ScorpioGirl 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 je, je, čokolada je zmer doma, blagovne rezerve , sam zadnje čase je samo še temna čokolada, mi je boljša pa mal še poskakat, mraz pa ne bo v štalci , dejmoooo mal, ena, dva, triiiiiiiiiii Na se v štalci tut ne sme pozabit bikec ta temna bo super no, pa dejmo skakat da ne bo mraz sonček je že samo piha nekej en bikec mora pa delat , pa mal ga prehlad daje , ampak se ne da , počival bo popoldne priden bikec bomo mal čaral pa bo prehlad hitr mimo mene je tud neki hotl zagrabt pa nima šans ni cajt za take zadeve Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 bikec ta temna bo super no, pa dejmo skakat da ne bo mraz sonček je že samo piha nekej priden bikec bomo mal čaral pa bo prehlad hitr mimo mene je tud neki hotl zagrabt pa nima šans ni cajt za take zadeve hvala, Scorpio , pri takem čaranju bo hitr mimo , sej počutim se čist fajn, tko da kakšne sile ne bo Pri skakanju ti pa komot pomagam , zebst te pa ne sme, grem zdej na sonček , pa mal vetra ,sej drugač ga mam rad, sam lohk bi mal topleje pihal , no pa vsaj megle ni Ti si tut za temno , bom kakšno zrihtal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Kam pa? v vse smeri......samo v pravo ne ...in potem vse tiho je bilo... danes je total kaos pri meni in ni časa ostlim bikcem pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 v vse smeri......samo v pravo ne danes je total kaos pri meni in ni časa ostlim bikcem pa A to pomen, da si mnenja, da delam kaj narobe, al kako? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 A to pomen, da si mnenja, da delam kaj narobe, al kako? ne ne ne ..o tebi samo lepo mnenje sicer si nekak ne ustvarjam mnenja o tebi Bikci bikci sonček in sneg sta a boste danes kaj pokukali naplano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Govedo sonček je dejmo mal skakat, da ne bo več zeblo tale veter je krneki premrzlo piha po zimi diši Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Bikci danes štalca sameva KJE SE SKRIVATE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Najhujši so tisti okoli 15. maja jp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 aja nisem vedla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 evo enga bikca , dons je blo ful delovno , nč bikovsko , potem pa še pošteno kosilo, pa počitek se je tut prilegel ,pa je dan naokoli , pa vseeno mal poskakat , zeblo nas pa ne bo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Ti si bil pa nekam pozen danes...al tako zelo zgoden? Dobro jutro v stalci! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Še en pokuk v štalco vstat bo treba govedo.....in na pašo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 A ne vids, da se en bk pase ze od rane ure? Al jaz ne stejem za bika? Sej nimam tolk scorpijona v seb ... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 A ne vids, da se en bk pase ze od rane ure? Al jaz ne stejem za bika? Sej nimam tolk scorpijona v seb ... jaz nič ne vem aja pa bikcom mal sončka pošljem iskreno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Bikci spet prazna štalca nobenga, da bi mal grel v štalci .... al pa vsaj skakat pomagal a ste vsi na paši al kaj sem se pršla mal pocrkljat pa nobenga živega nikjer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Bikci spet prazna štalca nobenga, da bi mal grel v štalci .... al pa vsaj skakat pomagal a ste vsi na paši al kaj sem se pršla mal pocrkljat pa nobenga živega nikjer sonček me je na plano zvabil, pol so šle pa tri ure , ko enkrat štartam, se ne ustavim kr tko , kondicija je kr dobra , si me fajn trenirala , zdej pa še mal poskakat , pa mal pocrkljat , ufff zdej je pa vroče v štalci aja pa bikcom mal sončka pošljem iskreno uuu, hvala , pa še Audi mal poskakat , sej vem, da je mal pozen, pa sem glih večerjal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 hojla...............vsi spite.........grem še jaz....spat Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 sonček me je na plano zvabil, pol so šle pa tri ure , ko enkrat štartam, se ne ustavim kr tko , kondicija je kr dobra , si me fajn trenirala , zdej pa še mal poskakat , pa mal pocrkljat , ufff zdej je pa vroče v štalci sam, da je bil trening fajn sonček se tud lih prov pokaže pa segreli ste tud lih prov pejmo zdej spat k je lih fajn toplo nočko, bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Govedo še kar vse spi počasi bo treba vstat, pretegnit se ... pa na pašo da ne bojo želodčki prazni na sončka se mal pocrkljat dobro jutro torej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jutro še v štalo matr en bikec rabi več kot 10 minut, da odgovori na OS ... pr nas je jutro veš in ponavadi mam zjutraj največ dela ... ma upam, da bo vsaj cel roman, in da bom mela čtiva za par dni Jst ne bi glih na roman stavu, ker sem bil brez neta ....no, ampak pride tud roman Sem glihkar opazu, da sem komentiral v temo scorpij, v stalco pa ne . Tole sploh ni dobr Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Bikci dejmo no mal akcije štalca skor zapuščena ... mal segret, prah pobrisat, spucat zadeve ... rogove zglancat vas najprej mal počoham da se lepo počasi zbudite ... pol pa le mal migat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 evo enga bikca, takoj dobre volje, sam da je v štalco pokukal , skozi neka akcija ,bo pa zdaj počasi bolj mir , se je treba mal ustavit , kdaj pa kdaj sam, da je bil trening fajn sonček se tud lih prov pokaže pa segreli ste tud lih prov pejmo zdej spat k je lih fajn toplo nočko, bikci Scorpio, ti pa maš kondicije , tolk velik akcije , počitka pa komaj kej , še , da bošlažje zdržala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 evo enga bikca, takoj dobre volje, sam da je v štalco pokukal , skozi neka akcija ,bo pa zdaj počasi bolj mir , se je treba mal ustavit , kdaj pa kdaj Scorpio, ti pa maš kondicije , tolk velik akcije , počitka pa komaj kej , še , da bošlažje zdržala oooooooooo, lej ga bikca končno spet mal v štalco pokukal mam že skor monologe tle ... sm se že ustrašla, da me šizofrenija daje al pa kej akcija mora bit kondicijo se pa sproti nabira spanja je blo pa čist dost zdej en teden ... sem nadoknadila za nazaj pa naprej bo zdej spet bolj natrpano, ampak zdržala pa bom ... brez težav Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 spet mal mojih monologov presneto govedo, bo treba zaropotat tle okol BIKI dejmo mal zmigat se, no ... mal štalco preluftat, pogret pa to sej sploh nč več ne vidim ... pa ni megla pajčevin se je tolk nabralo ... nobenga od nikjer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 spet mal mojih monologov presneto govedo, bo treba zaropotat tle okol BIKI dejmo mal zmigat se, no ... mal štalco preluftat, pogret pa to sej sploh nč več ne vidim ... pa ni megla pajčevin se je tolk nabralo ... nobenga od nikjer a ti tolk ropotaš , se mogu na hitr prečekirat , sem bil na tarotu dons, pol pa še mal telovadbe, pa pod tuš pa , pa teb še , da boš lažje spala , pajčevin in ostalega se lotim jutri Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.