Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Ooooooooooooo, v štalci mal bolj živahno spet :2src: x:Xx x:px

ni prov zanimivo monologe met x:Dx :inocent:

vidim, da je bikec zrihtal ovco tko kot treba :palec: xcivx za stanovanje je pa še cajt x;)x

pa pomlad tud deluje x:px :hepko: :flower:

še en x:Xx v štalco xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

aja nisi še x:Dx x:Dx le zakaj me to ni presenetlo :inocent: x;)x x:Dx

x:Dx a te ti ne :inocent:, saj še mene ne xnckrivx, soseda me šiša že

za tri mesece, sam ona je štartala, še predno sem jst prišel do štarta :inocent:,

je bolj hitra, pa več improvizira x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ooooooooooooo, v štalci mal bolj živahno spet :2src: x:Xx x:px

ni prov zanimivo monologe met x:Dx :inocent:

vidim, da je bikec zrihtal ovco tko kot treba :palec: xcivx za stanovanje je pa še cajt x;)x

pa pomlad tud deluje x:px :hepko: :flower:

še en x:Xx v štalco xsrcx

:hepko: :hepko: takoj mal poskakat, da ovce pobegnejo :inocent: x;)x, čas je pa ta

prav tudi za stanovanje x:)x

Scorpio x:Xx, uživaj x:px

x:Dx od kombinacije bika in kozla tak nemogoče kako brzino prčakvat pa improviziranje pr teh stvareh x;)x x:Dx x:o)x

:inocent: x:Dx ja, no, počasi, pa zihr, pa z užitkom x;)x, sam še zmer je enga letanja sem pa tja xcivx, zdej sem nape

naštudiral, izvlečna bo čist v redu, ne rabim jst gromozanskih zadev, improvizacija x:o)x, brez hladilnika in postlje ne gre x:px,

preveč stojal je motečih :vio:, na tleh mi pa ni za spat, saj nisem na dopustu :inocent:, imam pa fajn pletene stole, ki mi jih Girly

zrihtala x:px

govedo x:Xx en sončen pozdravček :flower: ... dobr, da sm mal na šiht uletela, so internet priklapljal in itak ne dela zdej :o|o: xrolleyesx

x:Dx od kombinacije bika in kozla tak nemogoče kako brzino prčakvat pa improviziranje pr teh stvareh x;)x x:Dx x:o)x

xsmx dobr, da mamo zmer lohk kakšen izgovor xcivx x:Dx

:hepko: :hepko: takoj mal poskakat, da ovce pobegnejo :inocent: x;)x, čas je pa ta

prav tudi za stanovanje x:)x

Scorpio x:Xx, uživaj x:px

bikec x:Xx ovce zihr ne upajo več zravn x:px :onfire: x:Dx stanovanje bo pa tud :palec: ob svojem cajtu x;)x je dobr, da se ti ne mudi tolk ... lohk nardiš vse tko, kot ti paše xcivx x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xsmx dobr, da mamo zmer lohk kakšen izgovor xcivx x:Dx

bikec x:Xx ovce zihr ne upajo več zravn x:px :onfire: x:Dx stanovanje bo pa tud :palec: ob svojem cajtu x;)x je dobr, da se ti ne mudi tolk ... lohk nardiš vse tko, kot ti paše xcivx x:Xx

hvala, Scorpio x:Xx xflirtx

:onfire: :onfire: mal ogrevanja pred zabavico, sam gostitelj je že zdej pijan xcivx, še dobr da dobr poje, najprej eno partizansko Hej brigade, hitite ..., pol pa eno cerkveno ...., ni čudno da mu hčerka poje, če ima pa tak močen glas x;)x, ne sme bit preblizu šipe, da ne bi kej počlo xnckrivx Tako da, mamo pestro x;)x

:inocent: x:Dx fajn izgovor, a ne, zmer se lohk na zemljo zgovarjam x:Dx

Ovca naj bo pa kr na varnostni razdalji x:)x, včeraj me celo vidla, ampak tko, da sem jo hrbtno obrnjen pozdravil, saj najprej sem se mislil Francoza naredit, pol sem pa vseeno, da pokažem, da sem boljši kot ona, sej enkrat moram tko počakat, da bo ona prva pozdravila, da jo vidim, če zmore :frog:

Pa dost besed o njej, prazniki :hepko: :hepko:, pa še kej x;)x

ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjj xcheersx, me še kr mal ušesa bolijo, pa je blo sam naše dretje x:Dx, ene par dobrih pevcev je pa blo x:px,

domač cviček je bil prav dobr, nič kisel x:)x, kakšen piškot preveč sem pojedel xnckrivx, kaj sem našel, ko sem malo razgledal

po prostoru, Titovo sliko na steni :wOOt:, če bi nas kakšen slišal :inocent:, najprej ena cerkvena, pol pa :att: Tito, partija,

Tito, partija ....

