janif 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 dobro jutro, govedo bikcu enga posebej zanimiv način tole nimam nič Tomca ... mislim, da je drugo leto med izbirnimi, tko da bomo vidli ... ponavadi so tko al tko takile, ki delujejo kul, najbolj zaj**ani aja, sej res, je Žiberna manjkal tud ... no, njega tud vem pa čudn, da ni bil za špil ... sej še ni tolk dolg, k je s Perotom skup špilal tud on (pr Križarjih, če se ne motim) ... baje je tale Krall nekej špilal enkrat že z njimi, sam to je tud čist nepreverjeno (mal se mi ne da brskat ) če bojo Nieti res špilali tud ... naj bojo kmal al pa res poleti pa v Križankah zdej pa šibam na šiht ... sej počasi se pa zbujam, no (s)mejte se Scorpio , sem mal zanemaril štalco , pestre prednovoletne zabavice , sej se nimam kaj pritoževat, dobr smo jedli Smo pa meli včeraj obiske, sploh živahna 3,5 letna bikica je bila ta glavna , sem pol pofirbcal, luno ima v levu, je kr norela, pa vame skakala , človek ne jezi se, je pa čist pridno igrala Drugač je pa čist naša bikovska, zvečer živahna, zjutraj pa ne vstat Njena 8 letna sestrca, devica po horoskopu, je pa kr preresna za svoja leta, čist odraslo se zgovarja , to sta od bratranca tamali Za Tomca glih ne vem, kakšen je, no kakšne pritožbe mi niso prišle na uho, tko da ne bi vedel Žiberna pa vseeno ne vem, zakaj ni hotel špilat, pred Sex Pistolsi je pa bil z njimi, mogoče se mu pa ne da več tolk hitro ,kr Pero ima zdej čist v izi komade Po moje maš prov glede Kralla, ne verjamem da bi se lohk od ponedeljka do sobote tko uigral z njimi, čeprav ima kilometrino ,se morjo že poznat dalj cajta, čeprav te zgodbe pa ne poznam, kje so se spoznali, pa tko naprej Pa še mal za Niete poskočit :hepko:, da ne bom sam zgornjega soseda poslušal, ko trenira na kitari, Pa tako lep dan je bil Aja, če boš slučajno v sredo zvečer kej v Lj, nas lohk prideš kej pogledat , sej bomo sami znani Zgodnja pa si Scorpio Do novega leta, pa še eno bejbo na koncert pogledat , Anjo Bukovec, mal klasike pravijo, da ne škodi, pa živahna dvojčica, pa tko ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Govedo bikcu pa še enga posebej Aja, če boš slučajno v sredo zvečer kej v Lj, nas lohk prideš kej pogledat , sej bomo sami znani kje kje kje sej glede Tomca tud jst ne vem ... slišala nč slabega, mogoč bomo pa imel priložnost preverit takile živahni otroški obiski so čist mi smo včeraj imeli krst tamalega od sestrične (sej res, sem se spomnila, da sem obljubila en čeking po njegovih planetkih ) ... je tak cukrček ... pa rakica od še ene sestrične tud čist nč čudnega, da našga bikca (sem šla čekirat, pa gre sonce v bika že 20. 4. ) komaj čakam k je skoz tolk otrok okol mene kolikor vem, ima Anja Bukovec fajn koncerte mi bomo imeli v četrtek kar na mestnem trgu koncert (Sarcasm pa še ene par), pa v petek tud (Jinx) ... tko da nekej dogajanja bo snegec pada pa krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Govedo bikcu pa še enga posebej kje kje kje sej glede Tomca tud jst ne vem ... slišala nč slabega, mogoč bomo pa imel priložnost preverit takile živahni otroški obiski so čist mi smo včeraj imeli krst tamalega od sestrične (sej res, sem se spomnila, da sem obljubila en čeking po njegovih planetkih ) ... je tak cukrček ... pa rakica od še ene sestrične tud čist nč čudnega, da našga bikca (sem šla čekirat, pa gre sonce v bika že 20. 