tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 mam za domače branje za prebrat Kaplana Martina Čedermaca pa ne razumem totalno nič...sploh ne vem kaj sm prejšno vrstico prebrala...tko da če kdo ve obnovo al pa če je kdo prebral to knjigo pa jo je razumel plllliiiiiisss napište....tnx Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Mularija....bejzi raje brat . Ce pa s prve ne razumes, pa preberi tolikokrat da bos... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Tashyka Kar preberi Čedermaca, ubogi duhovnik se je mučil tudi za nas, da bi danes lahko slovensko govori in pisali. Tole pripovedništvo socialnega realizma je huda reč, sploh za današnje generacije. Ampak Tashyka, pomisli kakšno srečo pravzaprav imaš:-če bi namesto v Sloveniji hodila v šolo na Hrvaškem, bi namesto Bevka morala žulit Krležo.... :xx!: :xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ja sej js bi brala...pa ne tega...kaj sploh bomo mel od tega...nej nam dajo raj kkšno mladinsko knjigo za prebrt k nas zanima ne pa neki čist mem... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ja sm že gledala na šola je nora...pa ni nč...sej so ene obnove ampak lih čedermaca ni... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Zivjo Tashyka!Strinjam se s krokodilom in ruby.Da pa ne bos rekla, da sem tecka (in se posebej do tebe), samo dam link na svoj odgovor na vprasanje, ki je na nek nacin podobno tvojemu:Kaj je astrologija? - s podnaslovom: nujno rabim za referat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 hvala marsa... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ah ja sm se odločila da bom knjigo prebrala in si nardila zapiske pa sejih nadudlala na pamet...pol bomo pa vidl če bo vredu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Pridna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Tako se govori! Vsec mi je tvoja reakcija... Da se nisi zamulila, ampak prevzela vajeti - tako mdr ravna skorpijon (visji tip).Bravo.Prepricana sem, da bo dbest referat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Tako se govori! Vsec mi je tvoja reakcija... Da se nisi zamulila, ampak prevzela vajeti - tako mdr ravna skorpijon (visji tip).Bravo.Prepricana sem, da bo dbest referat. SEVEDA bo dabest referat k bo celo prebrala men se zdijo knjige k jih preberem najboljše in jih tko pol tud zagovarjam sam tale knjiga pa kera je pa ta ??????? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Mularija....bejzi raje brat . Ce pa s prve ne razumes, pa preberi tolikokrat da bos... Res je...ampak itak bo panika dan pred kontrolko...jez pa "svina" k nočem povedat... :o|o: Ops...ploh nisem prebrala do konca teh postov...ja ja Taši...knjigo v roke...tut mi smo moral...Jonatana Galeba, k pojma nisem mela, sam letal in letal... (se mi je takrat zdel...) al pa Ulica ribjih konzerv...pa tko naprej...ka češ...kar se mora ni težko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ehja mami sam kok ma ta galeb strani kok pa ta čedermac...pa ja no sej bo že bo že... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Jonatana Galeba... al pa Ulica ribjih konzerv...ful dobre knjigce Tašika, bravo, da si se sama lotila tegale Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Mateja...za naša leta ja...sam za njena ...pih...kok sem sovražla takrat take bukle...brez "vsebine"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Mateja...za naša leta ja...sam za njena ...pih...kok sem sovražla takrat take bukle...brez "vsebine"... ampak je 'zoprn' ce clovk ne najde smisla v tem kar bere jst raj nism bral, pa je blo. se zdej ne vem, kako sm se zmazu!?sem pa zato skoz pravlce bral k pa niso ble v ctivu... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ampak je 'zoprn' ce clovk ne najde smisla v tem kar bere jst raj nism bral, pa je blo. se zdej ne vem, kako sm se zmazu!? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ampak je 'zoprn' ce clovk ne najde smisla v tem kar bere jst raj nism bral, pa je blo. se zdej ne vem, kako sm se zmazu!?sem pa zato skoz pravlce bral k pa niso ble v ctivu...Tole je pa tko kot da bi jst napisala Ampak to taktiko toplo odsvetujem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 e sad... upam, da je Tašika tole že spedenala ... da lahko še kakšno rečem na tole temo... meni se namreč zdi brez veze kup tega obveznega branja, ki tamale pač ne pritegne... če morajo sredi totalne frke s kontrolkami brati še nekaj takšnega, kot je kakšna zamorjena slovenska ali katera druga literatura, jih jaz štekam, da jim je odveč... posebno, ker književnost sama ni otrokom predočena tako, da bi jo zanimala, pač pa je to nekaj, kar morajo... Daša je recimo stokala in se ji je upiralo brat Shakespeara, ko ga je morala... potem sva si ogledali film in si je šla sama v knjižnico iskat knjigo (mislim, da zna verze napamet)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 itak...povod za redno branje je najprej dobra knjiga...z dolgoveznimi ne pridobiš ljubezni do knjige... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Zavest materinščine oblikuje človeku narodni ponos in navezanost na domovino. Zato je boj zavednih ljudi za narodnostne pravice vedno povezan z bojem za materinščino. Slovenci smo se v zgodovini že nekajkrat borili zanjo. Beneški, koroški in porabski Slovenci se borijo še danes. V vsej zgodovini, odkar je bil slovenski jezik zatiran, so se našli ljudje, ki so se za materinščino ognjevito borili. Spomni se samo Prešerna, Levstika ali Cankarja. Pomemben prispevek v tem ognjevitem boju za ohranitev materinščine, ki je bila usodno povezana z narodnim obstojem, je Bevkov roman Kaplan Martin Čedermac. Katere kaplanove misli zvenijo preroško? Kdaj so se po tvojem mnenju udejanjile? Opredeli svoj odnos do materinščine in razmisli, v čem je njen pomen. Razmišljaj tudi o pomenu znanja tujih jezikov. Gotovo imaš o tem že kakšne izkušnje. BUUUUUUUULLLLLLLL SHEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!! Veš kva tamala...........pozab use to pa pejt u videoteko...............k so posnel film......dve urce pa bo use jasn...........več al mjn...........ZMAGI:palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 FLEGMA...briši zadnji odstavek predzadnjega posta...briši, briši... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 he he veš kaj sm nardila...sm od moje sošolke zapiske mela pr testu pa je gor vse pisal...tršica je resno mislna da sm prebrala knjigo do konca... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.