Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

Scorpio x:Xx, upam, da si uživala, če ti kej pomaga ti posodim mal svoje roge x:px,

da še mal podkrepiš strupek x;)x Kakor se jst spomnim na tvoj strupek, ko mam opravka

z ovco, zdaj je itak tak cajt, sonce v raku, merkur v raku, pa bi spet kr neki

razčiščevala sama s sabo, ena boljših je bila, da bi pričakovala celo opravičilo, ampak tega

zaradi moje bikovske trme ne bo dobila w:Iw Aja, to je bil odmev na moj stavek, da stojim

za tistim, kar sem napisal x^x, začelo se je pa čist nedolžno z odgovorom na en službeni mail xnckrivx,

dons nas je pa njen cimr zvabil v sobo, prav smešna mi je kolk se pomembno dela, važička :frog:

Moram se mal nazaj držat, ker nisva sama, pa na dopust gre, pa naj ji bo :frog:

Tako, da držim pesti xcrossfingx xcrossfingx, da bo pri tebi vse OK, ata saturn bi lohk kej pomagal,

sej je njegovo leto x;)x

bikec x:Xx

uživala, uživala x:px x:Ix

če bom rabla roge, si jih z veseljem sposodim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o050.gif :palec: tenkju x:Xx zaenkrat je zatišje pred nevihto se mi zdi xrolleyesx

tale tvoja ovca je pa res hecna x:o)x tud strupek je še vedno na razpolago za posodit, če boš rabu x;)x

ata saturn že ve, kaj dela ... pomoje :inocent:

uživaj pa ostalo govedo tud, če kdo slučajno pokuka v štalco x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

uživala, uživala x:px x:Ix

če bom rabla roge, si jih z veseljem sposodim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o050.gif :palec: tenkju x:Xx zaenkrat je zatišje pred nevihto se mi zdi xrolleyesx

tale tvoja ovca je pa res hecna x:o)x tud strupek je še vedno na razpolago za posodit, če boš rabu x;)x

ata saturn že ve, kaj dela ... pomoje :inocent:

uživaj pa ostalo govedo tud, če kdo slučajno pokuka v štalco x:Xx

Ooo, Scorpio x:Xx, sam da uživaš :palec: , še mal, še mal pa grem na Švedsko, čeprav službeno, bom jst vseeno užival, sem mal zapravljal v soboto, kr dve jakni sem si kupil :inocent:, eno sem imel itak že dolg namen, pol sem pa kupil eno temno, pa eno svetlo, pa še dve srajci zraven x;)x, pa v osnovi sem šel samo po bištek x:)x, ampak sem se čist fajn počutil, bikci mormo it včasih v trgovino x:px , aja popoldne pa še eno oranžno majčko, zgleda da je bil tak dan x:Dx

Za rogove kakor sem rekel, ti kr izvoli x:px, ovca ja, ni ji prav, niti če kej rečem, niti če sem tih, ja, ko ma pa najrajš, da je vse točno tako kot ona hoče in misli, kar je pa na njeno žalost ta zadnja stvar, ki bi enemu vodnarskemu bikcu prišla na pamet xnckrivx, idej imam pa dost, tko da sem se v petek zvečer, ko sem ravno pisal en mesič, na hitro odločil, da ji enga pošljem, pa dva pohvalim njene uhane, ki so mi bli pa res všeč, ja, bikec :inocent:, no sem se pa dobil en prijazen mesič nazaj, da jst mam pa lepe oči, sploh barvo, no to mi je blo bolj všeč x;)x Sam še zmeraj se ne morva zmenit v osnovnih zadevah, jst pravim, da je 1+1 = 2, ona pa da je to neumnost, pa da na štiri oči bi prav rada videla, kdo bo ostal brez besed in da jo to zlo zanima, čeprav že zdej ve, kdo bi to bil :icon17: Verjetno misli mene :lol:

Scorpio, uživaj x:px, dons je vodnarska luna, pa kr pokam od miselnih idej, še dobro, da imam v službi dost dela, da ne pišem daljših romanov x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Ooo, Scorpio x:Xx, sam da uživaš :palec: , še mal, še mal pa grem na Švedsko, čeprav službeno, bom jst vseeno užival, sem mal zapravljal v soboto, kr dve jakni sem si kupil :inocent:, eno sem imel itak že dolg namen, pol sem pa kupil eno temno, pa eno svetlo, pa še dve srajci zraven x;)x, pa v osnovi sem šel samo po bištek x:)x, ampak sem se čist fajn počutil, bikci mormo it včasih v trgovino x:px , aja popoldne pa še eno oranžno majčko, zgleda da je bil tak dan x:Dx

