ScorpioGirl 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 govedo in pajkci en lep večer vsem je treba mal v štalco pokukat ... da jo niso pajkci že čist zapredli dobr, da je en bikec dons vrgu en uč notr oooo, pajkci , ste prijazni do obiskovalk , , no le tko naprej, saj veste, da mam včasih težko nogo o bikec pajkci so že fajni sej smo mal žlahta, kaj ne bojo o ja, počitnice ful rada sicer hodim na šiht, je ponavadi prov fajn ampak počitnice pa tolk pašejo sej pomoje bojo čist vsem pasale počitnice Ti si pa vzameš čas zjutraj , jst sem pa tako natempiran, da sem ja lohk čim dlje v postelji , zajtrk moram pojesti v 5 minutah, za 15 minut telovadbe pa žrtvujem mal spanja , no uro moram imeti zraven, da ne zabluzim tale tempo je pa bolj tak kot moj ... no ... telovadba zjutri odpade, če moram tolk zgodej vstat spim, dokler se da Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 da še mal zaropotam v štalci pajkci so itak že pridni so vse muhe od groze ušle bikci pa kar še lepo počivat ne bi blo fajn kšnih muk vam naložit dons pa mal sončka vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Po štalci spet sam jst pa pajkci strašimo če slučajno uleti kšn bikec mimo, ga prav lepo pozdravljam pa šibam dalje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Ne vem al je tolk mal nas bikcov al smo pa res tolk leni ?? v glavnem, tle še ena bikica , zimsko lena , vedno lačna , spremenljive volje ,... LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Ooo, Kuky No, ja, vsaj eno astrološko znamenje pa mora podpirat lenobo , bi moralpreveč delat drugač , jst bi kar uzakonil zimsko spanje Po štalci spet sam jst pa pajkci strašimo če slučajno uleti kšn bikec mimo, ga prav lepo pozdravljam pa šibam dalje Scorpio , prazniki , jutr lepo poležavam za začetek ,dons je blo pestro predpraznično, domači kruh, pršut, pa doma vložene gobice, čez pa lanski inpotem še letošnji teran , kar piten, sam močen je pa tut , aja v službi se ne pije ,to je vse zaradi slabe družbe Uuu, pajkci , kakšen lep sprejem, vas je Scorpio lepo naučila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Jutrooooo bikci !!! Bila že na sprehodu, zunaj super vreme , pa iz knjižnice sem si privlekla en kup super knjig , tud takih mal porednih , zdej se mi pa ne da nič brat , nekej volja padla! Pa včeraj zvečer sem si okrasila stanovanje v novoletno vzdušje , čeprav samo zame, ampak mi je lepo in paše!! Lep dan želim , Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Govedo pa moji pajkci očitno smo se fajn natrenirali Ne vem al je tolk mal nas bikcov al smo pa res tolk leni ?? v glavnem, tle še ena bikica , zimsko lena , vedno lačna , spremenljive volje ,... LP, Kuky to je čist tapravo bikovsko razpoloženje in prav je tako aja, dobrodošla v štalci jst se kar med domorodce štejem tle, čeprav samo po luni No, ja, vsaj eno astrološko znamenje pa mora podpirat lenobo , bi moralpreveč delat drugač , jst bi kar uzakonil zimsko spanje kaj tolk propagirate tole lenobo temu se reče pametna poraba časa pa globoko premišljevanje počasi pa z užitkom Scorpio , prazniki , jutr lepo poležavam za začetek ,dons je blo pestro predpraznično, domači kruh, pršut, pa doma vložene gobice, čez pa lanski inpotem še letošnji teran , kar piten, sam močen je pa tut , aja v službi se ne pije ,to je vse zaradi slabe družbe bikec so fajn tile prazniki, ja bo več časa za crkljanje poležavali smo tud že malo po bikovsko teran ja ... družba je kriva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 jutro, dan Ti si pa vzameš čas zjutraj , jst sem pa tako natempiran, da sem ja lohk čim dlje v postelji , zajtrk moram pojesti v 5 minutah, za 15 minut telovadbe pa žrtvujem mal spanja , no uro moram imeti zraven, da ne zabluzim pa ja, saj rada čim dlje časa spim.. samo, se pa rada v miru najem.ker za hrano si pa vedno vzamem dovolj časa Ne vem al je tolk mal nas bikcov al smo pa res tolk leni ?? da bi bili biki leni kaj tolk propagirate tole lenobo temu se reče pametna poraba časa pa globoko premišljevanje počasi pa z užitkom hm, jaz pa grem zdaj si brlog pospravit bom mal pridna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Govedo čist bikovsko razpoložena in pol se lotim literaturo za seminarsko pregledovat in ugotovim, da