še doma na hitr pozdravit , pol pa šibat v trgovino dobr si tole skakal podaljšan vikend pa izležavanje jutr še počivam, pol pa spet akcija ne bi šlo izležavanje pr men prov dobr treba bit v muvingu en kup opravil mam jst tale teden ... sicer pa frej šihta faks tud šele v soboto učit se bo neki treba sam tist vsaj ne bo treba gledat na uro pa se lovit, da ne zamudim hvala tebi pa res koza seka zadnje cajte , še med prazniki cel kup opravil , no lohk bi se ti pridružil v teh opravilih , so neki plani, se pustim presenetit , jutr pa le počivat , pa mal se spomnit na bikca, ki bo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Še doma na hitr pozdravit , pol pa šibat v trgovino hvala tebi pa res koza seka zadnje cajte , še med prazniki cel kup opravil , no lohk bi se ti pridružil v teh opravilih , so neki plani, se pustim presenetit , jutr pa le počivat , pa mal se spomnit na bikca, ki bo sej med opravili je tud en kup fajnih na ful kavic je treba it, k zdej ni blo cajta mal bo treba tud na faks se spomnit sam ne preveč jutr bomo navijali zate, itak bom skakala, da boš še sam sebe presenetu, tolk boš laufal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sej med opravili je tud en kup fajnih na ful kavic je treba it, k zdej ni blo cajta mal bo treba tud na faks se spomnit sam ne preveč jutr bomo navijali zate, itak bom skakala, da boš še sam sebe presenetu, tolk boš laufal aaaa, če je pa tko, to je pa čist druga pesem , pol ti je oproščeno , še zmer si ta prava ,ma ne more bit koza ta glavna Hvala , pri taki podpori bo dost lažje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Dobro jutro stalca....kje je pa kravca? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 jutro govedo ena kravca je tuki en mejčkn kravce sem aaaa, če je pa tko, to je pa čist druga pesem , pol ti je oproščeno , še zmer si ta prava ,ma ne more bit koza ta glavna Hvala , pri taki podpori bo dost lažje Dons pa fejst pesti držat pa skakat za bikca ne, ne, koza ni nikol taglavna samo trenutno pač mora mal bolj migat, sco pa nadzoruje situacijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Dober večer Dons pa fejst pesti držat pa skakat za bikca ne, ne, koza ni nikol taglavna samo trenutno pač mora mal bolj migat, sco pa nadzoruje situacijo Hvala Scorpio , dobr si skakala , me je kr neslo , sploh nisem čutil asfalta , večv levih piše No, bikec potolažen , čeprav te dni bi lohk mal tvoja bikica prišla do izraza Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pa kdo je se to vidu, da scorpice tkole pedenajo bikce ? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Lepe sanje pa lahko noč bikci Dober večer Hvala Scorpio , dobr si skakala , me je kr neslo , sploh nisem čutil asfalta , večv levih piše No, bikec potolažen , čeprav te dni bi lohk mal tvoja bikica prišla do izraza aja, bikica sej pride ... oziroma je dons že prišla celo popoldne fajn čveka ob kavici z eno bejbiko, k se nisva že čist predolg videli ... je blo treba nadoknadit ... do zdejle v torek so spet same uživantske na sporedu bo nekej za bikico, ni panike Lepo, da si fajn laufal ... že šibam v leve prebrat pa še tam mal pokomentirat Pa kdo je se to vidu, da scorpice tkole pedenajo bikce ? bikce je pa ja treba pedenat, no vsaj mičken vsake tolk časa vas je treba prit mal počohat, skrtačit pa polupčkat ... sej spucate si pa sami pa štalco preluftate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Dannnnnnnnnnnn bikci Jutro bikci in zverine.. Danes je spet sonček o bikec na nas si pa kar pozabu lepo, da včasih mal štalco preluftaš ... pajčevine si pomedu sonček je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 štalca kje imae sonček ni čutit nobene topline Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.