Ksenia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 zgoraj sem drugače brala aiwa, na tejle ikonci si zelo cukrček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 hvala!!! mam novo frizurco.. mal rjavih pramenov... pa na stopničke ostrižen... fuuuuullll me je skrajšala ene 20 cm je šlo ampak je lušten... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 ...bo treba malo v naravo, pa čeprav je minus zunaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 po jutru se dan pozna. A drži? Ne.Zjutri sem praviloma dobre volje in optimisticna, potem se pa postopoma dan slabsa...kej na faksu bednega, kak izpit nardim tako, da mi sam povprecje kvari, kdo me spravi ob zivce...itd. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 ojla michelle... ...danes nimaš faksa in nobenga razloga za si kvarit povprečje pri razpoloženju... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Cau Amis Brez skrbi, da imam. potrebovalo je 3 sekunde in se je pokvarilo razpolozenje :xx!: Kako pa ti kej? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 eh...nihajoče....malo gor, pa malo dol...zgleda, da nobene stvari ne znam nardit sam na pol...vse kar počnem, počnem z veliko začetnico...če sem žalostna, potem sem Žalostna, če sem srečna, sem Srečna...in tako naprej v tem slogu...in tudi ko ljubim, Ljubim....no, mogoče je vseeno ok biti tak....za intenzivnost izkušenj vsekakor ne bom prikrajšana Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Amis, se ti ne zdi, da je to najbolj prav, da občutiš, čutiš vse stoposto...jaz zdejle ful čutim pekočo bolečino na prstih desne roke, sem sprobala temperaturo olja in lahko povem, da ni bilo hladno... le kaj mi je bilo, sem kar zajela tole olje, auč... sej sploh ne vem kaj je bilo, samo žge ko sam vrag evo počutje - k....evo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 uf...tole pa ni fajn...upam, da nisi staknila tistih tahudih opeklin, pa da površina ni prevelika...kaj je že za opekline? hladna voda, bivacin, šentjanževo ojle, ognjičeva krema....če je v mejah "normale"...drugač pa obisk dežurnega zdravnika...daj, sporoči kako ti je. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 je v mejah normale... ampak peče pa ko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Selene Amis, v tem sem ti podobna... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Da javim - tale mehurček je prav prijetno velik in pekoč... šentjanževo olje pa priporočam vsem, ki kdaj pomočijo prs v olje, še danes ne vem, kaj sem čarala... cel zgornji del sredinca imam v mehurju.. no upam,d a se dan ne pozna po jutru... grem tibetančke delat, danes jih še nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Pa ti si se opekla očitno , je moral biti Mars poleg, pobož zate Selene , šentjanževo olje je res zakon ...lepo jutro, lepo nedeljo vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Borism ne boš verjel pečenica je bila zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Uh, če je bilo to, bi v dotiku z jezikom še lahko bilo huje , pobož še kar naj traja , potem pa pusti kaj daljše tipkanje po tipkovnici, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 eh Borism, spet ne razumeš... a misliš, da bi z jezikom obračala pečenico v olju sej sem zgoraj opisala, kaj je bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Ejej Selene, lahko bi bilo tudi na krožniku.....pa kaj ti sama sebe preizkušaš kolikšno temperaturo zdržiš v olju ....po bitki so vsi generali, sory, evo piham na opeklino... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 danes pridno oddelamo... gremo v šolo... in spat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Aiwica, jutrček, dobro neguješ tole jutranjo temico!Kam ti jo je pa maček stegnil, ga je pregnal moj peso?In takoooo resno gledaš z ikonce.... ampak - je fajn!Lep danček. (od Pičkota) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 a ne piko? lep danček želim tudi tebi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 sem še čisto zaspana... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Danes pa res nočem, da se dan po jutru pozna, se pa res že malo izboljšuje...lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Dobro Jutro! Končno eno bolj normalno jutro, pa naj zdrži to še naprej >>>>> lepo nedeljo vsem sončkom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 oooo...jutro borism! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Oooooo......Dobro jutro Amis, včasih je dobro jutro tudi po 10h dopoldan, lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.