je čist neuporabna pa ta teden bi jo blo dobr naredit očitno ni zdej pravi čas za tole delat lepe praznike So this is Christmas ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Govedo čist bikovsko razpoložena in pol se lotim literaturo za seminarsko pregledovat in ugotovim, da je čist neuporabna pa ta teden bi jo blo dobr naredit očitno ni zdej pravi čas za tole delat lepe praznike So this is Christmas ... Scorpio tudi tebi in ostalim, ki zaidejo v štalco Jst pa nekam utrujeno zadnje dni , zgleda, da nisem navajen tolk spat al pa jest , pa kej dost se mi ne da, mal Sudoku izpolnjujem, pa belo tehniko preučujem, bom šel še do novga leta v nabavo Zdajle se pa spravim v superge, pa mal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Govedo lepo praznovanje pa kakorkoli že praznujete Scorpio tudi tebi in ostalim, ki zaidejo v štalco Jst pa nekam utrujeno zadnje dni , zgleda, da nisem navajen tolk spat al pa jest , pa kej dost se mi ne da, mal Sudoku izpolnjujem, pa belo tehniko preučujem, bom šel še do novga leta v nabavo Zdajle se pa spravim v superge, pa mal lej no, lej ... bikec je prišel v štalco pogledat pa ne, da preveč spiš men končno ni treba dneva prilagajati bioritmu zvečer še vampirim okol, zjutraj lahko pa lepo spim ene 9 ur za belo tehniko pa le preštudiraj se splača mal prečekirat pred nabavo kar pred novim letom še zame bi bil to čist prevelik napor Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 moram mal štalco prečekirat , gostje lepo pozdravljam , Druidko moram pohvalit , moram povedat še zakaj , tolk pridno pospravlja , da ji je končno uspelo še mene premaknit , včeraj sem mizo spedenal v nulo , ne spomnim se, kdaj sem jo ta zadnjič , verjetno je bila pa vsaj dve novi leti že nedotaknjena, tako da sem mel že gor ene dve cunji za prah, če sem kaj iskal , ampak to je zdej mim , enga pajka sem prestrašil, en hrošč je bil mrtev že od bogve kdaj in ratal je , pol sem šel pa še laufat, tko da včeraj zelo uspešen dan, danes pa bela tehnika in ostali gospodinjski pripomočki , se dogaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 uf, pajkci a ste se kej ustrašl en bikec je spet okol prišel mal pogledat ste se že odvadl, da te velke živali hodijo tle okol upam, da ste vsi preživeli, da ni nobenga pohodu muhe pridno lovite, vidim bikec lepo, da si priden ... oziroma, da fajn napreduje vse skup mal čarat pa skakat, da rata tko kot treba še jutr ... oziroma dons smo pridni, pol pa mal se pripravt na silvestrovanje ... je treba se mal spočit, da ne bomo zmatrani žural lepe sanje, govedo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Hvala Scorpio za podporo, za pajke nč ne obljubljam , včasih grem kot tank , zdajle pa še mal poskačem po zajtrku , pol pa laufat Kdaj pa potuješ proti jugu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 bikec je bil v štalci sej pajcki se bojo že sami umaknil v petek zvečer gremo komi že čakam dons še seminarska pride na vrsto, da jo dokončam ... k pol se mi ne da več letos govedo, zdej pa uživat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 pridna Scorpio , tkole med prazniki razturaš , a jutr potujete , dobr zažurite , mislim da se ni za bat, da ne bi Jst sem pridno odlaufal dons po sončku , majčken manj sicer, ker me mal tetiva na levi nogi boli, bo treba spedenat , zdej pa še mal novo stanovanje pogledat , uživat pa itak Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kaj tolk propagirate tole lenoba temu se reče pametna poraba časa pa globoko premišljevanje počasi pa z užitkom bikec so fajn tile prazniki, ja bo več časa za crkljanje poležavali smo tud že malo po bikovsko teran ja ... družba je kriva bravo Scorpio fajn definicija , je dobr it tut v globino Poleževanje pa itak , pa crkljanje , kolk so fajn prazniki za to, ker je ura sam za okras Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 pridna Scorpio , tkole med prazniki razturaš , a jutr potujete , dobr zažurite , mislim da se ni za bat, da ne bi Jst sem pridno odlaufal dons po sončku , majčken manj sicer, ker me mal tetiva na levi nogi boli, bo treba spedenat , zdej pa še mal novo stanovanje pogledat , uživat pa itak en popih na tetivo ... ne pretiravat a kšne slikce od stanovanja pa ne bo kar samo zase ga maš al kaj