druidka 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Druidka , čist pozabil , hitr leti tale januar , želimti čimbolj mirno stanje v šoli, pa čimveč užitkov takih ali drugačnih hvala, janif aha, si res med drugim želim užitkov, takšnih in drugačnih sicer pa, jutro bikci.sicer čist prezgodnja tale ura, samo lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 govedo en lep dober večer v štalco Pa še za tebe mal xrosex xrosex za zadnjič, ko so te razkuril , več raje v živo, je lažje razložit, kot napisat je res pa hvala je že boljš je blo očitno spet treba ugotovit, da nekateri se pač nikol ne spremenijo taki so Glede kadilcev in novega zakona pa tole, nekadilci smo zdej vse krivi, itak pa mi ne znamo žurat, vse bo propadlo , pol sem jim pa napisal par stvari, pa ni bilo glih neki protiargumentov, bolj kr neki , kolk zapravijo oni v gostilni, za uno kavo in čik,jst pa namest na kavo na pizzo ali palačinke, no to približno enak stane ah, se sploh ne splača pregovarjat o tem bo bolj fajn it na kavo, k ne bo vse zakajeno folk pač rabi en razlog, da se p*** Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 dobro jutro bikci, bikice ... oziroma vsem, k slučajno mogoč pokukate v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 hvala, janif aha, si res med drugim želim užitkov, takšnih in drugačnih sicer pa, jutro bikci.sicer čist prezgodnja tale ura, samo lep dan Druidka , ti si itak naša, to sem že rekel Zgodnja pa si , to pa ni po naše , no si pa napisala prezgodnja , to je pa že bolj domače Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 je res pa hvala je že boljš je blo očitno spet treba ugotovit, da nekateri se pač nikol ne spremenijo taki so ah, se sploh ne splača pregovarjat o tem bo bolj fajn it na kavo, k ne bo vse zakajeno folk pač rabi en razlog, da se p*** naju mal preizkuša tale saturn, ja , volk menja dlako, barve pa ne, sem se ravno prejšni teden odločil, ko smo mel en sestanek na podjetju, odločil, da obiščem eno sodelavko , kateri sem svoje čase že mogel zatežit , ker si je preveč dovolila in se postavljala v neko vlogo sodnika, ki lahko sodi druge , oba sva bila dobre volje, no ko sem pa zapustil stavbo, sem takoj ugotovil, da je bila ful žaljiva, v njenem stilu, kaj se boš selil, saj ne znaš kuhat ..., ena druga itak ne zna s tipi ..., tako da je padla odločitev, da ji enkrat napišem črno na belem, sicer na lep način, kar ji gre , ker je res trda, da pri teh letih in po tolk mojih besedah, nč noče dojet, da naj najprej svoj prag pomete, pol pa sodi druge, ker se ponavadi izkaže, da taki imajo kr dost svojih problemov, kako naj si drugače razlagal njeno tekmovanje v številu tipov z Elizabeth Taylor, da ne bi zdej natančno formuliral njene odvisnosti, takrat pa ni tolk natačna, ko se jo skor prodaja pri piru , mogoče bo dojela, mogoče ne, lahko pa do penzije kaj pogrunta Tako, da tile s katerimi imaš ti opravka so zihr bolj problematični kot ti, izkušnje so me tako naučile sej se sploh nisem pregovorjal, sam par kosti sem jim navrgel, ker ene so ble res mim, kot tista Piki naj gre na Golovec, če ji ni kaj prav , pa sem pripomnil, da še sam ne bi šel ob devet zvečer recimo pri minus petih stopinjah na Golovec, ampak na nekaj toplega , drugač bo pa zihr bolj fajn, ker sem zmeraj opazil, da folk ful več kadi v lokalih, kot pa drugač, sploh če kej spije, pol mi pa taki jamrajo naslednji dan, kolk so prekajeni od prejšnega dne, ker so preveč kadil, ja jst jim nisem kriv Zgleda, da moram tut jst dons mal p*** , pa sm čist dobre volje dobro jutro bikci, bikice ... oziroma vsem, k slučajno mogoč pokukate v štalco ooo, Scorpio , si pa zgodnja dons, a pol si bla v Padovi ali ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 naju mal preizkuša tale saturn, ja , volk menja dlako, barve pa ne, sem se ravno prejšni teden odločil, ko smo mel en sestanek na podjetju, odločil, da obiščem eno sodelavko , kateri sem svoje čase