Še mal na luft po kosilu x;)x, pol pa postljo počas od blizu pogledat x:)x

halo, halo bikci x:Xx x8Dx

spet en fajn dan :flower: kolk sm se pa dons naspala xcivx x:px ni blo včer še neta, pol pa ni šlo s seminarsko se ukvarjat ... šla prej spat in spala 10 ur :wOOt: sej zdej pa cele praznike akcija :onfire: x:px x:Ix

ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjj xcheersx, me še kr mal ušesa bolijo, pa je blo sam naše dretje x:Dx, ene par dobrih pevcev je pa blo x:px,

domač cviček je bil prav dobr, nič kisel x:)x, kakšen piškot preveč sem pojedel xnckrivx, kaj sem našel, ko sem malo razgledal

po prostoru, Titovo sliko na steni :wOOt:, če bi nas kakšen slišal :inocent:, najprej ena cerkvena, pol pa :att: Tito, partija,

Tito, partija ....

Še mal na luft po kosilu x;)x, pol pa postljo počas od blizu pogledat x:)x

x:px končno v štali še kdo žura, ne sam jst :inocent: x:Xx :onfire: :onfire:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

halo, halo bikci x:Xx x8Dx

spet en fajn dan :flower: kolk sm se pa dons naspala xcivx x:px ni blo včer še neta, pol pa ni šlo s seminarsko se ukvarjat ... šla prej spat in spala 10 ur :wOOt: sej zdej pa cele praznike akcija :onfire: x:px x:Ix

x:px končno v štali še kdo žura, ne sam jst :inocent: x:Xx :onfire: :onfire:

še v štalci mal poskakat :hepko: :hepko:, kolk je fajn, ko lohk človk spi, kot se spodobi x:px,

traminc je tut pasu, sam mal je bil pretopel x:Ix, mal bi moral bit v hladilniku :inocent:, zdej pa

kmal naprej x;)x

Scorpio x:Xx :palec:, ti kr žuri, maš cel teden frej x:px

Sam da mal rifrešam tole temo!! Mislim BIKCI zdej je naš čas :hepko: , naše obdobje v letu :hepko: , maj xloveyx , mi pa tkole hladni in nezainteresirani! Prec takoj zdele skakat vsi!! :att: :onfire: :onfire: Pol pa greste lahko s kozarčkom kakšnega dobrega koktaila in pladnom dobrot nazaj v senco ležat! :frog:

Jah, kmal bomo spet za eno leto starejši :shsh: , ampak tudi za eno leto boljši, a ne?!? :fool:

LP, Kuky x:Xx

čao govedo x:Xx

še v štalci mal poskakat :hepko: :hepko:, kolk je fajn, ko lohk človk spi, kot se spodobi x:px,

traminc je tut pasu, sam mal je bil pretopel x:Ix, mal bi moral bit v hladilniku :inocent:, zdej pa

kmal naprej x;)x

Scorpio x:Xx :palec:, ti kr žuri, maš cel teden frej x:px

x:Xx bikec xflirtx

nč cel teden frej xrolleyesx jutr šiht ... bo treba se naspat zdejle x:px x:Ix še mal postrašim tle okol, pol pa drnjohat x8Dx

ne moreš verjet, kolk znajo bit eni sitni, če jim ne pustiš spat :vragec: x:Dx za povrh se pa še ne morejo odločit, al bi radi spal al bi počeli kej drugega :frog: sitnce x:Dx

:flower: :flower: :hepko:

Sam da mal rifrešam tole temo!! Mislim BIKCI zdej je naš čas :hepko: , naše obdobje v letu :hepko: , maj xloveyx , mi pa tkole hladni in nezainteresirani! Prec takoj zdele skakat vsi!! :att: :onfire: :onfire: Pol pa greste lahko s kozarčkom kakšnega dobrega koktaila in pladnom dobrot nazaj v senco ležat! :frog:

Jah, kmal bomo spet za eno leto starejši :shsh: , ampak tudi za eno leto boljši, a ne?!? :fool:

o kuky :palec: x:Xx

kakšna odločna komanda je bla tole :palec: xcivx dobr, da nism bik ... bi morala skakat :switz: x:Dx se mi zdi, da dons ne bi blo tole izvedljivo več :inocent: dokler se nism usedla, je blo pa čist preveč energije xsuperx neprespanost dela smešne stvari x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

O Scorpiogirl, :flower: sm se tolk vn vrgla prejle :switz: , sm mogla it prec na čik in kavo na balkon! xsmokex Da mal odpočijem!! B)