Poleževanje pa itak , pa crkljanje , kolk so fajn prazniki za to, ker je ura sam za okras ja no ... bolj tko tko je letos s crkljanjem je čist preveč dela še med prazniki sam ... lohk pa tolk več tle visim pa tko al tko se noče noben crkljat ura pa še za okras ni sem se hitr naštimala na svoj bioritem ... spanje dopoldne, zvečer pa vampirjenje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 da vidim če je v štalci kdo doma dogaja se dogaja lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 en popih na tetivo ... ne pretiravat a kšne slikce od stanovanja pa ne bo kar samo zase ga maš al kaj ja no ... bolj tko tko je letos s crkljanjem je čist preveč dela še med prazniki sam ... lohk pa tolk več tle visim pa tko al tko se noče noben crkljat ura pa še za okras ni sem se hitr naštimala na svoj bioritem ... spanje dopoldne, zvečer pa vampirjenje hvala Scorpio, dobr čaraš , je pomagalo, zanimivo je edino, da me je začel bolet v BTC-ju , ko sem hodil med štacunami , dons pa res ne laufam, sem se že včeraj tako odločil A slikce bi , a misliš, da sem kakšne že naredil , ni še vidlo stanovanje fotoaparat, pa glede na to, da bi si ga mogusposodit , bo boljš kar v živo pogledat , enkrat pičimo, pa bo S crkljanjem je pa tko, lohk si ga sam predstavljaš , pa je prec boljš , jst kar mravljince čutim Jst tut priznam, da mi paše ta bioritem, nč se mi ni treba trudit, ne zvečer, ne zjutraj , vse gre tako po naravni poti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Bikci pajkci Še tuki nazdravit na lepega in krasnega .. veselega in debelega vse najlepše vsem hvala Scorpio, dobr čaraš , je pomagalo, zanimivo je edino, da me je začel bolet v BTC-ju , ko sem hodil med štacunami , dons pa res ne laufam, sem se že včeraj tako odločil A slikce bi , a misliš, da sem kakšne že naredil , ni še vidlo stanovanje fotoaparat, pa glede na to, da bi si ga mogusposodit , bo boljš kar v živo pogledat , enkrat pičimo, pa bo S crkljanjem je pa tko, lohk si ga sam predstavljaš , pa je prec boljš , jst kar mravljince čutim Jst tut priznam, da mi paše ta bioritem, nč se mi ni treba trudit, ne zvečer, ne zjutraj , vse gre tako po naravni poti o bikec tole crkljanje se prov fajn sliši se bo treba drugo leto zment, da vidmo tvoje stanovanjce pa seveda bojo zravn kšne palačinke pasale kar počivat bojo težke noči zdejle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Da nas spravim na prvo stran , dobro jutro al večer , men se dan šele prav dobro začel Scorpio , hvala za globoko čestitko , bo za zapisat ,glede stanovanja in palačink, pa itak, cajt bomo že našli Pa mal poroči pol kako je blo na jugu, v Lj je blo kar živahno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Govedo tud prelupčkat pa pajkce pa na prvo stran tole štalco pajčevinasto spravt Scorpio , hvala za globoko čestitko , bo za zapisat ,glede stanovanja in palačink, pa itak, cajt bomo že našli Pa mal poroči pol kako je blo na jugu, v Lj je blo kar živahno bikec na jugu je blo noro smo bli itak taglavni bo treba še it postrežba na nivoju, folk ful prijazen, so nas čist razvajali dol žur pa itak ... do jutra smo študentariji pokazali, kako se žura, pa domačinom tud so bli čist navdušeni nad nami no ... sej smo jim dost prometa nardili si je treba privoščit bo treba kmal na palačinke, da mal tole prečvekamo, je velik za povedat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 V štalci pa tud letos nč novega sam mi s pajkci razgrajamo okol en cmok pa vseen pustim tle, če slučajno kšn bikec okol uleti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 bikec na jugu je blo noro smo bli itak taglavni bo treba še it postrežba na nivoju, folk ful prijazen, so nas čist razvajali dol žur pa itak ... do jutra smo študentariji pokazali, kako se žura, pa domačinom tud so bli čist navdušeni nad nami no ... sej smo jim dost prometa nardili si je treba privoščit bo treba kmal na palačinke, da mal tole prečvekamo, je velik za povedat Oooo, Scorpio , dbest, sem vedel, da ste ta pravi žurerji , sem razmišljal že o tem petku , pa sem dons bolj , tko da mal čaram z mate čajem, za jest mi pa ni , kakšen dan pa bo boljš Mal lohk vseeno poskočim , sam ne preveč, moram bit bolj v izi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.