Pepelka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Jaz sem bila pa danes brutalno zbujena, pa delat. Miiislim, kako si upajo, pa tako lepe sanje sem imela. Sedaj delam s polno paro, potem malo na teren, popoldan grem pa do odvetnika, pa v borbo! Pa učiti se bo treba.Upam pa da bo ostalo še kaj časa za glasbo, gozd, internet pa za moje crkljanje! Če ne bom šla pa spet pozno spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 http://eikaramba.de/downloadout/84/videos/1/ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Me veseli da ste se zabavali Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 upam, da je mala obvladala SND Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 upam, da je mala obvladala SND Em, danes se bova učili...sej post sm napisala zjutri.... Za jutri držte pesti, jutri bo akcija :xx!: Hvala za lepe misli Selene! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Več kot pol dneva mimo , zvečer pa športna sreda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 upam, da je mala obvladala SND Em, danes se bova učili...sej post sm napisala zjutri.... Za jutri držte pesti, jutri bo akcija :xx!: Hvala za lepe misli Selene! ups, prehitevam.... sori držim pesti, da bo šlo hitro, midve pa matematiko zdejle... dobro da je že samostojna, da samo tam pa tam rabi mamico upam, da ne bo potem ugotovila, da bi me bolj rabila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 upam, da je mala obvladala SND Em, danes se bova učili...sej post sm napisala zjutri.... Za jutri držte pesti, jutri bo akcija :xx!: Hvala za lepe misli Selene! ups, prehitevam.... sori držim pesti, da bo šlo hitro, midve pa matematiko zdejle... dobro da je že samostojna, da samo tam pa tam rabi mamico upam, da ne bo potem ugotovila, da bi me bolj rabila HE,HE,HE... bol da te rabi kot da te odpika Bljah matematika....to bo med vikendom akcija....Lepo se učta Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Danes bom pridna v službi. Potem grem domov neki popapcat... in naprej v šolo. Zvečer verjetno direkt v posteljo... do jutri... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tud bom pridna v službi, od 8:00 naprej .Pol grem pa mal v shoping, če ne bo premrzlo. Mi manjka zimske garderobe Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 men tud ful manjka. Grem jutri ko bo plača... mal pošnofat, če bom kej luštnega najdla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 No tako pravijo starejši. Je pri vas tudi tako, da kako se zjutraj počutiš, veš kako bo čez dan? Pri meni sploh ne. Zjutraj sem tečna ko hudič, še ko se v špegl pogledam brundam, pa ne zato ker bi bla , ker sem kar , ko sem skuštrana in te zadeve, ampak jutro, ah to je za crknit. Ko pa pridem v službo pa vsi komentirajo: joj ti si pa res vedno nasmejana in dobre volje. Si mislim aha zjutraj pridi, pa dobiš porcijo Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 No tako pravijo starejši. Je pri vas tudi tako, da kako se zjutraj počutiš, veš kako bo čez dan? Pri meni sploh ne. Zjutraj sem tečna ko hudič, še ko se v špegl pogledam brundam, pa ne zato ker bi bla , ker sem kar , ko sem skuštrana in te zadeve, ampak jutro, ah to je za crknit. Ko pa pridem v službo pa vsi komentirajo: joj ti si pa res vedno nasmejana in dobre volje. Si mislim aha zjutraj pridi, pa dobiš porcijo Hi hi hi; Pujso vpraši , ma podobne probleme...................z mano sm tečn zjutraj :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ni šans, moje dnevno razpoloženje ni odvisno od jutra, temveč od....kva pa vem po čem.. Tudi če se zbudim tečna kot hudič, se čez pet minut že smejim (ali obratno).... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pujsa, druga ti ne preostane, kot da ga v rit nabrcaš, to bi jaz tudi potrebovala zjutraj; to pa zato, da bi lahko vrnila-takoj bi mi bilo lažje. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Po jutru se dan pozna, DRŽI , želim, da vam posije sonček tam kjer ga nimate , če pa to ne bo možno pa vsaj v notranjosti , lep torek, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne razumem, kako so lahko nekateri ljudje apriori zjutraj slabe volje, pa ne da bi meli kak konkreten razlog za to, ampak pač so. držijo se ko sam vrag, iz oči jim švigajo strele in z njimi se ne da normalno pogovarjat. Ampak, ko pridejo k sebi, so ponavadi to drugi ljudje. En tak primerek imamo v službi, ko ga je do 10. ure bolje pustiti pri miru. Name včasih vplivajo sanje - če kaj grdega sanjam se potem poćutim cotasto še nekaj časa. Ponavadi pa kar dobre volje začnem dan. Večji hudič je, kar se mi včasih zgodi, da sem zjutraj štorasta ali pozabljiva in to se me potem čez cel dan drži. Vse mi pada iz rok, brcam sama sebe (po nesreči), lahko tudi kaj strgam, se grizem v jezik (ne zanalašč) in ponavadi se tekom takega dneva začnem kar smilit sama sebi. Na srečo so to bolj redki dnevi lep dan, s soncem obsijan. z rožami postlan, z ljubeznijo obdan vsem nam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 ...100 ljudi ...100 čudes, daj ti onega, ki ga vse moti do 10 ure malo z ono palico, ki je za kače loviti ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ma klinc, ne morem ga, ko je pa računalničar in se moram priliznjeno držat, ker mi ima namen zmontirati nov računalnik lcd ekran komaj čakam. Potem bom pa res tvojo metodo uporabila, morda zaleže:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Če mi dajo ljudje mir, če je tišina tiste pol ure k sm doma...pol je ok....če se pa kdo zbudi pa hoče bit prjazn pa hoče kej povedat...pol je konc z mojo dobro voljo....jest zjutri sam sebe prenesm....Tko....po eni strani DRŽI!!!! Drgač pa, če je kriza.... Joe Cocker k pridm v službo...pa čik pa kava....pa mine Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Če mi dajo ljudje mir, če je tišina tiste pol ure k sm doma...pol je ok....če se pa kdo zbudi pa hoče bit prjazn pa hoče kej povedat...pol je konc z mojo dobro voljo....jest zjutri sam sebe prenesm....Tko....po eni strani DRŽI!!!! Drgač pa, če je kriza.... Joe Cocker k pridm v službo...pa čik pa kava....pa mine popolnoma se strinjam. Samo ena oseba je s katero lahko preživljam jutra. In to je moja predraga ženkica. Drugih sploh ne prenesem. Kr neki bi radi na vse zgodi. Dejte mi mir... da se zbudim, da vklopim možgane. Edino ona razume, ker je ista in potem vsaj pol ure zjutri delava vsaka vse po svoje in se sploh ne pogovarjava z izjemo: "a boš čaj?" "mhm" in fertik. sej zbudim se super volje in vse samo rabim mal časa da se oreng prebudim preden začnem živet. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Tudi danes bi moral biti O.K. dan, če bi mislil drugače, zjutraj niti vstal ne bi, lep petek vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 a res, a drugače sploh ne bi postelje zapustil... kako ti pa to uspeva, jaz moram pa v službo... ah ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 jutro je bilo prelepo... taka prijetna presenečenja sem doživela... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>a res, a drugače sploh ne bi postelje zapustil... kako ti pa to uspeva, jaz moram pa v službo... ah ja... Seveda bi vseeno vstal... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.