janif 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 pa menda ni goveda čist zamedl bikci, hitr štalco mal segret no, sej dons je že boljš dan kt včer Scorpio , bikci se ne damo, tale Jožef je sicer orng brado otresal ,no jst sem optimist, do konc mesca o snegu ne bo ne duha ne sluha , je treba malskakat okol Sem pa dons čist zimsko napravljen, flis je spet pod jakno , pa tuki še krneki sneži , naj neha počas, ne da se mi spet eno uro fijakat domov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Scorpio , bikci se ne damo, tale Jožef je sicer orng brado otresal ,no jst sem optimist, do konc mesca o snegu ne bo ne duha ne sluha , je treba malskakat okol Sem pa dons čist zimsko napravljen, flis je spet pod jakno , pa tuki še krneki sneži , naj neha počas, ne da se mi spet eno uro fijakat domov oooooo bikec dobr ti tole razmišljaš sej se je dons že neki sonček kazal sam, da se zmisl, da je treba za 1 uro na faks dobr, da sm se pol z bikico pa levčkom za kavico zmenla no ...... pirček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Dobro jutro bikci bo počas cajt za vstat ... se pretegnt pa na sonček mal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Dobro jutro bikci bo počas cajt za vstat ... se pretegnt pa na sonček mal v štalci sam mal poskočim, da sem še živ , Švedi na delovnem obisku , pa splohnisem na mojem delovnem mestu , moram zdej požret kaj sem rekel , če nebo nobene Švedinje, bom takoj pobegnil , in ena je potem prišla , zdej moram bitpa zraven , no če sem iskren, bi raj eno drugo , Stinaaaaaaaaaaaaa , ajaona je iz druge firme Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 V štalco en pomladni pozdravček v štalci sam mal poskočim, da sem še živ , Švedi na delovnem obisku , pa splohnisem na mojem delovnem mestu , moram zdej požret kaj sem rekel , če nebo nobene Švedinje, bom takoj pobegnil , in ena je potem prišla , zdej moram bitpa zraven , no če sem iskren, bi raj eno drugo , Stinaaaaaaaaaaaaa , ajaona je iz druge firme bikec Švedinje so te okupirale torej no ja ... .boljš sitna Švedinja kot siten Šved Pride tud še una iz tadruge firme zihr aja, naš ribonček je pa taprav drug teden gre že domov so rekl 4 tedne ... sam mali je fajter komi čakam, da ga vidim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Da ne bosta samo vidva debatirala, en pozdrav od bikice!! SkorpioGirl, vso srečo in veselje želim malemu ribončku na sliki , pa Janifu tud en lep dan !! Nč, dva poskoka pa po bikovsko naprej - mal dobre hrane, mal počivanja čez vikend, mal spomladanskih duhanj rožic, pa nista sama, čeprav se poredko javljam!! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 kuky ti si me pa zdle spomnala na risanko ferdinand the bull Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Da ne bosta samo vidva debatirala, en pozdrav od bikice!! SkorpioGirl, vso srečo in veselje želim malemu ribončku na sliki ,hvala hvala pa Janifu tud en lep dan !! Nč, dva poskoka pa po bikovsko naprej - mal dobre hrane, mal počivanja čez vikend, mal spomladanskih duhanj rožic, pa nista sama, čeprav se poredko javljam!! LP, Kuky to je pa fajn prebrat pozdravček tud tebi Klarus , moja kolegica ma pesjanarja, k me zmer na tegale bikca spomni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Jah, hvala za komplimente! Sej nekak tako tud jest zgledam, Tak mal naivno, zadovljno, če se da veselo,... Če ne, se pa skrijem!! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Da ne bosta samo vidva debatirala, en pozdrav od bikice!! SkorpioGirl, vso srečo in veselje želim malemu ribončku na sliki , pa Janifu tud en lep dan !! Nč, dva poskoka pa po bikovsko naprej - mal dobre hrane, mal počivanja čez vikend, mal spomladanskih duhanj rožic, pa nista sama, čeprav se poredko javljam!! LP, Kuky ooo, poglej jo našo bikico , lepo da se javiš, ta važen del je blo treba podčrtat , uživi čez vikend , kolikor se da Zdejle ne bom nč skakal , se odpravljam proti hladilniku, nč laufanja ni blo dons , sem bil bolj na izi kuky ti si me pa zdle spomnala na risanko ferdinand the bull kakorkoli gruntam, se tele risanke sploh ne spomnim , je pa fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 V štalco en pomladni pozdravček bikec Švedinje so te okupirale torej no ja ... .boljš sitna Švedinja kot siten Šved Pride tud še una iz tadruge firme zihr aja, naš ribonček je pa taprav drug teden gre že domov so rekl 4 tedne ... sam mali je fajter komi čakam, da ga vidim za ribončka je pa treba mal poskočit , ta je pa ta prav , kaj bo ležal v bolnici, je treba mal po svetu pogledat Fajn dnevi, ni kej reč , sneg je že praktično pobral, bravo sonce Švedinje , ne bom zdej o asociacijah No, ja, ta je bolj zadržana, ne preveč zgovorna , po ta drugo bo treba pa kr na Švedsko , so tut iz njene firme tuki , en Italijan, ki dela zdej slabo leto na Švedskem, ta je pa faca , bom mu kej namignil, ko se naslednjič srečamo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 lahko noč, govedo bo že kar cajt za spat za ribončka je pa treba mal poskočit , ta je pa ta prav , kaj bo ležal v bolnici, je treba mal po svetu pogledat Fajn dnevi, ni kej reč , sneg je že praktično pobral, bravo sonce Švedinje , ne bom zdej o asociacijah No, ja, ta je bolj zadržana, ne preveč zgovorna , po ta drugo bo treba pa kr na Švedsko , so tut iz njene firme tuki , en Italijan, ki dela zdej slabo leto na Švedskem, ta je pa faca , bom mu kej namignil, ko se naslednjič srečamo madonca bikec, da nam ne boš na Švedsko pobegnu za kšno fejst Švedinjo ribončku se pa žurat mudi je že vedu, kdaj je treba ven prit da bo lohk polet že z nami okol hodil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Da ne pobegne govedo na drugo stran lahko noč, bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 lahko noč, govedo bo že kar cajt za spat madonca bikec, da nam ne boš na Švedsko pobegnu za kšno fejst Švedinjo ribončku se pa žurat mudi je že vedu, kdaj je treba ven prit da bo lohk polet že z nami okol hodil se ni za bat, da bi na Švedsko pobegnil, lahko pa v kakšne tople kraje s kakšno Švedinjo , če bo dost zgovorna tale ribonček je pa od sile vidim, sam da ne bo hotel že na Iron Maiden Zdej pa cajt za domov, mal poskočit , da bo šlo lažje Da ne pobegne govedo na drugo stran lahko noč, bikci hvala Scorpio , da skrbiš za nas , neki ne najdem najbolj cajta zadnje cajte za luno, kozel se je začel spet oglašat , prav po mizi tolče inhoče red, pa še na svoje leto se zgovarja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Govedo se ni za bat, da bi na Švedsko pobegnil, lahko pa v kakšne tople kraje s kakšno Švedinjo , če bo dost zgovorna tale ribonček je pa od sile vidim, sam da ne bo hotel že na Iron Maiden Zdej pa cajt za domov, mal poskočit , da bo šlo lažje hvala Scorpio , da skrbiš za nas , neki ne najdem najbolj cajta zadnje cajte za luno, kozel se je začel spet oglašat , prav po mizi tolče inhoče red, pa še na svoje leto se zgovarja Za Maidne mali še ne bo mel