že mogel zatežit , ker si je preveč dovolila in se postavljala v neko vlogo sodnika, ki lahko sodi druge , oba sva bila dobre volje, no ko sem pa zapustil stavbo, sem takoj ugotovil, da je bila ful žaljiva, v njenem stilu, kaj se boš selil, saj ne znaš kuhat ..., ena druga itak ne zna s tipi ..., tako da je padla odločitev, da ji enkrat napišem črno na belem, sicer na lep način, kar ji gre , ker je res trda, da pri teh letih in po tolk mojih besedah, nč noče dojet, da naj najprej svoj prag pomete, pol pa sodi druge, ker se ponavadi izkaže, da taki imajo kr dost svojih problemov, kako naj si drugače razlagal njeno tekmovanje v številu tipov z Elizabeth Taylor, da ne bi zdej natančno formuliral njene odvisnosti, takrat pa ni tolk natačna, ko se jo skor prodaja pri piru , mogoče bo dojela, mogoče ne, lahko pa do penzije kaj pogrunta Tako, da tile s katerimi imaš ti opravka so zihr bolj problematični kot ti, izkušnje so me tako naučile tole mi je pa všeč se strinjam ... samo moram žal še živet z njimi ... oziroma trenutno ne vidim možnosti, da bi se (predvsem finance tle problem) kam odselila sej se sploh nisem pregovorjal, sam par kosti sem jim navrgel, ker ene so ble res mim, kot tista Piki naj gre na Golovec, če ji ni kaj prav , pa sem pripomnil, da še sam ne bi šel ob devet zvečer recimo pri minus petih stopinjah na Golovec, ampak na nekaj toplega , drugač bo pa zihr bolj fajn, ker sem zmeraj opazil, da folk ful več kadi v lokalih, kot pa drugač, sploh če kej spije, pol mi pa taki jamrajo naslednji dan, kolk so prekajeni od prejšnega dne, ker so preveč kadil, ja jst jim nisem kriv taki se največ pritožujejo ... kot da smo mi kej krivi Zgleda, da moram tut jst dons mal p*** , pa sm čist dobre volje ooo, Scorpio , si pa zgodnja dons, a pol si bla v Padovi ali ne lej ga bikca bila v Padovi in je blo nepozabno ... učke so se spočile do sezone fajn je blo a to spet saturn meša štrene al kaj sej kmal gre po svoje al ne se tale kr neki zmišljuje skoz, lohk zdej neha okol nas šart drugač je pa treba včasih ljudi postavt tja, kjer jim je mesto si čist preveč dovolijo drugač jst sm prejšnji teden kar enepar jih mal prizemljila (pa to jst, k nimam skor nč zemlje sam luft pa mutne vode ), k mam dost bluzenja pa jamranja ... sploh pr stvareh, kjer bi komot sami si pomagali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 lej ga bikca bila v Padovi in je blo nepozabno ... učke so se spočile do sezone fajn je blo a to spet saturn meša štrene al kaj sej kmal gre po svoje al ne se tale kr neki zmišljuje skoz, lohk zdej neha okol nas šart drugač je pa treba včasih ljudi postavt tja, kjer jim je mesto si čist preveč dovolijo drugač jst sm prejšnji teden kar enepar jih mal prizemljila (pa to jst, k nimam skor nč zemlje sam luft pa mutne vode), k mam dost bluzenja pa jamranja ... sploh pr stvareh, kjer bi komot sami si pomagali dbest , fajn konec , sem vesel, da si si privoščla takle izlet ja, jst sem se ta prvo na njega spomnil , no naredi pa nas močnejše in izkušenejše , neke koristi pa so Tako se govori , maš ti luno v biku, nč bat, eni imajo v zemlji sam kakšne vanzemaljce , ali pa še to ne, tako da čist pravilno, jst mam tut rad direktno komunikacijo, ne pa neke skrivalnice in enim je treba včasih povedat svoje , ker glih taki najbolj jamrajo, kolk jim je težko, pa same krivice se jim godijo, pa plačo jim niso povečal, čeprav ma ravno ta enkrat višjo plačo kot jst , pa tako naprej ... Aaaa, tam je problem, to sem že dal skoz, pa v končni fazi smo se zmenil, čeprav bi se takrat najraje odselil, pa sem še študiral , če kej pomaga, a bi blo kej boljš, če bi si gor kej zrihtala, tako da bi bla ločena, najboljš bi bil še vhod posebej, sicer je še zmer ista bajta, sam mal boljš, da ne čekirajo glih vsakič kdo pride k tebi ali pa celo prespi , to je tvoja stvar Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 dbest , fajn konec , sem vesel, da si si privoščla