Todika 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 aja nisi še le zakaj me to ni presenetlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ooooooooooooo, v štalci mal bolj živahno spet ni prov zanimivo monologe met vidim, da je bikec zrihtal ovco tko kot treba za stanovanje je pa še cajt pa pomlad tud deluje še en v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 aja nisi še le zakaj me to ni presenetlo a te ti ne , saj še mene ne , soseda me šiša žeza tri mesece, sam ona je štartala, še predno sem jst prišel do štarta ,je bolj hitra, pa več improvizira Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 od kombinacije bika in kozla tak nemogoče kako brzino prčakvat pa improviziranje pr teh stvareh Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Ooooooooooooo, v štalci mal bolj živahno spet ni prov zanimivo monologe met vidim, da je bikec zrihtal ovco tko kot treba za stanovanje je pa še cajt pa pomlad tud deluje še en v štalco takoj mal poskakat, da ovce pobegnejo , čas je pa taprav tudi za stanovanje Scorpio , uživaj od kombinacije bika in kozla tak nemogoče kako brzino prčakvat pa improviziranje pr teh stvareh ja, no, počasi, pa zihr, pa z užitkom , sam še zmer je enga letanja sem pa tja , zdej sem nape naštudiral, izvlečna bo čist v redu, ne rabim jst gromozanskih zadev, improvizacija , brez hladilnika in postlje ne gre , preveč stojal je motečih , na tleh mi pa ni za spat, saj nisem na dopustu , imam pa fajn pletene stole, ki mi jih Girly zrihtala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 govedo en sončen pozdravček ... dobr, da sm mal na šiht uletela, so internet priklapljal in itak ne dela zdej od kombinacije bika in kozla tak nemogoče kako brzino prčakvat pa improviziranje pr teh stvareh dobr, da mamo zmer lohk kakšen izgovor takoj mal poskakat, da ovce pobegnejo , čas je pa taprav tudi za stanovanje Scorpio , uživaj bikec ovce zihr ne upajo več zravn stanovanje bo pa tud ob svojem cajtu je dobr, da se ti ne mudi tolk ... lohk nardiš vse tko, kot ti paše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 dobr, da mamo zmer lohk kakšen izgovor bikec ovce zihr ne upajo več zravn stanovanje bo pa tud ob svojem cajtu je dobr, da se ti ne mudi tolk ... lohk nardiš vse tko, kot ti paše hvala, Scorpio mal ogrevanja pred zabavico, sam gostitelj je že zdej pijan , še dobr da dobr poje, najprej eno partizansko Hej brigade, hitite ..., pol pa eno cerkveno ...., ni čudno da mu hčerka poje, če ima pa tak močen glas , ne sme bit preblizu šipe, da ne bi kej počlo Tako da, mamo pestro fajn izgovor, a ne, zmer se lohk na zemljo zgovarjam Ovca naj bo pa kr na varnostni razdalji , včeraj me celo vidla, ampak tko, da sem jo hrbtno obrnjen pozdravil, saj najprej sem se mislil Francoza naredit, pol sem pa vseeno, da pokažem, da sem boljši kot ona, sej enkrat moram tko počakat, da bo ona prva pozdravila, da jo vidim, če zmore Pa dost besed o njej, prazniki , pa še kej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjj , me še kr mal ušesa bolijo, pa je blo sam naše dretje , ene par dobrih pevcev je pa blo ,domač cviček je bil prav dobr, nič kisel , kakšen piškot preveč sem pojedel , kaj sem našel, ko sem malo razgledalpo prostoru, Titovo sliko na steni , če bi nas kakšen slišal , najprej ena cerkvena, pol pa Tito, partija,Tito, partija .... Še mal na luft po kosilu , pol pa postljo počas od blizu pogledat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 halo, halo bikci spet en fajn dan kolk sm se pa dons naspala ni blo včer še neta, pol pa ni šlo s seminarsko se ukvarjat ... šla prej spat in spala 10 ur sej zdej pa cele praznike akcija ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjj , me še kr mal ušesa bolijo, pa je blo sam naše dretje , ene par dobrih pevcev je pa blo ,domač cviček je bil prav dobr, nič kisel , kakšen piškot preveč sem pojedel , kaj sem našel, ko sem malo razgledalpo prostoru, Titovo sliko na steni , če bi nas kakšen slišal , najprej ena cerkvena, pol pa Tito, partija,Tito, partija .... Še mal na luft po kosilu , pol pa postljo počas od blizu pogledat končno v štali še kdo žura, ne sam jst Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 halo, halo bikci spet en fajn dan kolk sm se pa dons naspala ni blo včer še neta, pol pa ni šlo s seminarsko se ukvarjat ... šla prej spat in spala 10 ur sej zdej pa cele praznike akcija končno v štali še kdo