Skoči na vsebino

... o nadzoru internetnega prometa ?

rachek

Recommended Posts

Hehe pismu so zabiti... FBI gre pol posebi naročat program ki ga ma CIA že implementiranega....... tsk tsk tsk..... mislim da sploh ni tle kaj za si mislit nadzirajo nas zelo preprosto saj enega izmed teh dneh bo uniformiran policist potrkal na moja vrata gospodič stopite z nami..... in pol me ne bo več na lunin net k podajam bušokletne izjave.... ni tukaj kaj se temu upirat edin telepatski komunikaciji ne znajo prisluškovat... tko da dokler sem z nekaterimi ljudmi na valovni dolžini smo tam še varni.... ša lahko nekomu povem da mi je všeč ne da bi to vedela "velika ušesa"... sicer pa zasebnost je stvar preteklosti... al živiš v prepričanju da jo maš al pa te ne moti da je nimaš...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ja saj. Meni dol visi al' me nadzorujejo al' ne. Velikega Brata se ne bojim.  x;)x

:vragec:

mislim, da se tudi VELIKI BRAT tebe ne prouposebej.... x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Moral sem sicer malo počakati, a je bilo vredno:

zaskrbljujoče je dejstvo, da to nobenega ne skrbi. :O:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Moral sem sicer malo počakati, a je bilo vredno:

zaskrbljujoče je dejstvo, da to nobenega ne skrbi. :O:

Hja maš prav a še vedno me ne skrbi....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ma ajde! kaj vse si bodo še izmislili......

itak pa se da skoraj vsakega že slediti....gsm telefoni, kreditne kartice, ABC cestnina....... kamere na cesti..... :xx!: x:Dx x:Dx ...in seveda internet.......

:palec:

Ja saj. Meni dol visi al' me nadzorujejo al' ne. Velikega Brata se ne bojim.  x;)x

mislim, da se tudi VELIKI BRAT tebe ne prouposebej.... x:Dx

666 zlomkou...tralala

Če bi vsak uporabnik interneta kjerkoli po svetu, vsak dan vtipkal besedo Osama Bin Ladn, mi verjemi da bi imeli v teh organizacijah toliko dela, da se ne bi iz tega izvlekli še 30 let. Na tak način bi popušili na vseh frontah. Treba je ozaveščati surferje v medmrežjih, kako sjebati nadzor nad internetom. Nič lažjega, zelo enostavno je to.

Ja sam ka mali pao s lipe

sam pri tem nadzoru je govora o antiterorizmu

o hakerjih bl mal

jst to dvoje strogo lochim

666 zlomkou....tralala....barabce v barabijo

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

o hakerjih bl mal

Aha ti to ločiš. Jaz ne ker se ve, da nekateri zelo dobri hekerji prodajajo svoje usluge znamenitim organizacijam, multinacionalkam ipd... No ja eni pa morajo državi na tak način odslužiti kazen.

Ajajaj, kakšne neumnosti spet kvasi volkec...

Če bi vsak uporabnik interneta napisal osama bin laden... he he he... Pa mora bit res neumen, če misli, da bi s tem povzročili resne probleme kakršni koli organizaciji...

Rad te imam Lucifer. Daj še kakšno povej. Evo ti pošiljam tone x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx ...

...hm...stil je podoben ja... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

o hakerjih bl mal

Aha ti to ločiš. Jaz ne ker se ve, da nekateri zelo dobri hekerji prodajajo svoje usluge znamenitim organizacijam, multinacionalkam ipd... No ja eni pa morajo državi na tak način odslužiti kazen.

lej volk(IĆ)...che heknesh fermo OK

che pa delash proti demokratichni drzhavi, si pa chist jasn de terorist

che pa na stara leta prodash svoje znanje....pa kwa pol...hvalabogu

666 zlomkou....tralala

Rad te imam Lucifer. Daj še kakšno povej.  Evo ti pošiljam tone   x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx ...

Zdaj pa še rit nastavi...

Ni treba, saj si že ti nastavil rit. Jaz te vazelinom mažem po riti, da bo lažje šlo notr. Če si začutu 4 jajca med nogam pomeni da zadeva poteka gladko in neboleče. A ga čutiš Luci. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Če ga boš še sral, bom probu zadevo zamašit s kakšno polietilensko peno.

Rad te imam Lucifer. Daj še kakšno povej.  Evo ti pošiljam tone   x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx  x:Xx ...

Zdaj pa še rit nastavi...

Ni treba, saj si že ti nastavil rit. Jaz te vazelinom mažem po riti, da bo lažje šlo notr. Če si začutu 4 jajca med nogam pomeni da zadeva poteka gladko in neboleče. A ga čustiš Luci. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

sej sm vedu

vsi chefurji so pedri :xx!: x:Dx

666 zlomkou....tralala

Hehe kdo to prav', k' ma ritko odprto kot Mercatorjev center.  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx . Kva je Aakhut  x?x  Sva te z Mickom dobr obdelala. Ritko mislm  x?x

havala k si me spomnu...sm na shtajerce chist pozabu x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...