Skoči na vsebino

Prebolevanje

slavi

Recommended Posts

:palec: ksenia....strinjam x:)x po moje tud ego najbolj kle dela sranje.....in z ljubeznijo nima veze kej dost :o|o: zato pa tud mene zanima kaj je tisto.....v horoskopu recimo....

sm se spomnla zdejle....on moj bivši, moja prva ljubav x;)x x:Dx sm bla dolg skp, enkrat vmes sma šla pa narazan....sem ga js pustila, ker sem opažala da je uč nekam drugam vrgu...da ga je ena namedla.....pa čprov se mi je srce trgalo skor in rada sm ga mela, res....sem vseen tko nardila....ker nism prenesla dejstva da mogoč na njo misli in si z njo želi bit kadar je pač z mano......sm mu dala proste roke...in sta pol res bla z ono skp ( 14 dni xrolleyesx x:Dx ) pa je blo kt nož v srce, sam sm vedla da sm prov nardila x;)x no pol sma čez en cajt bla spet skp x:Dx

pa 16 let stara takrat in se mi blazno zdi da sm tko reagirala in speljala x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• 3 years later...
lev nekoliko pocasneje, se ne pusti tako hitro odgnat, je vztrajnejsi, pa tako tud malo dlje *prebavlja*.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, pa tudi stalni so bolj stalni. x:)x

(no ce se ze tudi seli v devico, zna bit, da se mal dlje, ce je tudi sicer devica kolikor toliko vplivna)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bik, devica, rak....

(ni vse v soncu x:)x)

Pa tudi odvisno od situacije, okoliscin, samega obdobja, sredi katerega si, plus, kaj imas (in kolk globok) z dolocenim odnosom pri sebi za podelat - TUDI zato vcas prebavljamo dlje.

npr. jaz zelo hitro prebavljam, si vzamem, kar mi je ok, ostalo izlocim, zelo hitro znam odrezat motece, pa tako praviloma dobro *prebolevam*, se je pa tud meni ze kdaj zgodilo, da sem celo v leta to glodala. x:o)x

Picasso

saj vem, da si to, zato pa pravim da ni vse v soncu.

asc rak je pa sploh med najbolj potencialnimi kandidati za pocasno prebolevanje. :|

(*sem mislila, da imas se tudi nekaj v devici)

Picasso

Klin se s klinom zbija -)

[prej pa, kolker to gre, praznit/ spraznit glavo, Srce od emocij, ...]. ...

Normalno prebolevanje po daljši zvezi lahko traja 7, 8 let.

Zavisi od njene čustvene globine & povezanosti. ... -)

hehe, bik v levu x:Dx

x:px

ja no, saj ne pomeni nujno, da nisi prebolel Njega; pomeni da se nisi predelal tega vzorca oz. da je se TO ostalo (in ne nujno On), kar te se vedno iritira oz. sprozi nek odziv pri tebi.

Jaz sem tud to zadnjic za ex laverja postekala: ko je nekaj klicaril itd., prec mi je stopil na zivec. x:o)x x:Dx (podobno kot ko sva bila skupaj) Pa sem prav pomislila, da neverjetno!, da me lohk se vedno mal ob zivce spravi.

No 7 let pa se nisem prebolevala. xDDx

sem pa nekoga par let, ker sem bila packasta do njega, pa mi je potem postalo zal, prepozno, pa sem se potem par let po trepalnicah metala. x:Dx

No samo potem ko sem si ga nekako spet *pridobila* nazaj, pa mi ni vec disal. x:o)x

sem postekala, da pac... da sva si povedala svoje in da ocitno me je samo prizadelo in uzalilo moj ego, ker sem vedela, kok shizi, pa je bil vseeno preponosen, da se mi ne bi se 2 leti *masceval* z zadrzanostjo....

No in ugotovila sem tudi da to ni to oz. da mi ta(k) odnos pravzaprav sploh ne pase (in da sicer tudi NE bi bila taka bitch do njega, ce bi mi RES kaj oz. clo tolk pomenil [kot sem mislila]).

Picasso

jp, stara juha je brezvezna za staro koko, je pa stara koka dobra za dobro juho. :D ;)

Picasso

Guest razlika

To prebolevanje je za pojest se pri živem telesu. Nobene želje po človeku vse lepo in prav. Potem pa .... iz čiste nule BAM. Kaj? Ovaj, u? Spet vse znova. In to v glavi. Neke primerjave. Kje sem jaz, kje je on... take, otročje stvari. Ta svet je krivičen! Do konca! Mirno vržem v smeti sto let stare spominke, zažgem v peči vse zapiske in fotografije, nič ne obžalujem, ne zares... potem pa to. Se navežeš na nekoga. Par let skupnega življenja in adijo moja samostojnost. Sumljivo. Sicer nisem nek silen navdušenec nad psihoanalizo, sam, včasih se mi res zdi, da je marsikaj odsev teh simbiotičnih prvih par let življenja. Kje sem, kdo sem? Če tebe ni, tudi mene ni...ampak tebe tako ali tako ne more bit, če sem jaz... za znoret. Jaz prebolevam že več let. V prvi vrsti samo sebe. Pa če mi bo dano, lahko to traja še par let... kar nekaj let. O, jebemti. xegox xpresentx

To da biki počasi prebolevajo... možno, ena bikica, ki je že od 14ega leta konstantno v dolgih relacijah, brez pauz, mi je rekla, da ona preboli že v času zveze. xideax

No, men ni treba gledat planetov, da vem da potrebujem ogromno časa... x;)x

:palec: :palec: :palec:

Imam občutek, da dosti ljudi sili v neke zveze samo zato, da niso sami.

