janif 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Govedo, mal prah dvignem, pol pa šibam ... je čudna ura ... celo zame nč bat se ne dam tko zlahka čarovnico pa skoz pa ne otroci bi bil kdo drug za čez kolen za dat nad Indijanci tud jst čist navdušena ohoo, Scorpio , kot vedno dolg pokonc no, sej lohk tut kakšnega velikega otroka , aja takim baje pravimo že odrasli Ja, Indijanci so bli zakon, Sedeči bik , pri 71 letih jih je cel bataljon ameriških vojakov tolk prestrašil, da so iztrelil ne vem kolk 100 nabojev vanj, ker se je uspel izvleči iz okovov in prit golorok iz kletke, kaj dela duh Zdaj pa na luft , kakšen sonček je zunaj , mal sem preveč najedel, pa sem moral met še mal pavze Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Kaj smo soglasni tuki , men je bil všeč njihov način življenja, tko zlit z naravo , tisto lovljenje bizonov, je pa zgledalo prav strašljivo, navadno so se oblekli v vočje kožuhe, da so lahko približali, sam potem je bila lohk vsaka napaka usodna, ker bizoni so pa res mogočne živali, slovenski bikci smo bolj kot njihovi mladiči , edino roge imamo pa tut mi kr orng ja maš prav, marsikaj se da naučit od njih, mene so predvsem spoštovanja do ljudi, živali in rastlin, do zemljemenda so se že prej preden so žival ubili, se ji v mislih zahvalili za meso in oblačila, ki jim jih bo dala, na prvo žogo se mi je to zdelo neumno, po razmisleku, pa nič več žal tud indijanci niso več kar so bili, bizonov menim da tud ni več kaj dost, oboje najdeš v kakem getu, free spirit je že zdavnaj mrtev , se bojim da tud na slovenskih tleh, ne sam v ameriki pa prosim ne tega osebno jemat, govorim na splošno uživajte v poskokih bikci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 koliko napisali, kar sem nazadnje sem pokukala, sam nisem nič brala preveč vsega, pa se mi ne da lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Govedo, eno krasno dobro jutro ohoo, Scorpio , kot vedno dolg pokonc no, sej lohk tut kakšnega velikega otroka , aja takim baje pravimo že odrasli Ja, Indijanci so bli zakon, Sedeči bik , pri 71 letih jih je cel bataljon ameriških vojakov tolk prestrašil, da so iztrelil ne vem kolk 100 nabojev vanj, ker se je uspel izvleči iz okovov in prit golorok iz kletke, kaj dela duh bikec lohk bi kakšnega velikega otroka sam je čist vseen se ne z njimi preveč ukvarjat Indijanci pa res sem šla gledat Apocalypto sam zarad tega, ker je od Indijancev me čist fascinirajo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Govedo, eno krasno dobro jutro bikec lohk bi kakšnega velikega otroka sam je čist vseen se ne z njimi preveč ukvarjat Indijanci pa res sem šla gledat Apocalypto sam zarad tega, ker je od Indijancev me čist fascinirajo ooo, Scorpio, hvala , tudi tebi, jst bi sicer zdajle še kakšno urco najraje odspal, preveč treninga čez vikend Je pa fajn, takole sončni vzhod videt Pa še tebe sem ujel Ja, veliki otroci , pol pa še pametujejo za povrh Mi je znan naslov, sam pri filmih nisem glih na tekočem, na vsake tolk časa pa kakšnega pogledam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ooo, Scorpio, hvala , tudi tebi, jst bi sicer zdajle še kakšno urco najraje odspal, preveč treninga čez vikend Je pa fajn, takole sončni vzhod videt Pa še tebe sem ujel Ja, veliki otroci , pol pa še pametujejo za povrh Mi je znan naslov, sam pri filmih nisem glih na tekočem, na vsake tolk časa pa kakšnega pogledam uu, kolk priden dons jst pa sončni vzhod zamudila sm bla že na šihtu takrat .. zdej pa sonček skoz okno gledam bo treba popoldne eno turco nardit po