Za rogove kakor sem rekel, ti kr izvoli x:px, ovca ja, ni ji prav, niti če kej rečem, niti če sem tih, ja, ko ma pa najrajš, da je vse točno tako kot ona hoče in misli, kar je pa na njeno žalost ta zadnja stvar, ki bi enemu vodnarskemu bikcu prišla na pamet xnckrivx, idej imam pa dost, tko da sem se v petek zvečer, ko sem ravno pisal en mesič, na hitro odločil, da ji enga pošljem, pa dva pohvalim njene uhane, ki so mi bli pa res všeč, ja, bikec :inocent:, no sem se pa dobil en prijazen mesič nazaj, da jst mam pa lepe oči, sploh barvo, no to mi je blo bolj všeč x;)x Sam še zmeraj se ne morva zmenit v osnovnih zadevah, jst pravim, da je 1+1 = 2, ona pa da je to neumnost, pa da na štiri oči bi prav rada videla, kdo bo ostal brez besed in da jo to zlo zanima, čeprav že zdej ve, kdo bi to bil :icon17: Verjetno misli mene :lol:

Scorpio, uživaj x:px, dons je vodnarska luna, pa kr pokam od miselnih idej, še dobro, da imam v službi dost dela, da ne pišem daljših romanov x;)x

x:Xx bikec

uživaj na Švedskem :palec: x:px

debest za nakupe x;)x včasih je treba mal zapravljat ... sploh, če kej fajnga kupiš ...

nism neki razpoložena za pisanje zadnje čase :inocent: berem, spremljam ... pišem pa bolj švoh ... tud taka obdobja pridejo očitno x:Dx

tale tvoja ovca bi bla pa precej presenečena, k bi se s tabo hotla kakšne besedne "vojne" it x:Dx

bikec in bikci pa bikice, uživajte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Xx bikec

uživaj na Švedskem :palec: x:px

debest za nakupe x;)x včasih je treba mal zapravljat ... sploh, če kej fajnga kupiš ...

nism neki razpoložena za pisanje zadnje čase :inocent: berem, spremljam ... pišem pa bolj švoh ... tud taka obdobja pridejo očitno x:Dx

tale tvoja ovca bi bla pa precej presenečena, k bi se s tabo hotla kakšne besedne "vojne" it x:Dx

bikec in bikci pa bikice, uživajte xsrcx

Scorpio, hvala x:Xx, bom tut mal zate x;)x

Ja, včasih je treba, jst se pol kr fajn počutim ...

Ti mal retro merkur nagaja, al kako x;)x, je pa zdej tak čustven cajt, jst ga imam že po defaultu retro, pa se kr znajdem v takih časih x:px

Ah, moja ovca :inocent:, izzivat zna ja, je rekla, da se upa tut k men domov prit, sam kaj ko bom še ene tri leta rihtal stanovanje, takrat pa ne ve, če bo še pri volji xcivx Jst pa nazaj, da lohk pride takoj k bo z dopusta, usest se da, počiščeno je pa tut x:px No, da jo vidim xnckrivx, ker pišem zlobna in neutemljena pisma :icon17:, pa včasih sem baje ful opravljal. Ja, eni pa znajo projecirat svoje stvari, ata saturn pa modro molči, se bosta že zmenila si misli :inocent:

Scorpio, hvala x:Xx, bom tut mal zate x;)x

Ja, včasih je treba, jst se pol kr fajn počutim ...

