janif 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Druidka, a je bla pr vas tud konferenca te čist iz ritma vrže dober tek, bikec pol bo pa treba prit mal pofrbcat če so vsi tolk navdušeni Buldožerji bi blo fajn tud to mal poslušat, ja ... še čakam, da se un boks presname traja to enim hvala Seveda, ob kakšni naslednji priliki, gremo kr v akcijo , bo treba še peš, lift še ne dela Uff, to pa res traja, mal morš opomnit, da je bil koncert že septembra, božiček je pa pred vrati Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 hvala Seveda, ob kakšni naslednji priliki, gremo kr v akcijo , bo treba še peš, lift še ne dela Uff, to pa res traja, mal morš opomnit, da je bil koncert že septembra, božiček je pa pred vrati sej tud jst včasih mal pozabim božiček bo prnesu neki drugega baje recimo, da se mal oprosti, je velik dela s selitvijo sploh, k sta bolj malo doma peš ni noben problem šla tud v 8. nadstropje, če je blo treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Govedo dons sm pa spet prehitela bikca pajkce je treba lepo pozdravt baje so bli Leb i sol mene pa ne zravn ma ja .... sonček je .... skuštrana sm pa tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 aloha, bikci.napol ležim na stolu, spravla sem se na nič krivo milko,ki izginja v moja usta pa očke mi mal lezejo skupaj nekam lena sem ratala Druidka, a je bla pr vas tud konferenca te čist iz ritma vrže konferenco imeli v torek, včeraj imeli govorilne ure Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 juuuutro, bikci uf, najbrž še prezgodaj zanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 ooo, Druidka , se mi je zdelo, da nekaj slišim , sam nisem vedel ali sanjam ali je res , taka ura sej tud jst včasih mal pozabim božiček bo prnesu neki drugega baje recimo, da se mal oprosti, je velik dela s selitvijo sploh, k sta bolj malo doma peš ni noben problem šla tud v 8. nadstropje, če je blo treba a tako, se selita v svoje gnezdece, fino , drugač pa priden božiček, priden no fino, bo treba samo v 3. nadstropje, razen če boš hotla trenirat, greš lahko do 5. , pa dol pa še enkrat gor Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Govedo tud na pajkce nisem pozabila je fajn toplo v štalci a tako, se selita v svoje gnezdece, fino , drugač pa priden božiček, priden bikec nekam zgoden dons sta že preseljena, samo ju ni skor nč doma itak, da je Božiček priden za pridne ljudi no fino, bo treba samo v 3. nadstropje, razen če boš hotla trenirat, greš lahko do 5. , pa dol pa še enkrat gor do take telovadbe mi pa lih ni gor pa dol po štengah Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Bikci pa dons še kar spijo al so pa pridni al žurajo kje že cel dan mogoč pa zdravijo tigra Pajkci, a bo kej žurke v štalci dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 pa mislim, da s(m)o sam preleniravno sem mal dremala, zdajle pa sem medenjake napadla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 pa mislim, da s(m)o sam preleniravno sem mal dremala, zdajle pa sem medenjake napadla včasih mal lenarjenja toooooooolk paše tud jst eno rundo odspala kar se napadanja tiče ... bi koga napadla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 paše..samo js sem pa že dva vikenda zapovrstjo prislijen v to ko bi me vsaj kakšna fajna prišla obiskat pa mal zmasirat.. o seveda bi se trikratno oddolžil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 bogi en popih pa mal (al pa velik) čarovnije upam, da čimprej mine Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Uuuu, pridni v štalci dons , jst bil dons tut priden, luna glih nasproti mojga sonca , v sobi na policah prah brisal, zavese dol, oprat, pa nazaj gor , pol pa še laufat , sem bil že ves trd, ker ta teden nisem kej dost migal , zdej pa stuširan, glavo oprano mal po forumu strašit , še pajkci so me prav lepo pozdravili bikec nekam zgoden dons sta že preseljena, samo ju ni skor nč doma itak, da je Božiček priden za pridne ljudi do take telovadbe mi pa lih ni gor pa dol po štengah verjamem , tut jst nisem navdušen, poznam pa enga kolega, ki to občasno prakticira, s tem da laufa Dbest za bikico in levčka , kako pa je kej bikica Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ooooooooo, bikec priden sej pajkci so čist veseli družbe samo pazit je treba, da jih ne pohodiš, k bikci mate velike noge, pajkci so pa majhni Dbest za bikico in levčka , kako pa je kej bikica super je malo bitjece raste, že nekej razgraja not okol