Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Druidka, a je bla pr vas tud konferenca xrolleyesx te čist iz ritma vrže xcivx :vragec:

dober tek, bikec x:Xx

pol bo pa treba prit mal pofrbcat :inocent: x:px če so vsi tolk navdušeni :palec: x;)x

Buldožerji x:px bi blo fajn tud to mal poslušat, ja ... še čakam, da se un boks presname xrolleyesx traja to enim :vragec:

hvala x:px

Seveda, ob kakšni naslednji priliki, gremo kr v akcijo x;)x, bo treba še peš, lift še ne dela :vragec:

Uff, to pa res traja, mal morš opomnit, da je bil koncert že septembra, božiček je pa pred vrati x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

hvala x:px

Seveda, ob kakšni naslednji priliki, gremo kr v akcijo x;)x, bo treba še peš, lift še ne dela :vragec:

Uff, to pa res traja, mal morš opomnit, da je bil koncert že septembra, božiček je pa pred vrati x;)x

x:Dx x:Dx sej tud jst včasih mal pozabim :inocent: x:o)x božiček bo prnesu neki drugega x:px baje :inocent: xDDx recimo, da se mal oprosti, je velik dela s selitvijo xDDx sploh, k sta bolj malo doma :vragec: x8Dx

peš ni noben problem x^x x:px šla tud v 8. nadstropje, če je blo treba x^x xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

aloha, bikci.

napol ležim na stolu, spravla sem se na nič krivo milko,

ki izginja v moja usta x:Dx :fiju:

pa očke mi mal lezejo skupaj

nekam lena sem ratala :o|o:

Druidka, a je bla pr vas tud konferenca xrolleyesx te čist iz ritma vrže xcivx :vragec:

konferenco imeli v torek, včeraj imeli govorilne ure

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

ooo, Druidka x:Xx, se mi je zdelo, da nekaj slišim :inocent:, sam nisem vedel ali sanjam ali je res xnckrivx x;)x, taka ura x:Dx

x:Dx x:Dx sej tud jst včasih mal pozabim :inocent: x:o)x božiček bo prnesu neki drugega x:px baje :inocent: xDDx recimo, da se mal oprosti, je velik dela s selitvijo xDDx sploh, k sta bolj malo doma :vragec: x8Dx

peš ni noben problem x^x x:px šla tud v 8. nadstropje, če je blo treba x^x xcivx

a tako, se selita v svoje gnezdece, fino :palec:, drugač pa priden božiček, priden x;)x

no fino, bo treba samo v 3. nadstropje, razen če boš hotla trenirat, greš lahko do 5. :inocent:, pa dol pa še enkrat gor :switz: x:Dx

Govedo x:Xx x:px tud na pajkce nisem pozabila x:Xx

je fajn toplo v štalci xsrcx x;)x

a tako, se selita v svoje gnezdece, fino :palec:, drugač pa priden božiček, priden x;)x

bikec x:Xx xflirtx nekam zgoden dons :eek: x:px sta že preseljena, samo ju ni skor nč doma x:Dx itak, da je Božiček priden xcivx za pridne ljudi x^x x;)x

no fino, bo treba samo v 3. nadstropje, razen če boš hotla trenirat, greš lahko do 5. :inocent:, pa dol pa še enkrat gor :switz: x:Dx

xsmx do take telovadbe mi pa lih ni :inocent: x:Dx gor pa dol po štengah xrolleyesx x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Uuuu, pridni v štalci dons :palec:, jst bil dons tut priden, luna glih nasproti mojga sonca :inocent:, v sobi na policah prah brisal, zavese dol, oprat, pa nazaj gor :vio:, pol pa še laufat :switz: :hepko: :hepko:, sem bil že ves trd, ker ta teden nisem kej dost migal xnckrivx,

zdej pa stuširan, glavo oprano mal po forumu strašit :inocent: x:Dx, še pajkci so me prav lepo pozdravili x:Dx

bikec x:Xx xflirtx nekam zgoden dons :eek: x:px sta že preseljena, samo ju ni skor nč doma x:Dx itak, da je Božiček priden xcivx za pridne ljudi x^x x;)x

xsmx do take telovadbe mi pa lih ni :inocent: x:Dx gor pa dol po štengah xrolleyesx x:Dx

verjamem x:Dx, tut jst nisem navdušen, poznam pa enga kolega, ki to občasno prakticira, s tem da laufa x:o)x

Dbest za bikico in levčka x;)x, kako pa je kej bikica x?x

ooooooooo, bikec x:Xx :2src:

priden :palec: x;)x sej pajkci so čist veseli družbe x:px samo pazit je treba, da jih ne pohodiš, k bikci mate velike noge, pajkci so pa majhni xcivx x:Dx

Dbest za bikico in levčka x;)x, kako pa je kej bikica x?x

x:px super je xcivx malo bitjece raste, že nekej razgraja not okol xsrcx uživajo(mo) v glavnem x:px xsrcx

a se še jst pohvalim x:Ix sem delala prej načrte, kaj bo treba naredit drug teden (s pričetkom jutri) xcivx pa sm ugotovila, da je brezveze načrtovat za jutr in sm že začela zbirat literaturo za eno seminarsko, knjige za izpit mam že, celo nekej sm že gledala vanje x^x x:px ha, kolk sm jst pridna x^x x:Dx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ooo, Scorpio x:Xx, dons si pa res pridna :palec:, pa zgodi doma :inocent:, jst pa čist v stanovanjskih zadevah, zdejle pa kmalu spat x;)x, bolj zgodi kot ponavad čez vikend x:)x Pa novo ikonco maš x:px