Jah, neprespanosti pa bikci glih ne poznamo preveč, se že najde plac in čas za mal spočit se! :rolleyes:

Uživej :flowers: , Kuky

Kukuc govedo x8Dx

O Scorpiogirl, :flower: sm se tolk vn vrgla prejle :switz: , sm mogla it prec na čik in kavo na balkon! xsmokex Da mal odpočijem!! B)

Jah, neprespanosti pa bikci glih ne poznamo preveč, se že najde plac in čas za mal spočit se! :rolleyes:

xDDx se je najdu plac za počitek xcivx je bla pa neprespanost izključno zarad fajnih stvari x:px x;)x

uživajte, bikci x:Xx pa kravce x:Xx telički x:Xx voli :inocent: x:Dx ... :flowerface:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

uuuu, Kuky :hepko: :hepko: x:Xx, eni bikci mal preveč okoli skačemo, pol pa štalca sameva xnckrivx,

drugače pa čas je ta prav x:px, men se je števec že premaknil :inocent:

Sam tale pladenj je pa tko vabljiv :yumy:

x:Xx bikec xflirtx

nč cel teden frej xrolleyesx jutr šiht ... bo treba se naspat zdejle x:px x:Ix še mal postrašim tle okol, pol pa drnjohat x8Dx

ne moreš verjet, kolk znajo bit eni sitni, če jim ne pustiš spat :vragec: x:Dx za povrh se pa še ne morejo odločit, al bi radi spal al bi počeli kej drugega :frog: sitnce x:Dx

:flower: :flower: :hepko:

Scorpio x:Xx :onfire: :onfire:, a tko praviš :inocent:, no jst sem že na praznik delal :eek:, no zdej ko mamo

novo šefico, bo vsaj kej od tega x:)x

:inocent: tut jst bi bil tko siten, čeprav mam pri nadaljevanju tega stavka neke čudne asociacije :inocent: x;)x

sm se tolk vn vrgla prejle :switz: , sm mogla it prec na čik in kavo na balkon! xsmokex Da mal odpočijem!! B)

Pametna punca x:px

No, ja, glede neprespanosti bom rajš tih, čez teden bi zihr hodil kasneje v službo, če bi blo po moje :inocent:,

tako pa včasih v službi mal počivam :shsh:

čer pa lahko noč, govedo x:Xx

Scorpio x:Xx :onfire: :onfire:, a tko praviš :inocent:, no jst sem že na praznik delal :eek:, no zdej ko mamo

novo šefico, bo vsaj kej od tega x:)x

:inocent: tut jst bi bil tko siten, čeprav mam pri nadaljevanju tega stavka neke čudne asociacije :inocent: x;)x

bikec x:Xx x:Xx

x:Dx pomoje so asociacije tle čist taprave :inocent: xcivx pa kdo ob takih cajtih spi xrolleyesx x:Dx luna v sco pa še polna (al pa tam nek) x:px x;)x

:onfire: :onfire: mal skakat da nova šefica spedena stvari tko kt treba :palec:

tako pa včasih v službi mal počivam :shsh:

xcivx če funkcionira tko, zakaj pa ne x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Xx dons ma pa moja najljubša bikica rojstni dan xsrcx

aja, bikci x:Xx krasen dan :hepko: :hepko: :flower: x:Xx

oj, Scorpio x:Xx, končno sem lohk prišel gor xnckrivx, če iskreno

priznam, prejšne barve so mi bile bolj všeč, te so bolj klasične :inocent:

Za bikico mal poskočit :onfire: :onfire: :hepko: :hepko: xsuperx, dons je

njen dan, pa za enga bejbija sem zvedel, bo raje bikec kot dvojček x;)x

Ne dela še vse tko kot treba, pol pa kr tuki pripnem :inocent:

Hvala Scorpio x:Xx, zaenkrat šefici vse pohvale x:px

Aja, postljo sem naročil, raje ne povem kolk dnarja, sam bo kr orng x:px

oj, Scorpio x:Xx, končno sem lohk prišel gor xnckrivx, če iskreno

priznam, prejšne barve so mi bile bolj všeč, te so bolj klasične :inocent:

Za bikico mal poskočit :onfire: :onfire: :hepko: :hepko: xsuperx, dons je

njen dan,

Ne dela še vse tko kot treba, pol pa kr tuki pripnem :inocent:

