janif 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Bikci ta tigrastemu bikcu pa še posebej super dan je bil danes produktiven sledi pa še bolj super večer tudi vam ga želim ooo, Scorpio , danes je res kr uspešen dan , še pred kosilom sem bil v trgovini , pol sempa fajn laufal , tko dobr, da sem te zdej ujel , zdaj pa glavo umit, pa pod tuš , pol pamal uživat al clo delat , v glavnem fajn bodi Bikci a drug teden spet palačinke padejo vidim neki sladkega tle všeč tole sploh glede na to, da dons mi ne bo ratal ob kakšni normalni uri v Lj prit tko da kar plan nardit za palačinke, pridem evo že skačem za palačinke , tko da bi lohk kej padlo , boš obveščena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ooo, Scorpio , danes je res kr uspešen dan , še pred kosilom sem bil v trgovini , pol sempa fajn laufal , tko dobr, da sem te zdej ujel , zdaj pa glavo umit, pa pod tuš , pol pamal uživat al clo delat , v glavnem fajn bodi evo že skačem za palačinke , tko da bi lohk kej padlo , boš obveščena se mi že sline cedijo nč delat v soboto zvečer pa še martinovo je je treba mal praznovat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 se mi že sline cedijo nč delat v soboto zvečer pa še martinovo je je treba mal praznovat sej vem, da so to bolj pobožne želje , diploma danes pa to , no kakšna brca v rit mine škodi vsake tolk cajta , tko iz preventive, mogoče pa kakšen dan prav pride dva sva že , jst bi najraje kr skutne pri Girly , no bom videl, če bo za stvar, drugače pa naša lokacija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Bikci vsem pa vsakemu posebej cajt bo za noge pretegnit pa na sončka mal na pašo aja, nedelja je danes mačka ni nedelja je pa tko dan za crkljanje sej vem, da so to bolj pobožne želje , diploma danes pa to , no kakšna brca v rit mine škodi vsake tolk cajta , tko iz preventive, mogoče pa kakšen dan prav pride aja tko ti kar reč, bomo zrihtal .... bikec, diplomo pisat a bo dost če ne pa tud brca v rit pade dva sva že , jst bi najraje kr skutne pri Girly , no bom videl, če bo za stvar, drugače pa naša lokacija mi čist odgovarja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 štalce pa še noben ni zbudu bikci ...................................... bikci .................................. bikci ........................................ joj, govedo smotano, vstat je treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Ponovi vajo očitno štalce pa še noben ni zbudu bikci ...................................... bikci .................................. bikci ........................................ joj, govedo smotano, vstat je treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 še dobr, da Scorpio mal prelufta štalco , drugač bi bla čist zanemarjena , ne vem sicer kateri kozel me to preganja , ampak delovno naspidirano je še naprej , euro testiranje , sam dodatno delo , pa nč zorganizirano , sicer nč novga pri nas Ampak skačem lohk pa še zmer , včeraj sem laufal , tko da sem čist fajn, sam mal zaseden danes Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Večer je bikec in repka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Čerrrrrrrrr bikci pa zverinca mene tud koza preganja pa se ji mal izogibam sam, je k sreči pridna pa se ne da lih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Čerrrrrrrrr bikci pa zverinca mene tud koza preganja pa se ji mal izogibam sam, je k sreči pridna pa se ne da lih O, Scorpio , a si že doma , sem prec boljš volje , si kr pravo energijo prinesla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 O, Scorpio , a si že doma , sem prec boljš volje , si kr pravo energijo prinesla lej ga, bikec, pa se mal srečava o jes jst mam skoz polno prave energije a to je že doma dost je blo ... jutr spet ponovi vajo pa v četrtek pa petek tud dobr, da me v petek čaka ena fajn večerjica aja, ne, res se mi že blede v četrtek špricam faks ......... pomembnejše zadeve Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 lej ga, bikec, pa se mal srečava o jes jst mam skoz polno prave energije a to je že doma dost je blo ... jutr spet ponovi vajo pa v četrtek pa petek tud dobr, da me v petek čaka ena fajn večerjica aja, ne, res se mi že blede v četrtek špricam faks ......... pomembnejše zadeve fajn večerjica , to se pa dbest sliš , drugač pa prav, da mal špricaš faks , preveč tut ni dobr , jatežko te ujet, kljub vsemu treningu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 fajn večerjica , to se pa dbest sliš , drugač pa prav, da mal špricaš faks , preveč tut ni dobr , jatežko te ujet, kljub vsemu treningu pa še potuho mam tle sej ne bo tko preveč ... sam zdej je vse na kupu, pol decembra se že ful umiri lih prov za veseli december pol pa še mal skakat, bo bolj taprav trening Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 pa še potuho mam tle sej ne bo tko preveč ... sam zdej je vse na kupu, pol decembra se že ful umiri lih prov za veseli december pol pa še mal skakat, bo bolj taprav trening sej veš, da bikci mormo podpirat počitek , zdejle pa še na hitr na luft, pol pa še neki v usta, pa počas v mižule Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 sej veš, da bikci mormo podpirat počitek , zdejle pa še na hitr na luft, pol pa še neki v usta, pa počas v mižule ne podpirat mojga lenarjenja hitr izkoristim to rajš mal podpore pa to kam na luft zdej mraz je zunej, nč več lufta za dons jst še mal pobluzim tle okol, pol pa tud spat dober tek Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Jutro zaspanci! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 bikci konc šihta gume zamenjane zdej pa lohk tud sneg pade, je avto obut sonček je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 še doma konc šihta pozdravim , da bomo dons stalni bikci na broju bikci konc šihta gume zamenjane zdej pa lohk tud sneg pade, je avto obut sonček je fajn mate vi vreme, pri nas je že neki cajta oblačno , drugač pa pridna ne podpirat mojga lenarjenja hitr izkoristim to rajš mal podpore pa to kam na luft zdej mraz je zunej, nč več lufta za dons jst še mal pobluzim tle okol, pol pa tud spat dober tek pri nas je pa vse svetlo tut ponoč, pa včeraj je bilo kar toplo, no sej sem bil samo ene deset minut , pa še mal za tebeposkakat , pa pesti držat za izpit , a zadnjič si naredila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 bikci konc šihta gume zamenjane zdej pa lohk tud sneg pade, je avto obut sonček je moj je obut že 14 dni a ti to ta zadnji dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Biki so simpatični. Kaj pa je z voli? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Biki so simpatični. Kaj pa je z voli? ...papigami, dezevniki, kiti,.... Voli niso Biki zato, ker so Voli! Tole je povzeto iz vodnjaka modrosti! Pa guten morgen teleta! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 morgen tudi tebi ...........teliček Bikci in ostali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Govedo mal vas je treba za ušesi popraskat poskakat , pa pesti držat za izpit , a zadnjič si naredila kar držat pesti je zdej ful enih izpitov nope naslednjič je blo mal preveč teorije za moje pojme sem bolj za praktične naloge dons tud nč od sončka moj je obut že 14 dni a ti to ta zadnji dan še zajebavala me boš sm čakala unga, da je gume dal na feltne pa cajt je blo treba najt, ne morem bit kar brez avta sicer mam vsako leto ful dober namen, da bom to nardila prej, pa mi nikol ne rata zmer zadnje dni aja, bejba maš ful krasno ikonco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Govedo mal vas je treba za ušesi popraskat kar držat pesti je zdej ful enih izpitov nope naslednjič je blo mal preveč teorije za moje pojme sem bolj za praktične naloge dons tud nč od sončka Scorpio , že čaram za izpite , pa pesti stiskam , ja, teorija tut ni bila nikoli preveč po mojem okusu , tuki pa je blo neki mal sončka , kolk je fajn vreme, nobene megle pri nas ,kar naj bo tkole do pomladi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Scorpio , že čaram za izpite , pa pesti stiskam , ja, teorija tut ni bila nikoli preveč po mojem okusu , čarovnik se je aktiviral pol bo pa že sej itak, da bo ni druge tuki pa je blo neki mal sončka , kolk je fajn vreme, nobene megle pri nas ,kar naj bo tkole do pomladi lohk bi blo tle je sicer neki oblačno ampak prov fino toplo xrosex sicer ... tam okrog novega leta pa božiča je lohk mal snega, mal belo ... k prve par dni je ful lepo, če je sneg na drevesih pa sonček pol je lohk pa pomlad Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.