Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Joooj, ne vem, če to velja za bikce, samo jest sem danes čist zmedena :xx!: !! Sem imela že vse možne občutke danes, xrolleyesx od totalne naspediranosti od dobre volje, do joka :ermm: ( mi je bilo hudo, pa potem vmes neka slaba vest, ker mi sploh ne gre tako slabo, kolikor gre enim ali pa bi še meni lahko šlo...) v glavnem zoprno :cry: !! Se človek tud zjokat ne more, ker ima pol slabo vest, da ni tolk hudo!! xrolleyesx

Drugače pa kar gre!! :hepko: (tale poskok je bil pa res samo virtualen in samo za vas)

LP, Kuky

P.S.: a nas je res tolk mal bikcev xokx (janif) in simpatizerjev :flowers: (ScorpioGirl) na tem forumu?? V vsakem primeru pa lepo, da nas je vsaj nekaj, lepo brat tole!! xyesx

Kuky najprej vse naj, naj :hapyb:, upam, da si si kej privoščila :yumy: x:px in da si se imela fajn.

No, za vse bikce to ne velja, sem mal poškilil pri tebi, luno maš v raku, ta pa zna bit mal bolj občutljiva, vsaj kakor mam jst izkušnje :inocent:

v glavnem ne se dat, tko kot se za bikico spodobi x^x, pa mislim, da nas ni tolk mal, sam mal smo bolj lazy :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Govedo x;)x :flower:

Uuuu, Scorpio x:Xx, morje, morje :onfire: :onfire:, to je pa lepo slišat x:px, da nekdo uživa, kam pa, če ni skrivnost x?x Bikec je pa laufal v soboto na teku trojk :switz:, fajn je blo x:)x

Aja, mal preveč podatkov, mama ni navdušena :inocent:, sam še nč novih informacij :ermm:

x:Xx bikec x;)x

v Umagu sem bla x:px x8Dx norooooooooooooo :onfire: :onfire:

priden :palec: ni blo nč prevroče laufat x?x

aja ... če je mama dvojček, pol ni čudn, da ni navdušena :vragec: x:Dx men se pa prov fajn zdi x;)x ma kolegica tamalga dvojčka (letos bo eno leto), pa je mali že čist dvojčkast :inocent: firbec totalen ... vse ga zanima pa nobena stvar dalj kot pet sekund ... je pa smeško tamal xsrcx

ribonček ma pa že skor 4 kile xsrcx :hepko:

Kuky :hapyb: xbendx :flowers: x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Naaajjjjllleepša hvala xloveyx za čestitke, sta me zelo presenetila!! x:Ix

Ja za rojstni dan sem si privoščila :party: , pa torto sem si spekla xcakex , si jo vedno sama, tako ki je men dobra-jagodna :yumy: , pa potem celo razdala (obdržala en košček)!! Važn, da so jo drugi pohvalil, jest si lahko prec drugo nardim :P ! Jah smo bikci kar zbirčni!! Mora bit dobr za jest, pa najrajš domače (domači piškoti od koga mi še nikol niso bili neokusni, kupljeni pa že) B) . Tak da evo že nakladam o hrani! Če ne veste kaj bi se s kakšnim bikcem pogovarjal, sam vprašte kaj najrajš je, kje so dobre domače gostilne, kak se fajn naredi recivo,.... xg:Dx

Lepo se imejte, meni kar paše tale dež. Pa nekej sem v ustvarjalnem obdobju, delam plane kaj moram še do poletja naredit, kar paše!! x;)x

LP, Kuky

Eeee, poskok sem pozabila: :hepko: :hepko:

Govedo x;)x :flower:

v Umagu sem bla x:px x8Dx norooooooooooooo :onfire: :onfire:

priden :palec: ni blo nč prevroče laufat x?x

aja ... če je mama dvojček, pol ni čudn, da ni navdušena :vragec: x:Dx men se pa prov fajn zdi x;)x ma kolegica tamalga dvojčka (letos bo eno leto), pa je mali že čist dvojčkast :inocent: firbec totalen ... vse ga zanima pa nobena stvar dalj kot pet sekund ... je pa smeško tamal xsrcx

ribonček ma pa že skor 4 kile xsrcx :hepko:

UuU, dbest za ribončka :hepko: :hepko:, zdej pa že ta prav dec x;)x, je pa zanimivo, da je prišel do prave teže glih v času, ko

bi se moral rodit :inocent:

Umag x:px, men tko domače mesto, če se prav spomnem, najbolj domače od cele Jadranske obale, tut Slovenijo zraven štejem :inocent:

Ja, jst se morju letos še mal izogibam, je treba še kej naredit, pol pa upat na najboljš x:px

Smo zjutraj laufal, tko da je kr šlo, pa po gozdu, na koncu je blo pa vroče :switz:

še nč glasu o novem bikcu, da ne bo res dvojček na koncu xnckrivx, ja, dvojčki so res firbčni, ne vem sicer kaj je pri meni zato krivo :inocent:,

jst se moram še zdej nazaj držat, sam če je kej zanimivega, me pa dolg zanima xnckrivx x;)x

Naaajjjjllleepša hvala xloveyx za čestitke, sta me zelo presenetila!! x:Ix

Ja za rojstni dan sem si privoščila :party: , pa torto sem si spekla xcakex , si jo vedno sama, tako ki je men dobra-jagodna :yumy: , pa potem celo razdala (obdržala en košček)!! Važn, da so jo drugi pohvalil, jest si lahko prec drugo nardim :P ! Jah smo bikci kar zbirčni!! Mora bit dobr za jest, pa najrajš domače (domači piškoti od koga mi še nikol niso bili neokusni, kupljeni pa že) B) . Tak da evo že nakladam o hrani! Če ne veste kaj bi se s kakšnim bikcem pogovarjal, sam vprašte kaj najrajš je, kje so dobre domače gostilne, kak se fajn naredi recivo,.... xg:Dx

Lepo se imejte, meni kar paše tale dež. Pa nekej sem v ustvarjalnem obdobju, delam plane kaj moram še do poletja naredit, kar paše!! x;)x

LP, Kuky

Eeee, poskok sem pozabila: :hepko: :hepko:

Malenkost x;)x Uuuu, si bla pridna :palec:, obvladaš ti to x;)x, jst bom raj tih :inocent:, moja mami je bikica, pa nas je mal razvadila s slatkiši x:px V poudarjenem se pa čist najdem, tko da če me hoče kdo poslušat :inocent:, vse povem x:Dx Dons pa laufam :hepko: :hepko:

Govedo :2src:

tamal petek je dons x:px se moram zdej navadit, da sm kar frej :inocent: mal je čudn tole ... dobr, da so za popoldne pa za jutr že plani xcivx jutr pa itak v Cerknico za cel vikend :onfire:

UuU, dbest za ribončka :hepko: :hepko:, zdej pa že ta prav dec x;)x, je pa zanimivo, da je prišel do prave teže glih v času, ko

bi se moral rodit :inocent:

Umag x:px, men tko domače mesto, če se prav spomnem, najbolj domače od cele Jadranske obale, tut Slovenijo zraven štejem :inocent:

Ja, jst se morju letos še mal izogibam, je treba še kej naredit, pol pa upat na najboljš x:px

Smo zjutraj laufal, tko da je kr šlo, pa po gozdu, na koncu je blo pa vroče :switz:

še nč glasu o novem bikcu, da ne bo res dvojček na koncu xnckrivx, ja, dvojčki so res firbčni, ne vem sicer kaj je pri meni zato krivo :inocent:,

jst se moram še zdej nazaj držat, sam če je kej zanimivega, me pa dolg zanima xnckrivx x;)x

bikec x:Xx

men Umag niti ni tko znan :inocent: zdej tale Stella Maris dost dobr poznam pa mal okolice x:Ix xcivx bo pa letos k sreči (k drugač ne grem najbrž nč na morje :o|o: ) kar enepar tehle motozadevščin na obali x:px x8Dx