žura, ne sam jst še v štalci mal poskakat , kolk je fajn, ko lohk človk spi, kot se spodobi ,traminc je tut pasu, sam mal je bil pretopel , mal bi moral bit v hladilniku , zdej pa kmal naprej Scorpio , ti kr žuri, maš cel teden frej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Sam da mal rifrešam tole temo!! Mislim BIKCI zdej je naš čas , naše obdobje v letu , maj , mi pa tkole hladni in nezainteresirani! Prec takoj zdele skakat vsi!! Pol pa greste lahko s kozarčkom kakšnega dobrega koktaila in pladnom dobrot nazaj v senco ležat! Jah, kmal bomo spet za eno leto starejši , ampak tudi za eno leto boljši, a ne?!? LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 čao govedo še v štalci mal poskakat , kolk je fajn, ko lohk človk spi, kot se spodobi ,traminc je tut pasu, sam mal je bil pretopel , mal bi moral bit v hladilniku , zdej pa kmal naprej Scorpio , ti kr žuri, maš cel teden frej bikec nč cel teden frej jutr šiht ... bo treba se naspat zdejle še mal postrašim tle okol, pol pa drnjohat ne moreš verjet, kolk znajo bit eni sitni, če jim ne pustiš spat za povrh se pa še ne morejo odločit, al bi radi spal al bi počeli kej drugega sitnce Sam da mal rifrešam tole temo!! Mislim BIKCI zdej je naš čas , naše obdobje v letu , maj , mi pa tkole hladni in nezainteresirani! Prec takoj zdele skakat vsi!! Pol pa greste lahko s kozarčkom kakšnega dobrega koktaila in pladnom dobrot nazaj v senco ležat! Jah, kmal bomo spet za eno leto starejši , ampak tudi za eno leto boljši, a ne?!? LP, Kuky o kuky kakšna odločna komanda je bla tole dobr, da nism bik ... bi morala skakat se mi zdi, da dons ne bi blo tole izvedljivo več dokler se nism usedla, je blo pa čist preveč energije neprespanost dela smešne stvari Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 O Scorpiogirl, sm se tolk vn vrgla prejle , sm mogla it prec na čik in kavo na balkon! Da mal odpočijem!! Jah, neprespanosti pa bikci glih ne poznamo preveč, se že najde plac in čas za mal spočit se! Uživej , Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Kukuc govedo O Scorpiogirl, sm se tolk vn vrgla prejle , sm mogla it prec na čik in kavo na balkon! Da mal odpočijem!! Jah, neprespanosti pa bikci glih ne poznamo preveč, se že najde plac in čas za mal spočit se! Uživej , Kuky se je najdu plac za počitek je bla pa neprespanost izključno zarad fajnih stvari uživajte, bikci pa kravce telički voli ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Sam da mal rifrešam tole temo!! Mislim BIKCI zdej je naš čas , naše obdobje v letu , maj , mi pa tkole hladni in nezainteresirani! Prec takoj zdele skakat vsi!! Pol pa greste lahko s kozarčkom kakšnega dobrega koktaila in pladnom dobrot nazaj v senco ležat! Jah, kmal bomo spet za eno leto starejši , ampak tudi za eno leto boljši, a ne?!? LP, Kuky uuuu, Kuky , eni bikci mal preveč okoli skačemo, pol pa štalca sameva ,drugače pa čas je ta prav , men se je števec že premaknil Sam tale pladenj je pa tko vabljiv Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 bikec nč cel teden frej jutr šiht ... bo treba se naspat zdejle še mal postrašim tle okol, pol pa drnjohat ne moreš verjet, kolk znajo bit eni sitni, če jim ne pustiš spat za povrh se pa še ne morejo odločit, al bi radi spal al bi počeli kej drugega sitnce Scorpio , a tko praviš , no jst sem že na praznik delal , no zdej ko mamonovo šefico, bo vsaj kej od tega tut jst bi bil tko siten, čeprav mam pri nadaljevanju tega stavka neke čudne asociacije sm se tolk vn vrgla prejle , sm mogla it prec na čik in kavo na balkon! Da mal odpočijem!! Jah, neprespanosti pa bikci glih ne poznamo preveč, se že najde plac in čas za mal spočit se! Uživej , Kuky Pametna punca No, ja, glede neprespanosti bom rajš tih, čez teden bi zihr hodil kasneje v službo, če bi blo po moje ,tako pa včasih v službi mal počivam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 čer pa lahko noč, govedo Scorpio , a tko praviš , no jst sem že na praznik delal , no zdej ko mamonovo šefico, bo vsaj kej od tega tut jst bi bil tko siten, čeprav mam pri nadaljevanju tega stavka neke čudne asociacije bikec pomoje so asociacije tle čist taprave pa kdo ob takih cajtih spi luna v sco pa še polna (al pa tam nek) mal skakat da nova šefica spedena stvari tko kt treba tako pa včasih v službi mal počivam če funkcionira tko, zakaj pa ne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 dons ma pa moja najljubša