Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Moj ascendent zadnje čase bolj počiva, če bi se pa rad kdo napiču na roge, pa kar....prijavi se! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Govedo vsem skupaj en krasen dan pa noč pa jutro ... Niagara, maš fajn podpis Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 O,hvala....tud tvoj ni slab......zelo resničen. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 govedo, kaj spet počnemo na drugi strani vas bo res treba mal pičt al pa brcnt kam dejmo vas mal zbudit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Danes je spet cajt za luftanje , ne mormo bit glih čist v pozadini Ključe od stanovanja sem dobil , zdej pa bo akcija , priklop elektrike, plina, peč bo treba mal naštudirat , da ne bodo računi previsoki, pol pa naprej akcija, najprej kuhna Kakšna brca v rit mi ne bi škodila , ve se zakaj, na d se začne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 bikci z vami se nekaj dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 bikci z vami se nekaj dogaja o, Audi , se se dogaja , na vseh področjih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 prebujanje je blo očitno uspešno Danes je spet cajt za luftanje , ne mormo bit glih čist v pozadini Ključe od stanovanja sem dobil , zdej pa bo akcija , priklop elektrike, plina, peč bo treba mal naštudirat , da ne bodo računi previsoki, pol pa naprej akcija, najprej kuhna Kakšna brca v rit mi ne bi škodila , ve se zakaj, na d se začne de best za ključe zdej bo pa še eden čist v stanovanjskih zadevah Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 prebujanje je blo očitno uspešno de best za ključe zdej bo pa še eden čist v stanovanjskih zadevah ooo , si me mal prehitela , si hitrejš tipkala Hvala , pa še res je, danes sem že klical na elektro, jutr uleti , pa da grem lohk tut zvečer kej pogledat , brez baterije , pol pa v izi, ne bom tolk hitel , počas pa zihr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ooo , si me mal prehitela , si hitrejš tipkala sem dons pač spet na ekspres pol pa nč čudnega, da enga bikca prehitim Hvala , pa še res je, danes sem že klical na elektro, jutr uleti , pa da grem lohk tut zvečer kej pogledat , brez baterije , pol pa v izi, ne bom tolk hitel , počas pa zihr najboljš bo tko sej bomo itak držali pesti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 sem dons pač spet na ekspres pol pa nč čudnega, da enga bikca prehitim najboljš bo tko sej bomo itak držali pesti hvala , bomo pol pošteno nazdravili, ja to je pa res, enga bikca prehitet ni problem , za šprinte nisem glih za pohvalt, no ko se razdaljaveča , to je pač čist druga zgodba Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 hvala , bomo pol pošteno nazdravili, ja to je pa res, enga bikca prehitet ni problem , za šprinte nisem glih za pohvalt, no ko se razdaljaveča , to je pač čist druga zgodba no, o kšnem tapravem teku ne bom lih v kakšnih drugačnih maratonih pa znam bit konkurenca novo stanovanje bo pa treba zalit za srečo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 no, o kšnem tapravem teku ne bom lih v kakšnih drugačnih maratonih pa znam bit konkurenca novo stanovanje bo pa treba zalit za srečo verjamem , tam sem pa jst nekonkurenčen, no kakšen dan bi zdržal , zalil pa bomo kot se spodobi, do novga leta se bomo že dobil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 verjamem , tam sem pa jst nekonkurenčen, no kakšen dan bi zdržal , zalil pa bomo kot se spodobi, do novga leta se bomo že dobil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 sam, da grem ... je že spet mir v štali pa se moram vseen pohvalt sm nardila izpit bo treba lahko noč, bikci ... je še neki dela pred mano dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 sam, da grem ... je že spet mir v štali pa se moram vseen pohvalt sm nardila izpit bo treba lahko noč, bikci ... je še neki dela pred mano dons bravo, Scorpio , tko se dela , od zdej naprej kr povej, kdaj bo treba čarat Je blo treba it mal na malco, pa po čokolade, blagovne rezerve , pa na luft , pol pa hitr mine , popoldnepa sem časopis prijel v roke, pa seveda čez počitek ga ni , pa je šel dan , za jutr sem pa vse pripravil, tist iz elektrikonaj pride čimbolj točno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 štalca pa kr sameva , čist moji novi podobna, no zluftal sem jo , elektrika je tut že, zdaj pa naprej akcija , men je prav dbest tole Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 pofočk v štalco, da ne bo več samevala štalca pa kr sameva , čist moji novi podobna, no zluftal sem jo , elektrika je tut že, zdaj pa naprej akcija , men je prav dbest tole debest vesela zate od zdej naprej kr povej, kdaj bo treba čarat hvala kar čarat ... jutr tud lohk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 kak me ni blo pa tuki dolgo samo bila prelena, da bi pozdravila še tuki notri me zadnje čase lenitis grabi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Moram spet mal preluftat, da bo bolj sveže , sej bom hitr zaprl debest vesela zate hvala kar čarat ... jutr tud lohk Hvala Za plin bo treba pa mal več čakat , do druzga petka , pol pa začnem gret , da ne bo več tko brrrrrrrr tam , je bitnajboljš kr v bundi not Pa mal za tebe čarat , naredila boš, naredila boš kak me ni blo pa tuki dolgo samo bila prelena, da bi pozdravila še tuki notri me zadnje čase lenitis grabi se vidi, da si naša , škoda, da nisi kje bližje, bi te odvlekli na kakšne palačinke, to je najboljše zdravilo za to nadlogo ,sploh nimaš cajta pomislit na to Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Govedo sem pršla na hitr pokukat v štalco ... pa še zluftana je dons kar pridno spat, se vam kmal pridružim Moram spet mal preluftat, da bo bolj sveže , sej bom hitr zaprl Hvala Za plin bo treba pa mal več čakat , do druzga petka , pol pa začnem gret , da ne bo več tko brrrrrrrr tam , je bitnajboljš kr v bundi not sej bo počasi pa z užitkom al kako že komi čakam kšne slikce Pa mal za tebe čarat , naredila boš, naredila boš hvala, hvala upam, da bo pomagalo tole čaranje kolokvij je bil krneki ma, ga neki gleda v petek bo treba tole vse skupi zalit bovling baje pade pa kšn biljard, čvek itak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Bikci evo, mal štalco zluftat očitno ste bikci dons čist zasedeni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 govedo se je izgubilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Dobro jutro, govedo lepo počasi se bo treba začet prebujat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Govedo sem pršla na hitr pokukat v štalco ... pa še zluftana je dons kar pridno spat, se vam kmal pridružim sej bo počasi pa z užitkom al kako že komi čakam kšne slikce hvala, hvala upam, da bo pomagalo tole čaranje kolokvij je bil krneki ma, ga neki gleda v petek bo treba tole vse skupi zalit bovling baje pade pa kšn biljard, čvek itak tut kolokvije mate , to pa nisem vedel, no upam, da je kej pomagalo Tako sem tudi zastavil, počas pa zihr , uživi dons, bovling je kr fajn , bo še padel kakšen ta mesec Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.