Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

govedo in pajkci x:Xx x:Xx en lep večer vsem x:px

je treba mal v štalco pokukat ... da jo niso pajkci že čist zapredli :inocent: dobr, da je en bikec dons vrgu en uč notr x:px x;)x

oooo, pajkci x:px, ste prijazni do obiskovalk :irs:, xyesx xyesx xyesx, no le tko naprej, saj veste, da mam včasih težko nogo :inocent: x:Dx

o bikec x:Xx pajkci so že fajni xcivx sej smo mal žlahta, kaj ne bojo x^x x:px

o ja, počitnice :2src: ful rada sicer hodim na šiht, je ponavadi prov fajn x^x ampak počitnice pa tolk pašejo x:px sej pomoje bojo čist vsem pasale počitnice x:Ix

Ti si pa vzameš čas zjutraj :inocent:, jst sem pa tako natempiran, da sem ja lohk čim dlje v postelji xnckrivx, zajtrk moram pojesti v 5 minutah, za 15 minut telovadbe pa žrtvujem mal spanja :inocent:, no uro moram imeti zraven, da ne zabluzim x;)x

x:Dx tale tempo je pa bolj tak kot moj ... no ... telovadba zjutri odpade, če moram tolk zgodej vstat xnckrivx spim, dokler se da :inocent: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Ooo, Kuky x:Xx

No, ja, vsaj eno astrološko znamenje pa mora podpirat lenobo x^x, bi moral

preveč delat drugač xnckrivx, jst bi kar uzakonil zimsko spanje x:px

Po štalci spet sam jst pa pajkci strašimo :inocent:

če slučajno uleti kšn bikec mimo, ga prav lepo pozdravljam x:Xx xDDx pa šibam dalje x:px x;)x

Scorpio x:Xx :hepko: :hepko:, prazniki :onfire: :onfire:, jutr lepo poležavam za začetek x^x,

dons je blo pestro predpraznično, domači kruh, pršut, pa doma vložene gobice, čez pa lanski in

potem še letošnji teran :fiju:, kar piten, sam močen je pa tut x;)x, aja v službi se ne pije xnckrivx,

to je vse zaradi slabe družbe x:Dx

Uuu, pajkci :wOOt:, kakšen lep sprejem, vas je Scorpio lepo naučila :palec: x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Jutrooooo bikci :flower: !!!

Bila že na sprehodu, zunaj super vreme xflowx , pa iz knjižnice sem si privlekla en kup super knjig xbookx , tud takih mal porednih :devil: , zdej se mi pa ne da nič brat :fiju: , nekej volja padla!

Pa včeraj zvečer sem si okrasila stanovanje v novoletno vzdušje :xmas: , čeprav samo zame, ampak mi je lepo in paše!!

Lep dan želim xwizardx , Kuky

Govedo x:Xx :2src: pa moji pajkci x:px očitno smo se fajn natrenirali x8Dx x:Dx

Ne vem xnckrivx al je tolk mal nas bikcov al smo pa res tolk leni :inocent: ??

v glavnem, tle še ena bikica :frog: , zimsko lena xpolzx , vedno lačna xzobkox , spremenljive volje xegox ,...

LP, Kuky

x:Dx to je čist tapravo bikovsko razpoloženje :palec: x;)x x:px in prav je tako x^x xcivx

aja, dobrodošla v štalci x:Xx jst se kar med domorodce štejem tle, čeprav samo po luni :inocent:

No, ja, vsaj eno astrološko znamenje pa mora podpirat lenobo x^x, bi moral

preveč delat drugač xnckrivx, jst bi kar uzakonil zimsko spanje x:px

kaj tolk propagirate tole lenobo xrolleyesx temu se reče pametna poraba časa pa globoko premišljevanje x^x počasi pa z užitkom x:px x;)x

Scorpio x:Xx :hepko: :hepko:, prazniki :onfire: :onfire:, jutr lepo poležavam za začetek x^x,

dons je blo pestro predpraznično, domači kruh, pršut, pa doma vložene gobice, čez pa lanski in

potem še letošnji teran :fiju:, kar piten, sam močen je pa tut x;)x, aja v službi se ne pije xnckrivx,

to je vse zaradi slabe družbe x:Dx

bikec x:Xx so fajn tile prazniki, ja x:px bo več časa za crkljanje xflirtx poležavali smo tud že xcivx malo po bikovsko :inocent:

teran :2src: ja ... družba je kriva x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

jutro, dan x^x

Ti si pa vzameš čas zjutraj :inocent:, jst sem pa tako natempiran, da sem ja lohk čim dlje v postelji xnckrivx, zajtrk moram pojesti v 5 minutah, za 15 minut telovadbe pa žrtvujem mal spanja :inocent:, no uro moram imeti zraven, da ne zabluzim x;)x

pa ja, saj rada čim dlje časa spim.. samo, se pa rada v miru najem.

ker za hrano si pa vedno vzamem dovolj časa x:Ix x^x

Ne vem xnckrivx al je tolk mal nas bikcov al smo pa res tolk leni :inocent: ??

