borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Danes sem tukaj poleg na lunci, sicer pa imam zelo rad večerne sprehode in kolesarjenje, pa še mnogo tega bi se našlo, ko se pa večer prevesi v noč pa še kaj bolj romantičnega. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Malo čveka, malo čajčka, pa verjetno še kakšna masaža... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 čakam na nekoga Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 jest pa na sms od nekoga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 jaz pa pijem belo vino,premišlim nad dogajanjem v celem tednu in degustiram tišino okrog mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Odkrito...skočiti pod tuš...in se vsa mrzla stisniti k možu...ki že greje posteljo.... hmmm to rada počnem..... Potem pa...kar bo...bo (mislim na sanje ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 sanjalica...kaj pa akcija pred... vedno ZA popestritev večera... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Sedaj prijetno klepetala na msn-ju. Misli svigajo sto na uro. Veliko novega izvedela, veliko svojega zaupala. Noc ma svojo moc pravijo Vmes poskusala priti na Lunin chat.. da bi vprasala Conteso in El Ninota.. nekaj o ... In tako je prijetno minil vecer.. Lahko noc vsem Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Odkrito...skočiti pod tuš...in se vsa mrzla stisniti k možu...ki že greje posteljo.... hmmm to rada počnem..... Potem pa...kar bo...bo (mislim na sanje )spet skoraj isto......razen da sem danes jaz "dežurna" za ogreti posteljo... ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Termofor bi pr vama loh prov pršu...da bi se saj enkrat loh skup tuširala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 "dežurna" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Skup tuširala???? hmmm..... dobra ideja Majica ... lastne izkušnje ali priročnik Jp...BorisM...dežurna... (a si pri vas zmeraj ti zadolžen da ogreješ ženi postejo ... pri nas...ta "naloga" doleti mene 1x na teden in to je pač... nocoj :o|o: ) ***če pravilno sklepam BorisM...si bil sedaj ti 2 tedna zadolžen pri vas za ogrevanje postelje (te v večernih urah ni bilo na net) in si se "zgovoril" na virus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 Pozdravljena, teden ima ja sedem dni....za pogretje, to je verjetno mišljeno, da greš ti pred njim v posteljo, pa če je tako, menda ne zaspiš potem, to ne bi bilo fer....nežne sanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Skup tuširala???? hmmm..... dobra ideja Majica ... lastne izkušnje ali priročnik To...ta prvo... pol pa skupno gretje...mmmmmm Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 Sory, rumeni tekst sem pa spregledal, tisti virus, hja saj res skurami sem hodil spat, uh, so bili dolgi večeri, pa tudi noči... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Majica..."lansirala" sem tvoj predlog...in odgovor je bil: "ti jo kar pejd ogret...dans bi kar skupno tuširanje..." (bemti, ta močvirnik ni od danes ). BorisM...menda ja ne dvomiš :xx!: ???? (da bi zaspala! :xx!: .... v skoraj 20 letih zakona sem se ja naučila kako pričakati moža............. ) so bili dolgi večeri, pa tudi noči... hmmmmmmmmmmmmm pri meni ni nikoli doooolga noč....se moraš večer utruditi in potem je noč vedno kratka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 Povsem ti ne verjamem , če si lagala je tebi le najtežje.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 sanjalica...frizer mu dej not...vrečo ledu na njegovo stran... bo koj za tuširanje in gretje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Povsem ti ne verjamem , če si lagala je tebi le najtežje.... Kaj mi ne verjameš....BorisM ????? :xx!: Majica...saj to počneva; vedno gre eden prvi v posteljo...da se potem drugi stisne k toplemu teleščku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 ...čakaj ti Sanjalica, zmeraj ko komentiram tvojo objavo, mi potem čez par minut popraviš svojo, halo, pa saj nisem nič pil, menda sem že tolk zaspan...nežne sanje obema....SANJALICI & MAJICI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Pa ja...vem....sem mislna v dvoje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ... vedno gre eden prvi v posteljo...da se potem drugi stisne k toplemu teleščku... Joj, me kar zazebe, ko se spomnim... ko sem jaz šla prva v posteljo in se glih fajn pogrela, potem pa prišel on ves mrzel zraven... brrrr... No, zdaj vsaj nimam več teh problemov. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ja, jst jih tut nimam, tut ce pride mrzla... kr mene itak skor nkol ne zebe Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 mam rad večere, v vsaki letni sezoni Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Danes zvečer, kaj bom počela? Še ne vem čisto točno, se bom pustila presenetiti, ampak imam nek feeling, da bo poseben večer . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.