prava glasa drugač bi se pa lohk hitr razburjal kej sej je teta že obljubila, da ga nauči kšnih neumnosti, tko da še pridejo kakšne take želje čudne Priden bikec al kozu ... moj se tud nekej oglaša, pa mi ga nekak vedno rata uspešno zatolčt zdejle na primer namest, da bi pridno pisala, tle okol vampirim pa tko al tko se prepozn spravla za tole kišto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Štalca spet prazna zgleda, da so kozli spet pregnal govedo nekam kar pridni bodite k bo čist taprava topla in sončna pomlad bojo pa bikci spet veselo tle okol skakali fajn bodte, bikci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 govedo čeprav spet samo moji monologi tle upam, da bikci uživajo naš ribonček z bikico prišel včer domov uživat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 govedo čeprav spet samo moji monologi tle upam, da bikci uživajo naš ribonček z bikico prišel včer domov uživat Evo bikca spet na luni, Scorpio, hvala za podporo. Tele Švedi terjajo svoj davek, v drugi polovici tedna sploh nisem prišel do svojega računalnika, smo bli pa tut na ljubljanskem gradu , pa ena bolj simpatična Švedinja je prišla, pa kar vice-president prodaje, je bila pa bolj zgovorna Največja faca je pa itak un makaronar , tolk mam proti njim, ampak ta je bolj svetski človek , tekmuje v orientaciji,švedščine se pa v enem letu še ni naučil, lazy Italian kakor je rekel Tako da, pester teden, še šah sem špilal en večer, zaključni turnir delavske lige, sej letos sem ful igral, enkrat , ma ne da se mi dolgih partij igrat, tkole na hitr je bolj fajn , pa še ene par sem jih srečal, pol pa še na en pirček, spat pa Čez vikend sem pa spal kakor se zagre Pa laufal sem tut dvakrat, dost hiter je šlo , ne vem kera me je to preganjala, da sem tko bežal , včeripa na torticah, kolega je mel rd med tednom , kaj mi je blo smešen, ko se je zdel kelnarci čudno, da ne bomsamo ene, zgleda hodijo v Slona sami upokojenci , sam torte so pa dobre Za ribončka je pa treba mal skakat , da bo zdrav, pa da se bo okrepil, tako kot se zagre, gremonavijat za 4 kile , mal bo še trajal, bikica bo že poštimala. Spet bo pester teden, drug teden pa prazniki, nekak se ogrevam, da bi še za en dan podaljšal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Govedo Za Maidne mali še ne bo mel prava glasa drugač bi se pa lohk hitr razburjal kej sej je teta že obljubila, da ga nauči kšnih neumnosti, tko da še pridejo kakšne take želje čudne Priden bikec al kozu ... moj se tud nekej oglaša, pa mi ga nekak vedno rata uspešno zatolčt zdejle na primer namest, da bi pridno pisala, tle okol vampirim pa tko al tko se prepozn spravla za tole kišto Scorpio , je pa še majčken tale ribonček, vsaj po slikci sodeč , no do Maidnov bo že mal zrastel , sam da ne bo boljglasen od pevca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Govedo Evo bikca spet na luni, Scorpio, hvala za podporo. Tele Švedi terjajo svoj davek, v drugi polovici tedna sploh nisem prišel do svojega računalnika, smo bli pa tut na ljubljanskem gradu , pa ena bolj simpatična Švedinja je prišla, pa kar vice-president prodaje, je bila pa bolj zgovorna Največja faca je pa itak un makaronar , tolk mam proti njim, ampak ta je bolj svetski človek , tekmuje v orientaciji,švedščine se pa v enem letu še ni naučil, lazy Italian kakor je rekel Tako da, pester teden, še šah sem špilal en večer, zaključni turnir delavske lige, sej letos sem ful igral, enkrat , ma ne da se mi dolgih partij igrat, tkole