situla 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Dobro jutro vsem, kateri ste vstali malo pozneje....danes se mi nič ne ljubi, ampak bo treba v akcijo in nekaj početi. Velikko sončka vsem, čeprav tu na gorenjskam izgleda precej oblačno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 dobro jutrooooooo! a je kdo slučajno že vstal? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Dons je tork, ura je 0,15. Pa ze za jutr zjutr voscm dobr jutr! K se itak najbrs n bom zbudla, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Dons je pundelk, ura je 0,15. Pa ze za jutr zjutr voscm dobr jutr! K se itak najbrs n bom zbudla, ne! Tork je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 pupraula Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 pupraula Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Sreda? to itak sam na koledarju piše....ka pa naravo briga kdaj je sreda al pa sobota...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Mene pa prou zanima, ker dan je! Z'to, d usako drugo nedelo kartamo remi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 jutro vsem... (nevem če sm že kej pisu v to temo...ob tednu zihr ne ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Dobro jutro vsem.................no, pa je spet petek....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Jutra so samo moja in jih vedno maksimalno izkoristim. Nimam problemov z zgodnjim vstajanjem, pravzaprav se celo rada zgodaj vstanem in začnem dan lepo mirno in ne v neki naglici, ker sem potem še cel dan živčna, napeta, nemirna...Vstanem pred boljšo polovico, si pripravim zajtrk, skuham kavo, rešujem križanke ali kaj prebiram in enostavno uživam svoj mir vsaj eno uro preden se vsi spravijo iz kome. Jutra so moj čas za mojo meditacijo Cel dan je odvisen od tega, kakšna so jutra- če že zjutraj zabluzim je cel dan bolj bljak Aja, pa zjutraj si izredno rada prepevam in imam zelo zanimive prebliske- skratka možgani so naštimani na maksimum Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Cel dan je odvisen od tega, kakšna so jutra- če že zjutraj zabluzim je cel dan bolj bljak tole je pa čist res Aja, pa zjutraj si izredno rada prepevam o super budilka jutro vsem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ------------dobro jutro in dober dan ,naj bo lep dan in imejmo se radi Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Najprej dobro jutro vsem!! Sedaj ima pa 6 minut časa, da se zrihtam in odletim delat, akcija!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ti si pa še večji zaspanc kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ti si pa še večji zaspanc kot js Sem delal do 6h...drugač jaz ustajam ob takih urah za jutranji tek ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Dobro jutro, vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Zame se ni začelo najbolje. Crknil avto, bolje rečeno - ni vžgal zjutraj. Zato zdaj s tamalim v službi, po povratku domov bo pa cel kup zajebancije (AMZS, servis pa denar na koncu, seveda). :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Heh, ne vprašaj, ist se men včeri zgodl...... ...šla dioda al nekaj tazga na altenatorju........AMZS me je za tistih par metrov (pa še sam sem peljal, k so ga napolnili akumulator za tistih par metrov), da sm še zdej ves.... :xx!: Aja.....jutrček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Zaspala sm! Moja novoletna odločitev, da bom hodila prej v službo, gre u franže počas! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Dobro jutro! Končno sem se uspela zbudit... Zdej pa čajčka, zajtrk, pol pa na obisk k mamici pa bratca učit matematiko Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Pre-zgodi vstala pa ne vem kaj počet no sam se splača danes grem vija vaja spet na prelepo Koroško Lepo jutro vsem x!x Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.