gozdu Apocalypto je še dost nov film. o Majih precej krvav sicer, ampak mene je kar fasciniral Mel Gibson režiral ... pa po indijansko govorijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Mal v štalci poskakat , kaj dela postlja , oz. spanje do pol desetih , no dobr do pol enajstih sem poležaval Čist nov, je blo fajn na badmintonu včeraj , štalco mal zanemarjam zadnje čase , no upam da bo po selitvi boljš. uu, kolk priden dons jst pa sončni vzhod zamudila sm bla že na šihtu takrat .. zdej pa sonček skoz okno gledam bo treba popoldne eno turco nardit po gozdu Apocalypto je še dost nov film. o Majih precej krvav sicer, ampak mene je kar fasciniral Mel Gibson režiral ... pa po indijansko govorijo Še Scorpio mal poljubčkat , pridna, že pred sončnim vzhodom v službi , to je pa pri men izjemno redek slučaj , bi moral bit res nekaj zlo nujnega, na srečo pa takih stvari ne delam že kar nekaj let sem že videl nekaj kadrov iz tega filma, tako zdej sem zihr za katerega gre , prav po indijansko , kul, Gibson ma pa zgleda prav rad krvave filme , od njega imam spominu sam take filme , sam tale imena so si tako podobna, mal drugač napišeš, pa je bend iz Finske Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 je treba mal manjkat ... da se me bolj opazi, k sem tukaj se hecam bomo držali pesti sej si priden ful itak bo šlo ma, vsaj povedal si Lia, je drugač, če napišeš tkole pa vso "krivdo" na drugega zvališ al pa če mal bolj realno nekomu predstaviš situacijo pa poveš zravn, kako se zato počutiš krivdo valit na kogarkoli je tko al tko brezveze jst se držim tega, da sm sama odgovorna za to, kako se počutim ... sama dovolim, da me nekaj prizadane al pa ne ... ker tud sama spustim določene ljudi k sebi, določenih pa pač ne ... sem se pa naučila, da je ponavadi boljš povedat, če te kaj moti al pa prizadane, kot pa tiščat v sebi seveda je pa dobro povedat (al pa napisat, je to pač lažje pa bolj razumljivo ponavadi) na primeren način Končno sem našel cajt za tale komentar Bikci mamo radi stalne obiskovalke , pol si hitr pogrešana Pa hvala , še naprej stiskaj, ne sicer premočno, da ne bo bolel , mam takoj boljši zagon Mi je všeč, ker sva tako soglasna , no ko sem šel po enem tednu še enkrat brat, se mi je zdel še ful boljš , tko da sem ful zadovoljen, da mi je uspelo, ker takrat v živo že več kot 3 leta nazaj, je bilo očitno ful premal Že kar nekaj časa sem pa tako čutil, da bo tega prišlo. Pa v resnici sem samo ogledalo postavil pred njo, pa ful sem ga spucal, zglancal v nulo, doma ne bi nikdar kaj tazga počel Pa je zgleda dost v podnu, reagirala je kot 5 letni otrok, ki se ves užaljen zavleče v omaro in kuha mulo , ja, ko pa ne ve, da mam same vodne lune doma, pa sem na take stvari dost natreniran , če kdo noče govorit z mano, pač ne bova govorila , jst se ne bom počutil krivega Če bo pa spet hotla kakšne njene umotvore o men širit, bo šlo pa bolj na hard , vem jst še kr nekaj stvari o njej, o katerih se sama ne bi hvalila Sicer pa mislim, da je tudi en rek, da David lahko premaga Goljata, seveda če ga ta vzame preveč z levo roko in v tem primeru je bila situacija temu podobna, no jst kot bikec David se ne dam kr tko zlahka Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 dobrodošel kadarkoli ja na tvojo izpoved je letelo, veš kakšna izkušnja je mene doletela,da so vsi tipi, sam pazi to, to sem šele zdaj pogruntala, vsi tipi imeli zvezdno podobno štalo, ki so mi bili privlačni ali pa sem bila zaljubljena vanje evo , tik pred smrtjo razsvetljenje, svoje zvezdne štale morš nadguzit, potlej