Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jaz rabim veliko spanja. Ponavadi grem spat ob kakih 22h, vstanem pa ob 11h. Samo to velja samo med počitnicami Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jutr bo treba ob 4:45 ..pa najprej sebe uštimat, pa kej pojest, pa pol otroke za v vrtec napravt Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Dobro jutro ! Dober začetek novega, malo krajšega delovnega tedna želim vsem!! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 dobro jutro... mam občutek, da bi morala mal dopust podaljšat...joj kolk mam zoprn občutek.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 ni sicer še nisem šla niti spat...........pa že pišem v to temo.......tako kot enkrat tudi kokica........no jaz pa se zdaj ko sem fajn doma lepo vstajam okrog devete ure.......ko pa je šola pa seveda prej......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Dobro jutro lunatke in lunatki Lahko jutro in tiho dopoldne Onix Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 he he...ta je dobra ...lahko jutro in tiho dopoldne. tebi tud, da se boš naspal sicer pa lepo jutro vsem in še boljši dan .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 ja jaz danes spala do..........hm..........pol desetih......tu nekje.samo sem šla tudi bolj pozni spat tak da................. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 dobro jutro vsem! Danes sem pa jaz zgodnja tička, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro vsem! Danes sem pa jaz zgodnja tička, a dej nehiii, a kr tička si?? evo dones zgodi ustal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ja jaz sm se danes zlo pozno iz postelje spravila...9.30....sm se včeri zvečer preveč najedla in evo...vsa zmečkana...nam več tkole Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 vam, dragi bralci in gledalci lnf-ja voščim dobro jutro, prijetno dišečo kavico in lep začetek dneva. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Tud teb dobro jutro Cashy Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 vsem zgodnjim tičkom en dobr jutr, vsem zaspancem pa še lahko noč Danes si boste moral kar sami ustvarit dobro razpoloženje, vam vreme ne bo nič pomagal, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 deževno jutro :xx!:I hate rain............ makes me wanna go to bed! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 vseh eno dobro jutro želim, da se čim bolj izognete današnjemu vremenu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Evo pa spet. :xx!: Dež, dež, dež ... Kje so študenstka leta, ko sem se samo obrnila v postli in spala naprej, če je deževalo. Letos bi pa dosti faksa prešpricala, hehe. V glavnem - dobro jutro. Tudi tebi in vsem ostalim dobro jutro! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Mene pa dež totalno nč ne mot. Kokica, ti men lahko noč, jaz tebi dobro jutro. DOBRO JUTROOOOOOOOOOO. Pa en prekrasen dan. Naredite si ga sami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Spet eno dobro jutro, danes boste lahko bolje razpoloženi, vam bo malo sonca pomagalo k temu Mi je pa vsako jutro težje vstajat takoooo zgodaj (5.15 ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Jst tud tok težko vstanem...pa čeprov 2 uri kasnej. Najprej mi ura zvoni ob 6.50, pol 7.20, vstanem pa ob 7.40. Ob 8h morm bit pa v službi. Jao. Kr vsak dan bi odjebala vse in spala, k pride pa vikend, sm pa k sova. Grrr. Nč, treba bo it privat, da bom lohk vstala, kdr mi bo pasal. Jutro vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Goood mooorning, lnf!boh, kolk me tale jutranja ura nervira vam prav zavidam, ko vas še precej sladko spi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Goood morning!!Nič ne zavidaj, jaz sem budna od 5h. Je treba delat, la, la, la!! Lep dan vam želim!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Še zadnjič, dobro jutro vsem z moje strani ob tako zgodnji uri naslednji teden mi ne bo treba tko zgodaj vstajat. Upam, da vam tud ni treba, in da tole berete vsaj kaki 2 uri po objavi. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 JUTRO VSEM!!!! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 spet dobro jutro ob tako zgodnji uri....Ampak res dobro, ko je zadnje dni tako lepo vreme Upam, da se boste razumeli z ljudmi okoli sebe, želim vam tudi velik ljubezni in spoštovanja. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.