Hvala Scorpio x:Xx, zaenkrat šefici vse pohvale x:px

Aja, postljo sem naročil, raje ne povem kolk dnarja, sam bo kr orng x:px

x:Xx bikec

sej baje se bojo lohk barve zbirale :inocent: men je kul, sam navadit se še mal moram x:o)x

postelja mora bit ornh :palec: x;)x enkrat mal več keša, pa je pol za dolg mir :palec:

pa za enga bejbija sem zvedel, bo raje bikec kot dvojček x;)x

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: x:Ix pameten otrok :palec: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Xx bikec

sej baje se bojo lohk barve zbirale :inocent: men je kul, sam navadit se še mal moram x:o)x

postelja mora bit ornh :palec: x;)x enkrat mal več keša, pa je pol za dolg mir :palec:

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: x:Ix pameten otrok :palec: x:Dx

a pol sem prav prebral glede barv :onfire: :onfire:, mora se še kakšna stvar zrihtati, ne

dela še vse kot treba :vio:

Ja, imaš prav, no če bi mi kakšen en let nazaj povedal, kolk bom dal za postljo, bi ga mal

čudno gledal, no tut za gojzarje sem dal takrat ful velik, vsaj men se je tko zdel, ampak

so pa fajn x;)x, tako da pri postlji sem prišel na isto asociacijo x:)x

Scorpio x:Xx, maš prav, ma ne morjo bit sami dvojčki, mami, fotr, sestrca, je že prav, da

bo tko, sicer pa ne vem, kaj ji ni všeč, sej sta njen fotr in sestra bik, mama pa kozorog,

sama zemlja, se pravi je čist navajena x:px

Govedo vseh barv in oblik x:Xx :flower: :hepko:

na morje grem jutr :onfire: :onfire: :onfire: :2src: Iiiiiiii, k en froc sm x:Ix zdejle pa čist po bikovsko eno oddrnjohat xcivx x:Dx

a pol sem prav prebral glede barv :onfire: :onfire:, mora se še kakšna stvar zrihtati, ne

dela še vse kot treba :vio:

Ja, imaš prav, no če bi mi kakšen en let nazaj povedal, kolk bom dal za postljo, bi ga mal

čudno gledal, no tut za gojzarje sem dal takrat ful velik, vsaj men se je tko zdel, ampak

so pa fajn x;)x, tako da pri postlji sem prišel na isto asociacijo x:)x

Scorpio x:Xx, maš prav, ma ne morjo bit sami dvojčki, mami, fotr, sestrca, je že prav, da

bo tko, sicer pa ne vem, kaj ji ni všeč, sej sta njen fotr in sestra bik, mama pa kozorog,

sama zemlja, se pravi je čist navajena x:px

ooooooo bikec x:Xx

joj, tlele pr tazadnjem sm se pa zgubila :inocent: zaspana.press x:Ix

komu kej ni všeč x?x :eek: dete že ve, kaj bi blo rado xsrcx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Joooj, ne vem, če to velja za bikce, samo jest sem danes čist zmedena :xx!: !! Sem imela že vse možne občutke danes, xrolleyesx od totalne naspediranosti od dobre volje, do joka :ermm: ( mi je bilo hudo, pa potem vmes neka slaba vest, ker mi sploh ne gre tako slabo, kolikor gre enim ali pa bi še meni lahko šlo...) v glavnem zoprno :cry: !! Se človek tud zjokat ne more, ker ima pol slabo vest, da ni tolk hudo!! xrolleyesx

Drugače pa kar gre!! :hepko: (tale poskok je bil pa res samo virtualen in samo za vas)

LP, Kuky

P.S.: a nas je res tolk mal bikcev xokx (janif) in simpatizerjev :flowers: (ScorpioGirl) na tem forumu?? V vsakem primeru pa lepo, da nas je vsaj nekaj, lepo brat tole!! xyesx

govedo x:Xx xflirtx :flower:

Kuky, nč slabe vesti :flowers: x;)x takle čustveni tobogan mi je pa kot škorpiji sploh znan :inocent: :vragec: x:o)x nč nenavadnega :palec:

sploh je pa dons tak fajn sonček :2src: :flowerface:

pa tako bikovsko uživanje bo tale vikend x:px xcivx mejte se vsi enako krasno xsrcx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

na morje grem jutr :onfire: :onfire: :onfire: :2src: Iiiiiiii, k en froc sm x:Ix zdejle pa čist po bikovsko eno oddrnjohat xcivx x:Dx

ooooooo bikec x:Xx

joj, tlele pr tazadnjem sm se pa zgubila :inocent: zaspana.press x:Ix

komu kej ni všeč x?x :eek: dete že ve, kaj bi blo rado xsrcx x;)x

Uuuu, Scorpio x:Xx, morje, morje :onfire: :onfire:, to je pa lepo slišat x:px, da nekdo uživa, kam pa, če ni skrivnost x?x Bikec je pa laufal v soboto na teku trojk :switz:, fajn je blo x:)x

Aja, mal preveč podatkov, mama ni navdušena :inocent:, sam še nč novih informacij :ermm:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...