Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Danes je spet cajt za luftanje x:px, ne mormo bit glih čist v pozadini x;)x

Ključe od stanovanja sem dobil :onfire: :onfire:, zdej pa bo akcija x^x, priklop elektrike, plina, peč bo treba mal naštudirat x:)x, da ne bodo računi previsoki, pol pa naprej akcija, najprej kuhna x;)x

Kakšna brca v rit mi ne bi škodila :inocent:, ve se zakaj, na d se začne x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

x^x prebujanje je blo očitno uspešno x:px x:Xx

Danes je spet cajt za luftanje x:px, ne mormo bit glih čist v pozadini x;)x

Ključe od stanovanja sem dobil :onfire: :onfire:, zdej pa bo akcija x^x, priklop elektrike, plina, peč bo treba mal naštudirat x:)x, da ne bodo računi previsoki, pol pa naprej akcija, najprej kuhna x;)x

Kakšna brca v rit mi ne bi škodila :inocent:, ve se zakaj, na d se začne x:Dx

:palec: de best za ključe x:px zdej bo pa še eden čist v stanovanjskih zadevah x;)x x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x^x prebujanje je blo očitno uspešno x:px x:Xx

:palec: de best za ključe x:px zdej bo pa še eden čist v stanovanjskih zadevah x;)x x:px

ooo x:Xx, si me mal prehitela :inocent:, si hitrejš tipkala x;)x

Hvala x:Xx, pa še res je, danes sem že klical na elektro, jutr uleti x:px, pa da grem lohk tut zvečer kej pogledat x:)x, brez baterije x;)x, pol pa v izi, ne bom tolk hitel :vio:, počas pa zihr x^x

ooo x:Xx, si me mal prehitela :inocent:, si hitrejš tipkala x;)x

x:Xx x:px sem dons pač spet na ekspres x^x :onfire: pol pa nč čudnega, da enga bikca prehitim x;)x xcivx

Hvala x:Xx, pa še res je, danes sem že klical na elektro, jutr uleti x:px, pa da grem lohk tut zvečer kej pogledat x:)x, brez baterije x;)x, pol pa v izi, ne bom tolk hitel :vio:, počas pa zihr x^x

xyesx najboljš bo tko :palec: sej bomo itak držali pesti x:px xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Xx x:px sem dons pač spet na ekspres x^x :onfire: pol pa nč čudnega, da enga bikca prehitim x;)x xcivx

xyesx najboljš bo tko :palec: sej bomo itak držali pesti x:px xDDx

hvala x:Xx, bomo pol pošteno nazdravili, ja to je pa res, enga bikca prehitet ni problem x;)x, za šprinte nisem glih za pohvalt, no ko se razdalja

veča x:px, to je pač čist druga zgodba x^x

hvala x:Xx, bomo pol pošteno nazdravili, ja to je pa res, enga bikca prehitet ni problem x;)x, za šprinte nisem glih za pohvalt, no ko se razdalja

veča x:px, to je pač čist druga zgodba x^x

xDDx no, o kšnem tapravem teku ne bom lih :inocent: v kakšnih drugačnih maratonih pa znam bit konkurenca x:px x:Dx novo stanovanje bo pa treba zalit xcheersx za srečo :palec: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xDDx no, o kšnem tapravem teku ne bom lih :inocent: v kakšnih drugačnih maratonih pa znam bit konkurenca x:px x:Dx novo stanovanje bo pa treba zalit xcheersx za srečo :palec: x;)x

verjamem x:px :palec:, tam sem pa jst nekonkurenčen, no kakšen dan bi zdržal x^x, zalil pa bomo kot se spodobi, do novga leta se bomo že dobil x:px

xrolleyesx sam, da grem ... je že spet mir v štali xrolleyesx :vragec: pa se moram vseen pohvalt x:px :hepko: :hepko: :hepko: sm nardila izpit x:px x^x bo treba xcheersx x:Ix

lahko noč, bikci ... je še neki dela pred mano dons xcivx

bravo, Scorpio :onfire: :onfire: :hepko: :hepko:, tko se dela x^x, od zdej naprej kr povej, kdaj bo treba čarat x;)x