tale firbčnost je zanimiva zadeva, ja x:)x sej jst sm tud firbčna x:Ix sam ne tolk kt teli luftarji dvojčkasti x:Dx pa ostali obdržimo zanimanje ... dvojčki pa kar ... vuš in je že kej drugega zanimivo xcivx

aja, še za Kuky en poskok :hepko:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Govedo :2src:

tamal petek je dons x:px se moram zdej navadit, da sm kar frej :inocent: mal je čudn tole ... dobr, da so za popoldne pa za jutr že plani xcivx jutr pa itak v Cerknico za cel vikend :onfire:

men Umag niti ni tko znan :inocent: zdej tale Stella Maris dost dobr poznam pa mal okolice x:Ix xcivx bo pa letos k sreči (k drugač ne grem najbrž nč na morje :o|o: ) kar enepar tehle motozadevščin na obali x:px x8Dx

tale firbčnost je zanimiva zadeva, ja x:)x sej jst sm tud firbčna x:Ix sam ne tolk kt teli luftarji dvojčkasti x:Dx pa ostali obdržimo zanimanje ... dvojčki pa kar ... vuš in je že kej drugega zanimivo xcivx

Takoj mal poskočit :onfire: :onfire:, končno se spet znajdem na forumu tko kot treba x:px, sam da se me ne bo kdo zdej ustrašu, ko me

bo videl med obiskovalci v profilu, mal se ogledujem as usual :inocent:, firbčnost pač, sej vem MC v škorpijonu je to, Scorpio x;)x, ta je

najbolj glaven, pri men je pol še kej verjetno x;)x

Scorpio x:Xx, a pol si res zaključla z mularijo, no boš že kej našla, da bo pol keš za potovanje x:px, Cerknica x:)x, sliši se čist simpatično, na Slivnico lohk kej greste, na eno čarovniško sladico, sem ne spomnim imena zdejle, sam je fajn :yumy:

Umag ni velik, od Stella Marisa se gre lohk peš po obali, pa prideš hitr do mesta, pol pa dva ovinka, pa si že na koncu :inocent:

Jst pa jutr v Radence, oz. Mursko, pol pa laufat v soboto x:px, za toplice pa še ne vem x;)x

Lep pozdrav, bikec in škorpijonka!! :hepko:

Vidim, da športata! xokx Je treba uživat in izkoristit tole lepo vreme!! xrosex

Zjutraj sem šla na sprehod in je trava tako lepo dišala, xyesx da se skoz skozi nos vlekla zrak, pa čigumo sem mela in sem dobila eno asociacijo, da sem kot bikec ferdinand sredi trave :detelca: . Prežvekujem in z nasmehom vleče vonj trave v nos! :P

No danes bom pa mogoče malo do Kolpe skočila na izlet! B)

No lepo se imejte! :flower:

Kuky

Lep pozdrav, bikec in škorpijonka!! :hepko:

Vidim, da športata! xokx Je treba uživat in izkoristit tole lepo vreme!! xrosex

Zjutraj sem šla na sprehod in je trava tako lepo dišala, xyesx da se skoz skozi nos vlekla zrak, pa čigumo sem mela in sem dobila eno asociacijo, da sem kot bikec ferdinand sredi trave :detelca: . Prežvekujem in z nasmehom vleče vonj trave v nos! :P

No danes bom pa mogoče malo do Kolpe skočila na izlet! B)

No lepo se imejte! :flower:

Kuky

ooo, Kuky x:Xx, tudi ti uživaj x:px , a ti si blizu Kolpe doma ali greš samo rada tam na izlet x?x

Sem res pridno športal dons, diši pa res fajn, to je pa treba priznat x:px, fajn je ta cajt, ni kej reč x^x

