cashy 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 teh juter, ko moram vstajati uro pred tem, ko bi bilo treba, imam počas že poln kufer. Res je pa to edina šansa, da malo posurfam po Lnf-ju, ko čakam na šiht In dobrodošla nazaj, 5rca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Dobro jutro vidva... pa ostali DAnes je res krasen dan.. sam skozi zaveso zgleda bolj bedno vreme tko da sploh ne bom ven gledal... grem na zajtrk! Wouhu! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 dobro juutrooo............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 dobro jutro tudi v mojmu imenu vsem vn pa rajš ne gledat...k poj ne bo več tok zlo dobro... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 o tigrček, pa kaj pa pol če je oblačno..če si ti dobre volje ti vreme nič ne more Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 o tigrček, pa kaj pa pol če je oblačno..če si ti dobre volje ti vreme nič ne more I agree jz mam zdele sončka v srčku Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Dooooobr jutr kakšen lep sončk...mi je pršlo na misel - vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 jutrooooo tut z moje strani že pridno delam Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Outlaw 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ko rano ustaje, rano dan zajebe. Dobro jutro. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 "Ljubezen ima dve spremljevalki: dobroto in potrpežljivost." - Dante leeeeeeeppppppppppppooooooooooo dobro jutro vsem, ki ste še ali že v službi Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 dobro jutro vsem! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 dobro jutro vsem! 10:13... Ok... Dobro jutro tud tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. september 2010 Prijavi Deli 24. september 2010 Ne morem se zbudit že drugič kuhala kafe ... pa kao po jutru se dan pozna se zbudila z glavobolom :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 aja, u spanju pises Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 aja, u spanju pises Glagol "zbuditi se" se v slovenskem jeziku ne uporablja zgolj, ko hočemo izraziti prehod iz spečega stanja v budno. Bo šlo tole prežvečiti ali ti raje napišem kakšen primer? In čeravno se besedilo mojega prejšnejga posta morda nadaljuje v smislu zaspanosti, ni nujno, da se stavki povezujejo, da je tok misli tekoč etc. Ok? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 vsekakor razumljivo. bila je sala mala lahko pa seveda napises se kaksne primer ce si zelis mogoce te zbudi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 vsekakor razumljivo. bila je sala mala lahko pa seveda napises se kaksne primer ce si zelis mogoce te zbudi Drugače pa - nak.Ker žal - tudi danes se "po jutru dan pozna" Neprespana ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 saj bo minil tudi ta. torej dober dan!a kej meditiras? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. september 2010 Prijavi Deli 25. september 2010 Nak.Samo sanjam.Pri ne in nepovsem polni zavesti Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. september 2010 Prijavi Deli 26. september 2010 http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f050.gif Dobro jutro aaaah prva kavica je že spita, ma bo treba skuhat še kakšno. Kak lenoben, zaspan dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. september 2010 Prijavi Deli 26. september 2010 Moji nočni podaljški so le dobili posledice:dobro jutro Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2010 Prijavi Deli 26. september 2010 Dons so me pa pustili spat (točn tolk k sm rabla! jaz!)!Slava jim! In zdej pijem kavo, ki jo že kak teden spet pijem, prej je pa nekaj let nisem.No kakšno sem pa tja, če mi je zapasala. Zdej pa prav redno in to recimo tud kar dve! In moje kave niso neke spljačine. Ampak In pol sem vsa našponana. Drugač pa pač - nedeljsko jutro.Mam rada take dneve. K je mir (če/kadar je!) Lep dan vsem! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Dobro jutro 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Jutro Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.