Skoči na vsebino

Bik

contesa

Recommended Posts

mal bikce pocmokat x:Xx xsrcx

:shsh: če bo vse ok xcrossfingx bomo drugo leto enga mejčknga bikca meli doma xsrcbumx xloveyx

imejte krasen dan xsrcx

bikce še pocmokat za dobro jutro x:Xx :U:

pa štalco mal zluftat x;)x pr nas so končno začeli kurt ... toplooooooooo x:Ix x:px

Scorpio x:Xx, a to prav berem :inocent:, takoj ene dvakrat poskočit :hepko: :hepko: :onfire: :onfire:,

jst firbčen kot ponavadi, ugotovil, da si že v Škofji Loki x:px, hitr ti to pedenaš, jst sebe ne bom nč komentiral x;)x

Pri nas še ne kurijo, pa tut se mi ne zdi še tolk mrzlo, no zjutraj bi mal pasalo x:)x

Italijan je dobil okrepitev šefa, tko da mormo kr delat, saj smo ga mal kregal, da bi blo boljš, da bi

deževalo ko je on tukaj, ker to kar je naročil v torek, je bilo prehudo, čeprav se je že iz Stocholma

v torek javljal, da ni on kriv, če že dežuje xcivx Jst bi ga kr poslal na Gorenjsko, mal pomagat x;)x

Vikend prav paše, zjutraj sem poleževal do enajstih, mal sem bil zmatran po včerajšnem daljšem teku,

končno sem lohk normalno laufal :onfire: :onfire:, no mal še čutim xcivx

jaz sem bik :)..mami tut, pa ma glavno besedo v bajti

pozdravljena, še ena bikica :palec:, pri nas ma tut mami glavno besedo,

a so res tko hude bikice xscratchx x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

ahoj, bikci x:Xx

da vas spet mal pozdravim

in sporočim, da še vedno uživam s svojim bikcem :2src:

nekam lenobno razpoložena danes :fiju:

lep dan

oj, Druidka x:Xx, lepo da uživaš :palec:, pa tut lenoba ne škodi x;)x,

včasih se prav prileže :inocent:

Bikci x:Xx

pa bikec je spet v štalco pokukal :2src: x:Xx

Scorpio x:Xx, a to prav berem :inocent:, takoj ene dvakrat poskočit :hepko: :hepko: :onfire: :onfire:,

jst firbčen kot ponavadi, ugotovil, da si že v Škofji Loki x:px, hitr ti to pedenaš, jst sebe ne bom nč komentiral x;)x

xyesx prov bereš, ja :2src:

so kar ekspres šle stvari x:Ix

Italijan je dobil okrepitev šefa, tko da mormo kr delat, saj smo ga mal kregal, da bi blo boljš, da bi

deževalo ko je on tukaj, ker to kar je naročil v torek, je bilo prehudo, čeprav se je že iz Stocholma

v torek javljal, da ni on kriv, če že dežuje xcivx Jst bi ga kr poslal na Gorenjsko, mal pomagat x;)x

Vikend prav paše, zjutraj sem poleževal do enajstih, mal sem bil zmatran po včerajšnem daljšem teku,

končno sem lohk normalno laufal :onfire: :onfire:, no mal še čutim xcivx

xrolleyesx bi blo Italijana res za poslat nekam :vragec:

fajn za nogo :palec: ti se tud nč ne šparaš ... maraton bo x?x x:px

krasno nedeljo, bikci xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Bikci x:Xx

pa bikec je spet v štalco pokukal :2src: x:Xx

xyesx prov bereš, ja :2src:

so kar ekspres šle stvari x:Ix

xrolleyesx bi blo Italijana res za poslat nekam :vragec:

fajn za nogo :palec: ti se tud nč ne šparaš ... maraton bo x?x x:px

krasno nedeljo, bikci xsrcx

Scorpio x:Xx, pol pa še mal poskočit :hepko: :hepko:, pa čarat xwizardx xwizardx,

da bo vse potekalo tko kot je treba, čeprav računam to pomen, približno en let za bikico :inocent:,

sicer si pa zadnje leto tko okol dojenčkov skakala x;)x

Maraton bo x^x, mislim polmaraton, prijavil sem se že, takoj po prijavi mi gre boljš laufanje :wOOt:,

dela psiha svoje al kako :inocent:

Nisem najbolj razumljivo napisal, Italijan je faca, njegov šef je preveč zagrizen, pa dež prinaša in tako

naprej, kolk je blo fajn, ko sta šla v petek na eno žurko nazaj na Švedsko, pol pa nismo pretiraval, tko

da sem lepo še sonček ujel :2src:

Pa lep teden Scorpio x:px, grem še odlaufat, par stvari sem šel v novem stanovanju spedenat, pol pa

še likat, zdajle sem se moral pa mal spočit, da bo šlo hitrejš x:Dx

Scorpio x:Xx, pol pa še mal poskočit :hepko: :hepko:, pa čarat xwizardx xwizardx,

da bo vse potekalo tko kot je treba, čeprav računam to pomen, približno en let za bikico :inocent:,

sicer si pa zadnje leto tko okol dojenčkov skakala x;)x

Maraton bo x^x, mislim polmaraton, prijavil sem se že, takoj po prijavi mi gre boljš laufanje :wOOt:,

dela psiha svoje al kako :inocent:

Nisem najbolj razumljivo napisal, Italijan je faca, njegov šef je preveč zagrizen, pa dež prinaša in tako

naprej, kolk je blo fajn, ko sta šla v petek na eno žurko nazaj na Švedsko, pol pa nismo pretiraval, tko

da sem lepo še sonček ujel :2src:

Pa lep teden Scorpio x:px, grem še odlaufat, par stvari sem šel v novem stanovanju spedenat, pol pa

še likat, zdajle sem se moral pa mal spočit, da bo šlo hitrejš x:Dx

hvala, bikec x:Xx xsrcx

dobr ti tole kalkuliraš :palec: x;)x

fajn, da noga tud uboga :palec: pa mal čaranja, da bo dobr prenašala laufanje xwizardx xwizardx

ah, šefi so pa ponavadi čist klasa zase x:o)x

za tole likanje, bikec pa :palec: x:px ste zelo redki moški primerki, ki to tud počnete x;)x

veliiiiiiiik sončka, bikec x:Xx pa ostalemu govedu v štalci tud xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

hvala, bikec x:Xx xsrcx

dobr ti tole kalkuliraš :palec: x;)x

fajn, da noga tud uboga :palec: pa mal čaranja, da bo dobr prenašala laufanje xwizardx xwizardx

ah, šefi so pa ponavadi čist klasa zase x:o)x

za tole likanje, bikec pa :palec: x:px ste zelo redki moški primerki, ki to tud počnete x;)x

veliiiiiiiik sončka, bikec x:Xx pa ostalemu govedu v štalci tud xsrcx

hvala, Scorpio x:Xx, tudi tebi sončka x;)x, jst še kar v službi, no ta teden bo krajši x:px,

mam preveč ur :wOOt:

hvala za čaranje x:)x, včeraj sem tolk časa počival, da sploh nisem šel laufat xnckrivx x;)x,

no glavno da je noga boljš :onfire: :onfire:

Likanje :inocent:, a tko hudo je z našo moško vrsto x:Dx, ja, pri meni ma to opraviti z neodvisnostjo,

taka luna pač xnckrivx, saj ni tko težko x;)x

Kako se pa kaj počutiš, po novem x?x

hvala, Scorpio x:Xx, tudi tebi sončka x;)x, jst še kar v službi, no ta teden bo krajši x:px,

mam preveč ur :wOOt:

hvala za čaranje x:)x, včeraj sem tolk časa počival, da sploh nisem šel laufat xnckrivx x;)x,

no glavno da je noga boljš :onfire: :onfire:

Likanje :inocent:, a tko hudo je z našo moško vrsto x:Dx, ja, pri meni ma to opraviti z neodvisnostjo,

taka luna pač xnckrivx, saj ni tko težko x;)x

Kako se pa kaj počutiš, po novem x?x

Iiiiiiiii, hvala bikec za sončka :2src:

pa mal počivat ... ne bit tolk v službi, je treba uživat :palec: x;)x

počutje pa krasno :2src: mal občasnih slabosti, drugač sem pa super x:Xx

ja no ... jst ne maram likat, tko da me to pr moških še bolj preseneti x:Ix :palec: k sreči tud moj xsrcx lika (ga moram mal pohvalit x:px x:)x )