pa lahko novega tipa al pa tipico iščeš veš kaj to pomeni , preseči morš sebe in štale, spucat augijev hlev, napelat not reko, pa neka ona radi za tebe, itak ne pucaš svojega govna ampak to kar si podedoval in pridelal od okolja v otroštvu in vse kar delaš je to, pot na čisto in jasno, pot na svoje, na dolgi rok je to najboljša možna pot sam pazi to, če imamo že sami s seboj toliko za v red spravit, pa kakor sam veš, je treba red skoz delat, na pisalni mizi ali pa v kopalnici, koliko ga imamo pol šele v dvoje , kadar in ko smo skupaj, vsak dan sproti, če nisi pozoren kaj kmalu od reda in čistoče, dobiš bale prahu , flekov , pa krame..... Dobro je da predelaš, analiziraš, sam bodi malo nežen s seboj pa ne vse naenkrat, pusti času čas, ne moreš verjeti, kako zadeve spremenijo predznak, tako počasi in z leti, na trenutke se pojavi celo kak žlahtni uvid, da ti je bila ta ženska potrebna, kakor je bil Juda Jezusu, če ne bi Juda s poljubom ga izdal, ga mogoče nikoli ne bi našli in ne križali in ne bi mu bilo treba v trpljenju in grozi govoriti: Oče, ako je mogoče naj gre ta kelih mino mene! Pa povej mi tako po tiho, bi pogledal tako globoko v sebe kdo si in kaj in kako si v življenju želiš, če ne bi bilo nje. Fajn, da si me poslušal, lahko noč ti želim, hec ne , da si voščimo ravno l a h k o nočko Pa še Lio mal pohvalit , fajn pišeš, tko globok Pa kr naglas bom povedal, je bila po moje tist poriv, da sem začel bolj grebsti po sebi , sem se včasih ob tem počutil mal nelagodno, ampak rinil dalje in moram priznat, da mi zdaj ful lažje stvari ven dajat Tako, da je bilo čist jasno, da bom eno tako spoznal in jst sem ji čist hvaležen, velik sem se naučil ob tem, sicer je blo tudi boleče, no za konec sem naredil eno piko na i, za njo očitno dost hudo, cela drama bi rekel, ker noče grebsti po sebi, je dobila pač eno šanso, zdaj lahko je premleva v sebi, lahko je pa mail takoj užaljeno pobrisala, čeprav sem ga tako zglancal Naslednjič lohk pa naleti na kej hujšga kot jst Je pa čist res, če bi tole kar sem odebelil, prebral pred leti, bi mi bilo lažje, ja kaj čmo, vse življenje se učimo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 V štalci je treba dons tud pozdravit vidim, da je bil bikec ful priden dons Mal v štalci poskakat , kaj dela postlja , oz. spanje do pol desetih , no dobr do pol enajstih sem poležaval Čist nov, je blo fajn na badmintonu včeraj , štalco mal zanemarjam zadnje čase , no upam da bo po selitvi boljš.Še Scorpio mal poljubčkat , pridna, že pred sončnim vzhodom v službi , to je pa pri men izjemno redek slučaj , bi moral bit res nekaj zlo nujnega, na srečo pa takih stvari ne delam že kar nekaj let sem že videl nekaj kadrov iz tega filma, tako zdej sem zihr za katerega gre , prav po indijansko , kul, Gibson ma pa zgleda prav rad krvave filme , od njega imam spominu sam take filme , sam tale imena so si tako podobna, mal drugač napišeš, pa je bend iz Finske Iiiiiiiii bikec spet mal po štalci red naredu jst nimam izbire moram bit tolk zgodej na šihtu sem pa pol kmal fertik Apocalyptico tud fajni Bikci mamo radi stalne obiskovalke , pol si hitr pogrešana Pa hvala , še naprej stiskaj, ne sicer premočno, da ne bo bolel , mam takoj boljši zagon sej se trudim, da ne manjkam prevečkrat je pa včasih čist fajn vedet, da si pogrešan pesti pa stiskam lih prov Mi je všeč, ker sva tako soglasna , no ko sem šel po enem tednu še enkrat brat, se mi je zdel še ful boljš , tko da sem ful zadovoljen, da mi je uspelo, ker takrat v živo že več kot 3 leta nazaj, je bilo očitno ful premal Že