Ti mal retro merkur nagaja, al kako x;)x, je pa zdej tak čustven cajt, jst ga imam že po defaultu retro, pa se kr znajdem v takih časih x:px

Ah, moja ovca :inocent:, izzivat zna ja, je rekla, da se upa tut k men domov prit, sam kaj ko bom še ene tri leta rihtal stanovanje, takrat pa ne

ve, če bo še pri volji xcivx Jst pa nazaj, da lohk pride takoj k bo z dopusta, usest se da, počiščeno je pa tut x:px No, da jo vidim xnckrivx,

ker pišem zlobna in neutemljena pisma :icon17:, pa včasih sem baje ful opravljal. Ja, eni pa znajo projecirat svoje stvari, ata saturn pa

modro molči, se bosta že zmenila si misli :inocent:

ma ja, dobr, da je retromerkur mim xcivx neki mi je nagajal, ja xrolleyesx je bil pol kšn dan mal bolj čudn ... oziroma sm bla jst bolj čudna x:o)x sej po eni strani lih prov :palec: nej xsrcx takoj vidi, kakšna sm, če me kšn planetek stisne :vragec: x:Dx

kdaj potuješ x?x al že zamujam :inocent:

glede na to, da skor ne verjamem, da bi ti kej zlobnega napisal al pa reku, ti kar spedenej tole ovco :palec: x;)x bo že vidla, kaj se pravi izzivat x:Dx

ata saturn pa že ve, kaj dela ... sm zmer bolj prepričana xDDx

uživaj, bikec xsrcx pa otalo govedo tud, če slučajno koga mim zanese x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ma ja, dobr, da je retromerkur mim neki mi je nagajal, ja je bil pol kšn dan mal bolj čudn ... oziroma sm bla jst bolj čudna sej po eni strani lih prov nej xsrcx takoj vidi, kakšna sm, če me kšn planetek stisne

kdaj potuješ x?x al že zamujam :inocent:

glede na to, da skor ne verjamem, da bi ti kej zlobnega napisal al pa reku, ti kar spedenej tole ovco :palec: x;)x bo že vidla, kaj se pravi izzivat x:Dx

ata saturn pa že ve, kaj dela ... sm zmer bolj prepričana

uživaj, bikec xsrcx pa otalo govedo tud, če slučajno koga mim zanese

Scorpio x:Xx, evo bikca iz Švedske x;)x, no, je že par dni od tega :inocent:, sam me je en prehlad ujel že kmalu, ko smo prišli na Švedsko, pa se še zdej mal boriva :vragec: in pol sem bolj utrujen in tut do foruma več ne pridem xnckrivx Ampak zdejle sem fajn, pa takoj izkoriščam priliko x:px

Stockholm je zlo lepo mesto, ful je dobro, ker je na vodi, oz. morju, ta prvi večer sva si z enim sodelavcem vzela cajt za eno vodno turco po Stockholmu, je trajala skor dve uri, blo je pa zlo fajn x:px, kaj imajo enih mostov x;)x, pa prav pomirjajoča je bla voda :2src: Tut z metrojem smo se vozili, smo hotli it jest na eno končno postajo, optimisti :inocent:, smo šli že kakšno postajo prej dol, ker smo ratali že mal pesimisti glede hrane, ko smo gledali naokoli, prišli tko bi rekel v lepo urejeno Štepanjsko naselje, tam pa bolj črnci, pa Arabci ..., pa sam kebap ..., tko da gas pa nazaj v mesto na sendviče xnckrivx, tam se že vse tko zgodi zapre, da ob desetih tut jest nimaš več kje, razen Mc, pa Burger ..., pol imam pa raj sendvič x;)x

Drugač pa tam skor nobenega sledu o poletju, dež, pa oblačno, sonce glih za vzorec, pa kr mraz, prvi dan sva šla not jest, ker me je že v roke zeblo :wOOt:, pa sem bil v jakni, da ne bo pomote x;)x Saj tut Švedi so bli kr oblečeni, no kakšno pogumno smo vidli x:Dx

Potovanje pa tko kot je treba, obakrat smo mel sicer nekaj zamude, še dobro, da sem nočni ptiček x:)x Aja, pa dan ful dolg, tko proti pol dvanajsti se začne mal temnit, sej čist stemni se sploh ne, ob ene dveh se pa že bolj dan začne delat :vio:

Ovca je na dopustu, tko da uživam v miru x:Dx, pa čakam, da vidim, če se bo res opogumla pa prišla na čaj xnckrivx al bo raje

stisnila rep med noge, ker pregovor pravi resnica boli, eni se pa rajš ukvarjajo s projekcijo svojih stvari na druge xnckrivx, kaj čmo tut taki so xcivx

