aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Danes zvečer, kaj bom počela? Še ne vem čisto točno, se bom pustila presenetiti, ampak imam nek feeling, da bo poseben večer . a sva midva kej zmenjena... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Hi hi hi, če me moj svinjski spomin ne vara, potem nisva. čeprav sem pa 10000% da še najbolj zdolgočasenemu bitju v tvoji družbi nikakor nikoli ne more biti dolgčas . Imava pa očitno podoben plan, si boš navdih poiskal pri Severini ? Majčkeno nagajiva Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Hi hi hi, če me moj svinjski spomin ne vara, potem nisva. čeprav sem pa 10000% da še najbolj zdolgočasenemu bitju v tvoji družbi nikakor nikoli ne more biti dolgčas . Imava pa očitno podoben plan, si boš navdih poiskal pri Severini ? Majčkeno nagajiva Pujsa hehemam jst svojo shefico iz shihta za to 666 zlomkou ne rab severine za navdih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Idejo sem mislila, kaj bi se lahko počelo.... Majčkeno zaljubljeno zmeden Zlomkič Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Jaz se bom pa ucila, gledala Crime scene inevstigation in sla spat razburljivo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 ...fuzbal Nemčija-Nizozemska Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Kavica s smetano ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Grem na večerni sprehod , mejte se.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 sem ti kr fouš...sam z baterijo pa zdej ne grem ven Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ....zakaj pa ne? Jst pa za danes nimam posebnih planov, mal bom brskala še po netu pol pa spat Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Malo počivam in si nabiram moči za nočno življenje"služba,da ne bo pomote"... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 sem ti kr fouš...sam z baterijo pa zdej ne grem ven Sem že nazaj, saj nisem potreboval baterije Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ti ne...jaz bi jo...pri nas je že trda tema Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 sem ti kr fouš...sam z baterijo pa zdej ne grem ven Sem že nazaj, saj nisem potreboval baterije Boris ne rabi baterije,ima tko močno avro.. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 A nisi ti bolja zahodno od mene, kar pomeni pri tebi daljši dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 To menda drugi bolj vidijo Maestro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 iz tvojih ust v božja ušesa...bi blo nobel, da bi bil še dan...podpišem takoj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 To menda drugi bolj vidijo Maestro To je to,zato sm pa tud napisu... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Sem bila na sprehodu s timom. Ful fajn. Privoscila sem si kostanj ( bomba )...spremljam Trenja. Sama doma .Skos premisljujem o eni in isti osebi, kar me spravlja ob pamet... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 michelle...saj ne bo tako grozno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 To menda drugi bolj vidijo Maestro Ti pa občutiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Skos premisljujem o eni in isti osebi, kar me spravlja ob pamet... Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos......... A si bla z Mickenim na pijači, a? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 To menda drugi bolj vidijo Maestro Ti pa občutiš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Skos premisljujem o eni in isti osebi, kar me spravlja ob pamet... Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos......... A si bla z Mickenim na pijači, a? Z Mickom? Nisem se nikoli bila. Mogoce ga pa kdaj spoznam, kaj pa ves. Amis, ne bo. Pubertetniske tezave Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.