Govedo x:Xx še posebej pa bikec pa Kuky x:Xx x8Dx

Takoj mal poskočit :onfire: :onfire:, končno se spet znajdem na forumu tko kot treba x:px, sam da se me ne bo kdo zdej ustrašu, ko me

bo videl med obiskovalci v profilu, mal se ogledujem as usual :inocent:, firbčnost pač, sej vem MC v škorpijonu je to, Scorpio x;)x, ta je

najbolj glaven, pri men je pol še kej verjetno x;)x

Scorpio x:Xx, a pol si res zaključla z mularijo, no boš že kej našla, da bo pol keš za potovanje x:px, Cerknica x:)x, sliši se čist simpatično, na Slivnico lohk kej greste, na eno čarovniško sladico, sem ne spomnim imena zdejle, sam je fajn :yumy:

Umag ni velik, od Stella Marisa se gre lohk peš po obali, pa prideš hitr do mesta, pol pa dva ovinka, pa si že na koncu :inocent:

Jst pa jutr v Radence, oz. Mursko, pol pa laufat v soboto x:px, za toplice pa še ne vem x;)x

si sploh še nism vzela cajta, da bi mal ta nove funkcije sprobala :inocent: x:Dx

z mularijo zaključla ... kej se bo že najdlo ... potovanje bo pa tud xcivx sicer ne vem kdaj ... se pomoje spet mal zamika ... ampak uide mi pa ne x8Dx

x:Ix sploh ni blo cajta na Slivnico it ... še metle nism zalaufala cel vikend x:px smo pa šli v Unec na pico ... pa sploh nimajo pic normalnih velikosti :eek: ena pica čez celo mizo ... dobr, da smo bli lačni x:Dx

dobr laufaj, bikec x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

si sploh še nism vzela cajta, da bi mal ta nove funkcije sprobala :inocent: x:Dx

z mularijo zaključla ... kej se bo že najdlo ... potovanje bo pa tud xcivx sicer ne vem kdaj ... se pomoje spet mal zamika ... ampak uide mi pa ne x8Dx

x:Ix sploh ni blo cajta na Slivnico it ... še metle nism zalaufala cel vikend x:px smo pa šli v Unec na pico ... pa sploh nimajo pic normalnih velikosti :eek: ena pica čez celo mizo ... dobr, da smo bli lačni x:Dx

dobr laufaj, bikec x:Xx

Scorpio x:Xx, poudaril sem bistveno, sam ne preveč čakat, doma mal nafehtat :inocent: pa it x;)x, jst prav zaživim, če kam grem x:px,

za Švedsko smo se zmenili, zdaj sam še čakam štempelj, začetek julija, kr fajn cajt za gor, službeno sicer, več kot 8 ur na dan tko ne traja x;)x

Pa drugič na Slivnico, glede pic se pa strinjam, jst sem običajno naročim tamalo, pa je čist zadost, če ne pa še kaj sladkega čez pa je stvar rešena x:px

Glede novih funkcij se moram mal nazaj držat, da vsi ne vidijo, kolk sem firbčen x;)x

ups :inocent: vidla zdejle, da je laufanje že mim x:Ix čestitke, k si dobr laufal :palec: x:Xx

Hvala, Scorpio x:Xx, včasih prav pride, če je oblačno x;)x, no zdejle pa dež prav pride, sam mal potegnil

v službi, da sem mal na luno skočil. Pa fajn je blo, ker sem bil z dvema bejbama,

pa sem se lohk najedel štrukeljov, svojih, pa še polovico od ene, pa še mal do druge :inocent:, pa je bla fajn

večerja x:Dx, ja če ne jesta tolk velik xnckrivx, no sej zmenili smo se, še predno smo naročili, midve bova

naročili ajdove štruklje s skuto, če boš ti kaj pomagal, xyesx

Scorpio x:Xx, poudaril sem bistveno, sam ne preveč čakat, doma mal nafehtat :inocent: pa it x;)x, jst prav zaživim, če kam grem x:px,

za Švedsko smo se zmenili, zdaj sam še čakam štempelj, začetek julija, kr fajn cajt za gor, službeno sicer, več kot 8 ur na dan tko ne traja x;)x