kar nekaj časa sem pa tako čutil, da bo tega prišlo. Pa v resnici sem samo ogledalo postavil pred njo, pa ful sem ga spucal, zglancal v nulo, doma ne bi nikdar kaj tazga počel Pa je zgleda dost v podnu, reagirala je kot 5 letni otrok, ki se ves užaljen zavleče v omaro in kuha mulo , ja, ko pa ne ve, da mam same vodne lune doma, pa sem na take stvari dost natreniran , če kdo noče govorit z mano, pač ne bova govorila , jst se ne bom počutil krivega Če bo pa spet hotla kakšne njene umotvore o men širit, bo šlo pa bolj na hard , vem jst še kr nekaj stvari o njej, o katerih se sama ne bi hvalila Sicer pa mislim, da je tudi en rek, da David lahko premaga Goljata, seveda če ga ta vzame preveč z levo roko in v tem primeru je bila situacija temu podobna, no jst kot bikec David se ne dam kr tko zlahka sam, da si zadovoljen sicer pa ... what goes around, comes around Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 V štalci je treba dons tud pozdravit vidim, da je bil bikec ful priden dons Iiiiiiiii bikec spet mal po štalci red naredu jst nimam izbire moram bit tolk zgodej na šihtu sem pa pol kmal fertik Apocalyptico tud fajni sej se trudim, da ne manjkam prevečkrat je pa včasih čist fajn vedet, da si pogrešan pesti pa stiskam lih prov sam, da si zadovoljen sicer pa ... what goes around, comes around ooo, poglej jo , obisk je glih šel, pol pa takoj na luno , da vidim, če kej dogaja, je fajn, če lohk tkole v miru pogledam priden dons, no ja, pridno spal , pa na prvo stran sem nas spravil , sicer je pa praznik , sem imel nekaj kulturnega, dvakrat se mi je odvrtel CD s klasično glasbo, paše tko v izi včasih Pa ti si pridna, sej jst večkrat manjkam , preveč se potepam, je pa pol še lepš prit domov Ja, tele Fince sem pa hotel v živo pogledat, pa so mel tolk slab termin, v ponedelk , pa še gužva v službi, bi šel lohk skor direkt na koncert, to se mi pa ni dal Hvala za stiskanje pesti, jutr pa akcija Se pa fajn sliš tole v angleščini, nam nč filozofiral, da ne bo kdo rekel, da sem kej zloben Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Govedo Se pa fajn sliš tole v angleščini, nam nč filozofiral, da ne bo kdo rekel, da sem kej zloben to zato, k nisi sco lohk pa vseen komentiraš joj, jst sm v torek na šihtu čist eksplodirala pismo, če bi bejba bla zravn mene, bi jo komot sem ji jih pa po telefonu napela pismo, kaj se to pravi, a smo mi dolžni za njihove otroke skrbet sem ji kar rekla, da majo drugi otroci tud kej popoldne, pa nimamo varstva zanje v šoli morajo kar starši skrbet za svoje otroke je neki še mutila, pa je hitr nehala pol malo morgen pa sneg ... pade pet snežink, pa majo že izgovor, da kao ne morejo se gor pa dol peljat sm živela v večjih rovtah in mi ne bo noben buč prodajal, da se ne da uf, še zmer sm čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 to zato, k nisi sco lohk pa vseen komentiraš joj, jst sm v torek na šihtu čist eksplodirala pismo, če bi bejba bla zravn mene, bi jo komot sem ji jih pa po telefonu napela pismo, kaj se to pravi, a smo mi dolžni za njihove otroke skrbet sem ji kar rekla, da majo drugi otroci tud kej popoldne, pa nimamo varstva zanje v šoli morajo kar starši skrbet za svoje otroke je neki še mutila, pa je hitr nehala pol malo morgen pa sneg ... pade pet snežink, pa majo že izgovor, da kao ne morejo se gor pa dol peljat sm živela v večjih rovtah in mi ne bo noben buč prodajal, da se ne da uf, še zmer sm čist uuu, Scorpio , pravilno , so komot eni ja , če imajo otroke, pol je treba za njih tut skrbet Ja taki tut mene pogrejejo , tako da ti kr