Scorpio, uživaj, pa ne preveč pospravljat v tej vročini :switz:

fajn slišat (no, prebrat :inocent: ), da si uživalhttp://www.mysmiley.net/imgs/smile/jumping/jumping0037.gifkljub mrazu :inocent: bi blo zanimivo doživet takle dooooolg dan :2src:

sej s pospravljanjem smo zaključili xcivx vsaj s tolk drastičnim x:Dx ma, določeni ljudje uporabijo čist vse mogoče, da bi zoprnali okol :vragec: sploh ene bejbe so prikriti http://www.smileygarden.de/smilie/Teufel/1.gif ... pa se jim ne damo xcivx sam določene stvari je blo treba pač zmetat v škatle x:o)x

štalco smo pa tud sam mal polepšal :2src: x:Ix

uživaj bikec x:Xx pa ostalo govedo tud xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

oj, Scorpio x:Xx, hvala ker držiš mal štalco pokonc :inocent:, sem bil čez vikend dva dni v hribih, pol pa še en dan regeneracije, sam je blo mal premal xnckrivx, tko zdej že dva dneva počivam popoldne ene dve uri :wOOt:, dons sem že pravi, dopust bo kmal :onfire: :onfire:, grem mal v južne kraje pogledat, če je morje še tko kot je bilo x;)x Pa neki len sem za pisanje zadnje cajte, vpliv poletja al kako xscratchx

Bo treba malo poskakat in naredit prepih, da se razkadi.. x:Dx :onfire:

http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif jeeeeeeee, še en za družbo v štalci x:Xx

pa še bikcu enga x:Xx za krasen dopust x:px x;)x zagotovo zaslužen :palec:

vreme dons lih fajno za fatirat ... pa se mi ne da lih x:Ix x:o)x dobr, da ni sile xcivx :inocent: ta nujno smo pa že opravli x^x na kavo bo treba it, pol pa pride lektoriranje na vrsto, da ne bomo čist neuporabni x:Dx

bikci http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n030.gif mejte se krasno xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif jeeeeeeee, še en za družbo v štalci x:Xx

pa še bikcu enga x:Xx za krasen dopust x:px x;)x zagotovo zaslužen :palec:

vreme dons lih fajno za fatirat ... pa se mi ne da lih x:Ix x:o)x dobr, da ni sile xcivx :inocent: ta nujno smo pa že opravli x^x na kavo bo treba it, pol pa pride lektoriranje na vrsto, da ne bomo čist neuporabni x:Dx

bikci http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n030.gif mejte se krasno xsrcx

ah, štalca spet prazna xrolleyesx :vragec:

no, upam, da bikci fejst uživajo x:Xx x:px

nč fatiranja dons x^x

Scorpio :inocent: mal preveč berem fatiranje, fatiranje xcivx, ne pretiravat, no x;)x,

kakšen fajn bikec :2src:

Zadnji dan pred dopustom :onfire: :onfire:, jutr pa lepo na morje, Hvar vabi x:px,

pol pa poležavanje, pa plavanje, pa poleževanje x:)x, bom vsak dan še mal za tebe

plaval ..., je blo pa kr delovno te dni :switz:, zdej že popuščam, da ne bo prehud šok x:Dx x;)x

Scorpio x:Xx, uživaj, mal popazi na štalco, da ne bo kakšnih čudnih obiskov :inocent:

• 2 weeks later...

štalco mal spucat, da pride bikec z dopusta v zluftan domek :2src:

Scorpio :inocent: mal preveč berem fatiranje, fatiranje xcivx, ne pretiravat, no x;)x,

kakšen fajn bikec :2src:

Zadnji dan pred dopustom :onfire: :onfire:, jutr pa lepo na morje, Hvar vabi x:px,

pol pa poležavanje, pa plavanje, pa poleževanje x:)x, bom vsak dan še mal za tebe

plaval ..., je blo pa kr delovno te dni :switz:, zdej že popuščam, da ne bo prehud šok x:Dx x;)x

Scorpio x:Xx, uživaj, mal popazi na štalco, da ne bo kakšnih čudnih obiskov :inocent:

x:Xx bikec uživa na morju x:px :2src:

tenkju za plavanje x:Xx x:Xx bo čist prav prišlo :palec:

pred vhodom v štalco pikajonski vratar, spusti not samo zaželene xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

• 2 weeks later...