Pa drugič na Slivnico, glede pic se pa strinjam, jst sem običajno naročim tamalo, pa je čist zadost, če ne pa še kaj sladkega čez pa je stvar rešena x:px

doma skor ne morem fehtat, k že za faks za šolnino precej prispevajo :inocent: mogoč se fotr sam kej ponudi, k se mu fajn zdi, da bi šla mal tja na obisk xcivx x:Ix bi pasal spet nekam deleč it x:px xDDx

Švedska je pa tud :2src: :hepko:

Tam niso mel tamalih pic ... še normalno velikih tavelkih ne xcivx je bla ena pica dost za štiri se čist fajn najest :eek: uni so pico, jst pa bikica pa nekej sladkega x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Glede novih funkcij se moram mal nazaj držat, da vsi ne vidijo, kolk sem firbčen x;)x

Hvala, Scorpio x:Xx, včasih prav pride, če je oblačno x;)x, no zdejle pa dež prav pride, sam mal potegnil

v službi, da sem mal na luno skočil. Pa fajn je blo, ker sem bil z dvema bejbama,

pa sem se lohk najedel štrukeljov, svojih, pa še polovico od ene, pa še mal do druge :inocent:, pa je bla fajn

večerja x:Dx, ja če ne jesta tolk velik xnckrivx, no sej zmenili smo se, še predno smo naročili, midve bova

naročili ajdove štruklje s skuto, če boš ti kaj pomagal, xyesx

x:Dx jst kar mal firbcam okol :inocent: priznam :vio:

je treba pametno zbirat družbo ja ... pa nisi lačen x;)x pa še fajn družba sta bli bejbiki predvidevam x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Dx jst kar mal firbcam okol :inocent: priznam :vio:

je treba pametno zbirat družbo ja ... pa nisi lačen x;)x pa še fajn družba sta bli bejbiki predvidevam x:px

jst tut x:Dx :inocent:

V taki družbi se jst vedno dobro energijsko počutim, lačen pa tut ne ostanem xnckrivx x;)x

Biikkkccciiii :onfire: innnn skorpija :flowers: ,

sm danes na dopustu, ker imam izpit :xx!: innnn sem si že dve majici zašila, pobrisala ogledala v stanovanju, študirala kako naj pobarvam okvirje oknov letos, prečekirala novosti na lunin.net, jedla,................. in mal učila :wacko: . GROZA!! :icon18:

(nekej samo zame: PRSTE STRAN OD TIPKOVNICE PA MARŠ UČIT!!!!!) :bomb: :!!: xbookx

Ja lep dan vsem pa wish me luck - I will need it! :sorcerer:

Že hitim že letim xzobkox ,

Kuky

sm danes na dopustu, ker imam izpit :xx!: innnn sem si že dve majici zašila, pobrisala ogledala v stanovanju, študirala kako naj pobarvam okvirje oknov letos, prečekirala novosti na lunin.net, jedla,................. in mal učila :wacko: . GROZA!! :icon18:

(nekej samo zame: PRSTE STRAN OD TIPKOVNICE PA MARŠ UČIT!!!!!) :bomb: :!!: xbookx

Kuky

ooo, Kuky x:Xx, evo že xcrossfingx xcrossfingx xwizardx xwizardx, da bo šlo x:px

Ufff, ti si pa pridna bikica x;)x

Govedo x:Xx x:Xx

se moram spravt kej pametnejšega delat kot pa brat novosti na netu :inocent: seminarska čaka ... pa sm bla cel vikend brez neta in je treba tole mal nadoknadit tud x:Ix sam zdej pa res ... k mam še en dober dan :o|o: bi kej bolj zanimivega počela, ne pa tole ... dolgčas ... pa še bedaste cajtnge moram brat in iskat napake xrolleyesx do jutr spackam tole, da je pol mir ... pol pa uživanje spet x:px pa kmal bo sobota pa Maidni :onfire: :onfire: aja, službo bo treba začet iskat :inocent: je rekla vedeževalka, da bom z otroki delala ... za koga jst pol tole študiram :inocent: x:Dx