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

• 2 weeks later...
Iiiiiiiii, hvala bikec za sončka :2src:

pa mal počivat ... ne bit tolk v službi, je treba uživat

počutje pa krasno :2src: mal občasnih slabosti, drugač sem pa super x:Xx

ja no ... jst ne maram likat, tko da me to pr moških še bolj preseneti x:Ix :palec: k sreči tud moj xsrcx lika (ga moram mal pohvalit)

:ermm: ful lohk razgrajam tle okol ... pa noben nč ne opazi :sniky: še bikca ni od nikjer

Dobro jutro govedo x:Xx

čist potihem, ker je še čist prezgodnja ura :shsh:

Scorpio x:Ix, hvala da držiš štalco pokonc x:Xx x:Xx x:Xx, kolk fajn pride kakšen v izi dan :hepko:, preveč službe škodi x^x, pol

pa še rihtanje stanovanja, pa priprave za 21km, pa cajt kr gre xnckrivx, pa še neki se mi je Net zatikal v soboto :vragec:

Končno sem uspel videt slike iz Švedske, je blo zanimivo moje lupljenje pomaranče na letališču x:Dx, sploh nisem vedel, da se bom znašel na tolk slikah w:Iw, drugač pa mam že kavč, pa mizo in stole, tko da zdej zgleda že čist OK, no, drobnarij je še dost, odjava, prijava, da lohk Net preselim xnckrivx, smo zdej težko brez tega :inocent:

Z laufanjem sem po pavzi zlo zadovoljen, včeraj laufal 5 minut manj kot 2. uri, dons pa nč zmatran, pa kar fajn mi je šlo, dobr na koncu sem mal omagal, pa je šlo bolj počas ...

Dbest :palec:, da je s tabo tko v redu x:px, mal xwizardx, da bo tko še naprej, pa kr sonček naj bo še naprej :onfire:

Tvoj xsrcx je pa priden, kaj pa je po zvezdah, če ni skrivnost :inocent:

Uživaj čimveč na sončku :hepko: :hepko:

Scorpio x:Ix, hvala da držiš štalco pokonc x:Xx x:Xx x:Xx, kolk fajn pride kakšen v izi dan :hepko:, preveč službe škodi x^x, pol

pa še rihtanje stanovanja, pa priprave za 21km, pa cajt kr gre xnckrivx, pa še neki se mi je Net zatikal v soboto :vragec:

Končno sem uspel videt slike iz Švedske, je blo zanimivo moje lupljenje pomaranče na letališču x:Dx, sploh nisem vedel, da se bom znašel na tolk slikah w:Iw, drugač pa mam že kavč, pa mizo in stole, tko da zdej zgleda že čist OK, no, drobnarij je še dost, odjava, prijava, da lohk Net preselim xnckrivx, smo zdej težko brez tega :inocent:

Z laufanjem sem po pavzi zlo zadovoljen, včeraj laufal 5 minut manj kot 2. uri, dons pa nč zmatran, pa kar fajn mi je šlo, dobr na koncu sem mal omagal, pa je šlo bolj počas ...

Dbest :palec:, da je s tabo tko v redu x:px, mal xwizardx, da bo tko še naprej, pa kr sonček naj bo še naprej :onfire:

Tvoj xsrcx je pa priden, kaj pa je po zvezdah, če ni skrivnost :inocent:

Uživaj čimveč na sončku :hepko: :hepko:

bikec ves priden x:Xx lepo, da vseen pokukaš v štalco x;)x

dve uri laufanja :eek: :palec: jst mnde pregorim x:o)x

moj xsrcx je rakec, asc lev, luna pa oven x:px ful je priden ... tud kuha večkrat on kt jst :inocent:

šibam na faks ... uživajte bikci ... še posebej pa bikec x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

• 2 weeks later...
bikec ves priden x:Xx lepo, da vseen pokukaš v štalco x;)x

dve uri laufanja jst mnde pregorim

moj xsrcx je rakec, asc lev, luna pa oven x:px ful je priden ... tud kuha večkrat on kt jst :inocent:

šibam na faks ... uživajte bikci ... še posebej pa bikec x:Xx

Bikcem mal štalco preluftat x:Xx

zgleda, da bikec spet čist preveč dela x:Xx upam, da kej prijetnega x:px x;)x

en sončen pozdravček xflowx xsrcx

Štalca čist zanemarjena :eek:

treba mal govedo prelupčkat x:Xx pa prah pobrisat, zluftat mal

mal sončka še pošljem, k je fulll lep dan :2src: :flower:

Ojla, Scorpio x:Xx, evo bikca :switz:, sam ne od teka xcivx, dobr da sem trdoživ, mal počitka,

pa en prijeten SMS, pa prec pozabim na delovne obveznosti :frog: Jutri pa mal spremembe okolja,

grem na Pohorje, šah špilat xnckrivx, so me fantje prosili, sej špilal bomo na toplem, da ne bo pomote x:Dx,

da bomo kje sred gozda x;)x V nedeljo pa nazaj, edino vstat bo treba xcivx

Priden tvoj xsrcx :palec:, jst sem zaenkrat pri kuhanju precej boljši ko je treba jest, kot pa :inocent:

Velik sončka, Scorpio :hepko: :hepko:, sem že kot ti ratal, že letim naprej, no, dons grem mal prej spat x;)x,

pa nč se mrazu dat, ni sile, ni sile, ni sile ...

zakaj mate (mamo) bikci tok enih smeškotov.. ti posti kr v oči bodejo tko jim dogaja?

:inocent: zato, da je bolj živahno, pa da se vidi, da energije ne primanjkuje x;)x :hepko: :hepko:

Ojla, Scorpio x:Xx, evo bikca :switz:, sam ne od teka xcivx, dobr da sem trdoživ, mal počitka,

pa en prijeten SMS, pa prec pozabim na delovne obveznosti :frog: Jutri pa mal spremembe okolja,

grem na Pohorje, šah špilat xnckrivx, so me fantje prosili, sej špilal bomo na toplem, da ne bo pomote x:Dx,

da bomo kje sred gozda x;)x V nedeljo pa nazaj, edino vstat bo treba xcivx

Priden tvoj xsrcx :palec:, jst sem zaenkrat pri kuhanju precej boljši ko je treba jest, kot pa :inocent:

Velik sončka, Scorpio :hepko: :hepko:, sem že kot ti ratal, že letim naprej, no, dons grem mal prej spat x;)x,

pa nč se mrazu dat, ni sile, ni sile, ni sile ...

:onfire: :onfire: bikec bil spet naokol x:Xx

dobr, da zdejle uživaš vikend xsrcx šiht pa to mal upočasnit x;)x

mraz me ne more xcivx če me včer burja ni čist prepihala, me tud mal mraza ne more x^x bil je pa tak lep izletek :2src: bo treba še ponovit ... v tem času je Kras toooolk lep :2src: :2src: sva z xsrcx našla že plac, kam bi hiško postavla x:Ix

uživat, štalca :flower: ... šibam naprej x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:onfire: :onfire: bikec bil spet naokol x:Xx

dobr, da zdejle uživaš vikend xsrcx šiht pa to mal upočasnit x;)x

mraz me ne more xcivx če me včer burja ni čist prepihala, me tud mal mraza ne more x^x bil je pa tak lep izletek :2src: bo treba še ponovit ... v tem času je Kras toooolk lep :2src: :2src: sva z xsrcx našla že plac, kam bi hiško postavla x:Ix

uživat, štalca :flower: ... šibam naprej x:Ix

ojjjj, Scorpio x:Xx, hvala ker držiš štalco pokonc x:Xx, evo bikca mal naokoli x:px,

dons odlaufal 21 km x:)x, mal me je zmanjkoval zadnje 3 km, tko da so kr mim mene padal xnckrivx,

no za 10 sekund sem bil pa hitrejši kot lan x:px, glede na 5-tedenske težave s stopalom, pa preveč dela

v službi :frog:, sem zadovoljen, še bolj pa, ker sem do petka frej :onfire: :onfire:, uzalud me budiš u pola

šest, nema nikog i nemamo kud xsuperx, no ja mal pretiravaram, ob pol šestih pa vedno sladko spim x;)x

Uuu, Scorpio, Kras :palec:, morje je blizu, pršut pa teran sta za degustirat x:px, burja pa tebe že ne bo x^x,

uživaj, pa dobro pedenaj, saj veš x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...