4. ) komaj čakam k je skoz tolk otrok okol mene kolikor vem, ima Anja Bukovec fajn koncerte mi bomo imeli v četrtek kar na mestnem trgu koncert (Sarcasm pa še ene par), pa v petek tud (Jinx) ... tko da nekej dogajanja bo snegec pada pa krasen dan Uuuu, Scorpio , ti si pa v formi, mislim glede koncertov , Anjo si pa res želim že kr neki cajta v živo videt, tko da si bom izpolnil željo , lušna, pa zgovorna bejba, ni kej reč ufff, vi mate pa cel otroški vrtec , ja fajn so, prav popestrijo dan , pa vse je bolj živahno Sem že nekje videl, 20. maš rok, odvisno od ure , se morta zmenit, da ne bo prehiteval , no sej neki zemlje bo tko ali tko , venera bo huda, v ovnu , vode bo tut, sicer je odvisno od ASC in MC, ta dva lohk še precej dodata Pa še mal poskočit za bikca :hepko:, pa za tebe tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 še mal v štalco pokukat, pa jo mal polepšat , nekam mirno in tiho je zadnje dni , takoj mal muzke, mogoče jo bo pa Scorpio slišala Nemo, pa še kakšen poskok ne škodi v tej lublanski megli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Iiiiiiiiiiiiiiiii bikec, kolk fajn komad Sem že nekje videl, 20. maš rok, odvisno od ure , se morta zmenit, da ne bo prehiteval , no sej neki zemlje bo tko ali tko , venera bo huda, v ovnu , vode bo tut, sicer je odvisno od ASC in MC, ta dva lohk še precej dodata rok je 24., tko da računam, da ne bo preveč prehiteval sicer nisem nameravala prej nč gledat tehle planetkov, pa me je zadnjič kar potegnilo ... je blo treba mal pokukat, kje bo kej takrat tkole, štalca preluftana, lepe praznike, govedo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Iiiiiiiiiiiiiiiii bikec, kolk fajn komad rok je 24., tko da računam, da ne bo preveč prehiteval sicer nisem nameravala prej nč gledat tehle planetkov, pa me je zadnjič kar potegnilo ... je blo treba mal pokukat, kje bo kej takrat tkole, štalca preluftana, lepe praznike, govedo uuuuuuuu, Scorpio se je oglasila , lepe praznike tudi tebi Drugače je pa fajn, ker je mal več cajta, pa si lohk mal več glasbenih seans privoščim, evo tuki še Within temptation Za planetke bo še cajt , jst sem mal firbčen, pa mal gledam, od cajta do cajta , 24. je pa že kr ta prav bik ,pa pustimo času čas Tut v Ljubljani smo prišli do sončka, tako da sem ves poskočen :hepko: Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 uuuuuuuu, Scorpio se je oglasila , lepe praznike tudi tebi Drugače je pa fajn, ker je mal več cajta, pa si lohk mal več glasbenih seans privoščim, evo tuki še Within temptation Za planetke bo še cajt , jst sem mal firbčen, pa mal gledam, od cajta do cajta , 24. je pa že kr ta prav bik ,pa pustimo času čas Tut v Ljubljani smo prišli do sončka, tako da sem ves poskočen :hepko: bikec ... fajn muska tole jst tud mal včasih čist iz firbca pogledam ... ko bo cajt, bomo pa mal bolj konkretno vrgli kakšen uč ... oziroma ga bo kdo drug, jst nimam pojma fatiranje za letos končali obiski pridejo dons ... pol pa mogoč še mal za faks kej pogledam jutr se bo mal peklo, da bo dost sladkega zvečer pa kakšen deci dobrega vinčka bikci, krasno praznovanje pa bikovskega uživanja polno novo leto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 bikec ... fajn muska tole jst tud mal včasih čist iz firbca pogledam ... ko bo cajt, bomo pa mal bolj konkretno vrgli kakšen uč ... oziroma ga bo kdo drug, jst nimam pojma fatiranje za letos končali obiski pridejo dons ... pol pa mogoč še mal za faks kej pogledam jutr se bo mal peklo, da bo dost sladkega zvečer pa kakšen deci dobrega vinčka bikci, krasno praznovanje pa bikovskega uživanja polno novo leto ooo, hvala, Scorpio , še vedno pridna , tudi ti lepo praznuj , za drugo leto lohk pa itak sam :onfire:, še mene firbec matra Planetki se bodo pa že postavili tako kot treba , pa še ena fajn bejba, rdečelaska, pa Nizozemka Epica, dobr slema, ni kej reč , saj ostali štirje so pa tipčki, tko da boš tut ti zadovoljna Drugače pa, prijatlji obrodile so trte vince nam sladko , ki nam oživlja žile, srce razjasni in oko, ki utopi vse skrbi ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Ker tolk redko skačem kle, pa da zadnji dan v letu še enkrat poskočim, tud ne bi bilo slabo: :onfire: Drugače pa lepo, da vsaj nekdo skrbi za našo štalco, ker smo drugi preleni, brez inspiracije, ... Janif ScorpioGirl Želim vama (in vsem ostalim) eno novo , lepo , uspešno , zdravo in nepozabno leto 2008! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 ooooooo, Kuky , to si pa tako lepo si napisala, da dobiš veliko poljubčkov x:Xx (število prosto po Prešernu), pa nekaj poskokov :hepko: , brez čaranja pa tukaj tudi ne gre in vse to za leto 2008 Zihr si kaj dobrega spekla , tako da uživaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Dobro jutro, govedo Kuky se je oglasila v štalci ooo, hvala, Scorpio , še vedno pridna , tudi ti lepo praznuj , za drugo leto lohk pa itak sam :onfire:, še mene firbec matra Planetki se bodo pa že postavili tako kot treba , pa še ena fajn bejba, rdečelaska, pa Nizozemka Epica, dobr slema, ni kej reč , saj ostali štirje so pa tipčki, tko da boš tut ti zadovoljna Drugače pa, prijatlji obrodile so trte vince nam sladko , ki nam oživlja žile, srce razjasni in oko, ki utopi vse skrbi ...bikec upam, da je blo praznovanje lepo leto bo pa tko al tko oh in sploh dobr ti skrbiš za glasbeno razpoloženje v štalci fajn, k men se tud prbližno ne da iskat komadov po netu pa je fino včasih kej novega slišat no, o kakšni pridnosti bi težko govorili sicer spekla muffine pa nardila raffaellote ... oboje tolk simpl, da bolj ne bi moglo bit je blo pa dobro za faks do včeraj niti pogledala nisem, tko da bo tale vikend (dobr, da kmal pride) precej deloven en krasen dan ša upam, da mogoč lahko kdo dons še zabušava ... men je tole čist prezgodej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 To sem si pa že ogledal, dobr si jih nagnal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 bikec upam, da je blo praznovanje lepo leto bo pa tko al tko oh in sploh dobr ti skrbiš za glasbeno razpoloženje v štalci fajn, k men se tud prbližno ne da iskat komadov po netu pa je fino včasih kej novega slišat no, o kakšni pridnosti bi težko govorili sicer spekla muffine pa nardila raffaellote ... oboje tolk simpl, da bolj ne bi moglo bit je blo pa dobro za faks do včeraj niti pogledala nisem, tko da bo tale vikend (dobr, da kmal pride) precej deloven en krasen dan ša upam, da mogoč lahko kdo dons še zabušava ... men je tole čist prezgodej Da še mal štalco preluftam Scorpio , praznovanje je blo bolj v izi, nekaj penine sem polil po novem letu, je bla hitrejša kakor jst Rad muzko poslušam, sploh zdajle pozimi, ko sem več noter, sploh paše Drugače sem pa že na praznik delal, pol je blo pa še pozno zvečer mal , no nisem se pustil preveč sprovocirat , od našega tamavga , čeprav je fizično največji, ah ja, projekcije, vedno je najlažje reči, da je drug kriv, če nekdo ne more igrce špilat , no jst sem samo prevzel nadzor nad svojim računalnikom pred božičem , beri zaklenil sem ga z geslom, pol sem pa kriv za dvajset let nazaj, pa deset let naprej , hmmm mal smo ga preveč v rokavicah vzgajali, bo že preživel , mal sem bil edino razočaran, da mamo doma enga tko za cajtom pri teh zadevah , nisem bil preveč pozoren zgleda. Sicer pa bolje pozno kot nikoli, pa boljš da se še zdej zmeniva, ko sva doma, ko pol kje drugje ..., je že kakšen razlog, da gre selitev bolj počasi ... Zvem pa tut vse kar ni treba, za nekatere, bo treba ovci napisat ene par pametnih stavkov, verjetno sicer kakšnih 10 let prezgodaj, no tko mi vsaj ne bo mogla očitat, da nisem nč naredil Mal težim , sem že par dni sem prav fajn volje , sem mal pametoval na forumu, ker eno vsak moški, ki ga spozna, implicira na seks, pol se pa ne more z njim družit , aja, ni najstnica, starejša je od tebe, jst pa mal postavljam "glupa" podvprašanja Scorpio za obadva, boljš večkrat, nč ne škodi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 bikec hvala za čaranje je tolk pestro zadnje čase, da se me nekaj tud utrujenost loteva pa zihr prov pride mal čarovnije doma je pa kar fajn spedenat zadeve selitev bo pa tud ... se nč ne mudi, sej veš haha, sem lih dons rekla, da ne vem, če bo naše dete počakalo bikca ... je tako živahen, skoz nekaj divja včasih je prov fajn se hecat s kakšnimi "preveč pametnimi" ... pa se neumnega delat fajn se imejte, govedo ... bikec, uživat (preveč smeškov ... je blo treba citat zbrisat ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Še