Je blo treba it mal na malco, pa po čokolade, blagovne rezerve xnckrivx, pa na luft x:px, pol pa hitr mine x;)x, popoldne

pa sem časopis prijel v roke, pa seveda čez počitek ga ni x^x, pa je šel dan :inocent:, za jutr sem pa vse pripravil, tist iz elektriko

naj pride čimbolj točno x:)x

pofočk v štalco, da ne bo več samevala x:Xx :inocent:

štalca pa kr sameva :inocent:, čist moji novi podobna, no zluftal sem jo x:)x, elektrika je tut že, zdaj pa naprej akcija x:px, men je prav dbest tole :hepko:

:palec: debest x:px vesela zate x:Xx

od zdej naprej kr povej, kdaj bo treba čarat x;)x

x:Ix hvala x:Xx kar čarat ... jutr tud lohk :inocent: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Moram spet mal preluftat, da bo bolj sveže x:Dx, sej bom hitr zaprl x;)x

:palec: debest x:px vesela zate x:Xx

x:Ix hvala x:Xx kar čarat ... jutr tud lohk :inocent: x;)x

Hvala x:Xx Za plin bo treba pa mal več čakat xcivx, do druzga petka xnckrivx, pol pa začnem gret x:px, da ne bo več tko brrrrrrrr tam x:o)x, je bit

najboljš kr v bundi not xnckrivx

Pa mal za tebe čarat xwizardx xwizardx, naredila boš, naredila boš x:px

kak me ni blo pa tuki dolgo

samo bila prelena, da bi pozdravila še tuki notri x:Ix

me zadnje čase lenitis grabi :o|o:

se vidi, da si naša x^x, škoda, da nisi kje bližje, bi te odvlekli :inocent: na kakšne palačinke, to je najboljše zdravilo za to nadlogo :inocent: x:Dx x;)x,

sploh nimaš cajta pomislit na to x:px

Govedo :2src: sem pršla na hitr pokukat v štalco ... pa še zluftana je dons x:px kar pridno spat, se vam kmal pridružim x:Xx

Moram spet mal preluftat, da bo bolj sveže x:Dx, sej bom hitr zaprl x;)x

Hvala x:Xx Za plin bo treba pa mal več čakat xcivx, do druzga petka xnckrivx, pol pa začnem gret x:px, da ne bo več tko brrrrrrrr tam x:o)x, je bit

najboljš kr v bundi not xnckrivx

sej bo :palec: počasi pa z užitkom x:px al kako že :inocent: x;)x komi čakam kšne slikce :inocent: x:px xcivx

Pa mal za tebe čarat xwizardx xwizardx, naredila boš, naredila boš x:px

:2src: hvala, hvala x:Xx upam, da bo pomagalo tole čaranje :inocent: kolokvij je bil krneki xrolleyesx ma, ga neki gleda :vragec: v petek bo treba tole vse skupi zalit x:px bovling baje pade pa kšn biljard, čvek itak x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Govedo :2src: sem pršla na hitr pokukat v štalco ... pa še zluftana je dons x:px kar pridno spat, se vam kmal pridružim x:Xx

sej bo :palec: počasi pa z užitkom x:px al kako že :inocent: x;)x komi čakam kšne slikce :inocent: x:px xcivx

:2src: hvala, hvala x:Xx upam, da bo pomagalo tole čaranje :inocent: kolokvij je bil krneki xrolleyesx ma, ga neki gleda :vragec: v petek bo treba tole vse skupi zalit x:px bovling baje pade pa kšn biljard, čvek itak x:px

:inocent: tut kolokvije mate xcivx, to pa nisem vedel, no upam, da je kej pomagalo x;)x

Tako sem tudi zastavil, počas pa zihr x:px, uživi dons, bovling je kr fajn x:)x, bo še padel kakšen ta mesec x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...