Pa mal čarat za bikico xwizardx xwizardx

Glede pajkcov maš čist prav :inocent:, včasih se zgodi, da kakšnega pohodim xnckrivx

dobro jutro, bikci x:Xx

dežek pada xrolleyesx tko da si bo sonček treba nardit xsrcx x:px

ooo, Scorpio x:Xx, dons si pa res pridna :palec:, pa zgodi doma :inocent:, jst pa čist v stanovanjskih zadevah, zdejle pa kmalu spat x;)x, bolj zgodi kot ponavad čez vikend x:)x Pa novo ikonco maš x:px

Pa mal čarat za bikico xwizardx xwizardx

Glede pajkcov maš čist prav :inocent:, včasih se zgodi, da kakšnega pohodim xnckrivx

bikec x:Xx xflirtx včer sploh nism šla nikamor, zato tolk zgodej x:Dx xcivx je blo fajn eno soboto mal doma se izležavat x:px x8Dx ikonco je blo pa treba mal zamenjat x:px

bom prenesla čarovnijo bikici x:Xx pa mal še čarat za tvoje stanovanjske zadeve :sorcerer: :sorcerer: pr teh zadevah je večkrat treba kar mal čarat, da gre vse tko kot treba :detelca:

sej pajkci se kar umaknejo x;)x xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jutro :U:

kaka zaspanka sem. spala do enajstih x:Ix

pa spet lenobno razpoložena x:Dx

ooo, Druidka x:Xx, dons sem te pa prehitel x^x, sam do pol enajstih :fiju:,

pa kr neki sem pridno razpoložen :wOOt:

dobro jutro, bikci x:Xx

dežek pada xrolleyesx tko da si bo sonček treba nardit xsrcx x:px

bikec x:Xx xflirtx včer sploh nism šla nikamor, zato tolk zgodej x:Dx xcivx je blo fajn eno soboto mal doma se izležavat x:px x8Dx ikonco je blo pa treba mal zamenjat x:px

bom prenesla čarovnijo bikici x:Xx pa mal še čarat za tvoje stanovanjske zadeve :sorcerer: :sorcerer: pr teh zadevah je večkrat treba kar mal čarat, da gre vse tko kot treba :detelca:

sej pajkci se kar umaknejo x;)x xDDx

Hvala, Scorpio x:Xx x:Xx x:Xx xflirtx, bo treba še čarat, da bo vse na svojem mestu x:px

Lepo :palec:, da si kdaj mal v izi x^x, paše kdaj poležavat x:px

dobro jutro :inocent:, pajkci lepo pozdravljeni x:)x, vam je toplo tlele, zunaj ni fajn na dežju, ne :inocent:, no vsaj tele mušice k tlele okol moje glave letajo, bi lohk mal umiril x:)x, saj na nč ne namigujem xnckrivx

Dannnnnnnn bikci x:Xx pa pajkci x:Xx x:px

pridni bodite, sam en pofočk od mene ... rajši šibam iz štalce :inocent: tečna dons xrolleyesx :vragec:

Hvala, Scorpio x:Xx x:Xx x:Xx xflirtx, bo treba še čarat, da bo vse na svojem mestu x:px

Lepo :palec:, da si kdaj mal v izi x^x, paše kdaj poležavat x:px

x:Ix res je ... sam zdejle pa že predolg tole traja xrolleyesx prejšnji teden je blo ful enga poležavanja ... bo treba mal zagrabit še pred novim letom xcivx x:px

dobro jutro :inocent:, pajkci lepo pozdravljeni x:)x, vam je toplo tlele, zunaj ni fajn na dežju, ne :inocent:, no vsaj tele mušice k tlele okol moje glave letajo, bi lohk mal umiril x:)x, saj na nč ne namigujem xnckrivx

xsmx sej pajkci se trudijo, da bi muhe polovili ... x;)x pa sm jih jst mal nazjala zadnjič, k so lih med vrati mreže delal xrolleyesx x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Scorpio x:Xx x:Xx, pa mal xvrtcx xvrtcx za boljše razpoloženje, pride kakšen tak dan, pa še vreme deluje prav spodbudno xnckrivx, jst pa kr fino lenobno razpoložen, tale dež me glih prav uspava :inocent:

Saj prav, da si mal poleževala x^x, si se vsaj lepo pocajtala x;)x, je lažje pol okrog laufat x:px

Pajkci xcivx, Scorpio pa le poslušat x:)x, pa nč mrež pri vratih, sam v kotih x;)x

oooo, pajkci x:px, ste prijazni do obiskovalk :irs:, xyesx xyesx xyesx, no le tko naprej, saj veste, da mam včasih težko nogo :inocent: x:Dx

jutro, bikci x:Xx

tak zgodnja ura, jaz pa že skoraj eno uro pokonc, mislim, kam to pelje :o|o:

in v tem času komaj zajtrk pojedla x:Dx

lep dan x:)x

dobro vprašanje, skor Shakespearovsko x:px, no lohk ti povem mojo zdajšno tolažbo, prazniki, pa mal dopusta se bliža :onfire: :onfire:,

pri vas pa počitnice x:px

Ti si pa vzameš čas zjutraj :inocent:, jst sem pa tako natempiran, da sem ja lohk čim dlje v postelji xnckrivx, zajtrk moram pojesti v 5 minutah, za 15 minut telovadbe pa žrtvujem mal spanja :inocent:, no uro moram imeti zraven, da ne zabluzim x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...