Hmmm, ena moja objava manjka :vragec:, pa tko lepo sem opisal, kako je blo na morju pa še kje xcivx,

luna, kaj mi delaš :o|o: ja, nč, pol pa vsaj mal poskočit :hepko: :hepko:, da mal osvežim spomine, auuu, pa ne

preveč, noga me boli še od zadnjih hribov xnckrivx Jst pa se čudim, da tut Scorpio več nč ne pogleda v štalco :ermm:

Hmmm, ena moja objava manjka :vragec:, pa tko lepo sem opisal, kako je blo na morju pa še kje xcivx,

luna, kaj mi delaš :o|o: ja, nč, pol pa vsaj mal poskočit :hepko: :hepko:, da mal osvežim spomine, auuu, pa ne

preveč, noga me boli še od zadnjih hribov xnckrivx Jst pa se čudim, da tut Scorpio več nč ne pogleda v štalco :ermm:

bikec :2src: x:Xx

Scorpio nekam lena zadnje čase x:Ix :inocent: x:o)x

al pa mogoč preveč skačem okol ... štalca pa nč zluftana :eek: x:o)x

je že razlog, da morske dogodivščine niso objavljene xcivx x;)x x:px

hitr en popih na nogo :fiju: nč preveč skakat, kar mal zmasirat pa počivat x:Xx pa en poskok namest tebe :onfire:

bikci, krasna nedelja je, uživajte xsrcx x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

bikec :2src:

Scorpio nekam lena zadnje čase

al pa mogoč preveč skačem okol ... štalca pa nč zluftana

je že razlog, da morske dogodivščine niso objavljene xcivx x;)x x:px

hitr en popih na nogo :fiju: nč preveč skakat, kar mal zmasirat pa počivat x:Xx pa en poskok namest tebe :onfire:

bikci, krasna nedelja je, uživajte xsrcx x8Dx

en mejčkn bikce zdrmat x:px xcivx

je tak fajn sonček :2src: da bi blo škoda nč goveda na pašo gnat x:Xx

Hvala, Scorpio x:Xx x:Xx x:Xx, noga je že boljš, ne morem še skakat tko kot sem navajen x:o)x, no delam na tem, da kmalu bom, kristalčki,

masaže, B kompleks, živec je bil mal pritisnjen, moram priznat, da kr boli, še hodil sem tko šepajoče, zdej je sam še tko bolj bolečina, sam laufanje še ne gre najboljš :sori:, še dobr, da je maraton konc oktobra x:px

Drugač pa mamo spet Švedskega Italijana, na srečo je sam, tako da mal manj visimo v službi, no trenutno smo še zmer x;)x, sam dons sem bil takrat tolk zaspan, da sem šel zdej raj mal na forum, da ne zaspim, neko dokumentacijo prebiram, kot ogrevanje pred naslednjim tednom, ko gre zares :vio:

Na morju je bilo razen trebušne viroze, zlo fino, južni del Hvara je prav lep, Pakleni otoki itak, Jelsa kot Jelsa x:)x pa tut Zadar me je par urah navdušil, no stari del, Jazine, pa morske orgle x:px, v glavnem zdejle bi takoj ponovil x:Dx

Z "mojo" ovco gre na boljš, sam še zmer se lohk hitr užgeva, škoda, ker ji osnovne življenske stvari niso jasne xnckrivx

In ti ? Si uspela še kej prit v Belo Krajino ? Nekje sem opazil, da ti faks šiba :palec:, fajn se mej, tko lepo vreme je te dni :onfire: :onfire:

za nogo še mal čarat :sorcerer: :sorcerer: pa ne pretiravat z laufanjem x:Xx

pa mal, da šiht hitreje mine :detelca: x:Dx

morje :2src: tisti konci so res ful lepi :2src:

tistle z ovco mi je pa nekam znano :inocent: poznamo tud kakšno tako "žival" še xrolleyesx

jst uživam sto na uro :2src: x:px Bela Krajina je bla v planu že prvotno kar za drugo leto ... letos na moji strani ni financ, xsrcx je pa brez dopusta x:)x

faks je pa ck ck ... vse zrihtano x:Dx x;)x

če smo še mačka spedenal, da se kolikor toliko razumeta ... kaj ne bi ostalega x:px x:Dx

uživajte bikci x:Xx bikec še posebej x:Xx x:px

gremo na sonček :love:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...