ScorpioGirl 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Scorpio , upam, da si uživala, če ti kej pomaga ti posodim mal svoje roge ,da še mal podkrepiš strupek Kakor se jst spomnim na tvoj strupek, ko mam opravkaz ovco, zdaj je itak tak cajt, sonce v raku, merkur v raku, pa bi spet kr neki razčiščevala sama s sabo, ena boljših je bila, da bi pričakovala celo opravičilo, ampak tegazaradi moje bikovske trme ne bo dobila Aja, to je bil odmev na moj stavek, da stojimza tistim, kar sem napisal , začelo se je pa čist nedolžno z odgovorom na en službeni mail ,dons nas je pa njen cimr zvabil v sobo, prav smešna mi je kolk se pomembno dela, važička Moram se mal nazaj držat, ker nisva sama, pa na dopust gre, pa naj ji bo Tako, da držim pesti xcrossfingx, da bo pri tebi vse OK, ata saturn bi lohk kej pomagal, sej je njegovo leto bikec uživala, uživala če bom rabla roge, si jih z veseljem sposodim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o050.gif tenkju zaenkrat je zatišje pred nevihto se mi zdi tale tvoja ovca je pa res hecna tud strupek je še vedno na razpolago za posodit, če boš rabu ata saturn že ve, kaj dela ... pomoje uživaj pa ostalo govedo tud, če kdo slučajno pokuka v štalco Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 bikec uživala, uživala če bom rabla roge, si jih z veseljem sposodim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o050.gif tenkju zaenkrat je zatišje pred nevihto se mi zdi tale tvoja ovca je pa res hecna tud strupek je še vedno na razpolago za posodit, če boš rabu ata saturn že ve, kaj dela ... pomoje uživaj pa ostalo govedo tud, če kdo slučajno pokuka v štalco Ooo, Scorpio , sam da uživaš , še mal, še mal pa grem na Švedsko, čeprav službeno, bom jst vseeno užival, sem mal zapravljal v soboto, kr dve jakni sem si kupil , eno sem imel itak že dolg namen, pol sem pa kupil eno temno, pa eno svetlo, pa še dve srajci zraven , pa v osnovi sem šel samo po bištek , ampak sem se čist fajn počutil, bikci mormo it včasih v trgovino , aja popoldne pa še eno oranžno majčko, zgleda da je bil tak dan Za rogove kakor sem rekel, ti kr izvoli , ovca ja, ni ji prav, niti če kej rečem, niti če sem tih, ja, ko ma pa najrajš, da je vse točno tako kot ona hoče in misli, kar je pa na njeno žalost ta zadnja stvar, ki bi enemu vodnarskemu bikcu prišla na pamet , idej imam pa dost, tko da sem se v petek zvečer, ko sem ravno pisal en mesič, na hitro odločil, da ji enga pošljem, pa dva pohvalim njene uhane, ki so mi bli pa res všeč, ja, bikec , no sem se pa dobil en prijazen mesič nazaj, da jst mam pa lepe oči, sploh barvo, no to mi je blo bolj všeč Sam še zmeraj se ne morva zmenit v osnovnih zadevah, jst pravim, da je 1+1 = 2, ona pa da je to neumnost, pa da na štiri oči bi prav rada videla, kdo bo ostal brez besed in da jo to zlo zanima, čeprav že zdej ve, kdo bi to bil Verjetno misli mene Scorpio, uživaj , dons je vodnarska luna, pa kr pokam od miselnih idej, še dobro, da imam v službi dost dela, da ne pišem daljših romanov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ooo, Scorpio , sam da uživaš , še mal, še mal pa grem na Švedsko, čeprav službeno, bom jst vseeno užival, sem mal zapravljal v soboto, kr dve jakni sem si kupil , eno sem imel itak že dolg namen, pol sem pa kupil eno temno, pa eno svetlo, pa še dve srajci zraven , pa v osnovi sem šel samo po bištek , ampak sem se čist fajn počutil, bikci mormo it včasih v trgovino , aja popoldne pa še eno oranžno majčko, zgleda da je bil tak dan Za rogove kakor sem rekel, ti kr izvoli , ovca ja, ni ji prav, niti če kej rečem, niti če sem tih, ja, ko ma pa najrajš, da je vse točno tako kot ona hoče in misli, kar je pa na njeno žalost ta zadnja stvar, ki bi enemu vodnarskemu bikcu prišla na pamet , idej imam pa dost, tko da sem se v petek zvečer, ko sem ravno pisal en mesič, na hitro odločil, da ji enga pošljem, pa dva pohvalim njene uhane, ki so mi bli pa res všeč, ja, bikec , no sem se pa dobil en prijazen mesič nazaj, da jst mam pa lepe oči, sploh barvo, no to mi je blo bolj všeč Sam še zmeraj se ne morva zmenit v osnovnih zadevah, jst pravim, da je 1+1 = 2, ona pa da je to neumnost, pa da na štiri oči bi prav rada videla, kdo bo