mal govedo pocmokat (se lih tko dons počutim ... neki me razganja, lohk bo pomlad ) pa štalco preluftat bikec, ne preveč delat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 ljubim svojega bika Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 hvala za čaranje je tolk pestro zadnje čase, da se me nekaj tud utrujenost loteva pa zihr prov pride mal čarovnije doma je pa kar fajn spedenat zadeve selitev bo pa tud ... se nč ne mudi, sej veš haha, sem lih dons rekla, da ne vem, če bo naše dete počakalo bikca ... je tako živahen, skoz nekaj divja včasih je prov fajn se hecat s kakšnimi "preveč pametnimi" ... pa se neumnega delat fajn se imejte, govedo ... bikec, uživat (preveč smeškov ... je blo treba citat zbrisat ) Še mal govedo pocmokat (se lih tko dons počutim ... neki me razganja, lohk bo pomlad ) pa štalco preluftat bikec, ne preveč delat Uuuu, Scorpio , bikec mal zanemaril štalco , mal preveč čveka okrog, luna je kriva No, nekaj je k temu pripomogel tudi obisk s Švedske , no pretiravali nismo, največ do 18.38 Za tebe in dete mal , jst še zmer upam na bikca , luna v biku bi ga lohk zanesla do tja Drugač pa bil v soboto na Within tempation , kaka pevka , recenzija je tokrat pri vodnarjih , sem pa prebral en dober komentar, ko sem leta 2000 slišal za njih, so se mi zdeli kot bratranci/sestrične od Nightwishov, ki sem jih imel za "boljšo" polovico familije, odkar so pa Finci zamenjali glavno pevko, se mi zdi, da so jih Nizozemci prehiteli po desni ... V glavnem v živo deluje še precej, precej bolj kot na fotkah, zelo živahna, sproščena in zgovorna , celo do pozdrava sem prišel , sem bil dost blizu odra oz. še bližje izhoda iz njega Za pomlad pa itak :hepko:, včeraj sem meglo pregnal, tko da sem zlezel na hrib ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 ljubim svojega bika Za tole pa x:Xx , lepo, da širiš ljubezen po štalci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Pozdravcek bikcem in seveda obiskovalcem ! Ze kar nekaj vode je preteklo, ko sem nazadnje pisal v to temo, pa sem se spomnil, da bi lahko malo osvezil Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 ohoooo , poglej ga, še zmer v toplih krajih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Za Scorpio še mal poskočit :hepko:, upam da je vse v najlepšem redu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Pozdravcek bikcem in seveda obiskovalcem ! Ze kar nekaj vode je preteklo, ko sem nazadnje pisal v to temo, pa sem se spomnil, da bi lahko malo osvezil A dej ga lomit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Dobro jutro, govedo sej bom čist potiho ... nič razgrajala, kar še spat Za tebe in dete mal , jst še zmer upam na bikca , luna v biku bi ga lohk zanesla do tja tud jst na to računam če ne bo mela večjega vpliva lunca od ... je v ovnu Za Scorpio še mal poskočit :hepko:, upam da je vse v najlepšem redu Iiiiiiiiiiii, bikec vse ok, nč nam ne manjka mal je pestro zadnje čase ... izpitov en kup, šiht pa to ... počasi mal rihtamo našo štalco za še enga člana vikend je bil pa tko al tko tolk lep, da je blo treba zunej bit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Dobro jutro, govedo sej bom čist potiho ... nič razgrajala, kar še spat tud jst na to računam če ne bo mela večjega vpliva lunca od ... je v ovnu Iiiiiiiiiiii, bikec vse ok, nč nam ne manjka mal je pestro zadnje čase ... izpitov en kup, šiht pa to ... počasi mal rihtamo našo štalco za še enga člana vikend je bil pa tko al tko tolk lep, da je blo treba zunej bit ohooo, Scorpio , si bla pa včeraj tko zgodnja, da sem te čist spregledal , no zvečer sem mal firbcal, pa vidim, da si bla gor Pridna , kr naj se tko nadaljuje , mal te sicer pogrešam tukile, ampak maš pametnejše delo Veš kaj pa jst mislim, dete že ve, kdaj bo pokukalo na svet, sam mi še ne , tko da bomo videli kdo močnejši vpliv, ja nč jst navijam za bikca :hepko: Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.