Itaq da taka zveza ne more imet prihodnosti.

In pol je prebolevanje za ego seweda isto nujno, kot je blo nujno silit u zvezo.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

obcutek te (po m ojem skromnem mnenju) ne vara.

Picasso

... Nobene želje po človeku vse lepo in prav. Potem pa .... iz čiste nule BAM. Kaj?

Ovaj, u? Spet vse znova. ...

V podzavesti ex feelingi, ... ostanejo vse življenje lahko. ...

Ko pride "sprožilec", znajo explodirat. ... -)

Gre za t.i. "socialno ljubezen"

[da ni samosti, tu so neredko n-interesi v ozadju, ...]. Danes je večina zvez

socialnih. Vsaka 3 poroka se razveže, veliko se jih "muči" v

partnerstvih, sami pa ne znajo bit.

Zvez "Srce k Srcu" je manj. Tiste, ki pa so pa partnerje zadovoljujejo v večji meri

kot socialne. ... "Fuckbuddy System" pa počasi prihaja tudi k nam

[Druženje & "Fucking" po potrebi, vsak živi zase oz. skupnem gospodinjstvu,

kjer si niso v napoto, se ukvarja s hobby - ji, skrbi za osebni & karierni razvoj, ...].

A VAS MALO SPROVOCIRAM. :vragec:

A vi res verjamete, da astrološko znamenje vpliva na čas prebolevanja. x?x Še bebice ne verjamejo tem bajkam. x:Dx Znakec da samo štartno pozicijo karakterja v življenju. Potem je pa od človečka odvisno kaj ga bo sral. Ali se bo ojačal v notranjosti in okolica ne bo imela vpliva na njega....Ali pa bo klonil pred vplivi okolice..... :frog: xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

In pol je prebolevanje za ego seweda isto nujno, kot je blo nujno silit u zvezo.

Dosta ljudi forsira veze da ne budu sami x?x

Ne poznajem nikoga tko je forsirao vezu jer se boji samoće, nego one koji su pokušali spasiti nešto do čega im je stalo

Ne poznajem nikoga tko bi život radije proveo s nekim krivim nego u samoći.

Ali, poznajem ljude koji su se toliko zatvorili u sebe i svoj svijet, i da toliko forsiraju svoj život u samoći da se boje otvoriti životu s nekim u dvoje.

Znakec da samo štartno pozicijo karakterja v življenju. Potem je pa od človečka odvisno kaj ga bo sral. Ali se bo ojačal v notranjosti in okolica ne bo imela vpliva na njega...

Tako jaz dojemam celo astrologijo... pač določen vpliv, še vedno pa verjamem v kovanje lastne sreče in osebnosti.

Kakorkoli že, 7 let se mi zdi zelo dolgo obdobje. No, sicer sem jaz še relativno mlada in nisem bila z nobenim več kot 5 let, ampak vseeno se mi zdi predolga.

Drugače pa prebolevanje... jah, odvisno tudi od osebe, ki jo prebolevam. Itak je najprej žalost, potem jeza, potem pa... karkoli že pride. Jaz se najraje umaknem (nisem prijateljica vsaj nekaj časa, ker to upočasnuje moj proces prebolevanja), potem pa počasi korak za korakom, če mi je do stikov oz. prijateljevanja.

Ful mi je pomembno, da imam v glavi spucan preden grem naprej... itak vsak v novo zvezo prinese "prtljago"... čim manj, tem bolje...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Klin se s klinom zbija -)

[prej pa, kolker to gre, praznit/ spraznit glavo, Srce od emocij, ...]. ...

Normalno prebolevanje po daljši zvezi lahko traja 7, 8 let.

Zavisi od njene čustvene globine & povezanosti. ... -)

Preboljenje neke osobe traje maksimalno četiri godine, i to ako je posrijedi baš duboka povezanost. Tu se možda još može govoriti o granici kad ljubav (ili kako god se to već zvalo) prelazi u naviku.A nakon toga vjerojatno slijedi dugogodišnja emocionalna praznina.

Mater nekateri dolgo rabijo da preboljijo vezo. Tist ko prebira kakšne duhovne bukvice ne rabi več kot pol leta. Odstraniš vezi z bivšim partnerjem, zmečeš stran vse stvari od njega....in stvar končana. Aja, pa dokler ne razčistiš stvari do kraja, bolje da se ne zapletaš z novim osebkom. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...