ostal brez besed in da jo to zlo zanima, čeprav že zdej ve, kdo bi to bil Verjetno misli mene Scorpio, uživaj , dons je vodnarska luna, pa kr pokam od miselnih idej, še dobro, da imam v službi dost dela, da ne pišem daljših romanov bikecuživaj na Švedskem debest za nakupe včasih je treba mal zapravljat ... sploh, če kej fajnga kupiš ...nism neki razpoložena za pisanje zadnje čase berem, spremljam ... pišem pa bolj švoh ... tud taka obdobja pridejo očitno tale tvoja ovca bi bla pa precej presenečena, k bi se s tabo hotla kakšne besedne "vojne" it bikec in bikci pa bikice, uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 bikecuživaj na Švedskem debest za nakupe včasih je treba mal zapravljat ... sploh, če kej fajnga kupiš ...nism neki razpoložena za pisanje zadnje čase berem, spremljam ... pišem pa bolj švoh ... tud taka obdobja pridejo očitno tale tvoja ovca bi bla pa precej presenečena, k bi se s tabo hotla kakšne besedne "vojne" it bikec in bikci pa bikice, uživajte Scorpio, hvala , bom tut mal zate Ja, včasih je treba, jst se pol kr fajn počutim ... Ti mal retro merkur nagaja, al kako , je pa zdej tak čustven cajt, jst ga imam že po defaultu retro, pa se kr znajdem v takih časih Ah, moja ovca , izzivat zna ja, je rekla, da se upa tut k men domov prit, sam kaj ko bom še ene tri leta rihtal stanovanje, takrat pa ne ve, če bo še pri volji Jst pa nazaj, da lohk pride takoj k bo z dopusta, usest se da, počiščeno je pa tut No, da jo vidim , ker pišem zlobna in neutemljena pisma , pa včasih sem baje ful opravljal. Ja, eni pa znajo projecirat svoje stvari, ata saturn pa modro molči, se bosta že zmenila si misli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Scorpio, hvala , bom tut mal zate Ja, včasih je treba, jst se pol kr fajn počutim ... Ti mal retro merkur nagaja, al kako , je pa zdej tak čustven cajt, jst ga imam že po defaultu retro, pa se kr znajdem v takih časih Ah, moja ovca , izzivat zna ja, je rekla, da se upa tut k men domov prit, sam kaj ko bom še ene tri leta rihtal stanovanje, takrat pa ne ve, če bo še pri volji Jst pa nazaj, da lohk pride takoj k bo z dopusta, usest se da, počiščeno je pa tut No, da jo vidim ,ker pišem zlobna in neutemljena pisma , pa včasih sem baje ful opravljal. Ja, eni pa znajo projecirat svoje stvari, ata saturn pa modro molči, se bosta že zmenila si misli bikec ma ja, dobr, da je retromerkur mim neki mi je nagajal, ja je bil pol kšn dan mal bolj čudn ... oziroma sm bla jst bolj čudna sej po eni strani lih prov nej takoj vidi, kakšna sm, če me kšn planetek stisne kdaj potuješ al že zamujam glede na to, da skor ne verjamem, da bi ti kej zlobnega napisal al pa reku, ti kar spedenej tole ovco bo že vidla, kaj se pravi izzivat ata saturn pa že ve, kaj dela ... sm zmer bolj prepričana uživaj, bikec pa otalo govedo tud, če slučajno koga mim zanese Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 nobenga bikca več v gnezdo k lih fatiramo dons ... mal prah pobrisat, travco zalit pa počesat ... bikcem rogove spucat še mal se spočit, pol pa na pašo x:Xx Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 bikec ma ja, dobr, da je retromerkur mim neki mi je nagajal, ja je bil pol kšn dan mal bolj čudn ... oziroma sm bla jst bolj čudna sej po eni strani lih prov nej takoj vidi, kakšna sm, če me kšn planetek stisne kdaj potuješ al že zamujam glede na to, da skor ne verjamem, da bi ti kej zlobnega napisal al pa reku, ti kar spedenej tole ovco bo že vidla, kaj se pravi izzivat ata saturn pa že ve, kaj dela ... sm zmer bolj prepričana uživaj, bikec pa otalo govedo tud, če slučajno koga mim zanese Scorpio , evo bikca iz Švedske , no, je že par dni od tega , sam me je en prehlad ujel že kmalu, ko smo prišli na Švedsko, pa se še zdej mal boriva in pol sem bolj utrujen in tut do foruma več ne pridem Ampak zdejle sem fajn, pa takoj izkoriščam priliko Stockholm je zlo lepo mesto, ful je dobro, ker je na vodi, oz. morju, ta prvi večer sva si z enim sodelavcem vzela cajt za eno vodno turco po Stockholmu, je trajala skor dve uri, blo je pa zlo fajn , kaj imajo enih mostov , pa prav pomirjajoča je bla voda Tut z metrojem smo se vozili, smo hotli it jest na eno končno postajo, optimisti , smo šli že kakšno postajo prej dol, ker smo ratali že mal pesimisti glede hrane, ko smo gledali naokoli, prišli tko bi rekel v lepo urejeno Štepanjsko naselje, tam pa bolj črnci, pa Arabci ..., pa sam kebap ..., tko da gas pa nazaj v mesto na sendviče , tam se že vse tko zgodi zapre, da ob desetih tut jest nimaš več kje, razen Mc, pa Burger ..., pol imam pa raj sendvič Drugač pa tam skor nobenega sledu o poletju, dež, pa oblačno, sonce glih za vzorec, pa kr mraz, prvi dan sva šla not jest, ker me je že v roke zeblo , pa sem bil v jakni, da ne bo pomote Saj tut Švedi so bli kr oblečeni, no kakšno pogumno smo vidli Potovanje pa tko kot je treba, obakrat smo mel sicer nekaj zamude, še dobro, da sem nočni ptiček Aja, pa dan ful dolg, tko proti pol dvanajsti se začne mal temnit, sej čist stemni se sploh ne, ob ene dveh se pa že bolj dan začne delat Ovca je na dopustu, tko da uživam v miru , pa čakam, da vidim, če se bo res opogumla pa prišla na čaj al bo raje stisnila rep med noge, ker pregovor pravi resnica boli, eni se pa rajš ukvarjajo s projekcijo svojih stvari na druge , kaj čmo tut taki so Scorpio, uživaj, pa ne preveč pospravljat v tej vročini Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 bikec fajn slišat (no, prebrat ), da si uživalhttp://www.mysmiley.net/imgs/smile/jumping/jumping0037.gifkljub mrazu bi blo zanimivo doživet takle dooooolg dan sej s pospravljanjem smo zaključili vsaj s tolk drastičnim ma, določeni ljudje uporabijo čist vse mogoče, da bi zoprnali okol sploh ene bejbe so prikriti http://www.smileygarden.de/smilie/Teufel/1.gif ... pa se jim ne damo sam določene stvari je blo treba pač zmetat v škatle štalco smo pa tud sam mal polepšal uživaj bikec pa ostalo govedo tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 dan bikci sam na hitr mal zluftat, k za kej več je že čist prevroče Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 oj, Scorpio , hvala ker držiš mal štalco pokonc , sem bil čez vikend dva dni v hribih, pol pa še en dan regeneracije, sam je blo mal premal , tko zdej že dva dneva počivam popoldne ene dve uri , dons sem že pravi, dopust bo kmal :onfire:, grem mal v južne kraje pogledat, če je morje še tko kot je bilo Pa neki len sem za pisanje zadnje cajte, vpliv poletja al kako Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 uzela jih magla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Bo treba malo poskakat in naredit prepih, da se razkadi.. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif jeeeeeeee, še en za družbo v štalci pa še bikcu enga za krasen dopust zagotovo zaslužen vreme dons lih fajno za fatirat ... pa se mi ne da lih dobr, da ni sile ta nujno smo pa že opravli na kavo bo treba it, pol pa pride lektoriranje na vrsto, da ne bomo čist neuporabni bikci http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n030.gif mejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ah, štalca spet prazna no, upam, da bikci fejst uživajo nč fatiranja dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif jeeeeeeee, še en za družbo v štalci pa še bikcu enga za krasen dopust zagotovo zaslužen vreme dons lih fajno za fatirat ... pa se mi ne da lih dobr, da ni sile ta nujno smo pa že opravli na kavo bo treba it, pol pa pride lektoriranje na vrsto, da ne bomo čist neuporabni bikci http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n030.gif mejte se krasno ah, štalca spet prazna no, upam, da bikci fejst uživajo nč fatiranja dons Scorpio mal preveč berem fatiranje, fatiranje , ne pretiravat, no ,kakšen fajn bikec Zadnji dan pred dopustom :onfire:, jutr pa lepo na morje, Hvar vabi ,pol pa poležavanje, pa plavanje, pa poleževanje , bom vsak dan še mal za tebeplaval ..., je blo pa kr delovno te dni , zdej že popuščam, da ne bo prehud šok Scorpio , uživaj, mal popazi na štalco, da ne bo kakšnih čudnih obiskov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 štalco mal spucat, da pride bikec z dopusta v zluftan domek Scorpio mal preveč berem fatiranje, fatiranje , ne pretiravat, no ,kakšen fajn bikec Zadnji dan pred dopustom :onfire:, jutr pa lepo na morje, Hvar vabi ,pol pa poležavanje, pa plavanje, pa poleževanje , bom vsak dan še mal za