na hitr je bolj fajn , pa še ene par sem jih srečal, pol pa še na en pirček, spat pa Čez vikend sem pa spal kakor se zagre Pa laufal sem tut dvakrat, dost hiter je šlo , ne vem kera me je to preganjala, da sem tko bežal , včeripa na torticah, kolega je mel rd med tednom , kaj mi je blo smešen, ko se je zdel kelnarci čudno, da ne bomsamo ene, zgleda hodijo v Slona sami upokojenci , sam torte so pa dobre Za ribončka je pa treba mal skakat , da bo zdrav, pa da se bo okrepil, tako kot se zagre, gremonavijat za 4 kile , mal bo še trajal, bikica bo že poštimala. Spet bo pester teden, drug teden pa prazniki, nekak se ogrevam, da bi še za en dan podaljšal to pa je blo ene akcije priden bikec bi pasala kakšna tortica šah je pa men bolj a Švedi so pol šli bo več časa spet Scorpio , je pa še majčken tale ribonček, vsaj po slikci sodeč , no do Maidnov bo že mal zrastel , sam da ne bo boljglasen od pevca je varstvo za ribončka že zrihtano bo moral na Maidne počakat, k naslednjič pridejo drugač pa mali že fajn napreduje v petek je mel že celi 2 kili ga bikica pa levček lepo pedenata glas bo pa mali moral še mal dodelat se ne zna še pošteno dret, zdej še bolj čmavka mu je očitno tolk fletno, da se mu tud dret ni treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Govedo to pa je blo ene akcije priden bikec bi pasala kakšna tortica šah je pa men bolj a Švedi so pol šli bo več časa spet je varstvo za ribončka že zrihtano bo moral na Maidne počakat, k naslednjič pridejo drugač pa mali že fajn napreduje v petek je mel že celi 2 kili ga bikica pa levček lepo pedenata glas bo pa mali moral še mal dodelat se ne zna še pošteno dret, zdej še bolj čmavka mu je očitno tolk fletno, da se mu tud dret ni treba ooo, Scorpio , Švedi so šli, kako bo pa naprej pa še ne vem, lohk bi šel kej na Švedsko, na izobraževanje recimo Cajtabo več ta teden, čeprav začetek bo Glede šaha se strinjam, za gledat je res bolj tuga, če pa sam igraš tazga na hitro, je pa kr pestro, ko imaš še en uč na uri, sploh proti koncu Uuuu, dve kili , še dve, pa bom zadovoljen , lepo, da se ni po men zgledoval, prve tri mesece me sploh niso mogli umirit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 govedo mal prečekirat ooo, Scorpio , Švedi so šli, kako bo pa naprej pa še ne vem, lohk bi šel kej na Švedsko, na izobraževanje recimo Cajtabo več ta teden, čeprav začetek bo Glede šaha se strinjam, za gledat je res bolj tuga, če pa sam igraš tazga na hitro, je pa kr pestro, ko imaš še en uč na uri, sploh proti koncu Uuuu, dve kili , še dve, pa bom zadovoljen , lepo, da se ni po men zgledoval, prve tri mesece me sploh niso mogli umirit bikec ful je pridno tole dete edino pravilno bo že razgrajal, k bo cajt ga jutr grem jst premečkat sej zdej se še ne bova neumnosti učila lohk se bova pa mal pomenla na Švedsko pa kar na kakšno izobraževanje bi znal bit zanimivo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Štalco mal preluftat, pa en monolog udarit , še Scorpio se je izgubila , dons so montirali omare , se dogaja, kolk je fajn, ker sem bil slabe tri ure v službi, pol pa akcija , tako da sem ful vesel, pa fajn zgleda V službi pričakovana gužva , dons sem še bivšega šefa, zdaj velikega vodjo projekta nakuril, me kliče če lohk pridem jutr do njega, da me bo zapeljal na ene prezentacijo , jst pa takoj, da sem itak napisal, da me ne bo, da mam dost rednega dela , pa je kr še neki moril, da jih bo velik tam, tko da sem še šefico poslal, da bo mir Pa z mojo