Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 michelle...saj bo minilo...saj veš, vsega lepega je enkrat konec...tudi pubertete ...pišuka, ne bi zamenjala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pr men se je mal pozno zacela...al pa spet vrnila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pr men bo pa do smrt zravn maširala, a ni fajn... odklop Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Jest sm skos v puberteti, sodeč po **aknah** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 hah ,Cosma, si me na neki zdele spovlna, ti povemženske majo vedno dve akni u layfi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 načrti za večer so: POSTELJA. ampak mislim da bo še kej druzga pred posteljo... bo treba še okol skakat in se mal družit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Meni se zdi, da bo najboljše, da bom odšel v horizontalo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 z ozirom na četrtek...sex v mestu na POP-u Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 ...ti si pa pokvarjena, veš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 to je pa tko če Sonce razsvetluje pa pokaže tisto kar bi blo bolš,da se ne vidi Evo...taprava ura Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 ...ura za spat, ojoj...mamamia Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ...ura za spat, ojoj...mamamia pa jutri bod previden...saj veš...kakšen kamenček pa bicikl Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Potem je boljše, da vzamem dopust :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Čez pol ure bom spat mrknu,sm že od 5:30 na nogah-je kr dolga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 en pobož zate in lahko noč Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 en pobož zate in lahko noč Hvala,čveka sam je tole kroženje v Munchnu čist zabavn,čeprov sm crknen kt ps! Pa vsi ti pod roke gledajo, da vidjo kako kej nardiš-se počutm kt v secirnic! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 brez veze se počutit krivo, mačona. če mu ne paše, mu pač ne paše. saj zaradi tega ne moreš živet po njegovih ali od kogarkolidrugega prepričanjih. to je najbolj trapasta stvar, ki jo lahko nardimo. pol se pa na smrtni postli sprašujemo zakaj nismo tega in onega naredili in smo ubijali sebe. eh ne vem no...zmer bolj poslušam sebe, pa okolici marsikdaj sploh ni všeč...sam če sebe ne živim, pol nima vica da sem tukaj...bi lahko kr gor ostala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Pri meni se je zgodaj začela, zgodaj končala, zdaj se je vrnila, a mojemu fantu to ne paše, zato sem žalostna in se počutim krivo. Punca, privošči si! Hehe, mojemu tudi ni bilo vsec. Ne bit zalostna...je normalno obdobje, bo ze prezvel Danes zvecer...bla na vanilijevem zelenem cajcku in prijetnem pogovoru. Gledala sex and the city. Brala mladino. And here I am Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jst pa v službidones zvečer, k je še večer POL DONES zvečer pa doma Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 jz bi dones zvečer gledala kašen fajn film... upam, da se mi bo kej zanimivga zloadal... da bom gledala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 dons pa en tak fajni večer.... v dvoje.... uuu pa še kšn union bi prov pršu... u jaaaaa xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Film... pa mal učenja pa spat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 romanticna vecerja ob svecah pa se vse kar pride zravn,a ne Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Zdele grem ajat... sam da me moja ljubezen pokliče, da je varno prispel domov... (zadnjič se mu je en kreten nasproti peljal po avtocesti v napačno smer!!! ) x!x Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.