tebeplaval ..., je blo pa kr delovno te dni , zdej že popuščam, da ne bo prehud šok Scorpio , uživaj, mal popazi na štalco, da ne bo kakšnih čudnih obiskov bikec uživa na morju tenkju za plavanje bo čist prav prišlo pred vhodom v štalco pikajonski vratar, spusti not samo zaželene Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Še govedu štalco preluftat bikec zgleda še uživa na dopustu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 evo, da se še tule notri javim sem ujela enga bika in prav uživava Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 cmok, govedo evo, da se še tule notri javim sem ujela enga bika in prav uživava tole je pa prov fajn slišat (prebrat) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 dobro jutro bikci v štalci nobenih nezaželenih gostov še kakšnih, k so dobrodošli, ne kakorkoli že, uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 evo, da se še tule notri javim sem ujela enga bika in prav uživava :onfire: ljubezen se širi po štalci , nek se širi bi rekel bikec Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Hmmm, ena moja objava manjka , pa tko lepo sem opisal, kako je blo na morju pa še kje ,luna, kaj mi delaš ja, nč, pol pa vsaj mal poskočit :hepko:, da mal osvežim spomine, auuu, pa ne preveč, noga me boli še od zadnjih hribov Jst pa se čudim, da tut Scorpio več nč ne pogleda v štalco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Hmmm, ena moja objava manjka , pa tko lepo sem opisal, kako je blo na morju pa še kje ,luna, kaj mi delaš ja, nč, pol pa vsaj mal poskočit :hepko:, da mal osvežim spomine, auuu, pa ne preveč, noga me boli še od zadnjih hribov Jst pa se čudim, da tut Scorpio več nč ne pogleda v štalco bikec Scorpio nekam lena zadnje čase al pa mogoč preveč skačem okol ... štalca pa nč zluftana je že razlog, da morske dogodivščine niso objavljene hitr en popih na nogo nč preveč skakat, kar mal zmasirat pa počivat pa en poskok namest tebe bikci, krasna nedelja je, uživajte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 en mejčkn bikce zdrmat je tak fajn sonček da bi blo škoda nč goveda na pašo gnat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 bikec Scorpio nekam lena zadnje časeal pa mogoč preveč skačem okol ... štalca pa nč zluftana je že razlog, da morske dogodivščine niso objavljene hitr en popih na nogo nč preveč skakat, kar mal zmasirat pa počivat pa en poskok namest tebe bikci, krasna nedelja je, uživajte en mejčkn bikce zdrmat je tak fajn sonček da bi blo škoda nč goveda na pašo gnat Hvala, Scorpio x:Xx , noga je že boljš, ne morem še skakat tko kot sem navajen , no delam na tem, da kmalu bom, kristalčki, masaže, B kompleks, živec je bil mal pritisnjen, moram priznat, da kr boli, še hodil sem tko šepajoče, zdej je sam še tko bolj bolečina, sam laufanje še ne gre najboljš , še dobr, da je maraton konc oktobra Drugač pa mamo spet Švedskega Italijana, na srečo je sam, tako da mal manj visimo v službi, no trenutno smo še zmer , sam dons sem bil takrat tolk zaspan, da sem šel zdej raj mal na forum, da ne zaspim, neko dokumentacijo prebiram, kot ogrevanje pred naslednjim tednom, ko gre zares Na morju je bilo razen trebušne viroze, zlo fino, južni del Hvara je prav lep, Pakleni otoki itak, Jelsa kot Jelsa pa tut Zadar me je par urah navdušil, no stari del, Jazine, pa morske orgle , v glavnem zdejle bi takoj ponovil Z "mojo" ovco gre na boljš, sam še zmer se lohk hitr užgeva, škoda, ker ji osnovne življenske stvari niso jasne In ti ? Si uspela še kej prit v Belo Krajino ? Nekje sem opazil, da ti faks šiba , fajn se mej, tko lepo vreme je te dni :onfire: Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 bikec za nogo še mal čarat pa ne pretiravat z laufanjem pa mal, da šiht hitreje mine morje tisti konci so res ful lepi tistle z ovco mi je pa nekam znano poznamo tud kakšno tako "žival" še jst uživam sto na uro Bela Krajina je bla v planu že prvotno kar za drugo leto ... letos na moji strani ni financ, je pa brez dopusta faks je pa ck ck ... vse zrihtano če smo še mačka spedenal, da se kolikor toliko razumeta ... kaj ne bi ostalega uživajte bikci bikec še posebej gremo na sonček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.