Skoči na vsebino

Dobro jutro!

borism

Recommended Posts

Jaz sem bila pa danes brutalno zbujena, pa delat. Miiislim, kako si upajo, pa tako lepe sanje sem imela. :vragec:

Sedaj delam s polno paro, potem malo na teren, popoldan grem pa do odvetnika, pa v borbo! Pa učiti se bo treba.

Upam pa da bo ostalo še kaj časa za glasbo, gozd, internet pa za moje crkljanje! xrolleyesx

Če ne bom šla pa spet pozno spat.:P

Deli na socialnih omrežjih

upam, da je mala obvladala SND xsrcx

Em, danes se bova učili...sej post sm napisala zjutri.... x:)x

Za jutri držte pesti, jutri bo akcija :xx!:

Hvala za lepe misli Selene!

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

ups, prehitevam.... sori :sori:

držim pesti, da bo šlo hitro, midve pa matematiko zdejle... dobro da je že samostojna, da samo tam pa tam rabi mamico x;)x upam, da ne bo potem ugotovila, da bi me bolj rabila

ups, prehitevam.... sori :sori:

držim pesti, da bo šlo hitro, midve pa matematiko zdejle... dobro da je že samostojna, da samo tam pa tam rabi mamico x;)x upam, da ne bo potem ugotovila, da bi me bolj rabila

HE,HE,HE... bol da te rabi kot da te odpika x;)x

Bljah matematika....to bo med vikendom akcija....

Lepo se učta x:)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

No tako pravijo starejši. Je pri vas tudi tako, da kako se zjutraj počutiš, veš kako bo čez dan? Pri meni sploh ne. Zjutraj sem tečna ko hudič, še ko se v špegl pogledam brundam, pa ne zato ker bi bla :eek: , ker sem kar :palec: , ko sem skuštrana in te zadeve, ampak jutro, ah to je za crknit. Ko pa pridem v službo pa vsi komentirajo: joj ti si pa res vedno nasmejana in dobre volje. Si mislim aha zjutraj pridi, pa dobiš porcijo :vragec:
elvis is the best

No tako pravijo starejši. Je pri vas tudi tako, da kako se zjutraj počutiš, veš kako bo čez dan? Pri meni sploh ne. Zjutraj sem tečna ko hudič, še ko se v špegl pogledam brundam, pa ne zato ker bi bla  :eek:  , ker sem kar :palec: , ko sem skuštrana in te zadeve, ampak jutro, ah to je za crknit. Ko pa pridem v službo pa vsi komentirajo: joj ti si pa res vedno nasmejana in dobre volje. Si mislim aha zjutraj pridi, pa dobiš porcijo :vragec:

Hi hi hi; Pujso vpraši x:Dx , ma podobne probleme...................z mano x:Dx sm tečn zjutraj xrolleyesx :o|o:

• 2 weeks later...

Ne razumem, kako so lahko nekateri ljudje apriori zjutraj slabe volje, pa ne da bi meli kak konkreten razlog za to, ampak pač so. držijo se ko sam vrag, iz oči jim švigajo strele in z njimi se ne da normalno pogovarjat. Ampak, ko pridejo k sebi, so ponavadi to drugi ljudje. En tak primerek imamo v službi, ko ga je do 10. ure bolje pustiti pri miru.

Name včasih vplivajo sanje - če kaj grdega sanjam se potem poćutim cotasto še nekaj časa. Ponavadi pa kar dobre volje začnem dan. Večji hudič je, kar se mi včasih zgodi, da sem zjutraj štorasta ali pozabljiva in to se me potem čez cel dan drži. Vse mi pada iz rok, brcam sama sebe (po nesreči), lahko tudi kaj strgam, se grizem v jezik (ne zanalašč) in ponavadi se tekom takega dneva začnem kar smilit sama sebi.

Na srečo so to bolj redki dnevi

lep dan, s soncem obsijan. z rožami postlan, z ljubeznijo obdan vsem nam!

Če mi dajo ljudje mir, če je tišina tiste pol ure k sm doma...pol je ok....če se pa kdo zbudi pa hoče bit prjazn pa hoče kej povedat...pol je konc z mojo dobro voljo....jest zjutri sam sebe prenesm....

Tko....po eni strani DRŽI!!!!

Drgač pa, če je kriza.... Joe Cocker k pridm v službo...pa čik pa kava....pa mine x;)x

Če mi dajo ljudje mir, če je tišina tiste pol ure k sm doma...pol je ok....če se pa kdo zbudi pa hoče bit prjazn pa hoče kej povedat...pol je konc z mojo dobro voljo....jest zjutri sam sebe prenesm....

Tko....po eni strani DRŽI!!!!

Drgač pa, če je kriza.... Joe Cocker k pridm v službo...pa čik pa kava....pa mine x;)x

:palec: :palec:

popolnoma se strinjam. Samo ena oseba je s katero lahko preživljam jutra. In to je moja predraga ženkica. Drugih sploh ne prenesem. Kr neki bi radi na vse zgodi. Dejte mi mir... da se zbudim, da vklopim možgane. Edino ona razume, ker je ista in potem vsaj pol ure zjutri delava vsaka vse po svoje in se sploh ne pogovarjava z izjemo: "a boš čaj?" "mhm" in fertik. sej zbudim se super volje in vse samo rabim mal časa da se oreng prebudim preden začnem živet.

spet se mi je na bolš poslabšal

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...