Kuky

o bikica :flower:

x:Dx ti se pa učiš na prbližn enak način kt jst x;)x je pa en kup drugega dela opravljenga :palec: x:o)x pa mislim, da se boš že naučila xcivx drugač pa mal :sorcerer: :sorcerer: za vsak slučaj

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:eek: ojoj, kakšne nenormalne ure so tle xcivx še od Janifa okol 8h mi je prezgodnja :inocent: zdej vstajam ob 9h x^x ... se bom pa počasi spravla tud na okol 8h, k je fajn zjutri ... pa pol mal na kolo x8Dx dokler ne dobim šihta, je za izkoristit dopoldneve x:px

zdej pa prosim eno (al pa dve) brco v rit ... seminarska čaka :vragec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:eek: ojoj, kakšne nenormalne ure so tle xcivx še od Janifa okol 8h mi je prezgodnja :inocent: zdej vstajam ob 9h x^x ... se bom pa počasi spravla tud na okol 8h, k je fajn zjutri ... pa pol mal na kolo x8Dx dokler ne dobim šihta, je za izkoristit dopoldneve x:px

zdej pa prosim eno (al pa dve) brco v rit ... seminarska čaka :vragec:

se strinjam glede ur x;)x, to je sam firbec zaradi piknika xnckrivx

Drugače :att: SEMINARSKA , a slišiš, Scorpio xcivx

Pa mal se moram tut jst pohvalit x^x, dons mi je končno ratal, spet mal pod diplomo pogledat, ni bilo ne vem

kaj, začetek pa je, pa upam, da bo tut nadaljevanje tako kot se spodobi x:)x

Za tvojo rekreacijo pa x:px, saj je lohk tudi ob desetih x;)x

Aja, pa kr smo tuki bikci, dons je blo pestro, glih ko sem šel spat, ne vem točno ker sosed nad mano je bil :inocent:,

pa kaj je počel z bejbo, tako čudno stokanje, da sem mislil, da je treba že kakšno pomoč poklicat, sploh mi ni zvenelo

kot neko uživanje xnckrivx

se strinjam glede ur x;)x, to je sam firbec zaradi piknika xnckrivx

Drugače :att: SEMINARSKA , a slišiš, Scorpio xcivx

Pa mal se moram tut jst pohvalit x^x, dons mi je končno ratal, spet mal pod diplomo pogledat, ni bilo ne vem

kaj, začetek pa je, pa upam, da bo tut nadaljevanje tako kot se spodobi x:)x

Za tvojo rekreacijo pa x:px, saj je lohk tudi ob desetih x;)x

Aja, pa kr smo tuki bikci, dons je blo pestro, glih ko sem šel spat, ne vem točno ker sosed nad mano je bil :inocent:,

pa kaj je počel z bejbo, tako čudno stokanje, da sem mislil, da je treba že kakšno pomoč poklicat, sploh mi ni zvenelo

kot neko uživanje xnckrivx

hvala bikec x:Xx je blo učinkovito x;)x seminarska končana x^x pa poslana tud naprej že ... mam fajne sošolke, bojo sprintale pa nesle tja, da ne bo treba men sam zato v Lj hodit xcivx

priden tud ti, zaslužiš enga x:Xx pa kar tko naprej xcivx

ma, ob 10h je že mal pozno ... se je treba še mal učit (tri izpite mam še, pa sm konc za letos :hepko: ) pa kosilo skuhat ... pol pa zmanjka časa dopoldne xnckrivx pa glede na to, da hodim spat okol polnoči, je vstajanje med 8 pa 9 čist v mejah x;)x

kar se pa zadnjega tiče ... eni majo čudne načine uživanja pa izražanja tud x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Zdraavvvoooo bikec :onfire: in skorpija :palec: ,

sem šele danes do računalnika prišla!! Pošiljam samo pozdrave, pa lepo te je bilo spoznat Janif :flower: !!

LP, Kuky

ooo, Kuky x:Xx, tudi tebe je bilo lepo spoznat, pa še pokazala si, da si ta prava bikica x^x :yumy:,

dokaz (fotko) imamo x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...