uživajo(mo) v glavnem a se še jst pohvalim sem delala prej načrte, kaj bo treba naredit drug teden (s pričetkom jutri) pa sm ugotovila, da je brezveze načrtovat za jutr in sm že začela zbirat literaturo za eno seminarsko, knjige za izpit mam že, celo nekej sm že gledala vanje ha, kolk sm jst pridna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ooo, Scorpio , dons si pa res pridna , pa zgodi doma , jst pa čist v stanovanjskih zadevah, zdejle pa kmalu spat , bolj zgodi kot ponavad čez vikend Pa novo ikonco maš Pa mal čarat za bikico Glede pajkcov maš čist prav , včasih se zgodi, da kakšnega pohodim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 dobro jutro, bikci dežek pada tko da si bo sonček treba nardit ooo, Scorpio , dons si pa res pridna , pa zgodi doma , jst pa čist v stanovanjskih zadevah, zdejle pa kmalu spat , bolj zgodi kot ponavad čez vikend Pa novo ikonco maš Pa mal čarat za bikico Glede pajkcov maš čist prav , včasih se zgodi, da kakšnega pohodim bikec včer sploh nism šla nikamor, zato tolk zgodej je blo fajn eno soboto mal doma se izležavat ikonco je blo pa treba mal zamenjat bom prenesla čarovnijo bikici pa mal še čarat za tvoje stanovanjske zadeve pr teh zadevah je večkrat treba kar mal čarat, da gre vse tko kot treba sej pajkci se kar umaknejo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 jutro kaka zaspanka sem. spala do enajstih pa spet lenobno razpoložena Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 jutro kaka zaspanka sem. spala do enajstih pa spet lenobno razpoložena ooo, Druidka , dons sem te pa prehitel , sam do pol enajstih ,pa kr neki sem pridno razpoložen dobro jutro, bikci dežek pada tko da si bo sonček treba nardit bikec včer sploh nism šla nikamor, zato tolk zgodej je blo fajn eno soboto mal doma se izležavat ikonco je blo pa treba mal zamenjat bom prenesla čarovnijo bikici pa mal še čarat za tvoje stanovanjske zadeve pr teh zadevah je večkrat treba kar mal čarat, da gre vse tko kot treba sej pajkci se kar umaknejo Hvala, Scorpio , bo treba še čarat, da bo vse na svojem mestu Lepo , da si kdaj mal v izi , paše kdaj poležavat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 dobro jutro , pajkci lepo pozdravljeni , vam je toplo tlele, zunaj ni fajn na dežju, ne , no vsaj tele mušice k tlele okol moje glave letajo, bi lohk mal umiril , saj na nč ne namigujem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Dannnnnnnn bikci pa pajkci pridni bodite, sam en pofočk od mene ... rajši šibam iz štalce tečna dons Hvala, Scorpio , bo treba še čarat, da bo vse na svojem mestu Lepo , da si kdaj mal v izi , paše kdaj poležavat res je ... sam zdejle pa že predolg tole traja prejšnji teden je blo ful enga poležavanja ... bo treba mal zagrabit še pred novim letom dobro jutro , pajkci lepo pozdravljeni , vam je toplo tlele, zunaj ni fajn na dežju, ne , no vsaj tele mušice k tlele okol moje glave letajo, bi lohk mal umiril , saj na nč ne namigujem sej pajkci se trudijo, da bi muhe polovili ... pa sm jih jst mal nazjala zadnjič, k so lih med vrati mreže delal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Scorpio , pa mal za boljše razpoloženje, pride kakšen tak dan, pa še vreme deluje prav spodbudno , jst pa kr fino lenobno razpoložen, tale dež me glih prav uspava Saj prav, da si mal poleževala , si se vsaj lepo pocajtala , je lažje pol okrog laufat Pajkci , Scorpio pa le poslušat , pa nč mrež pri vratih, sam v kotih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 hvala bikec pajkci so že pridni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 jutro, bikci tak zgodnja ura, jaz pa že skoraj eno uro pokonc, mislim, kam to pelje in v tem času komaj zajtrk pojedla lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Govedo pa še pajkcem en pofočk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 oooo, pajkci , ste prijazni do obiskovalk , , no le tko naprej, saj veste, da mam včasih težko nogo jutro, bikci tak zgodnja ura, jaz pa že skoraj eno uro pokonc, mislim, kam to pelje in v tem času komaj zajtrk pojedla lep dan dobro vprašanje, skor Shakespearovsko , no lohk ti povem mojo zdajšno tolažbo, prazniki, pa mal dopusta se bliža ,pri vas pa počitnice Ti si pa vzameš čas zjutraj , jst sem pa tako natempiran, da sem ja lohk čim dlje v postelji , zajtrk moram pojesti v 5 minutah, za 15 minut telovadbe pa žrtvujem mal spanja , no uro moram imeti zraven, da ne zabluzim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.