Skoči na vsebino

Dobro jutro!

borism

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Jutra so samo moja in jih vedno maksimalno izkoristim. Nimam problemov z zgodnjim vstajanjem, pravzaprav se celo rada zgodaj vstanem in začnem dan lepo mirno in ne v neki naglici, ker sem potem še cel dan živčna, napeta, nemirna...

Vstanem pred boljšo polovico, si pripravim zajtrk, skuham kavo, rešujem križanke ali kaj prebiram in enostavno uživam svoj mir vsaj eno uro preden se vsi spravijo iz kome. Jutra so moj čas za mojo meditacijo x;)x

Cel dan je odvisen od tega, kakšna so jutra- če že zjutraj zabluzim je cel dan bolj bljak :o|o:

Aja, pa zjutraj si izredno rada prepevam in imam zelo zanimive prebliske- skratka možgani so naštimani na maksimum ;)

Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Zame se ni začelo najbolje.

Crknil avto, bolje rečeno - ni vžgal zjutraj.

Zato zdaj s tamalim v službi, po povratku domov bo pa cel kup zajebancije (AMZS, servis pa denar na koncu, seveda).

:xx!:

Heh, ne vprašaj, ist se men včeri zgodl...... :o|o: ...šla dioda al nekaj tazga na altenatorju........AMZS me je za tistih par metrov (pa še sam sem peljal, k so ga napolnili akumulator za tistih par metrov), da sm še zdej ves.... :sick: :xx!:

Aja.....jutrček x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pre-zgodi vstala :O: pa ne vem kaj počet x:Dx no sam se splača danes grem vija vaja spet na prelepo Koroško xsrcx

Lepo jutro vsem x!x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...