ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 bejbika hitr mal sončka še k tebi da te segreje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 hvala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 pa sonček se hoče neki skriti tuki pri nassicer pa, sem mi zdi, da hočem biti neki požrešna spet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Doooobrooo juuutrooo staaalcaaa! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Dobro jutro, govedo kar lepo še spite ... ni za pričakovat, da bi bikci že zdej rogovilili po štalci prazniki so aja, če pridejo kakšne čarovnice naokol, jih le lepo pozdravite pa na toplo povabite ... lohk jih v štalci še postrežete kej pa en krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 še v štalco pokukam , da se prah ne nabere , pa lepo naštimat, če pride kakšna čarovnica ,mamo orehove rogljičke , pa čokolada bi se tut našla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 še v štalco pokukam , da se prah ne nabere , pa lepo naštimat, če pride kakšna čarovnica ,mamo orehove rogljičke , pa čokolada bi se tut našla nisem čarovnica sem bikica in bi rogljičke Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 nisem čarovnica sem bikica in bi rogljičke oooo, bikica lohk ti jih pošljem po hitri pošti , za bikice bomo pa že poskrbel al bojo one za nas Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 oooo, bikica lohk ti jih pošljem po hitri pošti , za bikice bomo pa že poskrbel al bojo one za nas jaz lahko povabim samo na kak dober sadni koktail Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 nisem čarovnica tudi čisto en mal ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 jaz lahko povabim samo na kak dober sadni koktail tut to gre zraven , ne mormo bit žejni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 bikci itak padate na vse kar je sladko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 bikci itak padate na vse kar je sladko ooo, Klara , naša najboljša kuharca , sladko, mmmmm ,če je pa dobro, sej vem, da je zelenjava bolj zdrava in tako naprej , sam morampriznat, da kaj prav hudo dobrega med zelenjavo težko najdem ali pa dabi si prav želel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SheRa 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 živjo, še ena bikica v soncu (luna v kozorogu, ascendent v škorpijonu). poleg tega imam še mars, venero, merkur v biku in VI. in VII. hišo tudi. moj fant (rakec) se učasih za glavo drži, kako trmo ma doma. bikica je tudi moja sestra, 4 dni (in 4 leta) razlike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 živjo, še ena bikica v soncu (luna v kozorogu, ascendent v škorpijonu). poleg tega imam še mars, venero, merkur v biku in VI. in VII. hišo tudi. moj fant (rakec) se učasih za glavo drži, kako trmo ma doma. bikica je tudi moja sestra, 4 dni (in 4 leta) razlike.pozdravljena če si pa po asc sco..pa lahka prideš še v naše gnezfo pokukat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 živjo, še ena bikica v soncu (luna v kozorogu, ascendent v škorpijonu). poleg tega imam še mars, venero, merkur v biku in VI. in VII. hišo tudi. moj fant (rakec) se učasih za glavo drži, kako trmo ma doma. bikica je tudi moja sestra, 4 dni (in 4 leta) razlike. ooo, pozdravljena bikica , ti si pa res čist zemeljska , trma ,ti mu razloži, če imaš prav, pol imaš prav, drugač je pa narobe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 tudi če nimate prav, mate prav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 bikci, še vam ene par za lahko noč( ne zgovarjajte se tako uro o hrani :xx!: :xx!: ) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 tudi če nimate prav, mate prav a tko zgleda , no takrat se je treba bolj potrudit ,sogovornik mora na koncu verjet, da nima prav Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 predpogoj je da nima v sebi nič škorpjonskega če ne je hud sam čisit vodnarji nas lahka zje***pa noben druh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 bikci, še vam ene par za lahko noč( ne zgovarjajte se tako uro o hrani :xx!: :xx!: ) o, Audi , še mal čarat zate , daboš boljš , pa dobro spi Jst še nisem večerjal, tko da , pa uraniti ni tolk pozna , pa saj veš, bikci ne mormo lačni spat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 ma ti bi lahka jedu vske dve ure, pa se nebi nikjer poznal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 predpogoj je da nima v sebi nič škorpjonskega če ne je hud sam čisit vodnarji nas lahka zje***pa noben druh mam nekaj škorpijona v sebi, tako da takega ne bi niti prepričeval, da je 1+1=3, bi bilo preveč podvprašanj Vodnarji , kaj pa vem, se moram mal s svojo luno pomenit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 vodnaraj pač ne moreš nikamor piknat dvojček je čveka, thnica rada ustreže..vodnar pa puf in ga več ni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 a tako, no to tut za mojo luno pravijo , glih na malco si šel, ko ti je telefon zvonil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.