takle izlet ja, jst sem se ta prvo na njega spomnil , no naredi pa nas močnejše in izkušenejše , neke koristi pa so Tako se govori , maš ti luno v biku, nč bat, eni imajo v zemlji sam kakšne vanzemaljce , ali pa še to ne, tako da čist pravilno, jst mam tut rad direktno komunikacijo, ne pa neke skrivalnice in enim je treba včasih povedat svoje , ker glih taki najbolj jamrajo, kolk jim je težko, pa same krivice se jim godijo, pa plačo jim niso povečal, čeprav ma ravno ta enkrat višjo plačo kot jst , pa tako naprej ... Aaaa, tam je problem, to sem že dal skoz, pa v končni fazi smo se zmenil, čeprav bi se takrat najraje odselil, pa sem še študiral , če kej pomaga, a bi blo kej boljš, če bi si gor kej zrihtala, tako da bi bla ločena, najboljš bi bil še vhod posebej, sicer je še zmer ista bajta, sam mal boljš, da ne čekirajo glih vsakič kdo pride k tebi ali pa celo prespi , to je tvoja stvar jst tud vesela, da sm šla na izletek aha ... tale stric je pol po načelu kar nas ne ubije, jača bo že držalo ... smo ojačani, zdej lohk pa šiba sej tale luna je fajn, ja men je itak že en cajt jasno, da tisti, k jim je res hudo, ne jamrajo ... tko da nimam kakšnega razumevanja za tako in drugačno jamranje ... sej vsi kdaj mal pocmeramo valda, je lažje pol, k se skašljaš ... sam ne pa skoz pa lih za vse ... ja pismo, kdo bo pa verjel, da gre človeku, k mu nč ne manjka, res vse narobe sej sm jst tud misnla, da smo se že zmenili ... pa se očitno nismo še kar tupijo svoje ... oziroma tupi, fotr je tih večinoma vhod posebej žal ne gre ... pa prevelik strošek bi bil to zrihtat čist, k itak spi*dim takoj, k bom lohk ... bomo še mal pi*** pa jamral pa to bo pol tolk bolj fajn k mam dost eno luknco zase Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 jst tud vesela, da sm šla na izletek aha ... tale stric je pol po načelu kar nas ne ubije, jača bo že držalo ... smo ojačani, zdej lohk pa šiba sej tale luna je fajn, ja men je itak že en cajt jasno, da tisti, k jim je res hudo, ne jamrajo ... tko da nimam kakšnega razumevanja za tako in drugačno jamranje ... sej vsi kdaj mal pocmeramo valda, je lažje pol, k se skašljaš ... sam ne pa skoz pa lih za vse ... ja pismo, kdo bo pa verjel, da gre človeku, k mu nč ne manjka, res vse narobe sej sm jst tud misnla, da smo se že zmenili ... pa se očitno nismo še kar tupijo svoje ... oziroma tupi, fotr je tih večinoma vhod posebej žal ne gre ... pa prevelik strošek bi bil to zrihtat čist, k itak spi*dim takoj, k bom lohk ... bomo še mal pi*** pa jamral pa to bo pol tolk bolj fajn k mam dost eno luknco zase vidim, da maš podobno kot je blo pri nas , no, nas je manj, sam mami je lohk težila za tri , pol je pa že vprašanje, kolk nas res je blo , no to sem zrihtal , čeprav sem ravno zdejle pri astrologiji zvedel, zakaj sem največ pokasiral , vsi domači imajo vodne lune, jst pa v luftu, pol imata pa starša še vsak svojga saturna gor na moji lunci , ni čudno da mi je njuno pametovanje vzdigovalo pritisk Glede jamranja se pa strinjam , enih se mi sploh več ne da poslušat, stalno eno in isto , ampak včas se je pa dobro izkašljat, pa čeprav na forumu ali pisno, glavno da gre ven Za izpit pa že zdej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 da mal pozdravim bikce Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Govedo sem se pršla mal v štalco pogret pa mal sončka vam prnest, k je vreme za nikamor vidim, da maš podobno kot je blo pri nas , no, nas je manj, sam mami je lohk težila za tri , pol je pa že vprašanje, kolk nas res je blo , no to sem zrihtal , čeprav sem ravno zdejle pri astrologiji zvedel, zakaj sem največ pokasiral , vsi domači imajo vodne lune, jst pa v luftu, pol imata pa starša še vsak svojga saturna gor na moji lunci , ni čudno da mi je njuno pametovanje vzdigovalo pritisk Glede jamranja se pa strinjam , enih se mi sploh več ne da poslušat, stalno eno in isto , ampak včas se je pa dobro izkašljat, pa čeprav na