rachek 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 http://www.slo-tech.com/script/news/izpisk...shtml?nID=12016 ... demokracija po ameriško nezadržno prodira v Slovenijo ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hehe pismu so zabiti... FBI gre pol posebi naročat program ki ga ma CIA že implementiranega....... tsk tsk tsk..... mislim da sploh ni tle kaj za si mislit nadzirajo nas zelo preprosto saj enega izmed teh dneh bo uniformiran policist potrkal na moja vrata gospodič stopite z nami..... in pol me ne bo več na lunin net k podajam bušokletne izjave.... ni tukaj kaj se temu upirat edin telepatski komunikaciji ne znajo prisluškovat... tko da dokler sem z nekaterimi ljudmi na valovni dolžini smo tam še varni.... ša lahko nekomu povem da mi je všeč ne da bi to vedela "velika ušesa"... sicer pa zasebnost je stvar preteklosti... al živiš v prepričanju da jo maš al pa te ne moti da je nimaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Če zapišem besedo Osama Bin Ladn, bodo v NSA in v FBI takoj prbeležili na svojih iskalnikih in se usmerili na Lunin forum. No pa naj nas nadzirajo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ja in pach uporabljash PGP... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja saj. Meni dol visi al' me nadzorujejo al' ne. Velikega Brata se ne bojim. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja saj. Meni dol visi al' me nadzorujejo al' ne. Velikega Brata se ne bojim. mislim, da se tudi VELIKI BRAT tebe ne prouposebej.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Moral sem sicer malo počakati, a je bilo vredno:zaskrbljujoče je dejstvo, da to nobenega ne skrbi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Moral sem sicer malo počakati, a je bilo vredno:zaskrbljujoče je dejstvo, da to nobenega ne skrbi. Hja maš prav a še vedno me ne skrbi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ma ajde! kaj vse si bodo še izmislili...... itak pa se da skoraj vsakega že slediti....gsm telefoni, kreditne kartice, ABC cestnina....... kamere na cesti..... :xx!: ...in seveda internet....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ja saj. Meni dol visi al' me nadzorujejo al' ne. Velikega Brata se ne bojim. mislim, da se tudi VELIKI BRAT tebe ne prouposebej.... 666 zlomkou...tralala Če bi vsak uporabnik interneta kjerkoli po svetu, vsak dan vtipkal besedo Osama Bin Ladn, mi verjemi da bi imeli v teh organizacijah toliko dela, da se ne bi iz tega izvlekli še 30 let. Na tak način bi popušili na vseh frontah. Treba je ozaveščati surferje v medmrežjih, kako sjebati nadzor nad internetom. Nič lažjega, zelo enostavno je to. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 sam pri tem nadzoru je govora o antiterorizmuo hakerjih bl mal jst to dvoje strogo lochim 666 zlomkou....tralala....barabce v barabijo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 sam pri tem nadzoru je govora o antiterorizmuo hakerjih bl mal jst to dvoje strogo lochim 666 zlomkou....tralala....barabce v barabijoAha ti to ločiš. Jaz ne ker se ve, da nekateri zelo dobri hekerji prodajajo svoje usluge znamenitim organizacijam, multinacionalkam ipd... No ja eni pa morajo državi na tak način odslužiti kazen. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Ajajaj, kakšne neumnosti spet kvasi volkec... Če bi vsak uporabnik interneta napisal osama bin laden... he he he... Pa mora bit res neumen, če misli, da bi s tem povzročili resne probleme kakršni koli organizaciji...Rad te imam Lucifer. Daj še kakšno povej. Evo ti pošiljam tone ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 LUCIFER = KLJUKA????? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ...hm...stil je podoben ja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 sam pri tem nadzoru je govora o antiterorizmuo hakerjih bl mal jst to dvoje strogo lochim 666 zlomkou....tralala....barabce v barabijoAha ti to ločiš. Jaz ne ker se ve, da nekateri zelo dobri hekerji prodajajo svoje usluge znamenitim organizacijam, multinacionalkam ipd... No ja eni pa morajo državi na tak način odslužiti kazen. lej volk(IĆ)...che heknesh fermo OKche pa delash proti demokratichni drzhavi, si pa chist jasn de teroristche pa na stara leta prodash svoje znanje....pa kwa pol...hvalabogu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Imaš prav se strinjam s tabo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 . Kar spomnimo se, kako so hitro zablokirali dostop do strani udba.net... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 LUCIFER = KLJUKA????? Ufff od kdaj se to ve. Saj ni važn. Zadnje čase je tud Aakhutek precej Luciferovsko razpoložen. Po moje sta si v žlahti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Rad te imam Lucifer. Daj še kakšno povej. Evo ti pošiljam tone ...Zdaj pa še rit nastavi... Ni treba, saj si že ti nastavil rit. Jaz te vazelinom mažem po riti, da bo lažje šlo notr. Če si začutu 4 jajca med nogam pomeni da zadeva poteka gladko in neboleče. A ga čutiš Luci. Če ga boš še sral, bom probu zadevo zamašit s kakšno polietilensko peno. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Rad te imam Lucifer. Daj še kakšno povej. Evo ti pošiljam tone ...Zdaj pa še rit nastavi... Ni treba, saj si že ti nastavil rit. Jaz te vazelinom mažem po riti, da bo lažje šlo notr. Če si začutu 4 jajca med nogam pomeni da zadeva poteka gladko in neboleče. A ga čustiš Luci. sej sm veduvsi chefurji so pedri :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hehe kdo to prav', k' ma ritko odprto kot Mercatorjev center. . Kva je Aakhut Sva te z Mickom dobr obdelala. Ritko mislm Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Hehe kdo to prav', k' ma ritko odprto kot Mercatorjev center. . Kva je Aakhut Sva te z Mickom dobr obdelala. Ritko mislm havala k si me spomnu...sm na shtajerce chist pozabu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja take stvari se nikoli ne pozabijo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ja take stvari se nikoli ne pozabijo te je zhe moral navdushit 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.