klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 se bo treba mal pometi s tvojo luni pa ji mal zagrozit s sestrelitvijo moja devičja kaj hitr kloni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 ma ti bi lahka jedu vske dve ure, pa se nebi nikjer poznal a tko, ja, to zato ker dost migam, pa veliko vode pijem , edinodopoldne mi kaj hudo hrana ne paše , me zelo redko spravijo na malcopred poldnevom Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 pred poldnevom itak še spiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 se bo treba mal pometi s tvojo luni pa ji mal zagrozit s sestrelitvijo moja devičja kaj hitr kloni sam, da sliši to besedo, je že v nizkem štartu , oni čez ena vrata not, jst čez druga ven , ja tvoja je preveč pridna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 čist preveč..pol pa še prišteješ sco trmo in nepopustljivost...potem pa strelec nima nobene besede Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 pred poldnevom itak še spiš če se pa že moram zaradi obveznosti vstat, pa vsaj notranjiorgani vejo kolk je ura , zgodaj je še, zgodaj ... čist preveč..pol pa še prišteješ sco trmo in nepopustljivost...potem pa strelec nima nobene besede kdaj pa kdaj le pride do besede , zato je tut London padel , sam premalkrat , ostali premočni zdaj grem pa res mal v hladilnik pokukat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 ma london je bla uživancija za sco(trma in izziv prvega poleta z eltalom ) in strelca(vse ostalo )...devica je bla pa čist obupana dober tek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 hvala , še postljo pripravil, je bla na čiščenju dons , zdaj pa pod tuš No, jst bom tko rekel, v London te je spravil strelec , pol pa itak uživancija za vse ,razen za luno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 dobro jutro, bikci. vstat je treba ok, zdaj pa lahko grem spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Sred noči razgrajaš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Sej ti kar ....sam da ne v našem brlogu ...tle pa kar na polno, žihr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 pa ja, saj bi še naprej razgrajala.pa se mi ne da zaspana že.tak da grem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Nočko pol Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Dan dober, bikci! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 evo, da še jaz zaželim lep dan dobro jutro sem vam itak zaželela že sredi noči Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Bikci dejmo mal štalco ogret ..............mraz Scorpio.. Na-a, nisem pozabil.. Iiiiiiiiii kako lepo še v štalco pokukam , da se prah ne nabere , pa lepo naštimat, če pride kakšna čarovnica ,mamo orehove rogljičke , pa čokolada bi se tut našla a kakšna čokolada je ostala mogoč včer ni blo cajt pokukat več v štalco se pa dons javljam, priletela direkt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 še govedu in moker in deževen pa dajte se že enkrat skulirat in umirit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 pa dajte se že enkrat skulirat in umirit To je samo pobozna zelja... Ko se bo govedo skuliralo, se bo Zemlja vrtela v nasprotno smer ! Pa dobro jutro v stalco! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 JUTRO bikci To je samo pobozna zelja... Ko se bo govedo skuliralo, se bo Zemlja vrtela v nasprotno smer ! Pa dobro jutro v stalco! enim bikom se že sedaj vrti v nasprotno smer ...pa še kam drugam tud Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 JUTRO bikci enim bikom se že sedaj vrti v nasprotno smer ...pa še kam drugam tud Kam pa? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ...in potem vse tiho je bilo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 še doma na hitr pozdravim xrosex, je treba kar fajn delat dons dobro jutro, bikci. vstat je treba ok, zdaj pa lahko grem spat a smo mi na istem časovnem območju , za lahko noč je čist prava ura ,za dobro jutro , to so pa bolj vojaške fore , sam se zgleda spal kot top ,nč nisem slišal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Dobro jutro govedo nč se še trudit vstajat nekaj piha zunaj, tko da kar še počivat ... pokrit vas je treba, da se ne prehladite, paša bo pa še mal počakala JUTRO bikci enim bikom se že sedaj vrti v nasprotno smer ...pa še kam drugam tud našo Audi je pa en bik čist razkuru bejba, ti mu kar pokaži Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Bikci dejmo mal štalco ogret ..............mraz a kakšna čokolada je ostala mogoč včer ni blo cajt pokukat več v štalco se pa dons javljam, priletela direkt je, je, čokolada je zmer doma, blagovne rezerve , sam zadnje čase je samo še temna čokolada, mi je boljša pa mal še poskakat, mraz pa ne bo v štalci , dejmoooo mal, ena, dva, triiiiiiiiiii Na se v štalci tut ne sme pozabit Dobro jutro govedo nč se še trudit vstajat nekaj piha zunaj, tko da kar še počivat ... pokrit vas je treba, da se ne prehladite, paša bo pa še mal počakala en bikec mora pa delat , pa mal ga prehlad daje , ampak se ne da , počival bo popoldne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.