forumu ali pisno, glavno da gre ven Za izpit pa že zdej hvala bo kar koristilo k neki štrajka moja koza spet sam, da nardim ... pol je itak že 8 pol ne bi blo švoh mal pogledat, kaj bi pr men pokazali planetki naša mati itak kozoroginja, ne more, da ne bi sitnarla ma, nevermind ... je treba se mal zlajat pa je boljš, da se tle kot pa doma Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 da mal pozdravim bikce ooo, poglej jo ta pridno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Govedo sem se pršla mal v štalco pogret pa mal sončka vam prnest, k je vreme za nikamor hvala bo kar koristilo k neki štrajka moja koza spet sam, da nardim ... pol je itak že 8 pol ne bi blo švoh mal pogledat, kaj bi pr men pokazali planetki naša mati itak kozoroginja, ne more, da ne bi sitnarla ma, nevermind ... je treba se mal zlajat pa je boljš, da se tle kot pa doma Scorpio , ti kr izvoli, bom še mal bolj zakuril , ni neke vročine zunaj Planetke mava tko podobno, prilike bojo, mogoče bojo mal z lufta priletele, men je ratal, Valkiri tut, zdej je pa cajt, da tut teb kej prileti Sej prav, da se zlajaš, je treba dat ven stvari, najboljš napisat , jst sem dons itak spravil, pa uni začel pisat roman Dostojevskega , demo verzijo sem itak doma napisal, jutr dokončam in pošljem, pa da dokončno zaključim to štiriletno zgodbo, ker eni drugač nč ne dojamejo, sej še zdej nisem prepričan, da bo , ampak bolj jasno pa več ne znam, sem pa čedalje boljš volje ob tem , se pravi sem v pravi smeri Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Scorpio , ti kr izvoli, bom še mal bolj zakuril , ni neke vročine zunaj Planetke mava tko podobno, prilike bojo, mogoče bojo mal z lufta priletele, men je ratal, Valkiri tut, zdej je pa cajt, da tut teb kej prileti Sej prav, da se zlajaš, je treba dat ven stvari, najboljš napisat , jst sem dons itak spravil, pa uni začel pisat roman Dostojevskega , demo verzijo sem itak doma napisal, jutr dokončam in pošljem, pa da dokončno zaključim to štiriletno zgodbo, ker eni drugač nč ne dojamejo, sej še zdej nisem prepričan, da bo , ampak bolj jasno pa več ne znam, sem pa čedalje boljš volje ob tem , se pravi sem v pravi smeri Iiiiiiiiiiiiii hvala mi je takoj bolj toplo držim pesti, da bo končno dojela mogoč bo, k je bejba enim tipom lohk narišeš, pa še nč ne pomaga no ja ... vzamem nazaj, tud bejbe so ene take veš, da je prov fajn slišat (prebrat), da prilike bojo bi tolk pasal bit spet lepo na svojem ma, sej bo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Iiiiiiiiiiiiii hvala mi je takoj bolj toplo držim pesti, da bo končno dojela mogoč bo, k je bejba enim tipom lohk narišeš, pa še nč ne pomaga no ja ... vzamem nazaj, tud bejbe so ene take veš, da je prov fajn slišat (prebrat), da prilike bojo bi tolk pasal bit spet lepo na svojem ma, sej bo tako se govori , glede tipov in bejb se pa strinjam , eni (ene) so res trdi v določenih zadevah, sva mela pa z bivšo cimro orng debate o tem, ona sam o tipih tko, jst pa da so tut bejbe lohk takšne , nekak sva se zmenla, ker je imal vsak kakšno konkretno osebo v rokavu Je pa res,da pa za tole, ki pišem roman nisem prepričan, da bo dojela, se mi zdi, da se ji bo zdel to napad nanjo in bo spet šla v svojo obrambno napadalno pozo, namesto da bi mal razmislila, kaj sploh piše ... Pa mal čarat v tvoji smeri , mogoče pa kej zaleže Zdej ne vem, ali mi že v treh dneh manjka kakšna ura spanja, ampak dons se mi zdi nekam mraz, tako da sem v službo kr radiator odprl, ki ga imam drugače zaprtega, da mi ni prevroče Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Govedo sem se spet pršla mal pogret upam, da mate kej barvastega v štalci tle vse neki belo tako se govori , glede tipov in bejb se pa strinjam , eni (ene) so res trdi v določenih zadevah, sva mela pa z bivšo cimro orng debate o tem, ona sam o tipih tko, jst pa da so tut bejbe lohk takšne , nekak sva se zmenla, ker je imal vsak kakšno konkretno