ScorpioGirl 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Govedo nekam zgubljeni ste spet kjerkoli že mukate, samo da uživate tut kolokvije mate , to pa nisem vedel, no upam, da je kej pomagalo Tako sem tudi zastavil, počas pa zihr , uživi dons, bovling je kr fajn , bo še padel kakšen ta mesec tud kolokvije mamo, ja sam je kul, k lohk s kolokviji nardiš izpit od bovlinga ni blo v petek nč že vse rezervirano ful vnaprej je blo pa vseen fajn pikado pa biljard sta bla pol v igri pa ful enga fajn čveka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Govedo mal monologov v štalci .................................. ma, ne bom preveč, bojo pajki misnli, da se jim je zmešal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Živijo pajkci a je kej toplo v štalci bikci so zgleda zaspali al pa tko pridno okol skačejo ... enga je zihr čist stanovanje okupiralo dejmo tole spravt na taprvo stran nazaj, da ne bojo pajkci čist preveč osamljeni ... že tko je polna štala tehle mrež pajkovih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 evo pajke v en kot nagnal , bikec kr dela , kozel nikoli zadovoljen, pa še prav da premal delam , diploma je še zmer nekje v oblakih , v stanovanju pa nč novega, konec tedna priklopijo plin , pol bo pa že prijetnejše Vreme je pa za pohvalit , prijetno toplo, mal vetra, ni megle , tko da sem pridno laufal čez vikend , včerajsamo hoja, dons pa spet Pa je spet mal dialoga Govedo nekam zgubljeni ste spet kjerkoli že mukate, samo da uživate tud kolokvije mamo, ja sam je kul, k lohk s kolokviji nardiš izpit od bovlinga ni blo v petek nč že vse rezervirano ful vnaprej je blo pa vseen fajn pikado pa biljard sta bla pol v igri pa ful enga fajn čveka a tako, sem mislil, da majo kolokvije sam redni študenti A pol niste mel rezerviran , ja je treba kr en teden naprej za zihr, za več prog pa še mal več , neki je naval na bovling , ne vem sicer kam ste šli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 evo pajke v en kot nagnal , bikec kr dela , kozel nikoli zadovoljen, pa še prav da premal delam , diploma je še zmer nekje v oblakih , v stanovanju pa nč novega, konec tedna priklopijo plin , pol bo pa že prijetnejše Vreme je pa za pohvalit , prijetno toplo, mal vetra, ni megle , tko da sem pridno laufal čez vikend , včerajsamo hoja, dons pa spet Pa je spet mal dialoga a tako, sem mislil, da majo kolokvije sam redni študenti A pol niste mel rezerviran , ja je treba kr en teden naprej za zihr, za več prog pa še mal več , neki je naval na bovling , ne vem sicer kam ste šli kolk si ti priden, bikec pazi, da ne pregoriš tegale kozla ti mal na ketnco daj, ne more tolk komandirat bikca ma, smo se prepozn spomnle na tale bovling ... v Areni sploh čist zasedeno bomo drugič to prej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 kolk si ti priden, bikec pazi, da ne pregoriš tegale kozla ti mal na ketnco daj, ne more tolk komandirat bikca ma, smo se prepozn spomnle na tale bovling ... v Areni sploh čist zasedeno bomo drugič to prej sem se ravno zadnjič z enim kolegom bikcem pogovarjal , bikci smo trpežna bitja , tko da nč bat, ko bo kozu misli,da je zdej končno zmagovalec, ga bom prijetno presenetil , sploh ne bo dojel, ko bo moral počivat A Arena, mi smo mogli prestavit enkrat , ker so samo en teden prej poklicali, no rabili smo 7 prog, to je bil problem , zvečerje pa res kr zasedeno, sem pa ravno zadnjič videl, da je bilo popoldne pred peto čez teden prav prazno, sam to je za mene mal težje izvedljivo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Govedo lej, no, me je bikec dons prehitel sem se ravno zadnjič z enim kolegom bikcem pogovarjal , bikci smo trpežna bitja , tko da nč bat, ko bo kozu misli,da je zdej končno zmagovalec, ga bom prijetno presenetil , sploh ne bo dojel, ko bo moral počivat pošteno to kar kozla v kot mojga sta škorpija pa bikica kar nekam napodili pomoje sam ga bo treba nazaj priklicat, je še dost dela A Arena, mi smo mogli prestavit enkrat , ker so samo en teden prej poklicali, no rabili smo 7 prog, to je bil problem , zvečerje pa res kr zasedeno, sem pa ravno zadnjič videl, da je bilo popoldne pred peto čez teden prav prazno, sam to je za mene mal težje izvedljivo med tednom ne bo šlo se to pol preveč zavleče, še kakšna pijačka ... ne more ostat samo pri bovlingu pol zjutri je pa treba vstat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dobro jutro, govedo kar še počivat mal prezračim štalco, da bo jutro lepše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Dannnnnn pajkci sam še jst zraven vas strašim v štalci bikci so nekam poniknili no ja ............ kjerkoli že mukate, mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ooo, Scorpio , pridna , jst sem pa mal okoli skakal, včeraj smo imeli eno predstavitev v službi, dons pa priklop plina , je že toplo Pajki so se me pa kr ustrašli , ker sem tko prinorel , nobenega nikjer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Pajkci, zdej lohk pa spet prlezete iz lukenj en bikec se greje ostali so pa tko al tko že zdavnaj pozabil na štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 pajkci dejte mal pazit, kje spletate svoje mreže ... sm se skor v eno ujela na vhodu v štalco pa še bikcem enga če se slučajno kej prikažejo v štalci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Za Scorpio mal čarat , ker rada pride v štalco , pajki oprostite, ni več komarjev, tko da se boljš počutim, če vas ni preveč ,pri meni je že prijetno toplo, zdaj pa najprej v nove delovne zmage Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Oooooooooooo bikec pajkci, a zdej vas je pa spet napodu sej pomoje ga dons ne bo več naokol, tko da lohk mirne duše spet se stisnete v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Scorpio , dons sem kr neki v kontroli , no kakšnemu pajkcu naj bo, sam mir naj da Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 dons si pa priden bikec sej ne bojo pajkci nč razgrajal me preveč buča boli da bi poslušala še kakšen ringaraja tle je blo dons že na šihtu čist preveč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Scorpio , dons spet bolj poskočen , mal čarat zate , bi blo fajn, če bi kakšen dan v službi manjkala , da se boš pocajtala tko kot se zagre Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 aloha, bikci prelena, da bi še sem redno hodla najedla sem se, zdajle pa grem mal spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 o, Druidka ti kr pošteno odleži , je tko fajn popoldne mal poležat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Govedo moje pa pajkci bikec upam, da nisi pajkcov pohodu Scorpio , dons spet bolj poskočen , mal čarat zate , bi blo fajn, če bi kakšen dan v službi manjkala , da se boš pocajtala tko kot se zagre pajade, mi mora pol glave manjkat, da si vzamem frej sej sm že boljš glava me ni dons nč bolela pomoje je čarovnija pomagala prelena, da bi še sem redno hodla najedla sem se, zdajle pa grem mal spat tale je bla pa čist bikovska o, Druidka ti kr pošteno odleži , je tko fajn popoldne mal poležat preizkušeno poleg čarovnije je tale "recept" tud fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ooo, Scorpio , sej pazim na pajke , sam pridni morjo bit , pa ne smejo preveč lest naokoli Dbest, da si boljš , dons sem bil spet v novem koncu, še en kolega je šel pogledat , se bo počasi že čistoudomačil tam, no brez dobrih 20 minut poleževanj ni šlo , mal pozno že, ampak boljše kot nič , tko da zdajle sem glih ta prav , mal muzko vrtim, zdajle kr mal Culte v tem meglenem večeru Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Oooooooooooo bikec lepo, da paziš na pajkce sej so čist pridni pazijo na štalco, kadar bikcov ni kdo se bo zdej udomačil v stanovanju ti al kar kolega jst sm si za poležavanje vzela kar eni 2 urci sem čist zaspala tud zato boljš kar Culte jst zdejle Adamsa zadnje cajte kar pašejo take bolj "izi" Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 o, Druidka ti kr pošteno odleži , je tko fajn popoldne mal poležat sem mal zadremala, blo prav fajn sam premalo časa. morala pol nazaj v šolo tale je bla pa čist bikovska itak Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 pridna , jst pa malo mešano zadnje čase, zdajle pa malo Buldožerjev, e moj Pavle, Janez, da si vidijo njene oči ...starši mi ne puste s tobom, nikdar te ne bom pozabila ...sreo sam jo neki dan s pederom Italijanom Jst sem čedalje bolj domač, drugi so bli samo po enkrat , so kr navdušeni, tko da sem ful zadovoljen No, pajkci zdej pa počas počivat, bikec gre v akcijo , hladiiiiiiiiiiiiiiiiiilnik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Druidka, a je bla pr vas tud konferenca te čist iz ritma vrže pridna , jst pa malo mešano zadnje čase, zdajle pa malo Buldožerjev, e moj Pavle, Janez, da si vidijo njene oči ...starši mi ne puste s tobom, nikdar te ne bom pozabila ...sreo sam jo neki dan s pederom Italijanom Jst sem čedalje bolj domač, drugi so bli samo po enkrat , so kr navdušeni, tko da sem ful zadovoljen No, pajkci zdej pa počas počivat, bikec gre v akcijo , hladiiiiiiiiiiiiiiiiiilnik dober tek, bikec pol bo pa treba prit mal pofrbcat če so vsi tolk navdušeni Buldožerji bi blo fajn tud to mal poslušat, ja ... še čakam, da se un boks presname traja to enim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.