:wOOt: da bi bili biki leni :inocent:

kaj tolk propagirate tole lenobo xrolleyesx temu se reče pametna poraba časa pa globoko premišljevanje x^x počasi pa z užitkom x:px x;)x

:palec: x^x

hm, jaz pa grem zdaj si brlog pospravit :o|o: bom mal pridna x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Govedo x:Xx :2src:

čist bikovsko razpoložena :inocent: x:Ix

in pol se lotim literaturo za seminarsko pregledovat in ugotovim, da je čist neuporabna :o|o: xrolleyesx pa ta teden bi jo blo dobr naredit :eek: xcivx očitno ni zdej pravi čas za tole delat x:Dx

lepe praznike xsrcx

xsingx So this is Christmas ...

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Govedo x:Xx :2src:

čist bikovsko razpoložena :inocent: x:Ix

in pol se lotim literaturo za seminarsko pregledovat in ugotovim, da je čist neuporabna :o|o: xrolleyesx pa ta teden bi jo blo dobr naredit :eek: xcivx očitno ni zdej pravi čas za tole delat x:Dx

lepe praznike xsrcx

xsingx So this is Christmas ...

Scorpio tudi tebi x:Xx in ostalim, ki zaidejo v štalco x;)x

Jst pa nekam utrujeno zadnje dni xcivx , zgleda, da nisem navajen tolk spat al pa jest :inocent:, pa kej dost se mi ne da, mal Sudoku izpolnjujem, pa belo tehniko preučujem, bom šel še do novga leta v nabavo x:)x Zdajle se pa spravim v superge, pa mal :switz: :hepko: :hepko:

Govedo x:Xx

lepo praznovanje pa kakorkoli že praznujete xsrcx x:px

Scorpio tudi tebi x:Xx in ostalim, ki zaidejo v štalco x;)x

Jst pa nekam utrujeno zadnje dni xcivx , zgleda, da nisem navajen tolk spat al pa jest :inocent:, pa kej dost se mi ne da, mal Sudoku izpolnjujem, pa belo tehniko preučujem, bom šel še do novga leta v nabavo x:)x Zdajle se pa spravim v superge, pa mal :switz: :hepko: :hepko:

lej no, lej ... bikec je prišel v štalco pogledat x:Xx x;)x

x:Dx pa ne, da preveč spiš :eek: x:px men končno ni treba dneva prilagajati bioritmu x^x xcivx zvečer še vampirim okol, zjutraj lahko pa lepo spim x:px x:Ix ene 9 ur :inocent: x:Dx

za belo tehniko pa le preštudiraj :palec: se splača mal prečekirat pred nabavo xDDx x;)x kar pred novim letom še :eek: zame bi bil to čist prevelik napor x:Dx x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

moram mal štalco prečekirat x:px, gostje lepo pozdravljam x:Xx, Druidko moram pohvalit :hepko: :hepko:, moram povedat še zakaj x:px, tolk pridno pospravlja :palec:, da ji je končno uspelo še mene premaknit :hepko: :hepko:, včeraj sem mizo spedenal v nulo x^x, ne spomnim se, kdaj sem jo ta zadnjič xnckrivx, verjetno je bila pa vsaj dve novi leti že nedotaknjena, tako da sem mel že gor ene dve cunji za prah, če sem kaj iskal x:o)x, ampak to je zdej mim :onfire:, enga pajka sem prestrašil, en hrošč je bil mrtev že od bogve kdaj xcivx in ratal je x:px, pol sem šel pa še laufat, tko da včeraj zelo uspešen dan, danes pa bela tehnika in ostali gospodinjski pripomočki x:)x, se dogaja x;)x