povej, sej ne delaš v trgovini a da bi še kej komentiral , lohk eno njeno misel, vsak dobi tist, kar si zasluži Sem se glih včeraj spomnil, kako pa kej bikica Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 uuu, Scorpio , pravilno , so komot eni ja , če imajo otroke, pol je treba za njih tut skrbet Ja taki tut mene pogrejejo , tako da ti kr povej, sej ne delaš v trgovini a da bi še kej komentiral , lohk eno njeno misel, vsak dobi tist, kar si zasluži Sem se glih včeraj spomnil, kako pa kej bikica bikec sej povem ne bojo se iz mene norca delal sej eni so tiho, pa ful lepi pa prijazni izpadejo ... sej ne povem na grd način, ampak sem pa tolk direktna, da se ne da me narobe zastopt komentiraš lohk po želji bikica super tkole je pa fajn bit noseč uživa sam po trebuhu se vidi, da eno bitjece raste drugač pa čist brez kšnih težav upam, da bo šlo tko do konca Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 bikec sej povem ne bojo se iz mene norca delal sej eni so tiho, pa ful lepi pa prijazni izpadejo ... sej ne povem na grd način, ampak sem pa tolk direktna, da se ne da me narobe zastopt komentiraš lohk po želji bikica super tkole je pa fajn bit noseč uživa sam po trebuhu se vidi, da eno bitjece raste drugač pa čist brez kšnih težav upam, da bo šlo tko do konca Scorpio , gospodinjski aparati so na svojih mestih , je šlo hiter, dobavljeno isti dan , tako da sem bil včeraj kr leteč, dons pa še do konca odpakirat, pa sosedo sem spoznal , tisto, ki je čist zraven, na parkirišču , dobr sem to čaral dbest za bikico , pa še mal čarat , da bo šlo tako naprej, če sem prav računal, bo to bikec al bikica Pravilno Scorpio , saj je fajn bit prijazen, ampak ko je treba , je pa treba povedat svoje Lohk še kakšen komentar od une: ti mi nikakor ne deluješ kot človek, ki bi me lahko kakorkoli užalil ali prizadel , res to ni bil moj namen, no zarečenega kruha se največ poje zdej pa laufat , je treba mal trenirat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 bikci Scorpio , gospodinjski aparati so na svojih mestih , je šlo hiter, dobavljeno isti dan , tako da sem bil včeraj kr leteč, dons pa še do konca odpakirat, pa sosedo sem spoznal , tisto, ki je čist zraven, na parkirišču , dobr sem to čaral dbest za bikico , pa še mal čarat , da bo šlo tako naprej, če sem prav računal, bo to bikec al bikica Pravilno Scorpio , saj je fajn bit prijazen, ampak ko je treba , je pa treba povedat svoje Lohk še kakšen komentar od une: ti mi nikakor ne deluješ kot človek, ki bi me lahko kakorkoli užalil ali prizadel , res to ni bil moj namen, no zarečenega kruha se največ poje zdej pa laufat , je treba mal treniratoooo, bikec uuuuuu, fajn pol bo pa kavica končno padla dobr to računaš če je užaljena ali prizadeta, mora tko al tko pri sebi uredit zadeve priden jst pa žurat nooooo, neke vrste trening je tud to Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 bikci oooo, bikec uuuuuu, fajn pol bo pa kavica končno padla dobr to računaš če je užaljena ali prizadeta, mora tko al tko pri sebi uredit zadeve priden jst pa žurat nooooo, neke vrste trening je tud to ooo, Scorpio , saj fajn da žuraš , ti zdržiš tak tempo , tako da kr privošči si Jst sem kr fajn laufal , čeprav je en tko mim mene letel , no jst nisem tak profesionalc Še mal, še mal, pa bo tut kavica , pa še za novga člana naše vrste poskočit , saj nimam nčproti ostalim, no naši so le naši Scorpio , ti razumeš take zadeve, ne velja zmeraj starejši so pametnejši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Scorpio , ti razumeš take zadeve, ne velja