Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 o ti smola! saj mas pa tud se venero kje najbrz pa mars pa to....vedno se da *ventilcke* najdt. jaz sem najtezje prebolevala tipa, ko je slo za moj Ego (on pa tega men ze ne more naredit). Mi ni niti vec ze sedel pol sploh, v bistvu mi je sel na jetra ze pocas (in pol ko se je ravno omehcal "za nazaj", mi ga je blo dost in sem pol totalen cut naredila in bila pol z drugim )..ampak kao, sem ves tist cajt kar energy temu dajala, clo skor da seb dokazhem al kaj, kot nekaksen poraz sem jemala, kot bi slo za boj, vojno, in ne za ljubezen. Modelsko. Tko da, verjetno je tud sco tle bil dost fact pr men, ker Skorpijon po eni strani tezko preboleva, ravno zato, ker je tok obcutljiv nase, po drugi strani pa kar zlahka, ker ko ma dost, pa sam odrezhe.No tko jaz naredim ponavad v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 trdni, stabilni znaki tezje, hitrejsi, spremenljivejsi pa lazje.To da dlje prebolevas, kaze mdr. tud na to, da ne sprejmes tega, spremenljivi pa se lazje prilagajajo, poleg tega pa so tudi bolj povrsni.pa kje mam kaj stabilnega, da rabim cel mesec ali dva? pa saj mam vse v spremenljivih ... no ja, Lev je fiksno znamenje, tam pa trije osebni planeti. to bo to, Luna je kriva. površna sem, prilagodljiva sem ... pa ni mogoče Lev tudi tak, da se vsaj malo oklepa zadev in mu ni glih jasno, kaj je moje, kaj pa tvoje in si lasti čustva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 tudi, ja, mas prav, tud levi vcas dlje, sam po 2. strani pa se lev najbolj ukvarja s sabo in ce ne dobiva te obravnave, ki jo hoce in ki zanjo misli, da si jo zasluzhi, gre tud on dalje. Povezano je tudi seveda s custvi.ena dvojckova luna ni in ne bo nikol zmozna TAKIH custev kot pa rakova, recimo... in tako dalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 *fajn da je se mal o temi (se mi je kul zdel, k ste jo osvezil, sam pol so sam dvojcki not lapal, se prav ircal, tapravi skup spet ) Čist zares, oni največ o prebolevanju, hahahhaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Skorpijon po eni strani tezko preboleva, ravno zato, ker je tok obcutljiv nase, po drugi strani pa kar zlahka, ker ko ma dost, pa sam odrezhe.No tko jaz naredim ponavad v lajfu. Marsa tko tud jz naredim...k mi gre neki čez mejo....čeprav ja ta meja lahko zelo daleč....samo odrezem...adijo...problem mam le s tem, da si tezko odpustim....ces da sem bila prevec kruta ipd.... Glede fiksnih in spremenljiv znamenj pa vem da je tko sam sem mislila, če še kaj drugega nakazuje na to.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 pa se to, ja, Lunca... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 en me je tako razpizdil in ko sem ga že prebolela, sem vzela tisto njegovo fotko, narisala z alkoholcem svastiko na čelo in hitlerske brke, razcefrala fotko in jo fuknila v koš. ..ziher cist karmicno neoporecno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Marsa tko tud jz naredim...k mi gre neki čez mejo....čeprav ja ta meja lahko zelo daleč....samo odrezem...adijo...problem mam le s tem, da si tezko odpustim....ces da sem bila prevec kruta ipd.... Glede fiksnih in spremenljiv znamenj pa vem da je tko sam sem mislila, če še kaj drugega nakazuje na to....nisem vidla tega, Pinki (sem Lunco komentirala). Ja, no jaz nimam problemov s tem pol vec (jaz sem kruta itak ze vmes ) ja, seveda, odvisno od his tud pa aspektov (poleg venere tud... ki pac poleg drugih vplivov kazhe tud na vrednotenje vsega), tko da gledamo pac lohk kar vse hishe...ce ma nekdo vse v 1., bo hitrejs prebolel. ce ma v 2., pa pocasnejs.Itd. Pol aspekti: ziher tezje preboleva nekdo, ki ma saturn na luni kot pa tisti, ki ma na luni merkur. Pol je odvisno tud, za kaksno prebolevanje sploh gre - vcas namrec ne gre za egoisticno prebolevanje oz. v tem smislu, pac pa gre tud za 'visjo silo' recimo (recimo konkretno nekdo umre). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pol aspekti: ziher tezje preboleva nekdo, ki ma saturn na luni kot pa tisti, ki ma na luni merkur. Tole si fajn definirala saturn-počasi na luni-čustva, luna in merkur pa čustva in razum, kar pomen, da precej hitro zaključi, čist razumsko. Zato sem mnenja, da gre pri dvojčkih in devicah, katerih vladar je merkur deluje tko vse bolj na izi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ja, popredalcka, pospravi, ne loti pa se globinskega ciscenja tako pogosto (oz. ce nima recimo mocnega plutona). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 da razbijem ircanje dvojčkov - jst sem ovnica, z luno in asc. v raku Mislim da prebolevam kar ok, torej dokaj hitro prebolim, čeprav redkokaj hitro pozabim (sploh ko pride do prijateljstev) - res pa da v tistem času ko prebolevam... torej v tistih mesecih morda, prebolevam zlo intenzivno in je zame tko rekoč takrat "konc sveta". Sem opazila da ko sem bla mlajša sem velik lažje prebolevala zveze, če sem sama naredila konec sem šla naprej kot da se nikoli ni nič zgodilo, nobenega obžalovanja ne nič, fantje so mi enostavno začeli it na živce in se nisem hotela več obračat. V dveh zvezah je bla pa zgodba popolnoma drugačna, tragika uglavnem. Ne vem če je to kaj opravit s horoskopom ampak se mi zdi da ko eno zvezo pustim za sabo, rabim zelo dolgo časa, da se podam v novo. Čeprav že prebolim prejšnjo rabim celo večnost da se spet "predam" novi osebi ali da sploh spucam svoje negotovosti v tolikšni meri da dam nekomu novemu priložnost. PS: Mi je bil pa smešen en komentar, Marsa ko si napisala da ko je šlo za tvoj ego. No jst dostikrat pohodim svoj ego samo zato da bi dosegla nekaj, ala hočem sebi in drugi osebi dokazat da lahko krotim ego samo zato da bi se stvari poglihale in v tem času se mi zdi da padem ven že totalno in se samo še neki nategujem pol, kao sama sebe prepričujem da še hočem nadaljevat. Sej pravim, težko spuščam stvari, v čist vsaki situaciji vidim en ZATO, ala vsak slabo je za neki dobr, sigurno je kle ena lekcija in pol sm pozorna da slučajno ne bom kj zmutila in mi bo čez neki let pol žal da nism dala nikol šanse! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Sem opazila da ko sem bla mlajša sem velik lažje prebolevala zveze, če sem sama naredila konec sem šla naprej kot da se nikoli ni nič zgodilo, nobenega obžalovanja ne nič, fantje so mi enostavno začeli it na živce in se nisem hotela več obračat. V dveh zvezah je bla pa zgodba popolnoma drugačna, tragika uglavnem. No za ovna bi rekla, da je prebolevanje lažje, vendar narava raka je drugačna (en korak naprej, dva nazaj), zato verjetno težje podoživljaš oz. si podoživljala zadnji dve leti in pol, ko je tranzit saturna preko ASC in lune pobarval situacijo temneje, pa še slabo je bil aspektiran na sonce, zato si bila nekako v precepu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 PS: Mi je bil pa smešen en komentar, Marsa ko si napisala da ko je šlo za tvoj ego. No jst dostikrat pohodim svoj ego samo zato da bi dosegla nekaj, ala hočem sebi in drugi osebi dokazat da lahko krotim ego samo zato da bi se stvari poglihale in v tem času se mi zdi da padem ven že totalno in se samo še neki nategujem pol, kao sama sebe prepričujem da še hočem nadaljevat. Sej pravim, težko spuščam stvari, v čist vsaki situaciji vidim en ZATO, ala vsak slabo je za neki dobr, sigurno je kle ena lekcija in pol sm pozorna da slučajno ne bom kj zmutila in mi bo čez neki let pol žal da nism dala nikol šanse!bravo da si to uochila, zlo dobr si napisala! stekam cist... oven na delu, ipak (mas morda se duh tam), a z rakom: pohodit svoj ego, da dosezes - tiho vladanje in nadzorovanje, recem jaz temu. mi je vsec sicer ves tvoj post. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Moja Luna(Duša) v Biku( trmarjenje) ne dovoli,da 'stvari',prehitro prebolevam.Lepo počasi in ziher.Mislim,da je to 'tapravo' Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 a ni smešno sicer, kolk točno vemo kaj počnemo pri prebolevanju ampak to še zmeri ne znamo v našo korist obrnit, npr. jst vem da bom full depresivka, jezna nase pa na cel svet in namest da bi šla ven pa spucat to al pa v družbo, žurat karkol - raj doma cmizdrim pa premlevam. Ampak I guess, sej tut ob takem času neki o sebi spoznaš, vse občutke pa ne smemo potisnit pa se pretvarjat da jih ni ane Tiho vladanje in nadzorovanje a a morš to tko naglas povedat ja definitivno rada burno razčistim in potem začenjam gladit situacijo in probat dosežt sporazum, tko da je seveda konc koncev tut men ok! To je skor nekak tko kot da bi ti full huda burja odpihnila frizuro, prideš domov in začneš nov dan ko stopiš izpod tuša in jo imaš možnost povsem na novo spet oblikovat jao kaka prispodoba! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Tiho vladanje in nadzorovanje a a morš to tko naglas povedat ja definitivno rada burno razčistim in potem začenjam gladit situacijo in probat dosežt sporazum, tko da je seveda konc koncev tut men ok! To je skor nekak tko kot da bi ti full huda burja odpihnila frizuro, prideš domov in začneš nov dan ko stopiš izpod tuša in jo imaš možnost povsem na novo spet oblikovat jao kaka prispodoba! tle sva si pa ful podoben...jest tud zlo burno odreagiram pa razciscujem, pol ap resujem situacijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 a ni smešno sicer, kolk točno vemo kaj počnemo pri prebolevanju ampak to še zmeri ne znamo v našo korist obrnit, npr. jst vem da bom full depresivka, jezna nase pa na cel svet in namest da bi šla ven pa spucat to al pa v družbo, žurat karkol - raj doma cmizdrim pa premlevam. Ampak I guess, sej tut ob takem času neki o sebi spoznaš, vse občutke pa ne smemo potisnit pa se pretvarjat da jih ni ane Tiho vladanje in nadzorovanje a a morš to tko naglas povedat ja definitivno rada burno razčistim in potem začenjam gladit situacijo in probat dosežt sporazum, tko da je seveda konc koncev tut men ok! To je skor nekak tko kot da bi ti full huda burja odpihnila frizuro, prideš domov in začneš nov dan ko stopiš izpod tuša in jo imaš možnost povsem na novo spet oblikovat jao kaka prispodoba! Se totalno strinjam s tabo, da moraš kr sam pr seb dost počistit hkrati je treba pa tud povedat kaj te moti ipd. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Jaz sem imela enkrat enega fanta.Enega fanta...enega, ki sem lahko rekla, da je moj...samo enega takega.In je bil res lep in prisrčen in me je gledal, ko sem spala in imel celo mišice...jih je znal celo uporabljat. In bil je izredno prijeten in prestaršen, da sem ga imela neskončno rada.Potem sem šla, ker sem morala, ne ker bi želela. On pa je ostal, ker ni mogel z mano, ne ker ne bi želel.Ne vem kdo je koga pustil.Drug drugega. Potem se je izgubil v vsem svojem strahu, ki je nato postal moj strah. In ga je bolelo, mene mogoče še bolj. On je blažil svojo bolečino tako, da sem bila še bolj žalostna in sama. In takrat sem vedela, da me je zapustil. Jokala sem leto, dve, tri, štiri, pet...včasih jokam še sedaj.Jokam, ker nisem nikoli prebolela, da ni prebolel naju in sedaj boli oba. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Mana sej bi rada razumela ampak nisem glih se mi je zdelo kot da berem eno žalostno pesmico za katero ne vem ali je samo domišlija ali je tudi kaj res.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Mana no ampak zdej imaš M-ja ane, življenje se spet vrti, ne glej nazaj Joj ja glede burnih tehle... ja burno je no ne vem jst k sm v stanju da razčistim situacijo bom odprla vse karte pa povedala v faco, če se da kej rešit se da če ne pač kaj vem... adijo. Burno reagiram zato ker ne maram apatičnosti, sploh pa ne pri zvezi, al maš jajca pa se postaviš pa spičkiš pa prideš do dna problemu al pa bolš da nisi skupi če morm vse v vato zavijat pa nikol na jasn prit. Res pa da je kul potem tut zgladit to, verjamem v nove začetke, 100 novih začetkov če se iz vsakega neki naučiš, sam res da se naučiš in delaš na tem ne pa isto lajnat jovo na novo skos ... ja v tem trenutku res nism kompetentna kej dost pameti solit na tem področju tko da bom kr zaključila tuki Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 a to, da sem se žrtvovala zanj, mu igrala mamiko, se metala za njim, mu filala ego, pozabila svojo identiteto zanj, to je tudi karmično neoporočeno, a a? saj se mi bo povrnilo, bo se. dobro in slabo. tukaj pa ne morem bit tiho . a se ti zdi, da ti je kdo kaj dolžan, glede na to, kako si se žrtvovala, koliko si vložila v zvezo? a veš, kaj jaz mislim, da ti nihče ne more dati tistega, česar nočeš, in vzeti nečesa v tebi, česar nočeš dati. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ja, popredalcka, pospravi, ne loti pa se globinskega ciscenja tako pogosto (oz. ce nima recimo mocnega plutona). ... to imam sama v zadnjem letu ... konflikt čustva-razum ... kdo bo koga ...Razum želi obvladat čustva, čustva so pa tolk močna, da nadvadajo razum.. Ne bi rada imela pa kakih potlačenih čustev za popotnico, ki bi mi še kasneje butala ven Tranzit Saturn kvadrat Venera bo očitno pomagal naredit čistko, ... ... če ne gre zlepa, gre zgrda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ne vem če je to kaj opravit s horoskopom ampak se mi zdi da ko eno zvezo pustim za sabo, rabim zelo dolgo časa, da se podam v novo. Čeprav že prebolim prejšnjo rabim celo večnost da se spet "predam" novi osebi ali da sploh spucam svoje negotovosti v tolikšni meri da dam nekomu novemu priložnost. ... No jst dostikrat pohodim svoj ego samo zato da bi dosegla nekaj, ala hočem sebi in drugi osebi dokazat da lahko krotim ego samo zato da bi se stvari poglihale in v tem času se mi zdi da padem ven že totalno in se samo še neki nategujem pol, kao sama sebe prepričujem da še hočem nadaljevat. Sej pravim, težko spuščam stvari, v čist vsaki situaciji vidim en ZATO, ala vsak slabo je za neki dobr, sigurno je kle ena lekcija in pol sm pozorna da slučajno ne bom kj zmutila in mi bo čez neki let pol žal da nism dala nikol šanse! to drži tudi zame,... tudi zaradi tega konflikta med razumom-čustva. Ko razum že zdavnaj pogrunta, so čustva še vedno neki v luftu. In pa pravijo, da je treba v ljubezni tud mal tiste težke čase potrpet... če maš nekoga res rad boš zdržal... Ne želim si kasneje karkoli očitat, da sem se prehitro vdala. Samo kje je tista meja, do katere se splača potrpet... Sama sem jo v zadnjem letu očitno prekoračila, šla že v svoj minus, ... cilj je, da narediš dobro odnosu, da dokažeš, da lahko prebrodiš tudi težke čase,... a na koncu sam pokasiraš. Čustva so intenzivna, zato verjamem v nek odnos, ... in zgleda kot da hočem dokazat, da imam prav, da je to to,... razum mi zadaj pravi svoje... A jaz trmarim do konca... V ovnu imam pa samo tč duha... a ni smešno sicer, kolk točno vemo kaj počnemo pri prebolevanju ampak to še zmeri ne znamo v našo korist obrnit, npr. jst vem da bom full depresivka, jezna nase pa na cel svet in namest da bi šla ven pa spucat to al pa v družbo, žurat karkol - raj doma cmizdrim pa premlevam. Ampak I guess, sej tut ob takem času neki o sebi spoznaš, vse občutke pa ne smemo potisnit pa se pretvarjat da jih ni ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Tranzit Saturn kvadrat Venera bo očitno pomagal naredit čistko, ... ... če ne gre zlepa, gre zgrda... Zgleda, da si precej ozavestla že ta kvadrat, zato ti ne bo naredu hudga. Po moje, kar nima dobre sestave, gre pod tem kvadratom res narazen, vendar zato, da nardi prostor za kaj bolj kvalitetnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Čist zares, oni največ o prebolevanju, hahahhaa. pa se to, ja, Lunca... smotke ja, poznam enga raka k še po...kolk je zdej...hm....6 let ni prebolel čist pa zgleda nkol ne bozame je to nepredstavljivo sploh ne štekam, ne morm si predstavljat tega je pa navečkrat to res igra ega, ljubezen ma s tem bore malo in sm študirala pol, da u bistvo čudno pol, z mojmu blaznimu egu, pa tud pluton ni kr tk a ne, pa da grejo te stvari gladko skoz...da sm u bistvu tok racionalc da mi je kul.......sej pravim, edin mal one žalosti v stilu, blo lušno, škoda k se je tok speljalo......in res nkol tek egozadev ne furam kle, pa tud zamer ne gojim, se spominjam lepih stvari predvsem in mi je kul.....z vsemi bivšimi sm kul Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.