:wOOt: uf, pajkci x:Xx a ste se kej ustrašl :inocent: en bikec je spet okol prišel mal pogledat x:Xx x;)x ste se že odvadl, da te velke živali hodijo tle okol :vragec: upam, da ste vsi preživeli, da ni nobenga pohodu xcivx muhe pridno lovite, vidim :palec: x8Dx

bikec x:Xx x:px lepo, da si priden ... oziroma, da fajn napreduje vse skup :palec: mal čarat pa skakat, da rata tko kot treba :sorcerer: :sorcerer: :sorcerer: :hepko: :hepko: :hepko:

še jutr ... oziroma dons :inocent: smo pridni, pol pa mal se pripravt na silvestrovanje ... je treba se mal spočit, da ne bomo zmatrani žural x:px xcivx x:Ix

lepe sanje, govedo x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:px bikec je bil v štalci :hepko: :hepko: :hepko: x:Xx

sej pajcki se bojo že sami umaknil xcivx x;)x

v petek zvečer gremo x:px komi že čakam xcivx dons še seminarska pride na vrsto, da jo dokončam ... k pol se mi ne da več letos x^x :inocent: x;)x

govedo, zdej pa uživat xsrcx x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pridna Scorpio :palec:, tkole med prazniki razturaš xokx, a jutr potujete x:px, dobr zažurite x;)x, mislim da se ni za bat, da ne bi x;)x

Jst sem pridno odlaufal dons po sončku :hepko: :hepko:, majčken manj sicer, ker me mal tetiva na levi nogi boli, bo treba spedenat x:)x, zdej pa še mal novo stanovanje pogledat x:px, uživat pa itak :onfire:

kaj tolk propagirate tole lenoba xrolleyesx temu se reče pametna poraba časa pa globoko premišljevanje x^x počasi pa z užitkom x:px x;)x

bikec x:Xx so fajn tile prazniki, ja x:px bo več časa za crkljanje xflirtx poležavali smo tud že xcivx malo po bikovsko :inocent:

teran :2src: ja ... družba je kriva x:Dx

bravo Scorpio fajn definicija :palec:, je dobr it tut v globino x^x

Poleževanje pa itak x:px, pa crkljanje :onfire: :onfire: xflirtx, kolk so fajn prazniki za to, ker je ura sam za okras x^x

pridna Scorpio :palec:, tkole med prazniki razturaš xokx, a jutr potujete x:px, dobr zažurite x;)x, mislim da se ni za bat, da ne bi x;)x

Jst sem pridno odlaufal dons po sončku :hepko: :hepko:, majčken manj sicer, ker me mal tetiva na levi nogi boli, bo treba spedenat x:)x, zdej pa še mal novo stanovanje pogledat x:px, uživat pa itak :onfire:

en popih :fiju: na tetivo ... ne pretiravat x:Xx

a kšne slikce od stanovanja pa ne bo :inocent: x:px kar samo zase ga maš al kaj :vragec: x;)x

Poleževanje pa itak x:px, pa crkljanje :onfire: :onfire: xflirtx, kolk so fajn prazniki za to, ker je ura sam za okras x^x

ja no ... bolj tko tko je letos s crkljanjem xrolleyesx :inocent: je čist preveč dela še med prazniki xcivx sam ... lohk pa tolk več tle visim x:px x:Ix pa tko al tko se noče noben crkljat :o|o:

ura pa še za okras ni x^x sem se hitr naštimala na svoj bioritem ... spanje dopoldne, zvečer pa vampirjenje x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

en popih :fiju: na tetivo ... ne pretiravat x:Xx

a kšne slikce od stanovanja pa ne bo :inocent: x:px kar samo zase ga maš al kaj :vragec: x;)x

ja no ... bolj tko tko je letos s crkljanjem xrolleyesx :inocent: je čist preveč dela še med prazniki xcivx sam ... lohk pa tolk več tle visim x:px x:Ix pa tko al tko se noče noben crkljat :o|o:

ura pa še za okras ni x^x sem se hitr naštimala na svoj bioritem ... spanje dopoldne, zvečer pa vampirjenje x:px x:Dx

hvala Scorpio, dobr čaraš x:Xx, je pomagalo, zanimivo je edino, da me je začel bolet v BTC-ju x:o)x, ko sem hodil med štacunami xnckrivx, dons pa res ne laufam, sem se že včeraj tako odločil x;)x

