natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Dobro jutro stalca! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Kmal bo moja štalca fertik, pol pa lahko en bikec pride na obisk Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 A sta se vidva sploh že vidla u živo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 A sta se vidva sploh že vidla u živo Ja, v prejsnjem zivljenju . Sam bo se treba it na regresijo, da ugotoviva, kaj sva si bila in kaj sva pocela. Bi bilo ironicno, ce je bila Valkira inkvizitor, jaz pa carovnica Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ... pa koga to dons sploh zanima Jhhh mene bi full zanimal! Jst še zobne krtačke ne kupim prek kataloga, kaj šele tole Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 nemogoče... kaj pa če si bil ena od mojih 7ih žen Tud mozno . Sam ce je tako, pol sem bil prva zena in pa verjetno sta bila ljubezen in seks dobra, sicer ne verjamem, da bi se spet najdla Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 love is in the air bikci, en v štalco ... vsem in vsakemu posebej vikend je šihta konc še faks pol pa večerjica in bljuz do zjutri Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 bikci, en v štalco ... vsem in vsakemu posebej vikend je šihta konc še faks pol pa večerjica in bljuz do zjutri o, Scorpio , živahna kot vedno , pa dost energije še za orng žur , pa men zdej vsak dan eno brco v rit , z namenom,da bom pridno delal diplomo , sem vzel 2 dni dopusta, v službi je blo preveč dela , pa bo treba doma zalaufat čarovnik se je aktiviral pol bo pa že sej itak, da bo ni druge lohk bi blo tle je sicer neki oblačno ampak prov fino toplo xrosex sicer ... tam okrog novega leta pa božiča je lohk mal snega, mal belo ... k prve par dni je ful lepo, če je sneg na drevesih pa sonček pol je lohk pa pomlad mora bit , sam naspat se pred izpitom pa bo Glede vremena sva zmenjena , zdej bo treba sam še čarat, da bo to držal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 govedo o, Scorpio , živahna kot vedno , pa dost energije še za orng žur , pa men zdej vsak dan eno brco v rit , z namenom,da bom pridno delal diplomo , sem vzel 2 dni dopusta, v službi je blo preveč dela , pa bo treba doma zalaufat mora bit , sam naspat se pred izpitom pa bo Glede vremena sva zmenjena , zdej bo treba sam še čarat, da bo to držal bikec dobr, da včasih mal pogledaš v štalco neki je prazn tle drugač zmenjena za vreme za brco v rit pa tud lohk bi bla lohk obojestranska men bi tud čist prov pršla kšna brca kdaj naspat se a to mislš, da je izvedljivo še enga v štalco, pa spet šibat na eno pijačko, pol bomo pa vidl Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 bikec dobr, da včasih mal pogledaš v štalco neki je prazn tle drugač zmenjena za vreme za brco v rit pa tud lohk bi bla lohk obojestranska men bi tud čist prov pršla kšna brca kdaj naspat se a to mislš, da je izvedljivo še enga v štalco, pa spet šibat na eno pijačko, pol bomo pa vidl ooo, Scorpio , ja nekam je res prazno tukile , sem že razmišljal, da bi začel z monologi , pa sem šel raj na luft , laufat Naspat se , to je pr men zlo izvedljivo , pri teb, hmmm , ja kakšen dan med vikendom, bi blo fajn bit prej doma , pol pa lepo zjutri v miru do desetih, enajstih , pa boš kot prerojena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Dobro jutro, stalca, bikci, obiskovalke (ci) ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Bikci čao Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Govedo mal vas je treba pogledat, počohat, zaropotat po štalci ooo, Scorpio , ja nekam je res prazno tukile , sem že razmišljal, da bi začel z monologi , pa sem šel raj na luft , laufat bikec boljš na luft če preveč monologe tle furaš, se hitr najde kšn luftar s čudnimi idejami mal se pripravlja folk na zimsko spanje al kaj sej se pridejo pogret mal včasih v štalco Naspat se , to je pr men zlo izvedljivo , pri teb, hmmm , ja kakšen dan med vikendom, bi blo fajn bit prej doma , pol pa lepo zjutri v miru do desetih, enajstih , pa boš kot prerojena prej doma ......... no ... bla doma nekaj čez 5 spala do pol 12h se mi zdi, da je blo dost sej sm čist fajn sam včasih mi mal cajta zmanjka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Še štalco mal prezračit , sej sam mal dežuje, ni sile bikec boljš na luft če preveč monologe tle furaš, se hitr najde kšn luftar s čudnimi idejami mal se pripravlja folk na zimsko spanje al kaj sej se pridejo pogret mal včasih v štalco prej doma ......... no ... bla doma nekaj čez 5 spala do pol 12h se mi zdi, da je blo dost sej sm čist fajn sam včasih mi mal cajta zmanjka že šibam na luft, dons ni dan za monologe, moram mal brat študijsko literaturo pa ti si neuništljiva , mal se pozna, da maš krajši delovnik, pa bolj razgiban ker če bi jst mel tak tempo, pol bi čez teden , tko na vsake tolk cajta mal za računalnikom, kljub vsej podpori pravih čajev Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 no, govedo se opravičujem, ampak dons mi pa ni uspelo prej uletet mimo Še štalco mal prezračit , sej sam mal dežuje, ni sile že šibam na luft, dons ni dan za monologe, moram mal brat študijsko literaturo pa ti si neuništljiva , mal se pozna, da maš krajši delovnik, pa bolj razgiban ker če bi jst mel tak tempo, pol bi čez teden , tko na vsake tolk cajta mal za računalnikom, kljub vsej podpori pravih čajev sej mene je tud dons zmanjkal popoldne čudn dan je sej pol sm bla pa že pridna ... učila sm se, neki se bo pa še treba aja, pohvalt te je še treba, da štalco zluftaš pa pridno delaš za diplomo kr tko naprej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Doma pozdravim, ker se glih lepo prezračil , je prav fajn luft zdejle no, govedo se opravičujem, ampak dons mi pa ni uspelo prej uletet mimo sej mene je tud dons zmanjkal popoldne čudn dan je sej pol sm bla pa že pridna ... učila sm se, neki se bo pa še treba aja, pohvalt te je še treba, da štalco zluftaš pa pridno delaš za diplomo kr tko naprej Hvala , vsak dan pol ure , pa more neki ratat Včeri je bil tak zaspan dan, je blo pa fajn na luftu Pa še mal za tebe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 še bikce na hitr pocmokat kar držat pesti zdejle prov kmal šibam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 no, govedo moje drago vstat bo treba ... pretegnt noge, rogove spucat pa mal pomigat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 že zračim štalco , neki priden ratal , brce so zgleda pomagale , vsak dan pol urce za diplomo, pa bo , pa tut če najprej v luft gledam, ker mi bo že tretji dan neumno, pol bo pa kej ratal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 bravo bikec tko se govori Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Še mal štalco preluftat , mora bit svež zrak , če dobimo kakšen obisk bravo bikec tko se govori Hvala , no dons si zaenkrat še zaslužim kakšno brco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 biki na drugi strani, halo?! eno brco v rit hitr pa lepo in počasno prebujanje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 biki na drugi strani, halo?! eno brco v rit hitr pa lepo in počasno prebujanje A ti to men tezis, al kaj? Jaz grem sele spat, pa tud sicer se ne spomnim, da bi bil kdaj v zivljenju tolk utrujen, kot sem zdajle....nej mi sam se enkrat kdo kaj rece cez bike, pa bo skusil bikovsko jezo, trmo, bes in se kaj se bo naslo Sej se rezim, sam to ni tist zdrav smeh Ah, ja, pa dobr jutr domacim in prislekom! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Bikci prelepo jutro je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 A ti to men tezis, al kaj? Jaz grem sele spat, pa tud sicer se ne spomnim, da bi bil kdaj v zivljenju tolk utrujen, kot sem zdajle....nej mi sam se enkrat kdo kaj rece cez bike, pa bo skusil bikovsko jezo, trmo, bes in se kaj se bo naslo Sej se rezim, sam to ni tist zdrav smeh Ah, ja, pa dobr jutr domacim in prislekom! a bi morala ti težit en bikec očitno rabi brco v rit no, sej moj kozu tud Lahko noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.