Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jaz se moram prav v red spravit, načrtno, da bom zmogel vstajati zgodaj,vsaj ob 8h.. To zmorem narediti le kadar sem na počitnicah˝,ker le tako izkoristim nek željeni prelom Novega, vidnega v men Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 A potem si dolgo pokonci? No meni pa zvečer zmanjka , jaz bi bla najraj kar noč in dan . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Zjutraj imam namen doooooolgo spat . Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 ja saj, kaj ti pa drugega ostane, če tako dolgo vampiriš pokonci ......jaz pa tudi ...pol pa na sočo, pa uživat iztekajoče poletje...pa mal spančkat na prodnati plaži... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 ...pol pa na sočo, pa uživat iztekajoče poletje...pa mal spančkat na prodnati plaži... Super ideja Amis, naužij se v tej praznični nedelji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 danes bila PRAZNA bajta, DIŠEČA jutranja kavica na vrtu in mmmmmmmmmmmmcahareta Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Nedelja.Torej spala do pol 9. Imam sicer mal slabo vest, ampak oki. Naredila sem si kaloricen zajtrk, mal joge, peljala sem psa, pogledala kaj teletekst-kaj se dogaja po svetu in zdaj sem tukaj.Vzburljivo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Če bom uresničil več kot 1/2 načrtovanega bom že kar zadovoljen, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Hm...dost pesimizma...sam še optimizem...tko bo!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dan se je mega zgodaj začel, torej ga lahko maksimalno zlorabim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 uuu danes bo super. v službi mam sicer eno bolj dolgočasno delo... kaj čmo tud to more bit narjen. Drugače pa mami pride pa se morm mal stiskat h njej. Pa obiske bomo mel... in tudi sama bom šla na obiske. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 EEE, dans vidim, da bo dober dan...sonce je...nihče ne teži...ja, ja...danes bo šlo vse na MAXIMUM! JanjaK - kako je bilo včeraj? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Predvsem preživet........do doma. smrk, apciiihaaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mick, sej je vikend pred nami (teboj) in se boš lahko mal cartal Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Sam sebe? :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 No, valda obstaja kera teta k te bo cartala... če ne pa.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mah kolk vem me dans nima nbena v planu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zbudla se z bolečim grlom....in zdej kr vem kaj sledi... :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pobož .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 tebi tud enga... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 nima nbena v planu ...kako že to gre..never say never.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 od tvojih prstkov v božja ušesa..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zbudla se z bolečim grlom....in zdej kr vem kaj sledi... :o|o: Pobož zate Jest pa morm zdžat do treh ; pol pa dalje do...........sobote zjutri Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 od tvojih prstkov v božja ušesaNe božja, ampak !!! A nismo tega že dorekl ! Pobožke vsem k ste reučki, cmokca za vse k ga rab'te, objemčka vsem k vam paše ! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.