omiljeno ovco, uno ki sem ji poslal roman Dostojevskega, sem mel spet mal pisajočega opravka, lepo sem ji čestital za rojstni dan, dobr omenil sem da je med nama zdej oblačno, pol dobim pa nazaj oster odgovor, da sem zato sam kriv, ker sem napisal šop neumnosti , pol pa nisem bil več tko prijazen , naslednji dan pa dobim tko previden mail, da kaj mi je, pa kar kregal bi se, pa sploh ne ve zakaj , kaj če bi se ob kakšnem čaju pomenila Se je ovca mal ustrašila, sicer sem predlog pozdravil, realizacija je pa tako odvisna od mene, tako da prav hitel tut slučajno ne bom , če sploh bom. Ja, to je pa tko, če so zmer vse drugi krivi in potem je pričakovala reakcijo občutka krivde, da se ji bom skor po kolenih prišel opravičit , men pa dol visi zanjo in pol se temu primerno obnašam Pestri dnevi, ni kej, še dobr, da sem dobro nabrusil rogove Scorpio se javlja, kakor vidim govedo mal prečekirat bikec ful je pridno tole dete edino pravilno bo že razgrajal, k bo cajt ga jutr grem jst premečkat sej zdej se še ne bova neumnosti učila lohk se bova pa mal pomenla na Švedsko pa kar na kakšno izobraževanje bi znal bit zanimivo iiii, Scorpio, še kakšnega lubčka v mojem imenu , pa previdno ga v roke vzet Jaaaaaaaa, termini so že določeni, zdej se mormo sam za enga zmenit Zdaj pa jest, pa tako naprej, da ne bom šel spet pozno spat Lahko noč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Štalco mal preluftat, pa en monolog udarit , še Scorpio se je izgubila , dons so montirali omare , se dogaja, kolk je fajn, ker sem bil slabe tri ure v službi, pol pa akcija , tako da sem ful vesel, pa fajn zgleda oooooo bikec nč zgubila ... mela polno luno debest, se ti fajn premika tole za stanovanje poskočt Pa z mojo omiljeno ovco, uno ki sem ji poslal roman Dostojevskega, sem mel spet mal pisajočega opravka, lepo sem ji čestital za rojstni dan, dobr omenil sem da je med nama zdej oblačno, pol dobim pa nazaj oster odgovor, da sem zato sam kriv, ker sem napisal šop neumnosti , pol pa nisem bil več tko prijazen , naslednji dan pa dobim tko previden mail, da kaj mi je, pa kar kregal bi se, pa sploh ne ve zakaj , kaj če bi se ob kakšnem čaju pomenila Se je ovca mal ustrašila, sicer sem predlog pozdravil, realizacija je pa tako odvisna od mene, tako da prav hitel tut slučajno ne bom , če sploh bom. Ja, to je pa tko, če so zmer vse drugi krivi in potem je pričakovala reakcijo občutka krivde, da se ji bom skor po kolenih prišel opravičit , men pa dol visi zanjo in pol se temu primerno obnašam Pestri dnevi, ni kej, še dobr, da sem dobro nabrusil rogove sori, sam mi je smešn tole ti kar pokaži rogove teli ovci Scorpio se javlja, kakor vidim iiii, Scorpio, še kakšnega lubčka v mojem imenu , pa previdno ga v roke vzet Jaaaaaaaa, termini so že določeni, zdej se mormo sam za enga zmenit Zdaj pa jest, pa tako naprej, da ne bom šel spet pozno spat Lahko noč bomo polupčkal čudo ribje veš, da previdno bebica še čist mala za Švedsko nočko, bikec pa ostalemu govedu tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Govedo alo vstat pa na pašo sonček je premečkala včer ribončka pa polupčkala tak mali cartek je pa gledal teto prov z zanimanjem ma pravo luno mali pr takihleh cortkih me kar prime, da bi mela enga svojga pa previdno ga v roke vzet cel je še na tla tud ni padu je rekla bikica tamalmu **to je pa teta, k te bo polet pazla zdej, k smo vidl, da te ne vrže na tla** krasen dan, bikci pa kravce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.