ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 a ti tolk ropotaš , se mogu na hitr prečekirat , sem bil na tarotu dons, pol pa še mal telovadbe, pa pod tuš pa , pa teb še , da boš lažje spala , pajčevin in ostalega se lotim jutri sm vedla, da je treba mal zaropotat a tarot te bo treba spet mal na kšno kavico zvlečt ma, zdej so izpiti pol pa res spala bom k ubita te držim za besedo glede svinjarije tle v štalci lahko noč, bikec pa ostali tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ajde, govedo vstat, sonček je ... noge pretegnit, rogove spucat, da se zasvetijo ... pa na pašo porkafix, sam jst še razgrajam tle okol biki pa nekje lenarite vas je spet treba zbudit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ajde, govedo vstat, sonček je ... noge pretegnit, rogove spucat, da se zasvetijo ... pa na pašo porkafix, sam jst še razgrajam tle okol biki pa nekje lenarite vas je spet treba zbudit če bi res lenarili , zaradi površnosti in lahkomiselnosti določenih osebkov , sem mel dvojno delo , še enkrat ponovno , ko sem pa končal, pa ful preverjal, ker nisem vedel kaj je bilo narobe, sem pa zvedel , hvala mojmu škorpiji, dobr ti vprašanja postavljaš , sem pa dobre volje , tako da mi ni prišlo do živega , sam prah bo dons ostal , zdej bo treba na malco, pol pa bovling , pa ni cajta , še dobr, da ti mal prepih narediš , pa prah kr ven leti sm vedla, da je treba mal zaropotat a tarot te bo treba spet mal na kšno kavico zvlečt ma, zdej so izpiti pol pa res spala bom k ubita te držim za besedo glede svinjarije tle v štalci lahko noč, bikec pa ostali tud ja, res, ko me je kolega ravno klical predno sem šel, je rekel, da naj zmagam , pa sem mu odvrnil, da to se ne igra tko , je mislil da je to sam težja varianta taroka , še 8 kart več vsak, če se igra v tri Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 če bi res lenarili , zaradi površnosti in lahkomiselnosti določenih osebkov , sem mel dvojno delo , še enkrat ponovno , ko sem pa končal, pa ful preverjal, ker nisem vedel kaj je bilo narobe, sem pa zvedel , hvala mojmu škorpiji, dobr ti vprašanja postavljaš , sem pa dobre volje , tako da mi ni prišlo do živega , sam prah bo dons ostal , zdej bo treba na malco, pol pa bovling , pa ni cajta , še dobr, da ti mal prepih narediš , pa prah kr ven leti Tolk kt jst razgrajam, bo še kej drugega odletel ven, ne sam prah ti kar šibej okol bom mal zluftala tle, grel bote pa kar sami jst se pridem sm pogret, sm bl mrzlokrvna ja, res, ko me je kolega ravno klical predno sem šel, je rekel, da naj zmagam , pa sem mu odvrnil, da to se ne igra tko , je mislil da je to sam težja varianta taroka , še 8 kart več vsak, če se igra v tri Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 joj ste smešni s temi poskakujočimi smeškoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Govedo a bom dons spet sama razgrajala tle okol alo, vstat še Mačono v smeh spravt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Govedo a bom dons spet sama razgrajala tle okol alo, vstat še Mačono v smeh spravt še prvi bikec , dons uspešen dan , v službi vse popucal ,prišel na pozitivno nulo , zdej pa lohk še mal po forumu poskačem , polpa laufat , včerajšni bovling je bil bolj na izi , se nisem kej dost pretegnil ,rezultat nč posebnega, nisem prišel blizu svojega rekorda joj ste smešni s temi poskakujočimi smeškoti. Še Mačono pozdravit , ker je prišla pokukat v štalco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Tolk kt jst razgrajam, bo še kej drugega odletel ven, ne sam prah ti kar šibej okol bom mal zluftala tle, grel bote pa kar sami jst se pridem sm pogret, sm bl mrzlokrvna To bomo zrihtal , najboljše bi bile sicer ene vaje, saj ne zahtevajo veliko cajta, sam mogla bi videt , dokler pa ne, pa kr v štalco pogret,glede kavice pa ni problem, cajt si bom že našel, če imaš pa kakšno konkretno pitanje, pa kr, da probam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 En krasen večer pa še lepšo noč, govedo To bomo zrihtal , najboljše bi bile sicer ene vaje, saj ne zahtevajo veliko cajta, sam mogla bi videt , dokler pa ne, pa kr v štalco pogret,glede kavice pa ni problem, cajt si bom že našel, če imaš pa kakšno konkretno pitanje, pa kr, da probam lepo, bikec da si vse zrihtal pa se mal štalci posvetil vaje kar se tega tiče, nisem kej prida disciplinirana oseba jst sem enkrat začela tibetanske delat ... en teden, pol pa ni blo cajt zjutri, pa premraz ... ja no, včasih se jih še lotim, ponavadi pa že najdem kakšen razlog smotka sm pač v petek maš cajt za kavo kšno konkretno vprašanje bo treba mal premislt ... drugič, zdej možgani ne funkcionirajo več ... pomoje sam še mislim, da jih mam, so že ušli Bikci in zverine.. Sem skoraj pozabil pot sem.. o, bikec sicer name si pozabu nism ne bikec (krava), ne kakšna huda zverina pa te je vseen fajn zasledit v štalci nč čudnega, da si pot skor pozabu, če nč ne prideš mim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Repka kva pa ti tuki sredi noči? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ma, pršla lih dobr domov pol se je pa treba mal pozabavat tle okol se že nekej časa odpravljam spat ... pa bom zjutri pomoje ugašala budilko spet sej bi te lohk vprašala enako Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Še Mačono pozdravit , ker je prišla pokukat v štalco MU! http://www.clicksmilies.com/s0105/tiere/animal-smiley-034.gif sam da vidim tvoj nick, pa te smeškote in mi gre po glavi, kako greš najprej v Mostec švicat, pol pa na cel kup palačink ... ali pa obratno .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Dobro jutro v stalco! Je bil naporen dan, ampak se kar lep! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Štalca, dobro jutro ne bom še nč razgrajala, je za vas še čist prezgodej se pa dela en krasen dan, s sončkom Natrix, lahko noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Jutro Scorpi....mater vas je scorpjonckov... , po vsem forumu lezete ! Ja, saj grem spat, sam se mal povedrim... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Jutro Scorpi....mater vas je scorpjonckov... , po vsem forumu lezete ! ja, smo bolj majhni pa lohk v vsako lukno pokukamo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 dons pa lohk končno mal bolj zgodaj pozdravim , ni dobr preveč resno vzet delo osvobaja , arbeiten muß frei al kako že Štalca, dobro jutro ne bom še nč razgrajala, je za vas še čist prezgodej se pa dela en krasen dan, s sončkom Natrix, lahko noč Oooo, hvala Scorpio , mi se bolj počas prebujamo, sem ravno ta teden sodelavki po telefonu ob devetih razlagal, da je še zgodizame, pa mi še možgani ne delajo še čist prav , saj mislim da ni čist dojela, kaj sem hotel povedat , ker je bla tko začudena,a zgodiiiiii , z bikci ma premal izkušenj , ovca pač vreme je pa res , v Ljubljani ni megle, kolk je to fajn MU! http://www.clicksmilies.com/s0105/tiere/animal-smiley-034.gif sam da vidim tvoj nick, pa te smeškote in mi gre po glavi, kako greš najprej v Mostec švicat, pol pa na cel kup palačink ... ali pa obratno .. dobre asociacije maš to ti , dobreeeee , če še kej dodam, po teku bolj pašejo kot prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 En krasen večer pa še lepšo noč, govedo lepo, bikec da si vse zrihtal pa se mal štalci posvetil vaje kar se tega tiče, nisem kej prida disciplinirana oseba jst sem enkrat začela tibetanske delat ... en teden, pol pa ni blo cajt zjutri, pa premraz ... ja no, včasih se jih še lotim, ponavadi pa že najdem kakšen razlog smotka sm pač v petek maš cajt za kavo kšno konkretno vprašanje bo treba mal premislt ... drugič, zdej možgani ne funkcionirajo več ... pomoje sam še mislim, da jih mam, so že ušli mam cajt , da kakšno rečeva , bo treba spet kmal na palačinke , je treba naredit plan jst sem glede vaj kr discipliniran, sam čez teden imam skrajšano varianto , ni več cajta zjutri, pa kr na postlji jih delam , se vsaj bolj zbudim , pri tibetanskih pa nisem tko priden, delam samo zadnjo zvečer, pa ta prvo včasih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Jutro v stalco.....soncek sije, snegec gre, bikci pa na plano in na noge! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Dobro jutro v štalco......že kar nekaj časa nisem pokukala k vam Kako ste pri nas sončka na nebu še ni..........v srcu ga je ogromno Vsem bikom in ne bikom prekrasen dan želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 A noc pa ne? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Tebi bikec eno prekrasno noč polno nežnih sanj ( naj se sanje tudi uresničijo) in uživaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 doma sploh nič ne pozdravim Dobro jutro v štalco......že kar nekaj časa nisem pokukala k vam Kako ste pri nas sončka na nebu še ni..........v srcu ga je ogromno Vsem bikom in ne bikom prekrasen dan želim Hvala , jst sem čist fajn, petek moj najljubši dan, še vreme je čist kul , zdejle bommal po čaj skočil v staro Ljubljano , pa bolj mirno je v službi danes, kar mi ustreza Tudi ti uživaj martinovo , drug teden bi pa lohk spet kakšne palačinke , Girly pridenazaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Bikci a drug teden spet palačinke padejo vidim neki sladkega tle všeč tole sploh glede na to, da dons mi ne bo ratal ob kakšni normalni uri v Lj prit tko da kar plan nardit za palačinke, pridem Jutro bikci, zverine in nežna stupenjača.. Te bom odslej omenjal posebej.. Bo prav tako ? Iiiiiiii kolk si fajn, bikec Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Bikci ta tigrastemu bikcu pa še posebej super dan je bil danes produktiven sledi pa še bolj super večer tudi vam ga želim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.