osebo v rokavu Je pa res,da pa za tole, ki pišem roman nisem prepričan, da bo dojela, se mi zdi, da se ji bo zdel to napad nanjo in bo spet šla v svojo obrambno napadalno pozo, namesto da bi mal razmislila, kaj sploh piše ... Pa mal čarat v tvoji smeri , mogoče pa kej zaleže Zdej ne vem, ali mi že v treh dneh manjka kakšna ura spanja, ampak dons se mi zdi nekam mraz, tako da sem v službo kr radiator odprl, ki ga imam drugače zaprtega, da mi ni prevroče prevroče se mi še ni zgodilo, da bi blo pr nas na šihtu prevroče pa baje ni neki mraz jst lepo v zimskem puloverju dons pa je blo lih prov mraz je, itak, če je pa že vse belo od snega :xx!: :xx!: sonček bi hvala za čarovnije pa še teb mal da una mogoče razume kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hy štala a je kdo doma?Zadnje čase total zabušavate Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hy štala a je kdo doma?Zadnje čase total zabušavate ohooo, poglej našo bikico Lepo, da si nas prišla pogledat , zadnje cajte se mal popravljamo ,spet se je začel dogajat in ne preganjamo samo pajkov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 sem se spet pršla mal pogret upam, da mate kej barvastega v štalci tle vse neki belo prevroče se mi še ni zgodilo, da bi blo pr nas na šihtu prevroče pa baje ni neki mraz jst lepo v zimskem puloverju dons pa je blo lih prov mraz je, itak, če je pa že vse belo od snega :xx!: sonček bi hvala za čarovnije pa še teb mal da una mogoče razume kej še pri nas je mal belo, no jst ostajam optimist , to bi lohk sonček v enem tednu pobral , imam rajš kakšne druge odtenke. ja, no, ne vem ali me tolk razganja zadnja leta ali pa sem samo navajen na nižje temperature, kamorkoli pridem naokoli v službi, bi mal radiator zaprl in okno odprl, pol pa še mal debatiraš , mi je pa hitr Kakor se pa jst spomnem, mate pa pri vas mal bolj brrrrrr , tako da če v šoli ne pretiravajo s kurjavo, prav neke vročine ni, ker pri nas so eni prav pomehkuženi Včeraj je pa luna zgleda mal nagajala , sem bil zvečer gor, pa nisem videl tega posta, bog ve s kolk ur zamude je prišel Pa še za dons mal čarat in Hvala , upanje umira zadnje , sicer se mi pa zdi, da je ni v službi, no kakorkoli, jst nč ne vzamem nazaj , si pač upam kaj povedat, kar si drugi ne, sploh ta najstarejšega sploh ne razumem, tle tolk p****, tut čez njo, zadnjič na sestanku z direktorjem je bil pa čist tih, pa prav provociral nas je, da povemo, zakaj smo dali tako slabe določene ocene (klimo v podjetju vsako leto merijo z standardnimi vprašalniki), pol se pa zmer eni in isti oglašamo , pa tut do podcenjevanju takih kot ona smo prišli , je bil pa to res prvi sestanek z direktorjem, jih je uprava mal nagnala, hočejo boljše ocene Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 še doma mal poskočit , dons sem fajn laufal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 a mi prosim lahko kdo pove, če bikca vščipneš v ritko a se res sam hihita, al tud kaj brcne danes so mi razlagal če tko nardiš komu z luno v biku, de se sam zadovoljno reži čist tko za zarad znanosti, bi se žrtvovala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 pol se pa kr žrtvuj, če je ta prav bik, bi se mu moglo prav fajn zdet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 čak sej bi to bla čist amaterska raziskava, ne bi tega strokovno zastavila too danger, kaj če je kak bik z napako mišičasti so že tak, da je človeka kr mal strah, k bliz stop Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 hmmm, pol pa najboljš mal potipat teren, bikec je bikec , tist z napako že ni bik ,sam tele mišičasti mi ne delujejo glih najbolj biki, ne poznam jih veliko naše vrste, ki bi bliprav pridni pri utežeh , mučenje ne pa užitek Zdaj pa lase prat, pa pod tuš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 no pustmo stat mamo sprot kej še za podelat znanost pride pol na vrsto nočko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.