bikica rojstni dan aja, bikci krasen dan :hepko: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 dons ma pa moja najljubša bikica rojstni dan aja, bikci krasen dan :hepko: oj, Scorpio , končno sem lohk prišel gor , če iskrenopriznam, prejšne barve so mi bile bolj všeč, te so bolj klasične Za bikico mal poskočit :onfire: :hepko: , dons jenjen dan, pa za enga bejbija sem zvedel, bo raje bikec kot dvojček Ne dela še vse tko kot treba, pol pa kr tuki pripnem Hvala Scorpio , zaenkrat šefici vse pohvale Aja, postljo sem naročil, raje ne povem kolk dnarja, sam bo kr orng Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 oj, Scorpio , končno sem lohk prišel gor , če iskrenopriznam, prejšne barve so mi bile bolj všeč, te so bolj klasične Za bikico mal poskočit :onfire: :hepko: , dons jenjen dan, Ne dela še vse tko kot treba, pol pa kr tuki pripnem Hvala Scorpio , zaenkrat šefici vse pohvale Aja, postljo sem naročil, raje ne povem kolk dnarja, sam bo kr orng bikecsej baje se bojo lohk barve zbirale men je kul, sam navadit se še mal moram postelja mora bit ornh enkrat mal več keša, pa je pol za dolg mir pa za enga bejbija sem zvedel, bo raje bikec kot dvojček Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pameten otrok Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 bikecsej baje se bojo lohk barve zbirale men je kul, sam navadit se še mal moram postelja mora bit ornh enkrat mal več keša, pa je pol za dolg mir Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pameten otrok a pol sem prav prebral glede barv :onfire:, mora se še kakšna stvar zrihtati, nedela še vse kot treba Ja, imaš prav, no če bi mi kakšen en let nazaj povedal, kolk bom dal za postljo, bi ga malčudno gledal, no tut za gojzarje sem dal takrat ful velik, vsaj men se je tko zdel, ampak so pa fajn , tako da pri postlji sem prišel na isto asociacijo Scorpio , maš prav, ma ne morjo bit sami dvojčki, mami, fotr, sestrca, je že prav, dabo tko, sicer pa ne vem, kaj ji ni všeč, sej sta njen fotr in sestra bik, mama pa kozorog,sama zemlja, se pravi je čist navajena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Govedo vseh barv in oblik na morje grem jutr :onfire: Iiiiiiii, k en froc sm zdejle pa čist po bikovsko eno oddrnjohat a pol sem prav prebral glede barv :onfire:, mora se še kakšna stvar zrihtati, nedela še vse kot treba Ja, imaš prav, no če bi mi kakšen en let nazaj povedal, kolk bom dal za postljo, bi ga malčudno gledal, no tut za gojzarje sem dal takrat ful velik, vsaj men se je tko zdel, ampak so pa fajn , tako da pri postlji sem prišel na isto asociacijo Scorpio , maš prav, ma ne morjo bit sami dvojčki, mami, fotr, sestrca, je že prav, dabo tko, sicer pa ne vem, kaj ji ni všeč, sej sta njen fotr in sestra bik, mama pa kozorog,sama zemlja, se pravi je čist navajena ooooooo bikec joj, tlele pr tazadnjem sm se pa zgubila zaspana.press komu kej ni všeč dete že ve, kaj bi blo rado Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Joooj, ne vem, če to velja za bikce, samo jest sem danes čist zmedena :xx!: !! Sem imela že vse možne občutke danes, od totalne naspediranosti od dobre volje, do joka ( mi je bilo hudo, pa potem vmes neka slaba vest, ker mi sploh ne gre tako slabo, kolikor gre enim ali pa bi še meni lahko šlo...) v glavnem zoprno !! Se človek tud zjokat ne more, ker ima pol slabo vest, da ni tolk hudo!! Drugače pa kar gre!! (tale poskok je bil pa res samo virtualen in samo za vas) LP, Kuky P.S.: a nas je res tolk mal bikcev (janif) in simpatizerjev (ScorpioGirl) na tem forumu?? V vsakem primeru pa lepo, da nas je vsaj nekaj, lepo brat tole!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 govedo Kuky, nč slabe vesti takle čustveni tobogan mi je pa kot škorpiji sploh znan nč nenavadnega sploh je pa dons tak fajn sonček pa tako bikovsko uživanje bo tale vikend mejte se vsi enako krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 na morje grem jutr :onfire: Iiiiiiii, k en froc sm zdejle pa čist po bikovsko eno oddrnjohat ooooooo bikec joj, tlele pr tazadnjem sm se pa zgubila zaspana.press komu kej ni všeč dete že ve, kaj bi blo rado Uuuu, Scorpio , morje, morje :onfire:, to je pa lepo slišat , da nekdo uživa, kam pa, če ni skrivnost Bikec je pa laufal v soboto na teku trojk , fajn je blo Aja, mal preveč podatkov, mama ni navdušena , sam še nč novih informacij Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.