A slikce bi :inocent:, a misliš, da sem kakšne že naredil xnckrivx, ni še vidlo stanovanje fotoaparat, pa glede na to, da bi si ga mogu

sposodit xnckrivx, bo boljš kar v živo pogledat x^x, enkrat pičimo, pa bo x;)x

S crkljanjem je pa tko, lohk si ga sam predstavljaš :inocent:, pa je prec boljš x:px, jst kar mravljince čutim :fiju:

Jst tut priznam, da mi paše ta bioritem, nč se mi ni treba trudit, ne zvečer, ne zjutraj x;)x, vse gre tako po naravni poti x:Dx

Bikci x:Xx pajkci x:px

Še tuki nazdravit xcheersx na lepega in krasnega .. veselega in debelega x:Dx vse najlepše vsem xsrcx

hvala Scorpio, dobr čaraš x:Xx, je pomagalo, zanimivo je edino, da me je začel bolet v BTC-ju x:o)x, ko sem hodil med štacunami xnckrivx, dons pa res ne laufam, sem se že včeraj tako odločil x;)x

A slikce bi :inocent:, a misliš, da sem kakšne že naredil xnckrivx, ni še vidlo stanovanje fotoaparat, pa glede na to, da bi si ga mogu

sposodit xnckrivx, bo boljš kar v živo pogledat x^x, enkrat pičimo, pa bo x;)x

S crkljanjem je pa tko, lohk si ga sam predstavljaš :inocent:, pa je prec boljš x:px, jst kar mravljince čutim :fiju:

Jst tut priznam, da mi paše ta bioritem, nč se mi ni treba trudit, ne zvečer, ne zjutraj x;)x, vse gre tako po naravni poti x:Dx

o bikec x:Xx tole crkljanje se prov fajn sliši xflirtx x:px

se bo treba drugo leto zment, da vidmo tvoje stanovanjce xcivx x:px pa seveda bojo zravn kšne palačinke pasale :inocent: :yumy:

kar počivat :palec: bojo težke noči zdejle :inocent: x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Da nas spravim na prvo stran x;)x, dobro jutro x:)x al večer :inocent:, men se dan šele prav dobro začel :inocent: x:Dx

Scorpio x:Xx x:Xx x:Xx, hvala za globoko čestitko :onfire: :onfire: , bo za zapisat x:px,

glede stanovanja in palačink, pa itak, cajt bomo že našli x^x Pa mal poroči pol kako je blo na jugu, v Lj je blo kar živahno x;)x

Govedo tud prelupčkat x:Xx x:Xx pa pajkce x:Xx

pa na prvo stran tole štalco pajčevinasto spravt x:Dx

Scorpio x:Xx x:Xx x:Xx, hvala za globoko čestitko :onfire: :onfire: , bo za zapisat x:px,

glede stanovanja in palačink, pa itak, cajt bomo že našli x^x Pa mal poroči pol kako je blo na jugu, v Lj je blo kar živahno x;)x

x:Xx x:Xx bikec xflirtx

na jugu je blo noro x:px :onfire: :onfire: smo bli itak taglavni x^x x:px :inocent: x:Dx bo treba še it xDDx postrežba na nivoju, folk ful prijazen, so nas čist razvajali dol x:px žur pa itak ... do jutra :inocent: smo študentariji pokazali, kako se žura, pa domačinom tud x^x

so bli čist navdušeni nad nami x:px no ... sej smo jim dost prometa nardili :inocent: si je treba privoščit x8Dx

bo treba kmal na palačinke, da mal tole prečvekamo, je velik za povedat x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Xx x:Xx bikec xflirtx

na jugu je blo noro x:px :onfire: :onfire: smo bli itak taglavni x^x x:px :inocent: x:Dx bo treba še it xDDx postrežba na nivoju, folk ful prijazen, so nas čist razvajali dol x:px žur pa itak ... do jutra :inocent: smo študentariji pokazali, kako se žura, pa domačinom tud x^x

so bli čist navdušeni nad nami x:px no ... sej smo jim dost prometa nardili :inocent: si je treba privoščit x8Dx

bo treba kmal na palačinke, da mal tole prečvekamo, je velik za povedat x:px

Oooo, Scorpio x:Xx x:Xx xflirtx, dbest, sem vedel, da ste ta pravi žurerji :palec:, sem razmišljal že o tem petku x:px, pa sem dons bolj :sick:, tko da mal čaram z mate čajem, za jest mi pa ni xnckrivx, kakšen dan pa bo boljš x^x Mal lohk vseeno poskočim :hepko:, sam ne preveč, moram bit bolj v izi xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...