zmeraj starejši so pametnejši Lepo vas je brat rogati , repati štirinožci, ko tako ritmično tacate po materi zemlji in teptate in mulite širne livade....sam da imajo bikci radi kofe, jejhata to je pa novo Čas je zdravnik je velika neumnost, čas je največji šarlatan med njimi, še vsakega je pokopal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Lepo vas je brat rogati , repati štirinožci, ko tako ritmično tacate po materi zemlji in teptate in mulite širne livade....sam da imajo bikci radi kofe, jejhata to je pa novo Čas je zdravnik je velika neumnost, čas je največji šarlatan med njimi, še vsakega je pokopal fajn napisano, tako resnično, čeprav mi gre na smeh a kofe , jst ga niti ne obožujem, poznam jih pa nekaj naše vrste , ki ga majo radi, mal posebna smo mi vrsta , namesto da bi uživali v zelenjavi, mamo rajš kaj sladkega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 napaka, uživaj v sladkostih in nikoli ti ne bodo škodile... škodi ti samo to, ker so ti vstavili v program, da si nevreden,nezdrav, zavaljen, gnusen ako ješ sladko, zato so indijanci blagoslovili vsak med , ki so ga vzeli divjim čebelam in nihče zaradi tega medu ni zbolel ali se slabo počutil Uživajte v tem prijetno sladkem nedeljskem dopoldnevu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 tudi ti Lia ta program sem pa zgleda že odpravil , se kr prepustim sladkostim , pa še kakšen krog odlaufam , so se pa nekaj trudili v tej smeri, ne smeš tolk sladkega, se ti bojo mozolji naredili , to bi se tako ali tako , aja pa ko sem bil mlajši, sem bil bolj okrogel, ne tolk sladkega, maš že tko preveč kil , zdej sem pa suh Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 enako jajaj veš koliko pocukranih sladkosnedežev poznam z linijo, ki bi jim jo zavidale manekenke in kožo kot porcelan sami predsodki in omejevanja lastnega duha in telesa Carpe diem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 sem vedla, da je v štalco treba tud pogledat bikci, lep večer ... noč pa jutro in dopoldne tud ooo, Scorpio , saj fajn da žuraš , ti zdržiš tak tempo , tako da kr privošči si Jst sem kr fajn laufal , čeprav je en tko mim mene letel , no jst nisem tak profesionalc Še mal, še mal, pa bo tut kavica , pa še za novga člana naše vrste poskočit , saj nimam nčproti ostalim, no naši so le naši Scorpio , ti razumeš take zadeve, ne velja zmeraj starejši so pametnejši bikec si privoščim si je treba takle tempo mi lih paše jst sm prov vesela, da bo bikec tole zadnje pa sploh drži bi prej veljalo "bolj star bolj nor" Carpe diem Jaaaaaaaaaaaaaa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jutrček, bikci ne bomo še nč razgrajal po štalci kar še sanjajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Jutrček, bikci ne bomo še nč razgrajal po štalci kar še sanjajte Hvala, Scorpio , dons pa jst ta prvi , ne najdem ta pravga smeškota , tist bi zdajle pasal, ki se prav lepo preteguje To prav sede v službi Drugač pa dons že polni nasvetov , ta najstarejši je spraševal, kaj naj naredi, ker ima nervozen želodec, pa da sam ne more rešit probleme, ki mu jih žena povzroča Najprej smo začeli s čaji, baldrijan je baje v redu, no tut mate čaj je kul, pol persen, no jst ne morem iz svoje kože, če ne bi dodal, da tut luft ne škodi , pa ker je se skoz na ženo zgovorjal , se mu rekel naj si napiše, kaj ga teži, pol naj si parkrat prebere Ni mu blo čist jasno, kaj naj s tem, sem pol rekel, boljš pisat in brat, kot skoz v glavi premlevat, pa slabo spat in še tečen bit zapovrh Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.