oona 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Evo me, kaj je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Ooo, lejga Biku Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Ti si pa hitra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Jah, kaj nooo... kaj pa je 8 dni proti večnosti? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Kaj dni, noči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Sem vidla dans enga bika...brez štrika. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Pr Zvezdi. Je laufau čez park. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ja ...nogo sem mu podstavla... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kako kaj, Biki? Jutri pride sonce v vodnarja. To bo lusten, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Cakaj, kaj je zdaj to, Bik je potrpezljiv, ti pa cist ovnovsko tu al pa strelcevsko. Das sanse dve uri pa ciao. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ja, nekaj tacga... :P Recimo - moja mama (bik) mojo sestro (strelec) se bolj ob zivce spravi kot mene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Moj dragi ima Sonce in Venero v Biku... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Pih, hehe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, hehe. Pih??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, kratica za ´peace in heart´ nice ... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, kak so biki pooooooooooooooočaaaaaaaaasniiiiiiiiii Sicer pa zanimivi, dost fer, uživači, strastni pa to........sam pooooooooooočaaaaaaaaaaasniiiiiiii Počasi..., ampak z užitkom!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Pr men je v Jupitru u 9 bajti. That`s it! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Pri meni pa v Ascendentu,in v točki Duha. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 merkur pa točka duha... nisem lih dost bikec no mrbit en mal ... spoh ne vem kakšno je to znamenje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Fino! Sploh kake beybe z asc u Biku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Hehe, Biki, Nino kaj da ne! Ja, macka, hvala za razlago tini - tako, ja!Pih! recimo... Jaz mam venero v biki, se mi vidi. Nic pa v 2. hisi (razen zna se cesa :|||) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.